TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Thu Aug 30, 2012 6:23 pm

maria798081 wrote:δεν νομιζω να γινει κατι ως ΝΑΤΟ
μεμονωμενες χωρες θαναι καθως θα υπαρχει και συνδρομη απο αραβικα κρατη

Μαρια καμια χωρα δεν θα παρει μονη της το ρισκο να κανει επεμβαση. Ακριβως για να δικαιολογησουν την επεμβαση θα ειναι ολοι μαζι.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Hope » Thu Aug 30, 2012 6:24 pm

maria798081 wrote:Θέμα εκκλησιαστικής περιουσίας και μισθών των ιερέων βάζει η ΔΗΜΑΡ

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 88&catid=9

ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ......."ΔΕ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ.....ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ".....
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΑ ΣΚΕΨΗ

Αγαπητή Μαρία, αυτό το σενάριο δεν το είχα σκεφτεί!!!
Ευχαριστώ!
Hope

Unread postby akarnania » Thu Aug 30, 2012 6:51 pm

GEO33 wrote:Η αλήθεια είναι ότι όντως τις τελευταίες μέρες τους έχει πιάσει ελλαδολαγνεία εκεί στην Ευρώπη. Καλά τι τους είπε ο Σαμαράς και τους άλλαξε τα μυαλά;

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63705186

Ο Ομπαμα κατι τους ειπε τις προαλλες και μου θυμισε τον γερ.Παισιο,περι σηκωματος του κεφαλιου απ'τον Χιτλερ.Αν θυμαμαι καλα;;
Βλεπεις οι Αμερικανοι κοιταζουν και αλλα πραγματα και δεν θελουν να μας χασουν την πιο κρισιμη στιγμη.
Last edited by akarnania on Thu Aug 30, 2012 7:01 pm, edited 1 time in total.
akarnania

Unread postby Michalis » Thu Aug 30, 2012 6:59 pm

Nikolaos_Orth wrote:Α ναι... Καλό θα ταν να επισημάνουμε και το άδειασμα του κατά κάποιους ΜΕΓΑ κτλ κτλ Πούτιν στον Άσαντ. Αυτό γιατί κάποιοι νομίζουν πως η Ρωσία είναι καλή κτλ. Θα το ξαναπώ για μόνιμος σύμμαχος η ρωσία δεν κάνει. Είναι απλά για να χεις καλές σχέσεις μαζί της και να είσαι φορέας κάποιων συμφερόντων της. Αν κάποιος της δώσει μισό τυράκι παραπάνω σε άδειασε.

Κανενα αδειασμα...

Προς το παρον δεν εχει κουνηθει τιποτα απο την Ταρτους...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Aetos » Fri Aug 31, 2012 4:37 pm

Nikolaos_Orth wrote:-----

Το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει γραφτεί τυχαία και γι αυτό μπορώ να σας διαβεβαιώσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (κάποιοι εδώ μέσα με γνωρίζουν άλλωστε).
Δεν έχω άποψη για το site http://www.katohika.gr/2012/08/blog-post_7497.html από το οποίο το αντέγραψα όμως είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχει γραφτεί.
ΑΥΤΑ.

Το ίδιο άρθρο υπάρχει και εδώ:

http://olympia.gr/2012/08/31/%CF%89%CF% ... %BF%CF%85/

Τι εννοείς δεν έχει γραφτεί τυχαία;

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;

Γνωρίζεις ποιος το έγραψε και που αποσκοπεί;
Aetos

Unread postby Μαρία » Fri Aug 31, 2012 7:09 pm

εχεις δικιο...κ εγω μου το θυμησα :lol:
Μαρία

Unread postby eternity » Fri Aug 31, 2012 7:50 pm

crusader1453 wrote:
Μαρία wrote:
το να γκρινιαζουμε ολοι κ να λεμε οτι δε παει αλλο κ απο την αλλη να πηγαινουμε στην εφορια κ να καταθετουμε ετσι απλα το φορο ολοκληρο, παει να πει οτι κοροιδευομαστε...κ ειναι κ τουλαχιστον προκλητικο για ανθρωπους που αυτη τη στιγμη δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα τους, εχουν παιδια κ δεν εχουν τι θα τα ταισουν αυριο...

με την λογικη αυτη δεν πρεπει να πληρωνουμε τπτ. αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το να μην εχω να πληρωσω εγω, η να μην εχω να ταισω τα παιδια μου, σημαινει οτι πρεπει να αναθεματιζω αυτους που εχουν? Μου θυμιζει εκεινο το γνωστο με την κατσικα του γειτονα

ειναι λαθος τακτικη να πληρωνεις ολο τον φορο ακομα και οταν εχεις ολο το ποσο. Δεν ειναι θεμα αναθεματος.
Καλυτερα να πληρωναν με δοσεις ακομα και αυτοι που εχουν ολο το ποσο.Πολλους τους συμβουλευουν να το κανουν και εντος της εφοριας.
Αφου του καλου σου γειτονα ψοφησε η κατσικα βοηθησε τον με οποιον τροπο μπορεις.
ενας απο αυτους ειναι λοιπον να φαινεται οτι υπαρχει προβλημα στην αποπληρωμη του φορου αλλιως θα δοθει η εικονα οτι υπαρχει ακομα πολυ λιπος
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Aug 31, 2012 8:02 pm

Nikolaos_Orth wrote:Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.

Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.

Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές.

Με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν συμφωνήσει και δεν το έχουν υπογράψει δυο χώρες οι ΗΠΑ (λόγω αρκτικής) και η Τουρκία (λόγω Αιγαίου).

Σύμφωνα με το δίκαιο του ΟΗΕ αν μια χώρα έχει υποθαλάσσια οροσειρά η οποία είναι γεωλογική συνέχεια μιας εξωτερικής γεωλογικής διαμόρφωσης τότε η υφαλοκρηπίδα της επεκτείνεται μέχρι 12 ναυτικά μίλια από το τέλος της υποθαλάσσιας οροσειράς. Επομένως η υφαλοκρηπίδα της Ρωσίας με βάση το δίκαιο φτάνει μέχρι την Γροιλανδία και έτσι όλη η αρκτική της ανήκει.

Στον βόρειο πόλο όμως είναι το 25% των υδρογονανθράκων και άρα η Ρωσία έχει την δυνατότητα
να γίνει η μεγαλύτερη ενεργειακή δύναμη του κόσμου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπέγραψαν το δίκαιο οι ΗΠΑ.

Από την άλλη η Τουρκία γνωρίζοντας ότι αν εφαρμοστεί το δίκαιο δεν έχει υφαλοκρηπίδα που να έχει κοιτάσματα δεν το υπόγραψε και έθεσε θέμα αιτίας πολέμου την εφαρμογή του στο αιγαίο. Επομένως η Ελλάδα αν τολμήσει να το εφαρμόσει, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι, θα οδηγηθεί σε σύγκρουση.

Έτσι η Ελλάδα για να μην υπάρξει ποτέ η δυνατότητα να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο οδηγήθηκε στο ευρώ με την προοπτική να δεσμευθεί και να χάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα (με ένα μνημόνιο ας πούμε) άλλα για να γίνει αυτό έπρεπε να χρεοκοπήσει.

Ουσιαστικά όμως οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί μέσω της Ελλάδας δημιουργούν
τετελεσμένο για την κατάργηση και την μη εφαρμογή του δικαίου έτσι ώστε και η Ρωσία να χάσει την αρκτική.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πούτιν πρόσφερε 25 δις δάνειο τότε ώστε να μην πάει η Ελλάδα στο ΔΝΤ και η Κίνα άλλα τόσα. για να μην χάσει την αρκτική.

Για αυτό τον λόγο χρεοκοπήσαμε και μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης για να μην υπάρξει ποτέ η πιθανότητα δημιουργίας τετελεσμένου στο Αιγαίο για εφαρμογή του διεθνούς δικαίου που θα μπορεί η Ρωσία να το χρησιμοποιήσει στην Χάγη (ως δεδικασμένο) και να κερδίσει την υφαλοκρηπίδα τής αρκτικής.

Όμως ένα μικρο κράτος όπως είναι η Κύπρος στην προσπάθεια της να επιβιώσει (να μην μπλέξει στο ΔΝΤ) τους χάλασε τα σχεδία και έκλεισε διμερή συμφωνία με το Ισραήλ που όμως βασιζόταν στο διεθνές δίκαιο της θάλασσας.

Αυτό όμως ήταν και η ευκαιρία της Ρωσίας για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου της θάλασσας. Για τον λόγο αυτό κατεβάζει τον στόλο με το αεροπλανοφόρο στην μεσόγειο τον Νοέμβριο.

Όμως αυτή την στιγμή το Ισραήλ έχει παγιδευτεί όπως και οι ΗΠΑ στο διεθνές δίκαιο που με αυτό κερδίζει η Ρωσία την αρκτική και αυτό δεν το θέλουν καθόλου. Η Τουρκία νιώθει απομόνωση και γαβγίζει. Έτσι είναι όλοι παγιδευμένοι...μας έσκαψαν το λάκκο και έπεσαν οι ίδιοι μέσα. έτσι τώρα η Ρωσία για να ισχυροποιήσει την θέση της και την θέση της Κύπρου παίρνει και αυτή άδεια με την gazprom για εξορύξεις και μάλιστα εκεί που οι Τούρκοι την θεωρούν δική τους ζώνη.Όμως αν συμβεί αυτό τέρμα η υφαλοκρηπίδα για την Τουρκία και τέρμα η αρκτική για τούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους.

Για τον λόγο αυτό δεν μας δίνουν την έκτη δόση και προσπαθούν να μας κατεβάσουν το κεφάλι κάτω και μιλούν για εκχώρηση κυριαρχίας (το ακούσατε πιστεύω).

Με αυτό τον τρόπο θα μας αποδυναμώσουν ηθικά και στρατιωτικά για να είναι ποιο βέβαιο το αποτέλεσμα.

Δυο στοιχεία ακόμα που θα βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων:

1. Το 2010 το τουρκικό ΓΕΕΘΑ μάζεψε καθηγητές πανεπιστημίων και τους ρώτησε αν τα κοιτάσματα στην ανατολική μεσόγειο δικαιολογούν το ρίσκο του πολέμου....
και η απάντηση τους ήταν ναι.

2. Στις 25 Ιουλίου του 2011 το ΥΠΕΞ της Ρωσίας έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που προειδοποιούσε την Τουρκία να μην πειράξει την Κύπρο ειδάλλως……….(δεν το λέω).
Ερώτηση 1η: θα επιτεθούν οι Τούρκοι είτε σε εμάς είτε στους κύπριους με την ανοχή της Αμερικής μετά από ερέθισμα των ισραηλινών;
Ερώτηση 2η: θα επιτεθούν οι Ρώσοι στην Τουρκία διότι τους “χαλάει την δουλειά;;;

συγνωμη αλλα γραφω απο λαπτοπ και εδω που ειμαι εχει δεν εχει ιντερνετ

Η Γροιλανδια ανηκει στα Δανια. Βασικη ασχολια των ελαχιστων κατοικων της ειναι η αλιεια
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby grypas » Fri Aug 31, 2012 9:50 pm

Νέο όραμα γραιας παρθένας: ´μπλε φεγγάρι αν φανεί, πόλεμος και ταραχή´.
Last edited by grypas on Fri Aug 31, 2012 9:52 pm, edited 1 time in total.
grypas

Unread postby KANENAS » Fri Aug 31, 2012 9:50 pm

Voreios wrote:Κατάρχάς για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση, δεν ψήφισα κανένα από τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν διότι τα θεωρώ ενδοτικά.
Το ξεκαθαρίσαμε αυτό, πάει...
Δεν μου απαντήσατε όμως για την επίσημη θέση του φόρουμ.
Ειναι ακριβως απο πανω

Μην περιμένεις από το φόρουμ. Ρίξε μια ματιά γύρω σου στο τέλος ρίξε και μια στην ψυχή σου και πράξε.
KANENAS

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ