marjory wrote:Είμαι σίγουρη ότι αν δώσω το "χώμα" για ανάλυση στο Χημείο του Κράτους θα μείνω με το στόμα ανοιχτό ως προς τις ουσίες που θα βρει σε αυτό.![]()
![]()
Μήπως να το έκανες;Πόσο κοστίζει η ανάλυση;
marjory wrote:Είμαι σίγουρη ότι αν δώσω το "χώμα" για ανάλυση στο Χημείο του Κράτους θα μείνω με το στόμα ανοιχτό ως προς τις ουσίες που θα βρει σε αυτό.![]()
![]()
akerm wrote:
υ.γ. καλύτερα πείνα και μαρτύριο συνειδήσεως (που έχουμε στην τρέχουσα περίοδο) παρά πολέμους, αίμα και ιστορίες...τέτοια θελήματα ξέρετε ποιος έχει...ας μη συμφωνούμε μαζί του...
giannis73 wrote:Σήμερα ενώ ξεκινούσε να έχει μια καταπληκτική ημέρα ,μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 αεροπλάνα και γεμίσανε όλο τον ουρανό με νέφη.
Και σκεφτόμουνα εκτός του τι μας ρίξανε ,μήπως αυτό δεν είναι βιασμός της πατρίδας μας και έμμεσος πόλεμος?
Δεν θα έπρεπε να σηκωθούν αεροσκάφη μας και να τους συλλάβουν ή και να τους καταρρίψουν τους εχθρούς αυτούς?
SPIROS wrote:giannis73 wrote:Σήμερα ενώ ξεκινούσε να έχει μια καταπληκτική ημέρα ,μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 αεροπλάνα και γεμίσανε όλο τον ουρανό με νέφη.
Και σκεφτόμουνα εκτός του τι μας ρίξανε ,μήπως αυτό δεν είναι βιασμός της πατρίδας μας και έμμεσος πόλεμος?
Δεν θα έπρεπε να σηκωθούν αεροσκάφη μας και να τους συλλάβουν ή και να τους καταρρίψουν τους εχθρούς αυτούς?
Στο θέμα των ψεκασμών θα έπρεπε να ακολουθήσουμε την πάγια ρωσική τακτική της "τριπλής φάσης".
Φάση 1: Βλέπω Στόχο.
Φάση 2: Αδειάζω επάνω του, ότι πυρομαχικό έχω και δεν έχω.
Φάση 3: Δεν βλέπω Στόχο.
Dorotheos wrote:
Σπύρο το 1987 που ήμουν ως φοιτητής στο Άγιο Όρος ρωτούσαμε έναν ιερομόναχο για τα μελλοντικά δεινά και για τη χρήση πυρηνικών στον επερχόμενο ΓΠΠ. Μας είπε να μην ανησυχούμε πρόωρα γιατί τα γεγονότα θα πάρουν πάνω απο 20 χρόνια για να γίνουν. Και οταν θα γίνουν θα πετάνε τα αεροπλάνα και από ψηλά θα "ραντίζουν" τους ανθρώπους σαν τα φυτά στις καλλιέργειες με "ντι ντι τι" (δλδ χημικά)!!!
Styx wrote:Όσο και να μην πιστεύει κανείς θεωρίες συνομωσίας ,και προχτές τα ίδια ( και στην Πιερία το παρατήρησα έντονα )
Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest