TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby eternity » Sat Sep 01, 2012 8:15 pm

crusader1453 wrote:τι να πω.
καταρχας δεν εκανα τπτ επιλεκτικα.
προφανως οντως ζω σε αλλη χωρα με αλλη κοινωνια.
οντως εχεις δικιο παντως, οι καρχαριες αυτοι που εκλεβαν 38 χρονια βγαινανε μονοι τους. οι καημενοι οι ελληνες που τρεχανε με τα σημαιακια πισω τους ζητωντας μια θεσουλα στο δημοσιο επεσαν θυματα.
οντως φταινε οι τραπεζες ΜΟΝΟ , οι καημενοι καταναλωτες απλα μια bmw 40000 ευρω ηθελαν να παρουνε. α! και ενα σπιτακι 200000 ευρω μωρε. σιγα. αφου αν εισαι στο δημοσιο θα τα ξυνεις για κανα 3 ωρο και θα παιρνεις 2000. τι εγινε. αλλα και ιδωτης να εισαι με κανα μαγαζακι, λιγο δεν θα πληρωσεις την εφορια, λιγο το φπα θα το πληρωνεις οποτε θες νατη η δοση. σιγα.....

τα μπουζουκια 200 ευρω η φιαλη ητανε πολυ λιγα, αφου το δανειο που πηραμε για τις διακοπες περισσεψε. σιγα μωρε και τι εγινε, λεφτα υπαρχουν. και αν τελειωσουν τα atm να ειναι καλα. η καρτα μονο 14% επιτοκιο εχει.
και να μην ξεχασω,.....σιγα μην γινω εγω πωλητης για 700 ευρω. θα γλυψω κατουρημενες ποδιες για καμια θεσουλα. ασε μας τωρα, ακου εκει πωλητης.
αυτα και αλλα πολλα λοιπον προφανως γινανε σε αλλη χωρα. ζητω συγγνωμη που σας μπερδεψα. εγω εκανα λαθος.
οι ελληνες ποτε δεν εφταιξαν οιμιδιοι για τπτ. παντα οι αλλοι.
αλλα ακομα και λαθος να μην εκανα παλι δεν θα το δεχοτανε κανεις...οποτε τσαμπα συζητηση.

Ολα τα παραπανω δεν διαφερουν σε τιποτα απο τη γνωστα λογια του Παγκαλου "μαζι τα φαγαμε" που μετατοπιζει την ευθυνη των αποδεδειγμενα διεφθαρμενων πολιτικων επι σειρα ετων στις πλατες ενος ολοκληρου λαου και σε τιποτα δεν διαφερει απο τον γνωστο ΓΑΠ που γυριζε τον κοσμο ολο και φωναζε οτι κυβερνω εναν διεφθαρμενο λαο.
Μεταξυ των ΔΥ που αναφερεις ειναι και στρατιωτικοι και Σ.Α και ιερεις ..προφανως πλανασαι πλανην οικτρα αν νομιζεις οτι τα ξυνουν ενα 3 ωρο για να καθεσαι εσυ ωραια και ανετα στην ασφαλεια του σπιτιου σου.
μια συμβουλη που θα μπορουσα να σου δωσω ειναι να σταματησεις να διαβαζεις το μπλογκ του Παγκαλου.

Οχι σε αλλη κοινωνια δεν ζεις αλλα ζεις το παραμυθι που εφτιαξε ο Παγκαλος και οι αλλοι διεφθαρμενοι πολτικοι τυπου ΓΑΠ για αυτο καλε μου φιλε λεω κλειστε τις τηλεορασεις μην βλεπετε μην ακουτε τα ψεμματα που σας σερβιρουν
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby regina » Sat Sep 01, 2012 8:23 pm

foteini wrote:
Αρχιτέκτων wrote:
regina wrote:Η μητέρα μου με ρώτησε να τα πληρώσω όλα ή με δόσεις την εφορία ;της λέω εφόσον έχεις το ποσό,να τα δώσεις όλα μαζί για να βοηθήσεις το κράτος .Το να πληρώνουμε τους φόρους είναι φιλοπατρεια όπως ακριβώς είναι το να χύνουμε το αίμα μας για την πατρίδα ,όχι όπως αυτούς που επαναστατουν για να συνεχίζουν να μην κόβουν αποδείξεις στα νησιά ή που παίρνουν μαιμού συντάξεις.Πώς θα έχουμε υγιεια εκπαίδευση άμυνα;ΑΟΖ χωρίς άμυνα δεν γίνεται.Μην συμβουλευετε τον κόσμο να μην πληρώνει .Όταν θα ρθουν τα γεγονότα σεισμός ή ότι άλλο τα νοσοκομεία μπορεί να μην έχουν ούτε γαζες για σας η τα παιδιά σας.

Πραγματικά αν ήξερα ότι τα λεφτά του λαού πηγαίναν για καλό σκοπό κι αν έβλεπα έστω κι ένα σημάδι ανάκαμψης της οικονομίας, δε θα με προιδέαζαν αρνητικά τα όποια μέτρα εξαγγέλονται. Αλλά συγνώμη όταν ξέρεις ότι τα λεφτά που δίνεις πάνε για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στήριξη των τραπεζιτών, πώς είναι δυνατόν να παρομοιάζεις την καταβολή των φόρων με το αίμα που δίνει κάποιος για την κυριαρχία της πατρίδας του? Δηλαδή το θεωρείς "αναγκαίο άδικο", όταν βλέπεις κάποιον να πληρώνει τις εισφορές του για δεκαετίες, να είναι συνεπής στη φορολογική του δήλωση και στο τέλος να παίρνει κουτσουρεμένη σύνταξη και εφάπαξ, που είναι δικά του λεφτά-δεδουλευμένα και πληρωμένα- και να μην διαμαρτύρεται? Κι αν είσαι τόσο νομοταγής πολίτης, αν σου πει το κράτος στο τέλος να τσιπαριστεις για τον περιορισμο της γραφειοκρατίας θα το κάνεις? Τόσες ελπίδες πια τρέφεις ότι οι συγκυβερνώντες δρουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας? Δεν είναι δυνατόν να τσουβαλιάζονται όλοι οι Έλληνες, γιατί μία μερίδα φοροδιαφεύγει. Κι αν υπήρχαν σωστοί ελεγκτικοί μηχανισμοί, οι φοροδιαφεύγοντες θα συλλαμβάνονταν και θα δημευόταν η μαύρη περιουσία τους. Τα πράγματα είναι απλά, νόμοι υπάρχουν αλλά υπάρχει έλλειψη πολιτικής. Κι όταν έρθει η ώρα των γεγονότων πίστεψέ με θα ξεριζωθεί η σάπια εξουσία, κι όταν αναλάβουν ικανοί ηγέτες όλοι θα συμβάλλουν από φιλότιμο για την υγεία των συμπολιτών.

Αντί άλλης απάντησης εκ μέρους μου, αγαπητή Ρεγγίνα, σου παραθέτω το ποστ του Αρχιτέκτονα, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.
Αν το διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι περικλείει μεγάλες αλήθειες.
Όπως για παράδειγμα, ότι τη φοροδιαφυγή την εξέθρεψε το ίδιο το αλωμένο κράτος μας, ακριβώς για να έρθουμε εδώ που είμαστε σήμερα ώστε οι καλοί μας ¨φίλοι¨ (όπως η Μέρκελ ας πούμε, που ματώνει η καρδιά της να βλέπει να μας κόβουν τις συντάξεις), να μπορούν να μας προσφέρουν και την κατάλληλη λύση. Βλέπε ηλεκτρονική διακυβέρνηση και άλλα τέτοια ψηφιακά. Για το καλό μας!
Επίσης, το κράτος μας εξέθρεψε και τη διαφθορά και την αναξιοκρατία και την ηθική εξαχρείωση και την αθεϊα και υλισμό στα σχολεία και κάθετί κακό.
Με πρώτους διδάξαντες σε όλα αυτά τους κρατούντες, τους πολιτικούς και τους παραπολιτικούς.
Κι έρχεται τώρα αυτό ακριβώς το κράτος, το ίδιο, με τους ίδιους αυτούς πολιτικούς και παραπολιτικούς να κατηγορήσει τους Έλληνες για όλα τα κακά στα οποία ααυτό το ίδιο τους έριξε. Ο νταβαντζής κατηγορεί το θύμα για εκπόρνευση!
Και ταυτόχρονα απαιτεί εκβιαστικά το αίμα του απλού Έλληνα για την κάθαρση, την ίδια ώρα που οι πρώτοι διδάξαντες τρώνε και πίνουν σαμπάνιες στην υγειά των κορόιδων εν μέσω του βόθρου της διαπλοκής , που καλά κρατεί.........
Ε, όχι Ρεγγίνα μου, αυτό το κράτος ας πάει από κει που ήρθε!
Τώρα ανακάλυψες τη διαφθορά και το ανάξιοκρατικό σύστημα η απλά τώρα σε συμφέρει να το ανακαλύψεις γιατί χάνεις κεκτημένα;ή απλά σε ενοχλεί που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ότι και αυτοί;Μάλλον δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου
δεν τους στηρίζω.
regina

Postby eternity » Sat Sep 01, 2012 8:53 pm

regina wrote:Τώρα ανακάλυψες τη διαφθορά και το ανάξιοκρατικό σύστημα η απλά τώρα σε συμφέρει να το ανακαλύψεις γιατί χάνεις κεκτημένα;ή απλά σε ενοχλεί που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ότι και αυτοί;Μάλλον δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου
δεν τους στηρίζω.

Βοα το συμπαν ολοκληρο το Α.Ορος οτι το επαχθες χρεος εχει επιβληθει απο τη Σιωνιστικη ελιτ λιγα χρονια τωρα.
Ο γεροντας στο Αγιο Ορος οταν μαζευε για κατηχηση ολους τους προσκυνητές φωναζε οτι ειναι ενα καλοσχεδιασμενο πλανο των Σιωνιστων εδω και δεκα χρονια που ελαβε σαρκα και οστα τα 3 τελευταια χρονια.

ω ναι εγω τωρα ανακαλυψα ποιος ειναι ο Τ.Σορος ο Ακερμαν οι Ροθτσαίλντ και τον βρωμικο ρολο που επαιξαν στο θεμα της Ελλαδας
http://www.briefingnews.gr/se-apla-elli ... gklima-kai
Βλεπεις εγω μεχρι προτινος ειχα να ασχοληθω με την πολυμελη οικογενεια μου πληρωνοντας τους φορους που μου αναλογουσαν στην πραγματικοτητα μου τους επαιρναν πριν καν παρω τον μισθο στα χερια μου
Δεν χρειαστηκε να ασχοληθω αφου η οικογενεια μου και η εργασια μου απορροφουσε σχεδον ολη μου την προσοχη.
Εννοιες οπως Goldman Sachs , BLACKROCK κλπ εγιναν γνωστες σε εμενα και σε μεγαλος πληθος των συμπατριωτων μου εδω και 3 χρονια.
Οχι δεν γνωριζα οτι τα εργα υποδομης τα πληρωναμε δυο και τρεις φορες πιο πανω απο το κοστος για να πληρωνω τις μιζες πολιτικων και να κανουν περιουσιες οι μεγαλοεργολαβοι .
βλεπεις τοσα χρονια ακομα και τωρα τα καναλια και οι εφημεριδες φροντιζαν να σκεπαζουν τετοιου ειδους πληροφοριες.

Ναι χρειαστηκε να φτασουμε εδω για να μαθουμε και να πιστεψουμε οτι ειμαστε μερος του σιωνομασσονικου συστηματος. Γιατι τωρα χρειαστηκε να ψαξω πως τι και γιατι φτασαμε εως εδω. Μεχρι τωρα με κοιμιζαν τωρα δεν με κοιμιζουν ,τωρα εχω τα ματια μου ανοιχτα καλη μου τωρα προσευχομαι με μεγαλυτερη ενταση και παθος.
Ναι τωρα εχω εμπιστευτει περισσοτερο απο ποτε την ζωη μου στα χερια του Θεου και τωρα ξερω οτι δεν θα με αφησει οσο και αν μας πολεμανε οσο και αν μας λοιδωρουνε γιατι εγω δεν ηξερα ή μαλλον μας εκαναν να μην ξερουμε
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby grypas » Sat Sep 01, 2012 9:00 pm

Είστε έτοιμοι για την πολιτειακή ανωμαλία;;;;;;;
grypas

Postby foteini » Sat Sep 01, 2012 9:01 pm

Ρεγγίνα επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω άλλη ώρα. τώρα δεν μπορώ
foteini

Postby GEO33 » Sat Sep 01, 2012 9:11 pm

grypas wrote:Είστε έτοιμοι για την πολιτειακή ανωμαλία;;;;;;;

ΝΑΙ

http://www.gazzetta.gr/politiki/article ... ton-syriza
GEO33

Postby Hellas_2020 » Sat Sep 01, 2012 9:51 pm

grypas wrote:Είστε έτοιμοι για την πολιτειακή ανωμαλία;;;;;;;

Αδερφέ... τι έννοείς...?
Πόσο σύντομα για να σου πούμε πόσο έτοιμοι...!!!???
Hellas_2020

Postby titinaki » Sat Sep 01, 2012 11:10 pm

Ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζει πολιτειακή ανωμαλία;

http://kostasxan.blogspot.com/2012/08/b ... _5736.html
titinaki

Postby nick_the_greek » Sat Sep 01, 2012 11:14 pm

regina wrote:Είμαι στο μπαλκόνι πίνω καφέ περνάει μια κύρια από κάτω και ρωτάει την εβδομήνταχρονη γειτονισσα μου Έλλη θα πάμε στην παράκληση ;και της απαντάει η Έλλη όχι θα χάσω το τουρκικό σίριαλ!!!Έτσι για να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε.

Συνολικά σαν έθνος είμαστε αλλού γι'αλλού. Έχουμε "υψωθεί" πολύ, και έτσι κατά την προσγείωση θα τα δούμε όλα...

Ας ελπίσουμε τα παιδαγωγικά "χτυπήματα" του Κυρίου να τα αντέξουμε χωρίς να λιποψυχήσουμε.
nick_the_greek

Postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 11:17 pm

eternity wrote:
regina wrote:Τώρα ανακάλυψες τη διαφθορά και το ανάξιοκρατικό σύστημα η απλά τώρα σε συμφέρει να το ανακαλύψεις γιατί χάνεις κεκτημένα;ή απλά σε ενοχλεί που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ότι και αυτοί;Μάλλον δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου
δεν τους στηρίζω.

.

Ναι χρειαστηκε να φτασουμε εδω για να μαθουμε και να πιστεψουμε οτι ειμαστε μερος του σιωνομασσονικου συστηματος. Γιατι τωρα χρειαστηκε να ψαξω πως τι και γιατι φτασαμε εως εδω. Μεχρι τωρα με κοιμιζαν τωρα δεν με κοιμιζουν ,τωρα εχω τα ματια μου ανοιχτα καλη μου τωρα προσευχομαι με μεγαλυτερη ενταση και παθος.
Ναι τωρα εχω εμπιστευτει περισσοτερο απο ποτε την ζωη μου στα χερια του Θεου και τωρα ξερω οτι δεν θα με αφησει οσο και αν μας πολεμανε οσο και αν μας λοιδωρουνε γιατι εγω δεν ηξερα ή μαλλον μας εκαναν να μην ξερουμε

καλα ενταξει. κανεις δεν ηξερε. ολα ητανε φυσιολογικα. το 96 δεν ξεσηκωθηκες με τα ιμια. γτ? ουτε τοτε ηξερες? αλλα οταν σου κοψανε την συβταξη και τον παρα Ελληνα αμεσως εκανες τους αγανακτισμενους. ελα πες την αληθεια, δεν σε ενοιαζε. δεν ητανε δικο σου προβλημα και αδιαφορουσες.
δεν ηξερες για τα ρουσφετια στο δημοσιο? την αναξιοκρατια? τις μιζες και τα φακελακια? το σκανδαλο του χρηματιστηριου? γιατι δεν αντεδρασες? μηπως γτ ακομα ο μισθος σου ητανε παχουλος? πολυ φαρισαισμος επεσε.
crusader1453

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ