Yiorgos Aitolos wrote:ΑΔΕΡΦΙΑ περασα καλα άλλα την κάνω σιγα σιγαΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΉ ......ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΑ
ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΤΣΟΓΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΣΥΝΆΦΗ ΤΟΥΣ ΔΥΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ και απελπίσουν και 'αλλους συμπατριώτες μας
τελος παντων πανω απόλα σαν ορθόδοξοι χριστιανοι δεχόμαστε το Θελημά του ....ας απαλύνει την αγωνία μας ....και ας μας βοηθήσει να μην λυποψυχήσουμε στην ομολογία της Πιστεως μας και στην προστασία του Εθνους μας
το αληθινό μου ονομά ειναι Γιωργος Γκουρνέλος και μένω στο Αγρίνιο ....και το λέω γιατι ότι εχω γράψει εδω μέσα τα υποστηρίζω και τα υπερασπίζομαι και δεν μου αρέσει να κρύβομαι σε θέματα σχετικά με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη μου και τα πιστεύω μου για την Πατρίδα
(αυτή ειναι καθαρά η αποψή μου επισης όποιος θέλει τηλ ή να συναντηθούμε προς τα μέρη μου ας μου στείλει ΠΜ)
μακαρι να συνεχήσετε ......προβληματιζόμενοι όσο το δυνατό πνευματικά σε όλα τα θεματα
ευχαριστώ και πάλι ...ισως τα ξαναπούμε (και ισως να σας διαβάζω βέβαια) καλή δύναμη
ΥΣ δεχόμαι και "πρακτορες" όχι όμως εισ πρακτορες .....κλωτσιές έχω να δώσω πολλές λεφτά όμως καθόλου![]()
τα λέμε
sgoum wrote:Οι παρακατω αιτησεις δεν εχουν γινει αποδεκετες γιατι δε μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι ανθρωποι ή spam bots.
ata012
oxp
cmanoli
kp1979
Παρακαλουμε να μας στειλετε mail με το username σας ωστε να ενεργοποιησουμε το λογαριασμο σας.
Return to Ανακοινώσεις-Κανονισμοί
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest