TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby eternity » Thu Nov 17, 2011 4:36 pm

MARIA wrote:Ας είμαστε προσεκτικοί με όσα ακούγονται στην τηλεόραση. Από τους αδερφούς μας που ζουν στην Κύπρο, αλλά και από κάποια φίλη μου που έχει επαφές με το γέροντα Αιμιλιανό, έχω μάθει τελείως διαφορετικά πράγματα.......

Μερικές φορές οι γέροντες που είναι στη ζωή, πρέπει να κρύβουνε το χάρισμά τους και δεν μπορεί από τηλεοράσεως να ειπωθούν πράγματα που θα τους δημιουργήσουν προβλήματα. Σκεφτείτε ότι κάθε ιερέας, έχει πάνω του και ένα Δεσπότη........

Μπορεί επίσης το άτομο που πήρε τηλέφωνο και μίλησε για τον γέροντα Παϊσιο να ήθελε να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα.

Εμείς ας κάνουμε μια προσευχή για τα επερχόμενα και ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Συμφωνω απολυτα με τη Μαρια !

Ολοι οι δρομοι γυρω απο το Πολυτεχνειο ειναι γεματοι με Αστυνομια. Ειναι περισσοτεροι οι αστυνομικοι απο τα ατομα που παιρνουν μερος στην πορεια.
Δεν ξερω αν τα βλεματα ολων ειναι στραμμενα στην ημερα σημερα αναμενοντας καποια επεισοδια.
Εχω την αισθηση οτι τιποτα δεν θα γινει σημερα γιατι πολυ απλα οταν θα γινει θα γινει αυθορμητα απο απλους ανθρωπους που θα νιωσουν την οργη να ξεχειλιζει για οσα συμβαινουν στην καθημερινοτητα του στη ζωη του. Ετσι απροβλεπτα χωρις να προλαβει να αντιδρασει η αστυνομια.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby zenjt » Thu Nov 17, 2011 4:55 pm

MARIA wrote:*ότι ο πατέρας μιας καλεσμένης , γέροντας Αιμιλιανός, σεβάσμιος από ότι φαίνεται στον κυπριακό ελληνισμό είπε ότι τα πολεμικά γεγονότα δε θα γίνουνε τώρα, πήρανε αναβολή γιατί δε μετανοεί ο λαός και οι τούρκοι είναι πολύ οργισμένοι τώρα με τα πετρέλαια κ.τ.λ. που θα μας κατασφάξουνε.
*ένας κύπριος παίρνει τηλέφωνο και είπε ότι γνώρισε τον πατέρα Παίσιο από κοντά και του είπε - ήταν πρόσφυγας - ότι θα φύγουν οι τούρκοι από το νησί ειρηνικά, θα γίνει μεγάλος πόλεμος στην ανατολή σαν παγκόσμιος θα κρατήσει 4 χρόνια και θα αναγκασούνε να πάρουνε και το στρατό που θα έχουνε στο νησί.

.............................................................................................................................
Ας είμαστε προσεκτικοί με όσα ακούγονται στην τηλεόραση. Από τους αδερφούς μας που ζουν στην Κύπρο, αλλά και από κάποια φίλη μου που έχει επαφές με το γέροντα Αιμιλιανό, έχω μάθει τελείως διαφορετικά πράγματα.......

Μερικές φορές οι γέροντες που είναι στη ζωή, πρέπει να κρύβουνε το χάρισμά τους και δεν μπορεί από τηλεοράσεως να ειπωθούν πράγματα που θα τους δημιουργήσουν προβλήματα. Σκεφτείτε ότι κάθε ιερέας, έχει πάνω του και ένα Δεσπότη........

Μπορεί επίσης το άτομο που πήρε τηλέφωνο και μίλησε για τον γέροντα Παϊσιο να ήθελε να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα.

Εμείς ας κάνουμε μια προσευχή για τα επερχόμενα και ας είμαστε επιφυλακτικοί.
Θα συμφωνήσω απόλυτα γιατί και οι δικές μου μαρτυρίες άλλα λένε.Να επισημάνω κι ένα λάθος : παγκόσμιος θα κρατήσει 4 χρόνιααπό όσο γράφει η Αγία Γραφή ο τρίτος παγκόσμιος έχει διάρκεια 3 χρόνια,άρα τα 4 που ανέφερε η μαρτυρία στην Εκπομπή είναι λάθος.
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Postby fran » Thu Nov 17, 2011 6:36 pm

δεν λεει η γραφη οτι ο γ παγκοσμιος πολεμος θα θα διαρκεσει 3 χρονια..τα μπερδεψες ισως με τον αντιχριστο η με κατι αλλο..ο πολεμος θα κρατισει μερεσ η εβομαδες το πολυ..
fran

Postby maria798081 » Thu Nov 17, 2011 9:38 pm

δεν λεει η γραφη οτι ο γ παγκοσμιος πολεμος θα θα διαρκεσει 3 χρονια..τα μπερδεψες ισως με τον αντιχριστο η με κατι αλλο..ο πολεμος θα κρατισει μερεσ η εβομαδες το πολυ..

δεν ξερω ποσο θα κρατησει αλλα ειναι αδυνατο να κρατησει τοσο λιγο
πολεμος ρωσσιας τουρκιας...νικη ρωσσιας....κατεβαινει η ρωσια μεχρι ισραηλ.......υποχωρηση ρωσιας......ημιχρονο.......γεγονοτα που οδηγουν στην τριημερη μαχη της κωνσταντινουπολης......ε ολα αυτα σε βδομαδες???
maria798081

Postby maria798081 » Thu Nov 17, 2011 9:41 pm

maria798081 wrote:

πολεμος ρωσσιας τουρκιας...νικη ρωσσιας....κατεβαινει η ρωσια μεχρι ισραηλ.......υποχωρηση ρωσιας......ημιχρονο.......γεγονοτα που οδηγουν στην τριημερη μαχη της κωνσταντινουπολης......ε ολα αυτα σε βδομαδες???

Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου / τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; / Και πάλι νέος πόλεμος έρχεται να ξεσπάσει / αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάσει.

γ.Ιωσηφ Βατοπεδινος
maria798081

Postby maria798081 » Thu Nov 17, 2011 9:42 pm

maria798081 wrote:

Η πρώτη φάσις έληξε του τρομερού πολέμου / τόσα δεινά πέντε μηνών δεν επαρκούν Θεέ μου; / Και πάλι νέος πόλεμος έρχεται να ξεσπάσει / αλλοίμονο στον άνθρωπο τι έχει να περάσει.

γ.Ιωσηφ Βατοπεδινος
maria798081

Postby zenjt » Thu Nov 17, 2011 9:48 pm

fran wrote:δεν λεει η γραφη οτι ο γ παγκοσμιος πολεμος θα θα διαρκεσει 3 χρονια..τα μπερδεψες ισως με τον αντιχριστο η με κατι αλλο..ο πολεμος θα κρατισει μερεσ η εβομαδες το πολυ..
Μακάρι να τα είχα μπερδέψει,ο αντίχριστος όταν θα έρθει είναι για 7 έτη ή λίγο λιγότερο,τα γεγγονότα όμως του τρίτου παγκοσμίου μαζί με τα διαλλείματα ειρήνης θα διαρκέσουν περίπου 3 χρόνια συμπεριλαμβανομένων και των ελληνοτουρκικών.[ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΗΣΑ'Ι'Α ΚΑΙ ΙΕΡΕΜΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ Η ΤΡΙΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ 5 ΜΗΝΩΝ -ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΕΜΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ -3ΜΕΡΕΣ ή 3ΜΗΝΕΣ ή 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ]
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Postby grypas » Thu Nov 17, 2011 10:46 pm

Στρατηγός Μακρυγιάννης
Attachments
382883_288027097884891_100000328099359_899214_911622199_n.jpg
382883_288027097884891_100000328099359_899214_911622199_n.jpg (28.07 KiB) Viewed 2810 times
grypas

Postby tolislaskos » Thu Nov 17, 2011 11:24 pm

επιτελους να μαι κι εγω..παλι καλα που μας κατατοπησε ο filtor..παμε παλι.
tolislaskos

Postby eternity » Thu Nov 17, 2011 11:59 pm

Αριστοτέλης wrote:Εκτιμώ ότι η "πορεία" του κεφαλαίου προς τα πίσω βαίνει αμείωτη

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... Itemid=131

Αν δεν τα βρουν, όλα αυτά που τραβάμε δεν έχουν νόημα.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ με την πίστη που έχουμε στα λόγια των αγίων γεροντάδων μας, ξέρουμε ότι δεν θα τα βρουν.

Απλά βλέπω την πάσης φύσης ενημέρωση να το επιβεβαιώνει.

Χαιρετώ τους νέους φίλους.

ο δεν με χαιρετας Νταλαρα δηλωσε οτι σε δυο εβδομαδες θα εχει τελειωσει το θεμα. Αυτη ειναι η νεωτερη δημοσιευση.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ