eternity άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μου λες. Ακριβώς σου λέω ότι επειδή ήταν άχρηστος του έβαλαν υποψήφιο αυτόν που του έβαλαν. Για για την 2η δεύτερη θητεία μιλάω. ποιός είπε για τρίτη.
Ο κλίντον είναι νόθος γιος του ντειβιντ ροκφέλλερ. Οι ρότσιλντ για να μαθαίνετε πατρεύονται μεταξύ τους. Πάντα κάνουν νόθα παιδιά όλοι αυτοί για να παίξουν κάποιο ρόλο ορισμένα από αυτά χωρίς να καρφώνονται οι ίδιοι. Το άρκανσω έχω γράψει παλαιότερα τι ρόλο παίζει στον αποκρυφισμό. Ο αλ γκορ που ήταν αντιπρόεδρος και υποψήφιος υποστηριζόταν μεταξύ των άλλων από την οργάνωση wicca. Η wicca είναι μία από τις μεγαλύτερες εντάξει αποκρυφιστικές θρησκείες ας το πούμε έτσι στον κόσμο. Μην γράφετε ό,τι σας κατέβει. Ο κάρτερ ήταν τελευταίος στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των δημοκρατικών δεν τον υπολόγιζε κανείς και όμως έγινε πρόεδρος. γιατί έτσι ήθελαν οι παγκόσμιες λέσχες και τα αφεντικά αυτών.
οι βασιλείς της αγγλίας γιατί λένε ότι έιναι ελέω θεού μονάρχες τρομάρα τους; Γιατί υποστηρίζουν ότι ο χριστός δεν πέθαινε αλλά παντρεύτηκε τη μαρία τη μαγδαληνη έκανε παιδιά στην αγγλία όπου κατέφυγε και αυτοί είναι οι συνεχιστές του οίκου που έφτιαξε ο χριστός στη γη. Τρέλα ξέρω απίστευτο αλλά................... ισχύει και όλοι οι αποκρυφιστές αυτό πιστεύουν. γι' αυτό και το θρόνος της αγγλίας δεν τον πειράζει κανείς. είναι χαζό να πιστεύουμε ότι ελεύθερα βουλήσει ψηφίζουμε. με το σαμαρά δεν είδατε τι έγινε; πως έφτιαξαν το σκηνικό για να βγει.