TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Ellinida » Sun Jan 22, 2012 7:51 pm

Spiro το δικό μου ποστ αν αναφέρεσαι και σε μένα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προσπάθειά σας !Μπράβο σας συνεχίστε κριτής μας είναι μόνο ο Κύριος!!! ;) :)
Ellinida

Unread postby AgwnistisTou21 » Sun Jan 22, 2012 7:59 pm

Ας ακούσουμε τι λέει ο Λοβέρδος, γιατί είναι χρήσιμο αν ακούει κανείς τους σοφότερούς του

AgwnistisTou21

Unread postby yelem » Mon Jan 23, 2012 12:33 pm

Πάντως αυτό που λέει ότι αν χάσει ο παπανδρέου στις εκλογές ή σε κάτι άλλο θα φέρει τους τούρκους, το συνδιάζω με το μακελειό του Λοβέρδου.
yelem

Unread postby eternity » Mon Jan 23, 2012 12:44 pm

yelem wrote:Πάντως αυτό που λέει ότι αν χάσει ο παπανδρέου στις εκλογές ή σε κάτι άλλο θα φέρει τους τούρκους, το συνδιάζω με το μακελειό του Λοβέρδου.

ο Λοβερδος το ειπε για να γλειψει τον Παπανδρεου εν οψει των εκλογων για νεο αρχηγο.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby maria798081 » Mon Jan 23, 2012 12:52 pm

ο λοβερδος καλα θα κανει να αρχισει να σκεφτεται το δικο του και των ομοιων του μακελειο.....η μηπως εχει ηδη αρχισει??
maria798081

Unread postby grypas » Mon Jan 23, 2012 12:56 pm

yelem wrote:Πάντως αυτό που λέει ότι αν χάσει ο παπανδρέου στις εκλογές ή σε κάτι άλλο θα φέρει τους τούρκους, το συνδιάζω με το μακελειό του Λοβέρδου.

παιζει και το αλλο:

Τι είχε υποσχεθεί ο Γ.Παπανδρέου στην μουσουλμανική μειονότητα;

grypas

Unread postby eternity » Mon Jan 23, 2012 12:57 pm

maria798081 wrote:ο λοβερδος καλα θα κανει να αρχισει να σκεφτεται το δικο του και των ομοιων του μακελειο.....η μηπως εχει ηδη αρχισει??

καμια αντιρρηση!!!
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Mon Jan 23, 2012 1:32 pm

eternity wrote:

ο Λοβερδος το ειπε για να γλειψει τον Παπανδρεου εν οψει των εκλογων για νεο αρχηγο.

Μαρία,αυτή είναι η εξήγηση που δίνει ο Χατζηνικολάου... ;) και εγώ φοβάμαι πως αυτό που είπε κρύβει κάτι παραπάνω από γλύψιμο!!!
Mannlicher-Schönauer

Unread postby yelem » Mon Jan 23, 2012 1:37 pm

Απλή λογική.

Αν ο Παπανδρέου και ο αδερφός του έχουν τρελές συμφωνίες διεσεκατομμυρίων για χρεωκοπία ελλάδας. Εμάς θα σκεφτεί? Έτσι και τον πιέσει κάποιος θα αμολήσει την όποια μπόμπα.

Μια φορά αυτός δεν πρόκειται να πεινάσει ή να πάει φυλακή.
yelem

Unread postby titinaki » Mon Jan 23, 2012 3:10 pm

'Η οικογένεια παπανδρέου όxι μόνο τρελές συμφωνίες διεσεκατομμυρίων για χρεωκοπία της ελλάδας έχουν κάνει, άλλά κατά την γνώμη μου θέλουν να μας εξαφανίσουν και από τον χάρτη. Αφού η χρεωκοπία της ελλαδας έχει κι άλλες επιπτώσεις.
Ολό το νέο αίμα επιστημόνων έχει φύγει στο εξωτερικό,έβλεπα πριν 1 βδομάδα σε μια πρωινή εκπομπή έλεγαν αν θυμάμαι καλά ότι 5000 έλληνες γιατροί εργάζονται σε νοσοκομεία της γερμανίας.
Οι νέοι φοβούνται να κάνουν οικογένειες.
Έχουμε γεμίσει αλλοδαπους τους οποίους τους στέλνουν οι Τούρκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις, ιθαγένεια, γεννάνε, υπογεννητικότητα εμείς σε 2 γενεές εξαφανιζόμαστε σύμφωνα με την εθνική στατιστική υπηρεσία, θα ψηφίζουν και ενώ θα είναι πλειοψηφία θα βγάζουν τους δικούς τους δημάρχους νομάρχες εμείς θα εξαφανιζόμαστε. Σκεφτείτε λοιπόν Σκοπιανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στην Φλώρινα, τους Αλβανούς να ψηφίζουν τους δικούς τους στα Ιωάννινα, στην Θράκη θα γίνει σε απόλυτους αριθμούς τι έχει αν γίνει.

Μέχρι τότε θα παίξει "συνεκμετάλλευση" στο Αιγαίο, δηλαδή παραδίνουμε το Αιγαίο στους Τούρκους, ήδη η Θράκη είναι στα χέρια τους (έχουν βγάλει και σημαία) και απλά περιμένουν να κυλήσει ο χρόνος για να σβήσουμε.
Αχ! θεούλη μου κάνε κάτι γρήγορα γιατί εμείς αποφασίσαμε να αυτοκτονήσουμε, τίποτα δεν κάνουμε
titinaki

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ