GENEA-OMEGA wrote:Thrax και Supergeorge αυτο το "μας ζαλίσατε" ήταν ατόπημα και αγένεια σοβαρή και ως προς το ύφος αλλά και επι της ουσίας !
Εννοείται πως παρόμοια όλοι έχουμε αισθανθει αμοιβάια για πολλά αλλά πρώτον για λόγους ορθής συμπεριφοράς δεν το εκφράζουμε έτσι.
και δευτερον και βασικότερον, το ζήτημα που άνοιξα με τον Αντώνη έχει τρομακτική σημασία για τα επερχόμενα, και είναι και άμεσα σχετικο με το τι συμβαίνει !
Αν ήμουν διαχειριστής θα σας είχα ρίξει από 1 εβδομάδα εκτός !
Φιλικά, πάντα !!! και για να διατηρούμε το φόρουμ σε υψηλό επιπεδο θεματολογία και επικοινωνίας !
Ελα βρε GENEA-OMEGA και γω ειχα κανει ορισμενα σχολια περι Χρυσης Αυγης πριν τις προηγουμενες εκλογες αλλα και προσφατα και δηλωσα οτι δεν ανηκω πουθενα αλλα με ειχες στριμωξει,δεν το θεωρησα αγενεια οπως λες εσυ τωρα;Σχολιαζουμε φιλικα και γενικα για ολα και για ολους .Σας σεβομαι ολους εδω μεσα αλλα τους πολιτικους τους φτυνω και ας τους υποστηριζετε εσεις.Για εδω ομως δεν εχεις δικιο.Γιατι απλα χαριν αστειου το ειπαμε.
Να μην τα παιρνουμε ολα τοις μετρητοις.
Ειμαστε μια οικογενεια εδω μεσα απο πολυ καιρο.
Παρεξηγησεις με το παραμικρο δεν πρεπει να υπαρχουν.
Εεεε τοσο πολυ θιγεται ο εγωισμος μας;.
Γνωμη μου.Αν εχω λαθος θα το παραδεχτω.
Κρεμαστε με.
Δε θαθελα ομως να υπαρξει αντιπαραθεση κανα χιλιομετρο.Εκει οπως παντα θα κανω πισω για το καλο ολων μας προσωπικα και του φορουμ.
Ειρηνη υμιν.