eternity wrote:Τα νεα ομολογα εινα τελικο υπαγονται στο αγγλικο δικαιο.
α πολύ ωραία ...αποφασίζω λοιπόν (έτσι αυθαιρετα όπως και αυτοί) στο αγγλικό δίκαιο δεν υπαγονται η οικογενειά μου ,το σπίτι που κατοικώ οι γέροι γονείς μου
επίσης στο αγγλικο δικαιο δεν υπαγεται το σχολείο των παιδιών μου , η εκκλησία που εκκλησιάζομαι
καθως και τα γύρω μοναστηράκια που μου αρέσει να επισκέπτομαι
δεν υπάγονται επίσης ,το κτηματακι μου στην ορεινη Αιτωλία καθως και οι αγαπημένες μου διαδρομές στα γύρω βουνα για περπάτημα αλλά και για εντουρόβολτες
επίσης οι αγαπημένες μου παραλίες στο Ιόνιο ......και τώρα που το σκέφτομαι και ότι άλλο τραβάει η ψυχή μου να απολαμβάνω στην Ελλάδα
ξεχασα και το πιο σημαντικό ...στο αγγλικό δίκαιο επίσης δεν υπάγονται η αγαπημένη μου εικόνα του Αγιου Γεωργίου καθώς και τα κομποσχοίνια μου απο το Άγιο Όρος και σύγουρα τα θρησκευτικά μου βιβλια
είναι πολύ απλό καντε ότι τραβάει η ψυχή σας (στα πλαίσια του χριστιανικού ήθους)
όσο πιο προδότες αυτοι τόσο πιο ελεύθεροι και ανυπόταχτοι εμεις
....κατι άλλο κατι άλλο
επίσης όλες οι πέτρες τις Ελλάδας και ότι άλλο μπορει να χρησημοποιηθει για διώξιμο προδοτών πολιτικών α και τα κυνεγητικά μου "είδη" για τη υπερασπιση των προαναφερθέντων ...για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας