crusader1453 wrote:τι να πω.
καταρχας δεν εκανα τπτ επιλεκτικα.
προφανως οντως ζω σε αλλη χωρα με αλλη κοινωνια.
οντως εχεις δικιο παντως, οι καρχαριες αυτοι που εκλεβαν 38 χρονια βγαινανε μονοι τους. οι καημενοι οι ελληνες που τρεχανε με τα σημαιακια πισω τους ζητωντας μια θεσουλα στο δημοσιο επεσαν θυματα.
οντως φταινε οι τραπεζες ΜΟΝΟ , οι καημενοι καταναλωτες απλα μια bmw 40000 ευρω ηθελαν να παρουνε. α! και ενα σπιτακι 200000 ευρω μωρε. σιγα. αφου αν εισαι στο δημοσιο θα τα ξυνεις για κανα 3 ωρο και θα παιρνεις 2000. τι εγινε. αλλα και ιδωτης να εισαι με κανα μαγαζακι, λιγο δεν θα πληρωσεις την εφορια, λιγο το φπα θα το πληρωνεις οποτε θες νατη η δοση. σιγα.....
τα μπουζουκια 200 ευρω η φιαλη ητανε πολυ λιγα, αφου το δανειο που πηραμε για τις διακοπες περισσεψε. σιγα μωρε και τι εγινε, λεφτα υπαρχουν. και αν τελειωσουν τα atm να ειναι καλα. η καρτα μονο 14% επιτοκιο εχει.
και να μην ξεχασω,.....σιγα μην γινω εγω πωλητης για 700 ευρω. θα γλυψω κατουρημενες ποδιες για καμια θεσουλα. ασε μας τωρα, ακου εκει πωλητης.
αυτα και αλλα πολλα λοιπον προφανως γινανε σε αλλη χωρα. ζητω συγγνωμη που σας μπερδεψα. εγω εκανα λαθος.
οι ελληνες ποτε δεν εφταιξαν οιμιδιοι για τπτ. παντα οι αλλοι.
αλλα ακομα και λαθος να μην εκανα παλι δεν θα το δεχοτανε κανεις...οποτε τσαμπα συζητηση.
Ολα τα παραπανω δεν διαφερουν σε τιποτα απο τη γνωστα λογια του Παγκαλου "μαζι τα φαγαμε" που μετατοπιζει την ευθυνη των αποδεδειγμενα διεφθαρμενων πολιτικων επι σειρα ετων στις πλατες ενος ολοκληρου λαου και σε τιποτα δεν διαφερει απο τον γνωστο ΓΑΠ που γυριζε τον κοσμο ολο και φωναζε οτι κυβερνω εναν διεφθαρμενο λαο.
Μεταξυ των ΔΥ που αναφερεις ειναι και στρατιωτικοι και Σ.Α και ιερεις ..προφανως πλανασαι πλανην οικτρα αν νομιζεις οτι τα ξυνουν ενα 3 ωρο για να καθεσαι εσυ ωραια και ανετα στην ασφαλεια του σπιτιου σου.
μια συμβουλη που θα μπορουσα να σου δωσω ειναι να σταματησεις να διαβαζεις το μπλογκ του Παγκαλου.
Οχι σε αλλη κοινωνια δεν ζεις αλλα ζεις το παραμυθι που εφτιαξε ο Παγκαλος και οι αλλοι διεφθαρμενοι πολτικοι τυπου ΓΑΠ για αυτο καλε μου φιλε λεω κλειστε τις τηλεορασεις μην βλεπετε μην ακουτε τα ψεμματα που σας σερβιρουν