Μου έκανε λιγάκι εντύπωση αυτό,δεν ξέρω μπορεί να είναι και χαζομάρα...
Mannlicher-Schönauer wrote:Σήμερα είχα ένα ποσό πάνω μου σε χαρτονομίσματα των 50€. Σε έλεγχο που έκανα διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν είχε κωδικό Υ,δηλαδή από Ελλάδα.Τα περισσότερα ήταν Χ και Ζ,δηλαδή από Γερμανία και Βέλγιο...
Μου έκανε λιγάκι εντύπωση αυτό,δεν ξέρω μπορεί να είναι και χαζομάρα...Αν θέλετε πάντως ρίξτε και εσείς μια ματιά στα χαρτονομίσματα που έχετε πάνω σας μήπως βγάλουμε καμιά άκρη!
Mannlicher-Schönauer wrote:Σήμερα είχα ένα ποσό πάνω μου σε χαρτονομίσματα των 50€. Σε έλεγχο που έκανα διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν είχε κωδικό Υ,δηλαδή από Ελλάδα.Τα περισσότερα ήταν Χ και Ζ,δηλαδή από Γερμανία και Βέλγιο...
Μου έκανε λιγάκι εντύπωση αυτό,δεν ξέρω μπορεί να είναι και χαζομάρα...Αν θέλετε πάντως ρίξτε και εσείς μια ματιά στα χαρτονομίσματα που έχετε πάνω σας μήπως βγάλουμε καμιά άκρη!
Johny-B wrote:Στο ταμείο του μαγαζιού που δουλεύω, αυτήν την στιγμή από τα 5 50ευρα δεν έχω κανένα με Υ.
Αντιθέτως έχω 20ευρα και 10ευρα με Υ, ενώ δεν έχω 5ευρα με Υ.
Αν σημαίνει κάτι αυτό...
inanm7 wrote:50ευρω;;;; Πού το βρήκες; Α, εσύ είσαι ευκατάστατος.
kotsarikos wrote:Mannlicher-Schönauer wrote:Σήμερα είχα ένα ποσό πάνω μου σε χαρτονομίσματα των 50€. Σε έλεγχο που έκανα διαπίστωσα πως ούτε ένα δεν είχε κωδικό Υ,δηλαδή από Ελλάδα.Τα περισσότερα ήταν Χ και Ζ,δηλαδή από Γερμανία και Βέλγιο...
έχω πάνω μου πάνω από 50 χαρτονομίσματα. ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει το Υ πάνω του. κρίμα...
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests