TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Mon Jan 09, 2012 9:56 pm

eternity wrote:Τα νεα ομολογα εινα τελικο υπαγονται στο αγγλικο δικαιο.

α πολύ ωραία ...αποφασίζω λοιπόν (έτσι αυθαιρετα όπως και αυτοί) στο αγγλικό δίκαιο δεν υπαγονται η οικογενειά μου ,το σπίτι που κατοικώ οι γέροι γονείς μου
επίσης στο αγγλικο δικαιο δεν υπαγεται το σχολείο των παιδιών μου , η εκκλησία που εκκλησιάζομαι
καθως και τα γύρω μοναστηράκια που μου αρέσει να επισκέπτομαι
δεν υπάγονται επίσης ,το κτηματακι μου στην ορεινη Αιτωλία καθως και οι αγαπημένες μου διαδρομές στα γύρω βουνα για περπάτημα αλλά και για εντουρόβολτες
επίσης οι αγαπημένες μου παραλίες στο Ιόνιο ......και τώρα που το σκέφτομαι και ότι άλλο τραβάει η ψυχή μου να απολαμβάνω στην Ελλάδα
ξεχασα και το πιο σημαντικό ...στο αγγλικό δίκαιο επίσης δεν υπάγονται η αγαπημένη μου εικόνα του Αγιου Γεωργίου καθώς και τα κομποσχοίνια μου απο το Άγιο Όρος και σύγουρα τα θρησκευτικά μου βιβλια

είναι πολύ απλό καντε ότι τραβάει η ψυχή σας (στα πλαίσια του χριστιανικού ήθους)
όσο πιο προδότες αυτοι τόσο πιο ελεύθεροι και ανυπόταχτοι εμεις

....κατι άλλο κατι άλλο
επίσης όλες οι πέτρες τις Ελλάδας και ότι άλλο μπορει να χρησημοποιηθει για διώξιμο προδοτών πολιτικών α και τα κυνεγητικά μου "είδη" για τη υπερασπιση των προαναφερθέντων ...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby akerm » Mon Jan 09, 2012 9:57 pm

kotsarikos wrote:Τι θα γίνει στις 18/1;

Θα γιορτάζουν ο sgoum και η αφεντιά μου... :) :) :) :) :)

όσο για τα γεγονότα....ε...ας προετοιμάζουμε τα παιδιά μας....όλοι κοντά τα βλέπετε (-πουμε)...ας τα δει και κανένας μακρυά.......μετά το 2018-2020 βρε παιδί μου!!!

καλή χρονιά να έχουμε...με πνευματική προκοπή...
akerm

Unread postby kotsarikos » Mon Jan 09, 2012 10:42 pm

don wrote:
kotsarikos wrote:και για να μην μιλάω αυθαίρετα...
Μάρτη λήγει το μεγάλο ομόλογο. Κατά την γνώμη μου δεν θα πληρωθεί, κάτι που σημαίνει πιστωτικό γεγονός (π.χ. χρεοκοπία). Αμέσως μετά γίνονται εκλογές (Απρίλης) και ο νικητής χαρακτηρίζει το χρέος απεχθές και αρνείται να το πληρώσει.

μια άποψη είναι... σίγουρα υπάρχουν και άλλες. :)

Αν ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και μας δώσουν ως πρώτη δόση τα 14δις ευρώ για τα ομόλογα που λήγουν, δεν θα υπάρχει πιστωτικό γεγονός.

απόλυτα σωστό!!!!
kotsarikos

Unread postby Αριστοτέλης » Mon Jan 09, 2012 10:51 pm

Το συγκεκριμένο άρθρο
http://kostasxan.blogspot.com/2012/01/blog-post_1456.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FvhzE+%28%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!%29&utm_content=Google+Reader

τελειώνει με την φράση τούρκου αναλυτή

«Δεν πρόκειται να σαπίσει στη φυλακή ένας τόσος μεγάλος αριθμός ανώτατων στρατιωτικών του τουρκικού στρατού. Οι εξελίξεις σε λίγο θα είναι ανεξέλεγκτες στη χώρα μου».

το δε άρθρο τελειώνει
...Όταν θα αναλάβουν οι στρατηγοί -και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν- ότι θα έχουν αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι. Προκειμένου να ανεβάσουν το ηθικό των Τούρκων πολιτών το σενάριο είναι να δημιουργήσουν θερμά επεισόδια τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα....
Αριστοτέλης

Unread postby nick_the_greek » Mon Jan 09, 2012 11:25 pm

θα αφήσουν οι Αμερικάνοι να πάρει τα πετρέλαιά μας η γερμανία; Εγώ νομίζω ότι αυτό που θέλουν είναι γίνουμε αμερικανική αποικία και όχι γερμανική.
nick_the_greek

Unread postby yelem » Tue Jan 10, 2012 12:33 am

Όταν μπούν στην βουλή οι αξιωματικοί...

το έχει πει ο Παίσιος παιδιά, αυτό να περιμένετε. αν είναι μέχρι το καλοκαίρι θα δούμε, μπορει και το '13 ι '14 να γινει αυτό
yelem

Unread postby thanos69b » Tue Jan 10, 2012 12:39 am

nick_the_greek wrote:θα αφήσουν οι Αμερικάνοι να πάρει τα πετρέλαιά μας η γερμανία; Εγώ νομίζω ότι αυτό που θέλουν είναι γίνουμε αμερικανική αποικία και όχι γερμανική.

Γι αυτό θα βαλουν τους Τουρκους να κάνουν την βρωμοδουλειά !!!!!!!!!!

Ερώτηση προς όλους τους αδελφούς,
Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενα γνωστός ταφος η λείψανο του Ιωάννη Βατατζή;;;
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby nick_the_greek » Tue Jan 10, 2012 12:43 am

yelem wrote:Όταν μπούν στην βουλή οι αξιωματικοί...

το έχει πει ο Παίσιος παιδιά, αυτό να περιμένετε.

πρωτη φορά το βλέπω αυτό.
nick_the_greek

Unread postby yelem » Tue Jan 10, 2012 1:12 am

ναι τούρκοι βέβαια
yelem

Unread postby Agiografies » Tue Jan 10, 2012 10:45 am

καλημερα.
να σας ρωτησω μηπως ξερει κανεις μια εκπομπη που ειχε κανει η σεμινα διγενη για τους αγιους τοπους, την ειχε ανεβασει πριν αρκετο καιρο καποιος αλλα δεν μπορω να την βρω.
εχει κανεις υποψην του καποια διευθυνση στο ιντερνετ;;;
Agiografies

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ