Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Περί οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και όχι μόνο...

Re: Περί Πολιτικής...Έλληνες πολιτικοί και κόμματα.

Postby bersekero » Sat Oct 05, 2013 10:33 am

Μετα τη ΧΑ ανοιγει ο δρομος για την μαρφιν και τις σκουριες.
Πανω στον πανικο του πηρε φορα το συστημα και κυνηγαει ολους πολιτικους εχθρους του.
Οπως πανε θα βγαλουν εγκληγματικη οργανωση και τον συριζα (και φυσικα θα τον ενδυμαμωσουν κι αλλο και αυτον).
Ο συριζα εχει πιασει το πανω οριο του και εχει κολλησει σε αυτο λογω ανικανοτητας, ελλειψης προγραμματος, φοβου και απροθυμιας. Αντε να τον εκτιναξουμε στο 25-30% με ενα καλο κυνηγι.
Ισως τελικα αυτος να ειναι και ο σκοπος. Να επαληθευσουμε τη θεωρια των δυο ακρων, να τα ενδυναμωσουμε, να τα βαλουμε να βγαλουν τα ματια τους και μετα να ερθουμε εμεις ως σωτηρες και ο μεσος και ο σωστος δρομος και να μαζεψουμε τα προβατα παλι στο μαντρι.
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Postby nikolar » Sat Oct 05, 2013 10:57 am

Απο τα ευρηματα στο σπιτι του Παπα. Φωτογραφια σε κορνιζα.
Με αρχαιοελληνικη περιβολη διακοσμημενη με ελληνικα συμβολα της εποχης του Περικλη...

Image
nikolar

Postby KANENAS » Sat Oct 05, 2013 10:59 am

bersekero wrote:Μετα τη ΧΑ ανοιγει ο δρομος για την μαρφιν και τις σκουριες.
Πανω στον πανικο του πηρε φορα το συστημα και κυνηγαει ολους πολιτικους εχθρους του.
Οπως πανε θα βγαλουν εγκληγματικη οργανωση και τον συριζα (και φυσικα θα τον ενδυμαμωσουν κι αλλο και αυτον).
Ο συριζα εχει πιασει το πανω οριο του και εχει κολλησει σε αυτο λογω ανικανοτητας, ελλειψης προγραμματος, φοβου και απροθυμιας. Αντε να τον εκτιναξουμε στο 25-30% με ενα καλο κυνηγι.
Ισως τελικα αυτος να ειναι και ο σκοπος. Να επαληθευσουμε τη θεωρια των δυο ακρων, να τα ενδυναμωσουμε, να τα βαλουμε να βγαλουν τα ματια τους και μετα να ερθουμε εμεις ως σωτηρες και ο μεσος και ο σωστος δρομος και να μαζεψουμε τα προβατα παλι στο μαντρι.

Θεωρώ ότι αυτό που είπε ο Τράγκας ότι ο σύριζα είναι πολύ μπροστά εδώ και καιρό είναι αλήθεια.
Επίσης θεωρώ ότι αν αρχίσουν να κάνουν τα ίδια και στην άκρα αριστερά θα είναι το ύστατο λάθος τους γιατί ακόμα και εν μέσω της απροκάλυπτης προπαγάνδας του συστήματος εγώ έχω αρχίσει να διακρίνω σημάδια ανεκτικότητας μεταξύ ακροαριστερών και ακροδεξιών (δεν είναι το ιντιμέντια η άκρα αριστερά και ασφαλώς εξαιρούνται τα πρακτόρια και οι λίγοι ανεγκέφαλοι) και αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι ο κόσμος ξυπνά από τον λήθαργο και αρχίζει να διακρίνει τον κοινό εχθρό.
Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είμαι απλά αφελής
KANENAS

Postby KANENAS » Sat Oct 05, 2013 11:19 am

nikolar wrote:Απο τα ευρηματα στο σπιτι του Παπα. Φωτογραφια σε κορνιζα.
Με αρχαιοελληνικη περιβολη διακοσμημενη με ελληνικα συμβολα της εποχης του Περικλη...

Image

Ο Μιχαλολιάκος είναι ναζί, ο Παπάς είναι ναζί, ο Κασιδιάρης είναι επίσης ναζί άρα αυτό σημαίνει ότι ορθός βρίσκονται στην φυλακή. Έτσι δεν είναι φίλε μου;

Αν λοιπόν απλά και μόνο μια ιδεολογία όσο αισχρή και να είναι φτάνει να σε βάλει στην φυλακή ακόμα και αν δεν συνοδεύεται από αποδεδειγμένες αξιόποινες πράξεις τότε θα έπρεπε να μπεις μέσα και εσύ γιατί συναναστρέφεσαι με φασίστες κάθε πρωί που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.
Αλλά ξέχασα εσύ είσαι χριστιανός.

Ξυπνάτε υπάρχει πολύ βρωμιά μέσα στην χρυσή αυγή αλλά τον πραγματικό ναζισμό τον βιώνουμε κάθε μέρα από τους «δημοκράτες» που μας κυβερνούν.
KANENAS

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Oct 05, 2013 11:44 am

KANENAS wrote:
bersekero wrote:Μετα τη ΧΑ ανοιγει ο δρομος για την μαρφιν και τις σκουριες.

Θεωρώ ότι αυτό που είπε ο Τράγκας ότι ο σύριζα είναι πολύ μπροστά εδώ και καιρό είναι αλήθεια.
Επίσης θεωρώ ότι αν αρχίσουν να κάνουν τα ίδια και στην άκρα αριστερά θα είναι το ύστατο λάθος τους γιατί ακόμα και εν μέσω της απροκάλυπτης προπαγάνδας του συστήματος εγώ έχω αρχίσει να διακρίνω σημάδια ανεκτικότητας μεταξύ ακροαριστερών και ακροδεξιών (δεν είναι το ιντιμέντια η άκρα αριστερά και ασφαλώς εξαιρούνται τα πρακτόρια και οι λίγοι ανεγκέφαλοι) και αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι ο κόσμος ξυπνά από τον λήθαργο και αρχίζει να διακρίνει τον κοινό εχθρό.
Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είμαι απλά αφελής

αν τεντώσουμε τα χέρια μας σε σχήμα σταυρου ....βλεπουμε ότι οι παλαμες μας βρίσκονται άκρα αριστερά και άκρα δεξιά

αυτα τα άκρα αριστερά και άκρα δεξιά χρησιμοποιούμε πολλές φορές όταν βρισκόμαστε σε κίνδυνο για να σωθούμε ή για να αμυνθούμε αλλα και για να επιτεθούμε

εθελούσια ενωμένα τα άκρα αριστερά μας και άκρα δεξιά μας είναι μόνο .....σε στάση προσευχής όπου πλεκονταστα μεταξύ τους (και πολλές φορές ακουμπώντας αυτά και στο κεφάλι) ώστε να συγκεντρωνόμαστε προς τον Θεό Πατέρα μας ……ενώνοντας λοιπόν τα άκρα με στόχο πνευματικό ίσως να είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα

Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είμαι απλά ονειροπόλος (για να μην πω φαντασμένος) :)
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby bersekero » Sat Oct 05, 2013 12:46 pm

KANENAS wrote:Ξυπνάτε υπάρχει πολύ βρωμιά μέσα στην χρυσή αυγή αλλά τον πραγματικό ναζισμό τον βιώνουμε κάθε μέρα από τους «δημοκράτες» που μας κυβερνούν.

Ολοι το ξερουμε οτι η ΧΑ ειναι βρωμικη. Επισης, μπορει το συστημα να μας θεωρει αλλά και να μας αντιμετωπιζει σαν εντελως ζωα, αλλά κατι καταλαβαινουμε κι εμεις.

Η ΧΑ τελευταια εχει κερδισει μεγαλη συμπαθεια γιατι την κυνηγαει ανελεητα το συστημα που μας τρωει και το μισουμε.
Μπορει η ΧΑ να γινει το εργαλειο για τα επερχομενα που θα οδηγησουν στον ολεθρο αλλά στη συνεχεια στη λυτρωση.

Ο αποστολος Παυλος ηταν ο χειροτερος διωκτης. Αλλά εγινε ο μεγαλυτερος και πιο υπεροχος αποστολος.
Ο Καραϊσκακης ηταν η μεγαλυτερη λέρα και η συμπεριφορα του και το λεξιλογιο του "χρυσαυγιτικο", δηλαδη αισχρο. Αλλά ηταν μεγας στρατηγος, ηρωας και ΕΛΛΗΝΑΣ.
Αρκετοι ανθρωποι που παντρευτηκαν πορνες κανανε καλη οικογενεια και ευτυχησαν. Και αλλοι σκανε απο την πλατη και το κερατο με τις καθωσπρεπει γυναικες του.
Ο ανθρωπος που με εχει βοηθησει περισσοτερο απο ολους τα τελευταια 5 χρονια ηταν για αρκετα χρονια φυλακη για διακινηση και χρηση ναρκωτικων. Καθωσπρεπει κυριοι με πουλανε καθε τοσο.

Δεν εννοω οτι πρεπει να γινουμε φιλοι χρυσαυγιτων και παρανόμων ουτε να παντρευτουμε πορνες για να προκοψουμε. Αλλά ας μην βιαζομαστε να καταδικαζουμε. Ο,τι και να ειναι οι χρυσαυγιτες, τουλαχιστον ενα πραγμα ειναι μαλλον σιγουρο. Αγαπανε αυτη τη χωρα περισσοτερο απο ολους τους αλλους, δεξιους, αριστερους, κεντρωους.

Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είμαι απλά φασιστας :lol:
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Postby KANENAS » Sat Oct 05, 2013 1:01 pm

bersekero wrote:Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να είμαι απλά φασιστας :lol:

Για σου συνοδοιπόρε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KANENAS

Postby bersekero » Sat Oct 05, 2013 1:14 pm

Γεια σου και σενα συναγωνιστη :lol: :lol:

Και μια και ελεγα για τον Καραϊσκακη....

Μετονόμασε την πλατεία Καραϊσκάκη στη Θεσσαλονίκη σε Δυρράχιο-Αλβανία!

http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... E%AF%CE%B1

Να μην σχολιασω γιατι θα ριξω τετοιο βρισιδι που θα μπανιαριστω άμεσα :x :x

Τον εβαλα στο αβαταρ μου γιατι χαλαστηκα!
bersekero
Καθολικός Συντονιστής

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Sat Oct 05, 2013 3:23 pm

bersekero wrote:Γεια σου και σενα συναγωνιστη :lol: :lol:

μιας και ο οπλαρχηγος τοχε το βρισίδι εύκαιρο ας τον τιμήσουμε οπως πρέπει (και ας μπανιαριστο εγω ...ζεστη κανει ακομα)

λοιπόν ο μπουτάρης του κανε του Οπλαρχηγού τα 3α ....2ο τον έχει χ@σμ@νο και αυτόν και το συνάφη του
στην αλβανία πεταν τα Δισκοποτηρα και τις Αγίες Τραπεζες στα φορτηγα για τα σκουπίδια και εδώ ο προδότης μαγαρίζει το όνομα των Ηρώων και σκύβει το κεφάλι ο τσογλανος στα μεμετια και στους εβραίους .....που ειστε ρε Ελληνες εκεί στην Θεσσαλονίκη να κάνετε αντιδραση και να γκρεμίσετε τα συμβολα της ξεφτίλας ;;;;
Τιποτας ο Αιτωλος

Postby Johny-B » Sat Oct 05, 2013 3:31 pm

Yiorgos Aitolos wrote:
bersekero wrote:Γεια σου και σενα συναγωνιστη :lol: :lol:

μιας και ο οπλαρχηγος τοχε το βρισίδι εύκαιρο ας τον τιμήσουμε οπως πρέπει (και ας μπανιαριστο εγω ...ζεστη κανει ακομα)

λοιπόν ο μπουτάρης του κανε του Οπλαρχηγού τα 3α ....2ο τον έχει χ@σμ@νο και αυτόν και το συνάφη του
στην αλβανία πεταν τα Δισκοποτηρα και τις Αγίες Τραπεζες στα φορτηγα για τα σκουπίδια και εδώ ο προδότης μαγαρίζει το όνομα των Ηρώων και σκύβει το κεφάλι ο τσογλανος στα μεμετια και στους εβραίους .....που ειστε ρε Ελληνες εκεί στην Θεσσαλονίκη να κάνετε αντιδραση και να γκρεμίσετε τα συμβολα της ξεφτίλας ;;;;

Αν δεν μας κόψουν τον φραπέ, δεν κουνιέται τίποτε σε λέω... :(
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

PreviousNext

Return to ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ