by eternity » Fri Aug 31, 2012 7:50 pm
crusader1453 wrote:Μαρία wrote:
το να γκρινιαζουμε ολοι κ να λεμε οτι δε παει αλλο κ απο την αλλη να πηγαινουμε στην εφορια κ να καταθετουμε ετσι απλα το φορο ολοκληρο, παει να πει οτι κοροιδευομαστε...κ ειναι κ τουλαχιστον προκλητικο για ανθρωπους που αυτη τη στιγμη δεν εχουν να πληρωσουν το ρευμα τους, εχουν παιδια κ δεν εχουν τι θα τα ταισουν αυριο...
με την λογικη αυτη δεν πρεπει να πληρωνουμε τπτ. αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το να μην εχω να πληρωσω εγω, η να μην εχω να ταισω τα παιδια μου, σημαινει οτι πρεπει να αναθεματιζω αυτους που εχουν? Μου θυμιζει εκεινο το γνωστο με την κατσικα του γειτονα
ειναι λαθος τακτικη να πληρωνεις ολο τον φορο ακομα και οταν εχεις ολο το ποσο. Δεν ειναι θεμα αναθεματος.
Καλυτερα να πληρωναν με δοσεις ακομα και αυτοι που εχουν ολο το ποσο.Πολλους τους συμβουλευουν να το κανουν και εντος της εφοριας.
Αφου του καλου σου γειτονα ψοφησε η κατσικα βοηθησε τον με οποιον τροπο μπορεις.
ενας απο αυτους ειναι λοιπον να φαινεται οτι υπαρχει προβλημα στην αποπληρωμη του φορου αλλιως θα δοθει η εικονα οτι υπαρχει ακομα πολυ λιπος
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).