TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby supergeorge » Fri May 25, 2012 10:34 pm

GENEA-OMEGA wrote:Thrax και Supergeorge αυτο το "μας ζαλίσατε" ήταν ατόπημα και αγένεια σοβαρή και ως προς το ύφος αλλά και επι της ουσίας !

Εννοείται πως παρόμοια όλοι έχουμε αισθανθει αμοιβάια για πολλά αλλά πρώτον για λόγους ορθής συμπεριφοράς δεν το εκφράζουμε έτσι.

και δευτερον και βασικότερον, το ζήτημα που άνοιξα με τον Αντώνη έχει τρομακτική σημασία για τα επερχόμενα, και είναι και άμεσα σχετικο με το τι συμβαίνει !

Αν ήμουν διαχειριστής θα σας είχα ρίξει από 1 εβδομάδα εκτός !

Φιλικά, πάντα !!! και για να διατηρούμε το φόρουμ σε υψηλό επιπεδο θεματολογία και επικοινωνίας !

Ελα βρε GENEA-OMEGA και γω ειχα κανει ορισμενα σχολια περι Χρυσης Αυγης πριν τις προηγουμενες εκλογες αλλα και προσφατα και δηλωσα οτι δεν ανηκω πουθενα αλλα με ειχες στριμωξει,δεν το θεωρησα αγενεια οπως λες εσυ τωρα;Σχολιαζουμε φιλικα και γενικα για ολα και για ολους .Σας σεβομαι ολους εδω μεσα αλλα τους πολιτικους τους φτυνω και ας τους υποστηριζετε εσεις.Για εδω ομως δεν εχεις δικιο.Γιατι απλα χαριν αστειου το ειπαμε.
Να μην τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις.
Ειμαστε μια οικογενεια εδω μεσα απο πολυ καιρο.
Παρεξηγησεις με το παραμικρο δεν πρεπει να υπαρχουν.
Εεεε τοσο πολυ θιγεται ο εγωισμος μας;.
Γνωμη μου.Αν εχω λαθος θα το παραδεχτω.
Κρεμαστε με.
Δε θαθελα ομως να υπαρξει αντιπαραθεση κανα χιλιομετρο.Εκει οπως παντα θα κανω πισω για το καλο ολων μας προσωπικα και του φορουμ.
Ειρηνη υμιν.
supergeorge

Unread postby Αντώνης » Fri May 25, 2012 10:39 pm

GENEA-OMEGA wrote:
Άρα με βάση αυτό που λες ο αριθμός του θηρίου είναι το Χξς = 860 !!! και όχι το 666 !! ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ, είναι απλά τα πράγματα το δίγαμμα είναι το ς, και το στίγμα είναι το F και είναι το w. Άρα ο αριθμός εμφανίζεται σαφώς στις διευθύνσεις των ιστοτόπων !

Χ=600 Ξ=60 F=6 επομενως ΧΞF=666

Ναι σωστά, το βρήκες βρε…!!!! www=666= χάραγμα, δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε ιντερνετ στο σπίτι και μπαίνουνε στο παρόν φόρουμ, (το οποίο αρχίζει από «666» όπως κι’όλα τα site [www.orthodoxhpisth.eu] :twisted: :twisted: :twisted: ) έχουμε πάρει ήδη το χάραγμα έτσι ? :lol: :lol: :lol:
Άρα όλοι μας θα καούμε στο πυρ το αιώνιο….

(Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄)

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΡΜ
Αντώνης

Unread postby Agiografies » Fri May 25, 2012 10:54 pm

[quote="supergeorge"]

Κρεμαστε με.
quote]

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα ουτε οικογενεια ειμαστε, ουτε θα γινουμε ποτε,
ουτε χριστιανικο φορουμ ειμαστε.
Agiografies

Unread postby supergeorge » Fri May 25, 2012 11:13 pm

Agiografies wrote:
supergeorge wrote:
Κρεμαστε με.
quote]

δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα ουτε οικογενεια ειμαστε, ουτε θα γινουμε ποτε,
ουτε χριστιανικο φορουμ ειμαστε.

:shock: Κακο αυτο.
Μου θυμιζεις το γειτονα μου τοτε αφου δεν ειμαστε οικογενεια.
Ξερεις τι ελεγε;
Αχ γειτονα γειτονα
να σε σκοτωνα να γλυτωνα.
Οσο για Χριστιανικο φορουμ; Ειμαστε.
Χρονια παρακολουθω τα παιδια απο τα παλαιοτερα φορουμ που κλεισανε και ειναι ενας και ενας και τους σεβομαι ολους και τις αποψεις τους.
Εσυ τι λες;
Ισλαμικο φορουμ ειμαστε;
Ε τοτε τραγουδα το Αλαχ αχμπαρ πως το λενε,δεν ξερω αν το λεω και σωστα.
supergeorge

Re: TRASH CAN

Unread postby GENEA-OMEGA » Sat May 26, 2012 12:00 am

Thrax στο συγκεκριμένο θέμα έχω δουλέψει αρκετά και δεν δέχομαι τα περί άγνοιας! ξέρω ότι η θεολογικη σου κατάρτιση είναι εξαιρετική αλλά σε ζητήματα που μπορούν να προσεγγιστούν κατα μεγάλο μέρος με την έρευνα και τη γνώση δεν θα πρέπει να γενικεύεις το ζήτημα ως προς το ποιος δύναται να αναλύει. Επίσης, η παρουσία του αριθμού στις διευθύνσεις του διαδικτύου είναι πολύ σοβαρό θέμα το οποίο αποτελει και επιβεβάιωση της φάσης στην οποία βρισκομαστε. τώρα, αν δε σου κεντρίζει το ενδιαφέρον το καταλαβαίνω, αλλά πάντα χρειάζεται λίγο τακτ, κάτι που όλοι το έχουμε κατα νου νομίζω, ειδικα σε γραπτή επικοινωνία (μην ξεχνάς ότι στο θέμα της γερόντισσας με τα ποιήματα δεν αντέδρασα παρότι ήσουν και εκει οξυς, για παράδειγμα, αν και καλοπροαίρετα πείστηκα από αυτα που παρέθεσες τότε)

supergeorge Οκ φιλικότατα δεκτο και προχωράμε, (αν και απότι θυμάμαι τελικά δεν είχες απαντήσει τι ψηφίζεις :) :) :) )

Αντώνη, δεν έχεις πάρει τ ο χάραγμα επειδή χρησιμοποιεις το ιντερνετ ! με την ίδια λογική κάθε φορά που πινεις συσκευασμένο χυμό θα λάμβανες μέσα σου το χάραγμα !! όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ, γιατι τώρα δεν ερωτηθήκαμε, αλλά υποχρεωθήκαμε να έχουμε στον περίγυρο μας τον αριθμο !! έχει μεγάλη διαφορά αυτο !!! το www είναι σίγουρα το νούμερο και μάλιστα υπάρχει περίπτωση και να δείχνει προς συγκεκριμένο πρόσωπο εν ζωή (αλλα αυτο είναι μια μάλλον μακρινη υπόθεση που μέλλει να αποδειχτεί - σε πμ αν θες γιατι είναι λεπτο θέμα)
GENEA-OMEGA

Re: TRASH CAN

Unread postby Thrax » Sat May 26, 2012 12:07 am

Αφου συνεχιζεται η συζητηση εδω καλα ειναι τα λογια στ θεολογικα αλλα αμα δεν εχει εργα ειναι νεκρη

να προσπαθουμε νε την κραταμε ζωντανη ας ειναι ο αγωνας μας αυτος

τα περι αλλων, στην παρουσα φαση αν και σημαντικα δεν ειναι απολυτως χρειαζουμενα
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby Αρχιτέκτων » Thu May 31, 2012 11:23 pm

Προς το παρόν ας κάνουμε μία ωραία περιήγηση στον οίκο της του Θεού Σοφίας που στέκει μεγαλόπρεπη και επιβλητική, έτοιμη να λειτουργήσει και πάλι. Προτιμήστε full screen και 3D γυαλιά!

viewtopic.php?f=24&t=194
Αρχιτέκτων

Unread postby Agiografies » Sat Jun 02, 2012 5:01 pm

Παιδια με τον Γιωργο τον τελειωνη, εχω μιλησει στο παρελθον και εχει κανει πολυ καλη δουλεια εχει συγκεντρωσει παρα πολλα στοιχεια που δεν τα αναφερει καν.
εφτιαξε ενα ωραιο βιβλιο το οποιο αξιζει να το διαβασουμε, και να το εχουμε υποψην μας οχι απαραιτητα για τις ημερολογιακες προσεγγισεις οσο οτι βαζει ενα δρομο και ενα σκεπτικο.

Υ.Γ. και βεβαια ξερει για το φορουμ
Agiografies

Unread postby nikita » Sat Jun 02, 2012 6:19 pm

είχε όμως τον ανδρισμό να βγάλει βιβλίο και μάλιστα 2. Αλλος έχει ;;; :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:
nikita

Unread postby michael » Sat Jun 02, 2012 6:28 pm

grypas wrote:http://eagleinmidheaven.com/el/books/Proeidopoiisi_20120417_lock.pdf

Σελιδα 45-48 και δειτε τι γραφει αυτος για την προφητεια του Αγ.Ταρασιου...Η παραμονη των Τουρκων στην Πολη ληγει maximum στις 11/6/2013 με το νεο ημερολογιο.
Το επαληθευει με υπολογισμους και απο αλλες προφητειες...

πάντως η "πρόσφατη προφητεία" που αναφέρει στο Δ5 δεν είναι τίποτα άλλο από το κείμενο του Δήμου που είχε γράψει στο παρόν φόρουμ και οι περισσότεροι αμφισβητείτε...

λέω "αμφισβητείτε" γιατί προσωπικά στέκομαι επιφυλακτικός να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω βλέποντας ότι αυτά που είχε "προφητέψει" για αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις που θα προκαλούν αυτοκτονίες κ.λ.π. επί του παρόντος επιβεβαιώνονται κατά γράμμα. Επίσης είναι φανερό ότι ο ίδιος έχει αναμίξει δικούς του λογισμούς στις προρρήσεις του γέροντός του. Για παράδειγμα λέει ότι του είπε ο γέροντάς του "όποιοι λένε ημερομηνίες είναι πλανεμένοι" και παρακάτω "υπολογίζει" ο ίδιος τή χρονιά που θα συμβούν "όλα αυτά" τα οποία "όλα" τα τοποθετεί ένα χρόνο μετά ίσως και λιγότερο. Δηλαδή πόσες αλλεπάλληλες οικονομικές κρίσεις προλαβαίνουν να γίνουν μέσα σε ένα χρόνο και μαζί με αυτές και 7 (αν δεν κάνω λάθος ) πόλεμοι και ένας παγκόσμιος, όλα αυτά σε ένα χρόνο... ούτε Ιλιάδα να ήτανε... Ως γεγονότα πάντως δεν αποκλείονται παντελώς... εκείνα που με αφήνουν επιφυλακτικό είναι τα περί "στρατού αγγέλων" και "θείων επεμβάσεων" που θα προστατεύουν τους "καλούς".

Τέλος και οι πνευματικές παραινέσεις του δεν είναι εκτός ορθόδοξης προοπτικής...

Πάντως από ό,τι βλέπω έχει γίνει ...best seller το παρόν κείμενο...
michael

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ