Ανακοινώσεις

Λειτουργικά ζητήματα για το φόρουμ

Re: Ανακοινώσεις

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Mar 15, 2013 12:22 pm

88888888
Last edited by Τιποτας ο Αιτωλος on Fri May 10, 2013 5:26 pm, edited 4 times in total.
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Michalis » Fri Mar 15, 2013 4:09 pm

Yiorgos Aitolos wrote:ΑΔΕΡΦΙΑ περασα καλα άλλα την κάνω σιγα σιγα :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ......ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΉ ......ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΩΤΑ
ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΟΤΣΟΓΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΣΥΝΆΦΗ ΤΟΥΣ ΔΥΑΛΎΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ και απελπίσουν και 'αλλους συμπατριώτες μας

τελος παντων πανω απόλα σαν ορθόδοξοι χριστιανοι δεχόμαστε το Θελημά του ....ας απαλύνει την αγωνία μας ....και ας μας βοηθήσει να μην λυποψυχήσουμε στην ομολογία της Πιστεως μας και στην προστασία του Εθνους μας

το αληθινό μου ονομά ειναι Γιωργος Γκουρνέλος και μένω στο Αγρίνιο ....και το λέω γιατι ότι εχω γράψει εδω μέσα τα υποστηρίζω και τα υπερασπίζομαι και δεν μου αρέσει να κρύβομαι σε θέματα σχετικά με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη μου και τα πιστεύω μου για την Πατρίδα
(αυτή ειναι καθαρά η αποψή μου επισης όποιος θέλει τηλ ή να συναντηθούμε προς τα μέρη μου ας μου στείλει ΠΜ)

μακαρι να συνεχήσετε ......προβληματιζόμενοι όσο το δυνατό πνευματικά σε όλα τα θεματα

ευχαριστώ και πάλι ...ισως τα ξαναπούμε (και ισως να σας διαβάζω βέβαια) καλή δύναμη

ΥΣ δεχόμαι και "πρακτορες" όχι όμως εισ πρακτορες .....κλωτσιές έχω να δώσω πολλές λεφτά όμως καθόλου :D
τα λέμε

Να σαι καλα Γιωργο αδελφε μου,

Αργα ή γρηγορα ειθε να βρεθουμε ολοι εις τα δεξια Του.

Μιχαλης
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby dimitris » Fri Mar 15, 2013 4:15 pm

.
Last edited by dimitris on Sun Aug 04, 2013 3:32 am, edited 1 time in total.
dimitris

Unread postby notispanos » Fri Mar 15, 2013 6:15 pm

den katalava giati den mpeneis
notispanos

Unread postby Aetos » Wed Mar 27, 2013 11:20 pm

sgoum wrote:Οι παρακατω αιτησεις δεν εχουν γινει αποδεκετες γιατι δε μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι ανθρωποι ή spam bots.

ata012
oxp
cmanoli
kp1979

Παρακαλουμε να μας στειλετε mail με το username σας ωστε να ενεργοποιησουμε το λογαριασμο σας.

To "στείλετε" με "ε"...εάν βέβαια θες να χρησιμοποιήσεις τον 2ο πληθυντικό! :mrgreen:

Ευχαριστω
Aetos

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Sep 28, 2014 2:51 pm

θα μπορούσες να μου διαγράψεις τον λογαριασμο .....μιας και δεν συμφωνω καθόλου με τις ημερομηνίες των προφητειών ...απο την στιγμη που ουτε οι προφήτες δεν τις ανεφεραν ποτε .....στις υπολοιπες ενοτητες μπαίνω και χωρίς κοδικο ....σαν επισκέπτεις ....
ετσι και αλλιώς τιποτα άλλο δεν έχω να πω ...οπότε καλα πέρασα ...σβησε μου και τον λογαριασμο ώστε να μην μπω και στον πειρασμο ....και δω να γράφοντε τιποτα περιεργα ...και αντιδράσω αναλόγος .....μιας και κατω απο το όνομα "η ορθοδοξη χριστιανική πίστη μας" ....γραφοντε και πολλά περιεργα απο περίεργους .....

σας ευχαριστώ ....ή σε ευχαριστω ....να ειστε καλα
Last edited by Τιποτας ο Αιτωλος on Sun Sep 28, 2014 2:55 pm, edited 1 time in total.
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sun Sep 28, 2014 2:55 pm

ή μαλλον δεν αντέχω ας γράψω και κάτι τελευταίο

λοιπόν η ημερομηνία που θα γίνει το μεγάλο συμβάν .....ή ο 3ΠΠ ...ή θα πάρουμε την Πόλη ειναι ...........31 Φεβρουαρίου του 2016

ξερω ξερω ...θα πείτε ότι κανω πλάκα .....όχι βεβαια ...απλως συμφωνα με την παγκοσμιοποίηση και μεσα στο γενικο κλίμα του αντιρατσισμου ....εχει υπάρξει έντονη διαμαρτυρία για τον μηνα Φεβρουάριο ...και ειδικα για τα υποτιμητικά και ρατσιστικά σχόλια εναντίον του ...όπως κουτσοφλέβαρος και ενα σωρό άλλα ...ετσι εχει αποφασιστει απο τους παγκοσμιόποιητες να αποδοθεί ισότητα στον μήνα αυτο .....για αυτο και θα τον κάνουν ίσο με τους άλλους ....και επειδή του χρωστούσαν και ένα σωρο χρόνια κοροιδίας και υποτιμήσεις ....του έδωσαν 31 ημέρες .....

αυτή λοιπόν ήταν η κρυφή εως τώρα ημερομηνία που θα γίνουν τα πάντα ….δεν την γνώριζε κανεις και όλη επεφταν έξω ….γιατι απλα δεν υπήρχε …..τωρα πια ετοιμαστείτε άφοβα ….με σημείο αναφοράς την ημερομηνία αυτή

χωρις να κανω πλάκα δεν μπορώ καθόλου

αντε τα λέμε ........
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby Michalis » Sun Sep 28, 2014 3:45 pm

Θα μεινει (αφησουμε) κανεναν, ή θα φυγουν (διωξουμε) ολους οσους δεν μπαινει η Σκεψη τους σε καλουπια;
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby marjory » Sun Sep 28, 2014 3:58 pm

Προσπαθώ να καταλάβω πού βρίσκεται το καλούπι...
Μου φαίνεται ότι υπερπλεονάζει η ευθιξία τελικά...
Σας χαλάνε οι ημερομηνίες, τις σταματάμε, γκρινιάζετε.
Θέλετε ημερομηνίες, τις επιτρέπουμε, γκρινιάζετε.
Γράφει ο ένας ότι τα γεγονότα είναι κοντά, θα πέσουν να τον φάνε αυτοί που τα βλέπουν μακριά.
Γράφει ο άλλος ότι τα γεγονότα αργούνε, να πέσουν να τον φάνε αυτοί που θεωρούν ότι τα γεγονότα είναι κοντά.

Θέλετε να βλέπετε το φόρουμ μπάχαλο, να γράφει ο καθένας ότι του κατεβαίνει...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Μαρία » Sun Sep 28, 2014 4:09 pm

εγω θα πω αυτο που σκεφτομαι κ ας με μπαναρεις sgoum! διαφεντευεις ενα ορθοδοξο φορουμ, εχεις δει ποτε στην ορθοδοξια μας να προσδιοριζεται οτιδηποτε με ημερομηνιες; εχεις δει ποτε η ορθοδοξια μας να αναφερεται σε οτιδηποτε ανωνυμα;

οκ θελησες να κανεις εκκαθαριση του φορουμ, αλλα διαλεξες πολυ φασιστικο τροπο να το κανεις κ μαλιστα...κ με διακρισεις! βλεπω οτι ολοι κρυβουμε λιγο πολυ ενα αντιρατσιστικο βαθια μεσα μας! :lol: δε μπορεις να φιμωσεις την αντιθετη αποψη...αν διαφεντευεις ενα φορουμ μονο κ μονο για να συλλεγεις πληροφοριες για το ποτε θα εξελιχθουν "γεωπολιτικα" (τρελλος ορος μιλαμε!) μπορεις να αλλαξεις τον τιτλο γτ αυτος δεν ταιριαζει με αυτα που επιβαλλεις ως ορθοδοξη πιστη...ευτυχως ξερουμε τη πιστη μας, οι προφητειες οντως δεν αναφερουν ημερομηνιες, οποτε να μιλατε βαση γεωπολιτικων κ οχι "υπο το πρισμα των προφητειων"...

τελος εχω να πω οτι εγω δε θα το βουλωσω (εκτος βεβαια κ αν φαω μπαν), αλλα οποτε βλεπω κατι που ειναι εναντια στην ορθοδοξια μας θα το λεω...αυτα μονο ο Βαρθολομαιος τα κανει! :lol: θα μπορουσε να διατυπωθει ολο αυτο με μεγαλυτερη σαφηνεια κ πιο ηπιο τροπο κ οχι φασιστικο...
να καθαρισετε το φορουμ βεβαιως, να ριξετε κ μπεταντιν για να εξολοθρευσετε εμας τα βρωμερα μικροβια! :mrgreen:

αντε τα ειπα κ εγω...γεια σας κ χαρα σας!
Μαρία

PreviousNext

Return to Ανακοινώσεις-Κανονισμοί