ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Postby Mannlicher-Schönauer » Thu Apr 26, 2012 2:34 pm

marjory wrote:Είμαι σίγουρη ότι αν δώσω το "χώμα" για ανάλυση στο Χημείο του Κράτους θα μείνω με το στόμα ανοιχτό ως προς τις ουσίες που θα βρει σε αυτό. :? :? :?

Μήπως να το έκανες;Πόσο κοστίζει η ανάλυση;
Mannlicher-Schönauer

Postby Χριστίνα » Thu Apr 26, 2012 5:26 pm

Νομίζω επειδή φυσάει λίγο αεράκι ταξιδεύουν προς ανατολάς αυτοί οι αεροψεκασμοί. Αλλά όπου να'ναι καταφθάνουν της δύσης.

Χριστίνα

Postby Voreios » Thu Apr 26, 2012 10:52 pm

ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ημέρα, σήμερα, και εδώ στην Ημαθία, τον έκαναν τον ουρανό σκακιέρα από τους διασταυρούμενους ψεκασμούς.
Απίστευτο θέαμα αλλά και χυδαίο...
:geek: :geek:
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby giannis73 » Thu Apr 26, 2012 11:46 pm

akerm wrote:
υ.γ. καλύτερα πείνα και μαρτύριο συνειδήσεως (που έχουμε στην τρέχουσα περίοδο) παρά πολέμους, αίμα και ιστορίες...τέτοια θελήματα ξέρετε ποιος έχει...ας μη συμφωνούμε μαζί του...

Σήμερα ενώ ξεκινούσε να έχει μια καταπληκτική ημέρα ,μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 αεροπλάνα και γεμίσανε όλο τον ουρανό με νέφη.
Και σκεφτόμουνα εκτός του τι μας ρίξανε ,μήπως αυτό δεν είναι βιασμός της πατρίδας μας και έμμεσος πόλεμος?
Δεν θα έπρεπε να σηκωθούν αεροσκάφη μας και να τους συλλάβουν ή και να τους καταρρίψουν τους εχθρούς αυτούς?
giannis73

Postby Pamavol » Fri Apr 27, 2012 12:44 am

Τα ίδια και στον Βόλο από το πρωΐ.
Στώμεν Καλώς Στώμεν Μετά Φόβου
Pamavol

Postby SPIROS » Fri Apr 27, 2012 10:47 am

giannis73 wrote:Σήμερα ενώ ξεκινούσε να έχει μια καταπληκτική ημέρα ,μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 αεροπλάνα και γεμίσανε όλο τον ουρανό με νέφη.
Και σκεφτόμουνα εκτός του τι μας ρίξανε ,μήπως αυτό δεν είναι βιασμός της πατρίδας μας και έμμεσος πόλεμος?
Δεν θα έπρεπε να σηκωθούν αεροσκάφη μας και να τους συλλάβουν ή και να τους καταρρίψουν τους εχθρούς αυτούς?

Στο θέμα των ψεκασμών θα έπρεπε να ακολουθήσουμε την πάγια ρωσική τακτική της "τριπλής φάσης".

Φάση 1: Βλέπω Στόχο.
Φάση 2: Αδειάζω επάνω του, ότι πυρομαχικό έχω και δεν έχω.
Φάση 3: Δεν βλέπω Στόχο.
SPIROS

Postby Dorotheos » Fri Apr 27, 2012 12:06 pm

SPIROS wrote:
giannis73 wrote:Σήμερα ενώ ξεκινούσε να έχει μια καταπληκτική ημέρα ,μπορεί να πέρασαν πάνω από 20 αεροπλάνα και γεμίσανε όλο τον ουρανό με νέφη.

Στο θέμα των ψεκασμών θα έπρεπε να ακολουθήσουμε την πάγια ρωσική τακτική της "τριπλής φάσης".

Φάση 1: Βλέπω Στόχο.
Φάση 2: Αδειάζω επάνω του, ότι πυρομαχικό έχω και δεν έχω.
Φάση 3: Δεν βλέπω Στόχο.

Σπύρο το 1987 που ήμουν ως φοιτητής στο Άγιο Όρος ρωτούσαμε έναν ιερομόναχο για τα μελλοντικά δεινά και για τη χρήση πυρηνικών στον επερχόμενο ΓΠΠ. Μας είπε να μην ανησυχούμε πρόωρα γιατί τα γεγονότα θα πάρουν πάνω απο 20 χρόνια για να γίνουν. Και οταν θα γίνουν θα πετάνε τα αεροπλάνα και από ψηλά θα "ραντίζουν" τους ανθρώπους σαν τα φυτά στις καλλιέργειες με "ντι ντι τι" (δλδ χημικά)!!!
Dorotheos

Postby SPIROS » Fri Apr 27, 2012 12:10 pm

Dorotheos wrote:
Σπύρο το 1987 που ήμουν ως φοιτητής στο Άγιο Όρος ρωτούσαμε έναν ιερομόναχο για τα μελλοντικά δεινά και για τη χρήση πυρηνικών στον επερχόμενο ΓΠΠ. Μας είπε να μην ανησυχούμε πρόωρα γιατί τα γεγονότα θα πάρουν πάνω απο 20 χρόνια για να γίνουν. Και οταν θα γίνουν θα πετάνε τα αεροπλάνα και από ψηλά θα "ραντίζουν" τους ανθρώπους σαν τα φυτά στις καλλιέργειες με "ντι ντι τι" (δλδ χημικά)!!!

Ενδιαφέρον αυτό που έγραψες, φίλε μου και σίγουρα επίκαιρο.
Η ρώσικη τακτική σε κάτι τέτοια θέματα θεωρώ πως θα ήταν η καλύτερη. 8-)
Είχαμε και 20 χρόνια καιρό για να προετοιμαστούμε ... ;)
SPIROS

Postby Ομολογητής » Fri Apr 27, 2012 1:06 pm

Ήρεμα λίγο γιατι και σε άλλα θέματα ξεφεύγουμε.
Ανθρώπινο είναι, και στην πράξη μπορεί να είμαστε "λίγοι", όμως πρέπει να ακούγεται-λέγεται-γράφεται το ορθόν κατα τις δοξασίες μας.
Να το πάρουμε είδηση. Κινδύνους διατρέχουμε καθημερινώς. Είτε λέγεται τροχαίο, είτε καρκίνος, είτε καρδιά, είτε πόλεμος, είτε, είτε, είτε... Όποιος κι αν τους δημιουργεί, πάντα θα υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία μας και τη ζωή μας.
Η ποιότητα της ζωής μας όσο κι αν θεωρούμε οτι υποβαθμίζεται από ψεκασμούς, μόλυνση, διατροφή, κ.α, αυτό δε θα έπρεπε να μας δημιουργεί συναισθήματα οργής, φόβου, στεναχώριας, μελαγχολίας κτλ. Η ευτυχία δεν κρύβεται σε αυτά. Η χαρά είναι ο Χριστός!
Να κάνουμε αυτά που ξέρουμε κι όπως νομίζουμε οτι είναι το σωστό. Χωρίς άγχος, χωρίς φόβο και αγωνία. Είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι, αλλά πρώτη μας ευθύνη είναι να έχουμε εμπιστοσύνη σε Εκείνον και να μη ζούμε με την κοσμική αντίλψη των πραγμάτων η οποία οδηγεί στη θλίψη, απόγνωση... "Μη συσχηματιζόμαστε με τον κόσμο τούτο"
Αν έχουμε-νιώθουμε Φίλο μας τον Χριστό, υπάρχει περίπτωση να μας ανησυχούν τα αεροπλάνα, οι πόλεμοι, και όι όποιες προσπάθειες του πονηρού να μας καταβάλλει; Διότι αυτός είναι ο σκοπός του, οχι να μας σκοτώσει το φθαρτό τουτο σώμα, αλλά να ολιγοψυχουμε μέχρι να μας κερδίσει την ψυχή.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΘΕ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Re: ΔΥΣΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Postby Mannlicher-Schönauer » Mon Apr 30, 2012 3:16 pm

Styx wrote:Όσο και να μην πιστεύει κανείς θεωρίες συνομωσίας ,και προχτές τα ίδια ( και στην Πιερία το παρατήρησα έντονα ) :roll:

Θεωρίες συνομωσίας ήταν πριν από 5-6 χρόνια όταν λίγοι "γραφικοί"το λέγαμε και το φωνάζαμε.Τα στοιχεία σήμερα είναι αδιάσειστα...
Mannlicher-Schönauer

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ