TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue May 22, 2012 4:07 pm

Σήμερα είχα ένα ποσό πάνω μου σε χαρτονομίσματα των 50€. Σε έλεγχο που έκανα διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν είχε κωδικό Υ,δηλαδή από Ελλάδα.Τα περισσότερα ήταν Χ και Ζ,δηλαδή από Γερμανία και Βέλγιο...

Μου έκανε λιγάκι εντύπωση αυτό,δεν ξέρω μπορεί να είναι και χαζομάρα... :oops: Αν θέλετε πάντως ρίξτε και εσείς μια ματιά στα χαρτονομίσματα που έχετε πάνω σας μήπως βγάλουμε καμιά άκρη!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby casius » Tue May 22, 2012 4:15 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Σήμερα είχα ένα ποσό πάνω μου σε χαρτονομίσματα των 50€. Σε έλεγχο που έκανα διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν είχε κωδικό Υ,δηλαδή από Ελλάδα.Τα περισσότερα ήταν Χ και Ζ,δηλαδή από Γερμανία και Βέλγιο...

Μου έκανε λιγάκι εντύπωση αυτό,δεν ξέρω μπορεί να είναι και χαζομάρα... :oops: Αν θέλετε πάντως ρίξτε και εσείς μια ματιά στα χαρτονομίσματα που έχετε πάνω σας μήπως βγάλουμε καμιά άκρη!

Το Σαββάτο πάντως που πήγα σε ΑΤΜ μου έδωσε αποκλειστικά χαρτονομίσματα......Υ
casius

Unread postby kotsarikos » Tue May 22, 2012 4:41 pm

Mannlicher-Schönauer wrote:Σήμερα είχα ένα ποσό πάνω μου σε χαρτονομίσματα των 50€. Σε έλεγχο που έκανα διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν είχε κωδικό Υ,δηλαδή από Ελλάδα.Τα περισσότερα ήταν Χ και Ζ,δηλαδή από Γερμανία και Βέλγιο...

έχω πάνω μου πάνω από 50 χαρτονομίσματα. ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει το Υ πάνω του. κρίμα...
kotsarikos

Unread postby casius » Tue May 22, 2012 4:45 pm

Δε νομίζω πως είναι ενδεικτικό για κάτι έτσι γενικόλογα.

Θα μπορούσε να έχει μια λογική ένδειξης αν και εφόσον μπορούσε κάποιος να μας πει:ΕΑΝ οι ποσότητες στις νέες σειρές χαρτονομισμάτων, που εκδίδονται και αντικαθιστούν τις παλαιότερες, το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει απο τις βασικές αρχές που είχε η ΕΚΤ.

Απο την άλλη τα χαρτονομίσματα Υ είναι σε όλη την Ευρώπη , δεν κυκλοφορούν μόνο στην Ελλάδα.
casius

Unread postby inanm7 » Tue May 22, 2012 5:30 pm

.
Last edited by inanm7 on Tue Dec 16, 2014 12:20 am, edited 1 time in total.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ 希臘
inanm7
Συντονιστής Κατηγορίας

Unread postby Johny-B » Tue May 22, 2012 5:31 pm

Στο ταμείο του μαγαζιού που δουλεύω, αυτήν την στιγμή από τα 5 50ευρα δεν έχω κανένα με Υ.
Αντιθέτως έχω 20ευρα και 10ευρα με Υ, ενώ δεν έχω 5ευρα με Υ.
Αν σημαίνει κάτι αυτό...
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby Matina » Tue May 22, 2012 5:35 pm

Johny-B wrote:Στο ταμείο του μαγαζιού που δουλεύω, αυτήν την στιγμή από τα 5 50ευρα δεν έχω κανένα με Υ.
Αντιθέτως έχω 20ευρα και 10ευρα με Υ, ενώ δεν έχω 5ευρα με Υ.
Αν σημαίνει κάτι αυτό...

Τα δικά μου είναι όλα με Ρ και Χ.Τίποτα με Υ.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Tue May 22, 2012 5:39 pm

inanm7 wrote:50ευρω;;;; Πού το βρήκες; Α, εσύ είσαι ευκατάστατος. :mrgreen:

Πού τέτοια τύχη... 8-) της δουλειάς ήταν!!!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby KANENAS » Tue May 22, 2012 6:00 pm

kotsarikos wrote:

έχω πάνω μου πάνω από 50 χαρτονομίσματα. ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει το Υ πάνω του. κρίμα...

Ελάτε να σας δώσω εγώ. Μπορώ να βάλω επάνω ότι γράμμα τραβά η ψυχή σας. :lol:
KANENAS

Unread postby Αρχιτέκτων » Tue May 22, 2012 11:21 pm

ΝΕΟ ΠΟΙΗΜΑ!

Αρχιτέκτων

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ