ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κοινωνικο-πολιτικής φύσεως και Οικονομίας

Unread postby nick_the_greek » Tue Oct 16, 2012 3:35 pm

Καμμένο, ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεις από το απατηλό όραμα της Ενωμένης Ευρώπης των εθνών.

Καμμένος καλεί Σαμαρά στη Βουλή

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από τη Βέροια, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης, έκανε την εξής δήλωση:

«Την ώρα που η κυβέρνηση και οι εταίροι της διαπραγματεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας προκειμένου να προχωρήσει η δήθεν νέα δημοσιονομική ένωση της Ευρώπης με την κατάργηση του έθνους-κράτους, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να γιορτάζει την εθνική του ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία.

Από εδώ, από τη Βέροια, από εδώ από τη Βεργίνα από τον Παρθενώνα της Μακεδονίας καλώ τον πρωθυπουργό να έρθει να απαντήσει στη Βουλή των Ελλήνων εάν έχει ή όχι παραχωρήσει τον όρο Μακεδονία, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή.

Επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει σε ερώτηση στο Κοινοβούλιο. Έχει υποχρέωση εκείνος που έριξε την κυβέρνηση το 1993 για τη μη παραχώρηση του όρου Μακεδονία όπως έλεγε, να απαντήσει. Τώρα ως πρωθυπουργός γονάτισε και παραδίδει τον όρο Μακεδονία με το σύνθετο όρο που είπε και ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών; Αν τολμά ας απαντήσει».

http://www.enikos.gr/politics/88540,Kam ... Boylh.html
nick_the_greek

Unread postby Romanos » Tue Oct 16, 2012 6:12 pm

ΠΙΕΣΤΕ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΑΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

Unread postby Voreios » Tue Oct 16, 2012 6:26 pm

Στοιχεία σοκ: Κρύβουν τις γεννήσεις και τους θανάτους του 2011 και του α’ εξαμήνου του 2012!
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Unread postby eternity » Tue Oct 16, 2012 8:19 pm

Ο Μανώλης Καψής είπε βλάκα τον Μητροπολίτη Πειραιώς...

ο τρισαθλιος ο βρωμιαρης θελει και μιλαει .......που ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια καθε βραδυ.

( sgoum κανε μου μπαν θα πω και αλλα)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Tue Oct 16, 2012 10:05 pm

..................................
Last edited by SUKHOI on Thu Oct 18, 2012 5:59 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby student » Tue Oct 16, 2012 10:57 pm

SUKHOI wrote:Συγγνώμη λάθος..
...

- Πως γίνεται ενώ παραδέχονται το λάθος, να συνεχίζουν στην ίδια κατεύθυνση και μάλιστα με εντονότερα, ποιοτικά και ποσοτικά πακέτα μέτρων.

- Πως λέγεται αυτός ο λαός, που αποδέχεται τα λάθος μέτρα, εξαθλιώνεται, ψηφίζει τους συνεργάτες του ΔΝΤ, για να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα λάθος μέτρα, ώστε να εξαθλιωθεί περισσότερο;

- Πόσο πιο μ@λάκ@ς μπορεί να νιώσει ο μ@λάκ@ς, όταν τον αποκαλούν παγκοσμίως μ@λάκ@;

Θύμιος Καλαμούκη

Ποιό λάθος κύριε Καλαμούκη? Βάλθηκες να απαντήσεις μόνος σου στο προτελευταίο ερώτημα, "πως λέγεται αυτός ο λαός..."?

Επειδή είπε η ΤΡΟΙΚΑ "συγνώμη λάθος", επειδή μας είπε ότι είχε μετρήσει αλλιώς την επίδραση των μέτρων, ικανοποιηθήκαμε και ψάχνουμε κι όλας να τιμωρήσουμε τους ενόχους?

Ποιός είναι ο μ@λ@κ@ς κύριε Καλαμούκη? Αυτός που τον παραμυθιάσανε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος και ότι μόνο έτσι θα γυρνούσε το έργο, ή αυτός που στο τέλος του είπανε "συγνώμη, κάναμε λάθος" και το πίστεψε?

Κανένα λάθος κύριε Καλαμούκη. Τα νούμερα πήγανε ακριβώς όπως έπρεπε και όπως λέγαν τα οικονομικά μοντέλα τους. Οι μ@λ@κες λειτούργησαν ακριβώς όπως αναμενόταν. Το ότι θα τους ικανοποιούσε σαν απάντηση αυτού που έλαβε χώρα ένα "συγνώμη λάθος" ξεπερνούσε κάθε τους προσδοκία. Και όμως ...

... θα έλεγα στον κύριο Καλαμούκη αν τον είχα μπροστά μου. Τί "συγνώμη λάθος" βρε Καλαμούκη? Μ@λ@κ@ς είσαι και δεν καταλαβαίνεις τον παπα που σου παίξανε?

ΥΓ. Φανταστική ιστορία.

Ενας πάει σε έναν παπατζή να παίξει τον παπά και χάνει και τα σώβρακά του γιατί ο παπατζής τον έκλεβε. Παίζει και αέρα και τα χάνει και αυτά. Ξαφνικά πιάνει τον παπατζή με φύλλο παραπάνω στο μανίκι. Και εκεί που κανείς θα περίμενε να τον κάνει τουλούμι και να τα πάρει όλα πίσω... Ακολουθεί διάλογος

Θύμα: - "Εεπ, τί κάνεις εκεί ρε, εσύ μου έλεγες ότι το παιχνίδι είναι τίμιο",
Παπατζής : - Ωπα ρε φιλαράκι, έχεις δίκιο, συγνώμη, λάθος, δεν υπολόγισα καλά"
Θύμα : - Ωστε δεν υπολόγισες καλά ε? Καλά το κατάλαβα εγώ από την αρχή ότι είσαι ασχετος. Και τώρα εγώ τί κάνω? Δάχτυλο είμαι που με πάτησες και μου λες συγνώμη? Ανθρωπος είμαι και καταστράφηκα. Το σπίτι μου πήρες και το ψωμί των παιδιών μου. Και τώρα με τόσο βίαιο και ιταμό τρόπο παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος? Ασχετε. Τί να σου πω. Ντροπή σου και να τη βράσω τη συγνώμη σου. Ασχετε.
Και που σαι. Να ξέρεις ότι τον αέρα που μου δωσες να παίξω θα αργήσω να στον ξεπληρώσω. Τουλάχιστον δυο χρόνια. Καραγκιόζη.
Last edited by student on Tue Oct 16, 2012 11:48 pm, edited 2 times in total.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Tue Oct 16, 2012 11:45 pm

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Πολ Τόμσεν-Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση. Θα μιλήσω τελευταίος, πρέπει να αλλάξει η Ελλάδα!

αν αυτο αποδειχτει οτι ειναι η αληθεια......τοτε ειναι που θα τους παρει και θα τους σηκωσει....
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Hellas_2020 » Wed Oct 17, 2012 9:38 am

Είναι όλα προσυμφωνημένα, κάθε βήμα, κάθε "κόντρα", κάθε διαφωνία, κάθε σταγόνα του πικρού ποτηριού...
Είναι όλα αποτυπωμένα σε ένα χρονοδιάγραμμα και η κάθε πλευρά ξέρει πότε, που, πως και γιατί θα ενεργήσει.
Hellas_2020

Unread postby Romanos » Wed Oct 17, 2012 12:11 pm

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Image

Μέσα τους φωτίζεται το άυλο γέλιο
καθώς επιστρέφουν στην πατρίδα οι εξόριστοι
Romanos

Unread postby eternity » Wed Oct 17, 2012 12:14 pm

Romanos wrote:ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΕΚΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Image

μπορει να υπαρξουν Αλβανοι που κατα κανονα δουλευουν με μαυρο χρημα και δηλωνουν εισοδηματα τετοιας ταξης....οι οποιοι θα ειναι και οι περισσοτεροι που θα δικαιούνται και τα οικογενειακα επιδοματα.
Συνεπως εγω βλεπω στοχευμενη επιθεση προς την ελληνικη οικογενεια με σκοπο τη μειωση των γεννησεων και τον αφανισμο των Ελληνων.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ