Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα![]()
Λες να έχουμε περίπτωση σπαϊντερμαν;
Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα![]()
Mannlicher-Schönauer wrote:Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα![]()
Theofilos wrote:Mannlicher-Schönauer wrote:Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα![]()
δεν ξέρω Mannlicher![]()
![]()
να είσαι καλά, ενώ είπα φεύγω πριν 2 ποσταρίσματα, μπήκα στο πειρασμό να ξαναπαντήσω στον casius, αλλά και σε εσένα δεν μπορούσα να μη σου μιλήσω γιατί ήσουν από τις οάσεις στο φόρουμ.
δε νομίζω να ξαναμπώ και το μόνο που μετανοιώνω είναι οτι ανέφερα κάποιον φίλο σε ένα πμ και ίσως τον στεναχωρήσω αν το μάθει.
Theofilos wrote:Mannlicher-Schönauer wrote:Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα![]()
δεν ξέρω Mannlicher![]()
![]()
να είσαι καλά, ενώ είπα φεύγω πριν 2 ποσταρίσματα, μπήκα στο πειρασμό να ξαναπαντήσω στον casius, αλλά και σε εσένα δεν μπορούσα να μη σου μιλήσω γιατί ήσουν από τις οάσεις στο φόρουμ.
δε νομίζω να ξαναμπώ και το μόνο που μετανοιώνω είναι οτι ανέφερα κάποιον φίλο σε ένα πμ και ίσως τον στεναχωρήσω αν το μάθει.
admin wrote:Επειδή δε μου αρέσει να μιλάνε εν τη απουσία μου και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Ταυτόχρονη είσοδος όπως καταλαβαίνετε δεν υφίσταται.
Ευχαριστώ
yelem wrote:admin wrote:Επειδή δε μου αρέσει να μιλάνε εν τη απουσία μου και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Ταυτόχρονη είσοδος όπως καταλαβαίνετε δεν υφίσταται.
Ευχαριστώ
υφίσταται όταν γίνεται απο 2 διαφορετικούς browsers, πχ Φαιρφοχ και Εξπλορερ, αλλα τελως παντων, βαρεθηκα να διαβάζω τους τσακωμούς καποιος υπεύθυνος να καθαρίσει πάλι.....το τόπικ!
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests