Περί ανέμων και υδάτων

...για κάθε θέμα γενικού ενδιαφέροντος που δεν μπορεί να ενταχθεί στις υπόλοιπες κατηγορίες...

Moderator: inanm7

Επερχόμενα και προφητείες

Postby bersekero » Mon Oct 19, 2015 4:57 pm

Ρε παιδιά δεν βλέπετε ότι το φόρουμ το χορεύει το ταγκαλακι εδώ και καιρό?
Μην του κάνετε τη χάρη να μας φάει όλους.
Στο τέλος θα μείνουν πέντε άτομα και πλέον θα μπορούν να τα λένε από το τηλέφωνο χαχαχ.
Επίσης Ας στηρίξουμε τον student και ας θεωρήσουμε ότι πνέει νέος άνεμος.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby student » Mon Oct 19, 2015 5:13 pm

bersekero wrote:Ρε παιδιά δεν βλέπετε ότι το φόρουμ το χορεύει το ταγκαλακι εδώ και καιρό?
Μην του κάνετε τη χάρη να μας φάει όλους.
Στο τέλος θα μείνουν πέντε άτομα και πλέον θα μπορούν να τα λένε από το τηλέφωνο χαχαχ.
Επίσης Ας στηρίξουμε τον student και ας θεωρήσουμε ότι πνέει νέος άνεμος.

Με μεγάλη έκπληξη αλλά και χαρά, υποδέχομαι την προσπάθεια στήριξης. Σε ευχαριστώ

Μην ανησυχείς, δεν αφήνει ο Κύριος να κλείσει αυτός ο χώρος (κάτι που έφτασε πολύ κοντά στο να γίνει πρόσφατα, ξαφνικά, σαν τα capital controls και ήταν και η αιτία της νέας αυτής προσπάθειας.)

ΥΓ. Απλά προς ενημέρωση όλων, πριν μεταφέρω ξανά τα ασχετα στο γνωστό πλέον "περί ανέμων και υδάτων".

Η απάντηση του allimonos στην προειδοποίηση

allimonos wrote:

Στ ΄αρ....α μου,ρε student. ;)

Έτσι ώστε να γνωρίζει η κοινότητα τους λόγους του

STRIKE TWO!
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby Anastasios » Mon Oct 19, 2015 5:19 pm

Ηρέμισε λίγο στιούντεντ. Να σου πω και εγώ μερικές Ελληνικιές. Δεν υπάρχει χειρότερο από τον λύκο με προβιά προβάτου. Και επίσης έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις. Επίσης λένε να φοβάσε τους μεγαλόσταυρους.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Ιωάν. 8,7
Anastasios

Postby KANENAS » Mon Oct 19, 2015 5:46 pm

student wrote:
Με μεγάλη έκπληξη αλλά και χαρά... μπα μπλα μπλα...

STRIKE TWO!

Αρχίσαμε να κοινοποιούμε και τα PM μελών τώρα;
Μαζέψου.
KANENAS

Postby KANENAS » Mon Oct 19, 2015 5:51 pm

allimonos wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γουστάρω να εκτίθεμαι:

Η κοινοποίηση προσωπικών μηνυμάτων δεν είναι αστείο.
KANENAS

Postby student » Mon Oct 19, 2015 6:20 pm

KANENAS wrote:
student wrote:
Με μεγάλη έκπληξη αλλά και χαρά... μπα μπλα μπλα...

STRIKE TWO!

Αρχίσαμε να κοινοποιούμε και τα PM μελών τώρα;
Μαζέψου.

Δεν κατάλαβα? Κοινοποίησα ένα pm που στάλθηκα σε εμένα με ξεκάθαρο λόγο. Αν εσένα δηλαδή αρχίσει να σε βρίζει κάποιος με pm και το δημοσιεύσεις, θα πρέπει να σου βάλω και χέρι?

Εχουμε χάσει το μπούσουλα μου φαίνεται.

Το ότι δεν γουστάρετε κάποιοι το στυλ μου, και ότι έχει ο καθενας συμπάθειες, αντιπάθειες αλλά και εμπάθειες, είναι δικαίωμά σας. Αλλά τα νταβατζιλίκια εδώ μέσα θα τελειώσουνε ακόμα και αν μείνουμε πέντε. Βάλτο καλά στο μυαλό σου kanenas, και εσύ και όποιος άλλος θελει να το δοκιμάσει στην πράξη (οχι το να διαφωνεί και να διαμαρτύρεται για τις πράξεις και τη συμπεριφορά μου. Για αυτά ας κάνει ότι καταλαβαίνει μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του φόρουμ - το bullying και τα νταβατζιλίκια όμως ΤΕΛΟΣ)

Ανέλαβα/μου ανατέθηκε μια θέση για την οποία θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με κριτήριο το καλό του χώρου. Μπορεί να κάνω χίλια λάθη, αλλά στη βάρδιά μου κανείς δεν θα φοβάται να πει μια γνώμη γιατί κάποιος θα τον ειρωνευτεί, θα τον βρίσει, ή ακόμα χειρότερα θα τον απειλήσει, και άλλοι τρεις τέσσερεις θα επευφημούν.

Μπορεί λοιπόν εσένα να μην σε αφορά και να μην γουστάρεις να ξέρεις. Προσωπικά θεωρώ ότι όταν έρχεται ώρα προειδοποίησης ή ποινής αποκλεισμού, πρέπει και η υπόλοιπη κοινότητα να είναι ενήμερη. Ειδικά όταν κάποιος λαμβάνει προειδοποίηση για απρεπή συμπεριφορά, εν προκειμένω μάλιστα για απειλές εναντίον άλλου μέλους, και η απάντησή του είναι "στ αρχ...α μου". Με επιχείρημα το ότι επειδή λαμβάνει προειδοποίηση γιατί απειλεί κάποιον άλλον γιατί έτσι γουστάρει, του μπαίνει κατσιαπλιάς στη σκέψη.

Εν κατακλείδι, γιατί τράβηξε ηδη πολύ.

Στο baseball μετά το τρίτο strike ακολουθεί η γνωστή φράση "you are out".

Μετά λοιπόν και το παρακάτω πμ προς την εξουσία σαν απάντηση στη δεύτερη προειδοποίηση

allimonos wrote:
student wrote:The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.
Δεύτερη προειδοποίηση!

Και ξανα -μανά στα αρχίδια μου χαχαχα!!!!
(Πρέπει να γουστάρεις ,δεν εξηγείται αλλιώς... :lol: :lol: :lol: )

ο allimonos πάει για κανά μήνα να τα λέει μοναχούλης με όποιον/όποια επιλέξει.

allimonos αποκλεισμός 30 ημέρες.

Ενημερώνω από τώρα ότι αν επαναληφθούν τα ίδια με την επιστροφή, ο αποκλεισμός του θα είναι πιθανότατα οριστικός.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Περί ανέμων και υδάτων

Postby bersekero » Mon Oct 19, 2015 6:37 pm

Student Αδερφέ ή θα το διαλύσεις το φόρουμ ή θα το στρώσεις. Μέση οδός δεν υπάρχει πλέον. Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο για το φόρουμ και καλή δύναμη σε σένα.

ΥΓ. Ο αλιμονος είναι καλός φίλος.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Re: Περί ανέμων και υδάτων

Postby student » Mon Oct 19, 2015 6:53 pm

bersekero wrote:Student Αδερφέ ή θα το διαλύσεις το φόρουμ ή θα το στρώσεις. Μέση οδός δεν υπάρχει πλέον. Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο για το φόρουμ και καλή δύναμη σε σένα.

ΥΓ. Ο αλιμονος είναι καλός φίλος.

Με λίγο βοήθεια και κυρίως καλή πρόθεση και προαίρεση από όλους, όλα θα βγουν σε καλό, πρώτα ο Θεός.

Σ ευχαριστώ και πάλι.
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby KANENAS » Mon Oct 19, 2015 10:17 pm

student wrote:Δεν κατάλαβα? Κοινοποίησα ένα pm που στάλθηκα σε εμένα με ξεκάθαρο λόγο. Αν εσένα δηλαδή αρχίσει να σε βρίζει κάποιος με pm και το δημοσιεύσεις, θα πρέπει να σου βάλω και χέρι?

Αν ο allimonos σε έβρισε τότε αυτό είναι κολάσιμο και υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης αλλά εξίσου κολάσιμη είναι η δημοσίευση προσωπικού μηνύματος χωρίς την πρότερη έγκριση του αποστολέα. Δεν είναι δυνατόν να διαμαρτυρόμαστε για τις καρτούλες τα τσιπάκια και την κατάργηση της ιδιοτικότητας και μετά να ερχόμαστε και να την ξανακαταργούμε οι ίδιοι.
student wrote:Εχουμε χάσει το μπούσουλα μου φαίνεται.

Όντως.
student wrote:Το ότι δεν γουστάρετε κάποιοι το στυλ μου, και ότι έχει ο καθενας συμπάθειες, αντιπάθειες αλλά και εμπάθειες, είναι δικαίωμά σας. Αλλά τα νταβατζιλίκια εδώ μέσα θα τελειώσουνε ακόμα και αν μείνουμε πέντε. Βάλτο καλά στο μυαλό σου kanenas, και εσύ και όποιος άλλος θελει να το δοκιμάσει στην πράξη (οχι το να διαφωνεί και να διαμαρτύρεται για τις πράξεις και τη συμπεριφορά μου. Για αυτά ας κάνει ότι καταλαβαίνει μέσα στα πλαίσια λειτουργίας του φόρουμ - το bullying και τα νταβατζιλίκια όμως ΤΕΛΟΣ)

Το στυλ σου μου είναι εντελώς αδιάφορο ιδικά από την στιγμή που δεν σε γνωρίζω προσωπικά ώστε να γνωρίζω ποιος πραγματικά είσαι. Όσο για το θέμα των συμπάθειας ή της αντιπάθειας αυτοί που με γνωρίζουν εδώ μέσα ξέρουν ότι δεν έχω διστάσει να υπερασπιστώ άτομο που γνωρίζουν ότι αντιπαθώ μόνο και μόνο γιατί θεώρησα ότι έτυχε λανθασμένης και άδικης αντιμετώπισης.
Πάντως έχω εντυπωσιαστεί που η αντίδραση μου στην λανθασμένη δημοσίευση προσωπικού μηνύματος έχει βαφτιστεί bullying ενώ το αμέσως παραπάνω κομμάτι του μηνύματος σου θεωρείτε κόσμια συμπεριφορά.

student wrote:Ανέλαβα/μου ανατέθηκε μια θέση για την οποία θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, με κριτήριο το καλό του χώρου. Μπορεί να κάνω χίλια λάθη, αλλά στη βάρδιά μου κανείς δεν θα φοβάται να πει μια γνώμη γιατί κάποιος θα τον ειρωνευτεί, θα τον βρίσει, ή ακόμα χειρότερα θα τον απειλήσει, και άλλοι τρεις τέσσερεις θα επευφημούν.

Αυτό θα ήταν το ιδεατό αλλά δυστυχώς αυτό που εγώ διακρίνω ορισμένες φορές είναι η προσπάθεια επιβολής της δικής σου άποψης ως να είναι η μόνη αλήθεια.
Τι έλεγες για bullying;;;;

student wrote:Μπορεί λοιπόν εσένα να μην σε αφορά και να μην γουστάρεις να ξέρεις. Προσωπικά θεωρώ ότι όταν έρχεται ώρα προειδοποίησης ή ποινής αποκλεισμού, πρέπει και η υπόλοιπη κοινότητα να είναι ενήμερη. Ειδικά όταν κάποιος λαμβάνει προειδοποίηση για απρεπή συμπεριφορά, εν προκειμένω μάλιστα για απειλές εναντίον άλλου μέλους, και η απάντησή του είναι "στ αρχ...α μου". Με επιχείρημα το ότι επειδή λαμβάνει προειδοποίηση γιατί απειλεί κάποιον άλλον γιατί έτσι γουστάρει, του μπαίνει κατσιαπλιάς στη σκέψη.

Εν κατακλείδι, γιατί τράβηξε ηδη πολύ. (αυτό το δανείζομαι από εσένα) Δεν κρίνω το μπαν του allimonos αλλά αντιδρώ στην δημοσιοποίηση των προσωπικών μηνυμάτων ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας γιατί η προσωπική αλληλογραφία είναι προσωπικό δεδομένο και η δημοσιοποίηση της χωρίς την έγκριση του αποστολέα είναι ποινικά και ηθικά κολάσιμη. Και για να είμαι ξεκάθαρος η αντίδραση μου αυτή θα ήταν ίδια ακόμα και αν δημοσίευες PM μέλους που θα έβριζε εμένα.

Υ.Γ. Σχετικά με τις προθέσεις σου ως συντονιστής το μόνο που θα πω είναι ότι η γυναίκα του καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαίνετε.
Υ.Γ. 2 Απειλές του τύπου κάτσε καλά γιατί θα σε μπαναρω για χψζ μέρες τις έχω γραμμένες εκεί που τις έχει και ο allimonos.
KANENAS

Postby student » Mon Oct 19, 2015 10:41 pm

KANENAS wrote:Υ.Γ. 2 Απειλές του τύπου κάτσε καλά γιατί θα σε μπαναρω για χψζ μέρες τις έχω γραμμένες εκεί που τις έχει και ο allimonos.

Δεν νομίζω να σε απείλησε κανένας. Ισα ίσα που έβαλα και επιπλέον διευκρίνιση ώστε να μην καν φανεί έτσι. Οπότε στο συγκεκριμένο με αδικείς, όσο και αν δηλώνεις απολύτως αντικειμενικός, που δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω.
Σαν να ψαχνες βρε παιδί μου με το ζόρι να βρεις μια ευκαιρία για να αναφερθείς στα ...φρύδια σου, κι ας μην κόλλαγε και πολύ. Μάλλον για να ξεθυμάνεις κάπως που σου την έσπασα :D (χιούμορ προσπαθώ να κάνω, μην παρεξηγηθώ).

Στο θέμα των pm, μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά ίσως είναι ένα ζήτημα που χρήζει ευρύτερης συζήτησης. Αν, δηλαδή, και υπό ποιες συνθήκες - προυποθέσεις μπορεί ένα pm να τεθεί υπόψιν όλης της κοινότητας. Θα το ανοίξω σαν ξεχωριστό θέμα συζήτησης μιας και ίσως να υπάρχουν μέλη που να έχουν γνώμη και να θέλουν να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της μιας ή της άλλης άποψης.
Προς το παρόν δεσμεύομαι ότι δεν θα ξαναδημοσιεύσω κανένα pm, παρα μόνο με την ομόφωνη γνώμη της διαχειριστικής ομάδας.

ΥΓ. Για τις υπόλοιπες παρατηρήσεις, σ ευχαριστώ.
student
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ