TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby billsin » Mon Sep 03, 2012 10:29 pm

eternity άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μου λες. Ακριβώς σου λέω ότι επειδή ήταν άχρηστος του έβαλαν υποψήφιο αυτόν που του έβαλαν. Για για την 2η δεύτερη θητεία μιλάω. ποιός είπε για τρίτη.
Ο κλίντον είναι νόθος γιος του ντειβιντ ροκφέλλερ. Οι ρότσιλντ για να μαθαίνετε πατρεύονται μεταξύ τους. Πάντα κάνουν νόθα παιδιά όλοι αυτοί για να παίξουν κάποιο ρόλο ορισμένα από αυτά χωρίς να καρφώνονται οι ίδιοι. Το άρκανσω έχω γράψει παλαιότερα τι ρόλο παίζει στον αποκρυφισμό. Ο αλ γκορ που ήταν αντιπρόεδρος και υποψήφιος υποστηριζόταν μεταξύ των άλλων από την οργάνωση wicca. Η wicca είναι μία από τις μεγαλύτερες εντάξει αποκρυφιστικές θρησκείες ας το πούμε έτσι στον κόσμο. Μην γράφετε ό,τι σας κατέβει. Ο κάρτερ ήταν τελευταίος στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των δημοκρατικών δεν τον υπολόγιζε κανείς και όμως έγινε πρόεδρος. γιατί έτσι ήθελαν οι παγκόσμιες λέσχες και τα αφεντικά αυτών.
οι βασιλείς της αγγλίας γιατί λένε ότι έιναι ελέω θεού μονάρχες τρομάρα τους; Γιατί υποστηρίζουν ότι ο χριστός δεν πέθαινε αλλά παντρεύτηκε τη μαρία τη μαγδαληνη έκανε παιδιά στην αγγλία όπου κατέφυγε και αυτοί είναι οι συνεχιστές του οίκου που έφτιαξε ο χριστός στη γη. Τρέλα ξέρω απίστευτο αλλά................... ισχύει και όλοι οι αποκρυφιστές αυτό πιστεύουν. γι' αυτό και το θρόνος της αγγλίας δεν τον πειράζει κανείς. είναι χαζό να πιστεύουμε ότι ελεύθερα βουλήσει ψηφίζουμε. με το σαμαρά δεν είδατε τι έγινε; πως έφτιαξαν το σκηνικό για να βγει.
billsin

Postby eternity » Mon Sep 03, 2012 10:38 pm

billsin wrote:είναι χαζό να πιστεύουμε ότι ελεύθερα βουλήσει ψηφίζουμε. με το σαμαρά δεν είδατε τι έγινε; πως έφτιαξαν το σκηνικό για να βγει.

Γιατι αραγε δεν εφτιαξαν το ιδιο σκηνικο στις εκλογες του Μαϊου να μην εκαναν δευτερες εκλογες?

edit: κι γιατι δεν εφτιαχναν σκηνικο να παρει αυτοδυναμια ο Σαμαρας στις εκλογες του Ιουνιου;;;

( απλες καθημερινες ερωτησεις ξανθιας)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby marjory » Tue Sep 04, 2012 2:09 pm

eternity wrote:Ρωσσοφιλεεεεε!!!!

Δεν το λες σωστά.... Ρωσσιδόφιλε έπρεπε να πεις ;) ;) ;) ;) ;)
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby marjory » Tue Sep 04, 2012 2:13 pm

eternity wrote:Αραγε μηπως ο Αντωνης αντεγραψε τον Πορτογαλο;;;;

Ο Αντώνης δεν λέει..... ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ!!!
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 2:14 pm

marjory wrote:
eternity wrote:Ρωσσοφιλεεεεε!!!!

Δεν το λες σωστά.... Ρωσσιδόφιλε έπρεπε να πεις ;) ;) ;) ;) ;)

αν το ελεγα αυτο θα μου την επεφταν εδω μεσα..... γιατι θα αφηνα σαφες υπνοουμενο περι ηθικης των Ρωσσιδων κλπ

( μην βαρεσετε το ανθρωπακι( εμενα) ολοι μαζι τωρα ετσι ;;; ενας -ενας)
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby SUKHOI » Tue Sep 04, 2012 2:25 pm

..............................
Last edited by SUKHOI on Mon Sep 10, 2012 1:04 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 3:31 pm

sgoum wrote:
Οι εβραιοι εχουν μια παροιμια που ειναι καπως ετσι:
Δε κυβερναει ο βασιλιας αλλα αυτος που τον συμβουλευει.

εβραιοφιλεεεε!!! αχαχαχα!! :lol: :lol:
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby GEWKWN » Tue Sep 04, 2012 3:59 pm

eternity wrote:κανεις δεν εχει καταλαβει οτι οι μονοι που ειναι πραγματικα φιλοι μας ειναι οι Γερμανοι!!

Μας αγαπανε οι Γερμανοι! Το καλο μας θελουνε!!

Στο τέλος θα μας τρελάνετε
ImageImageImage

Μην τολμήσει κανείς να πει ότι οι τούρκοι είναι φίλοι μας γιατί θα βγουν μαχαίρια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GEWKWN

Postby regina » Tue Sep 04, 2012 8:11 pm

Με την θεωρια Bendandi πρόβλεψαμε τον σεισμό στο ακαπουλκο 7 ρίχτερ το μάρτιο και φερραρας το μάιο. Ο τσιαπας έχει άλλη θεωρια.
regina

Postby AgwnistisTou21 » Tue Sep 04, 2012 8:20 pm

regina wrote:Με την θεωρια Bendandi πρόβλεψαμε τον σεισμό στο ακαπουλκο 7 ρίχτερ το μάρτιο και φερραρας το μάιο. Ο τσιαπας έχει άλλη θεωρια.

που έχουν αναρτηθεί οι προβλέψεις ;
AgwnistisTou21

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ