KANENAS wrote:student wrote:
Με μεγάλη έκπληξη αλλά και χαρά... μπα μπλα μπλα...
STRIKE TWO!
Αρχίσαμε να κοινοποιούμε και τα PM μελών τώρα;
Μαζέψου.
Δεν κατάλαβα? Κοινοποίησα ένα pm που στάλθηκα σε εμένα με ξεκάθαρο λόγο. Αν εσένα δηλαδή αρχίσει να σε βρίζει κάποιος με pm και το δημοσιεύσεις, θα πρέπει να σου βάλω και χέρι?
Εχουμε χάσει το μπούσουλα μου φαίνεται.
Το ότι δεν γουστάρετε κάποιοι το στυλ μου, και ότι έχει ο καθενας συμπάθειες, αντιπάθειες αλλά και εμπάθειες, είναι δικαίωμά σας. Αλλά τα νταβατζιλίκια εδώ μέσα θα τελειώσουνε ακόμα και αν μείνουμε πέντε. Βάλτο καλά στο μυαλό σου kanenas, και εσύ και όποιος άλλος θελει να το δοκιμάσει στην πράξη (οχι το να διαφωνεί και να διαμαρτύρεται για τις πράξεις και τη συμπεριφορά μου. Για αυτά ας κάνει ότι καταλαβαίνει μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του φόρουμ - το bullying και τα νταβατζιλίκια όμως ΤΕΛΟΣ)
Ανέλαβα/μου ανατέθηκε μια θέση για την οποία θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με κριτήριο το καλό του χώρου. Μπορεί να κάνω χίλια λάθη, αλλά στη βάρδιά μου κανείς δεν θα φοβάται να πει μια γνώμη γιατί κάποιος θα τον ειρωνευτεί, θα τον βρίσει, ή ακόμα χειρότερα θα τον απειλήσει, και άλλοι τρεις τέσσερεις θα επευφημούν.
Μπορεί λοιπόν εσένα να μην σε αφορά και να μην γουστάρεις να ξέρεις. Προσωπικά θεωρώ ότι όταν έρχεται ώρα προειδοποίησης ή ποινής αποκλεισμού, πρέπει και η υπόλοιπη κοινότητα να είναι ενήμερη. Ειδικά όταν κάποιος λαμβάνει προειδοποίηση για απρεπή συμπεριφορά, εν προκειμένω μάλιστα για απειλές εναντίον άλλου μέλους, και η απάντησή του είναι "στ αρχ...α μου". Με επιχείρημα το ότι επειδή λαμβάνει προειδοποίηση γιατί απειλεί κάποιον άλλον γιατί έτσι γουστάρει, του μπαίνει κατσιαπλιάς στη σκέψη.
Εν κατακλείδι, γιατί τράβηξε ηδη πολύ.
Στο baseball μετά το τρίτο strike ακολουθεί η γνωστή φράση "you are out".
Μετά λοιπόν και το παρακάτω πμ προς την εξουσία σαν απάντηση στη δεύτερη προειδοποίηση
allimonos wrote:student wrote:The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.
Δεύτερη προειδοποίηση!
Και ξανα -μανά στα αρχίδια μου χαχαχα!!!!
(Πρέπει να γουστάρεις ,δεν εξηγείται αλλιώς...

)
ο allimonos πάει για κανά μήνα να τα λέει μοναχούλης με όποιον/όποια επιλέξει.
allimonos αποκλεισμός 30 ημέρες. Ενημερώνω από τώρα ότι αν επαναληφθούν τα ίδια με την επιστροφή, ο αποκλεισμός του θα είναι πιθανότατα οριστικός.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...