TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Jul 03, 2012 2:30 pm

Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα :mrgreen: :mrgreen:

Λες να έχουμε περίπτωση σπαϊντερμαν; :?:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby Theofilos » Tue Jul 03, 2012 2:33 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:
Theofilos wrote:πώς γίνεται κάθε φορά που σε στριμώχνει κάποιος να εμφανίζεται ο admin να καθαρίζει υπονοούμενα :mrgreen: :mrgreen:

δεν ξέρω Mannlicher :mrgreen: :mrgreen:
να είσαι καλά, ενώ είπα φεύγω πριν 2 ποσταρίσματα, μπήκα στο πειρασμό να ξαναπαντήσω στον casius, αλλά και σε εσένα δεν μπορούσα να μη σου μιλήσω γιατί ήσουν από τις οάσεις στο φόρουμ.
δε νομίζω να ξαναμπώ και το μόνο που μετανοιώνω είναι οτι ανέφερα κάποιον φίλο σε ένα πμ και ίσως τον στεναχωρήσω αν το μάθει.
Theofilos

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 2:37 pm

Theofilos wrote:

να είσαι καλά, ενώ είπα φεύγω πριν 2 ποσταρίσματα, μπήκα στο πειρασμό να ξαναπαντήσω στον casius, αλλά και σε εσένα δεν μπορούσα να μη σου μιλήσω γιατί ήσουν από τις οάσεις στο φόρουμ.
δε νομίζω να ξαναμπώ και το μόνο που μετανοιώνω είναι οτι ανέφερα κάποιον φίλο σε ένα πμ και ίσως τον στεναχωρήσω αν το μάθει.

Ειναι προφανές οτι το πρόβλημα σου ειναι επι προσωπικού , δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε αλλά προφανώς δεν είσαι νέο μελος για να αναφέρεσαι σε παλαιές τοποθετήσεις μου.
Προφανώς αυτός ειναι και ο πραγματικός λόγος που αποχωρείς μιας και δε μπορείς να έχεις περισσότερες της μιας παρουσιες , θα μπερδευτείς.

Ισως θα πρέπει να ψαξουν καποιοι να δουν ποιος εισαι επιτελους , αν δεν το ξέρουν ήδη.

Αλλωστε πολλές φορές αυτό νομίζουμε απέχει παρασάγγας απο την πραγματικότητα , που απεδείχθει παραπάνω.
Την προσπερνάς εντέχνως όμως γιατί δεν σε συμφέρει Theofile
Last edited by casius on Tue Jul 03, 2012 2:45 pm, edited 2 times in total.
casius

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue Jul 03, 2012 2:44 pm

Theofilos wrote:

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια αν και νομίζω πως υπερβάλεις.Στην ουσία τώρα,γιατί να αποχωρήσεις;Ακόμα δεν ήρθες,εκτός αν ήρθες για να κάνεις αυτό που πρέπει και τώρα είναι η ώρα να φύγεις;
Mannlicher-Schönauer

Unread postby lampros » Tue Jul 03, 2012 2:46 pm

Παιδιά μην το συνεχίζετε και πικραινόσαστε δεν αξίζει τον κόπο μπορεί κάλλιστα ο οποιοσδήποτε να γίνει μέλος και από αντιπάθεια προς κάθε χριστιανικό φόρουμ να προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα και να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι κάποιος παλιός για να σπείρει διχόνοια
lampros

Unread postby yelem » Tue Jul 03, 2012 2:51 pm

admin wrote:Επειδή δε μου αρέσει να μιλάνε εν τη απουσία μου και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Ταυτόχρονη είσοδος όπως καταλαβαίνετε δεν υφίσταται.
screen.JPG

Ευχαριστώ

υφίσταται όταν γίνεται απο 2 διαφορετικούς browsers, πχ Φαιρφοχ και Εξπλορερ, αλλα τελως παντων, βαρεθηκα να διαβάζω τους τσακωμούς καποιος υπεύθυνος να καθαρίσει πάλι.....το τόπικ!
yelem

Unread postby casius » Tue Jul 03, 2012 2:53 pm

yelem wrote:
admin wrote:Επειδή δε μου αρέσει να μιλάνε εν τη απουσία μου και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Ταυτόχρονη είσοδος όπως καταλαβαίνετε δεν υφίσταται.
screen.JPG

Ευχαριστώ

υφίσταται όταν γίνεται απο 2 διαφορετικούς browsers, πχ Φαιρφοχ και Εξπλορερ, αλλα τελως παντων, βαρεθηκα να διαβάζω τους τσακωμούς καποιος υπεύθυνος να καθαρίσει πάλι.....το τόπικ!

Θεόφιλε...να ρε που ψάχνεις τον admin , βρέθηκε...αυτός ξέρει τι γίνεται.

Υ.Γ Δεν το λεω ειρωνικα.
Last edited by casius on Tue Jul 03, 2012 2:54 pm, edited 1 time in total.
casius

Unread postby grypas » Tue Jul 03, 2012 2:54 pm

Συντονια καθαριστε το thread γιατι ακουω μια αρκουδα και βρυχαται...Και μιλαω σοβαρα!
grypas

Unread postby AgwnistisTou21 » Tue Jul 03, 2012 3:12 pm

Ο αγώνας του Χριστιανού είναι να τσακίσει τον εγωισμό του.
Να δέχεται τις προσβολές με ηρεμία και δοξαστικό πνεύμα προς τον Θεό.
Όταν παρατηρεί μέσα στου τάση φιλαρχίας, αμέσως να παραιτείται των αξιομάτων του
Σαν υφιστάμενος να εργάζεται με Θεοφιλή χαρά για το καλό των άλλων
Σαν προιστάμενος για το καλό των άλλων θεωρόντας τον εαυτό του κατώτερο όλων
κάθε προσβολή και εξουδένωση είναι και ευκαιρία για ταπείνωση, έτσι να είμαστε, ακόμα και εδώ μέσα.
AgwnistisTou21

Unread postby casius » Wed Jul 04, 2012 4:17 pm

Ώρα για διάβασμα , Obama Care
viewtopic.php?f=11&t=390&p=28279#p28279

papi , η επιλογή είναι προφανής , ο χώρος και ο χρόνος δική μας επιλογή και όχι δική τους.
casius

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ