Hellas_2020 wrote:Είναι περίεργο πλέον που η ΧΑ που είναι ένα κόμμα που το ψήφισαν 500.000 Έλληνες χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ ως τρομοκρατική-εγκληματική οργάνωση. Ναι, ΟΚ συμφωνώ πρέπει να διαχυθεί ο ΦΟΒΟΣ στον καθένα μας και σε μέγιστα ποσοστά δόσης, όμως όποιος αναφέρεται πλέον στην ΧΑ στις συζητήσεις κτλ θα μπορεί να θεωρηθεί ως τι? Λίγο αχταρμάς και βιαστικό μου φαίνεται σήμερα ότι έγινε χτες. Ίσως να ήθελαν κάποιοι να προλάβουν κάτι άλλο. Και έπεσε και ΣΚ οπότε μπλοκάραν άλλες καταστάσεις που πιθανότατα να είχαν σχεδιάσει οι της ΧΑ. Ποιός ξέρει...; Προσωπικά πιστεύω ότι άμεσα θα υπάρξει κάποια αντίδραση από τους εναπομείναντες βουλευτές της ΧΑ. Ίσως και ο λόγος που δεν έχει πάει ακόμα στη ΓΑΔΑ ο Παππάς να είναι αυτός. Να οργανώνει το Plan B που πιθανότατα να είχε προβλεφθεί από την ηγετική ομάδα της ΧΑ. Πιστεύω ότι είμαστε στα όρια της Πολιτειακής ανωμαλίας, αν και δεν την έχουμε δει ακόμα κατά την άποψή μου. Θεωρώ ότι η Πολιτειακή ανωμαλία θα ανακήψει μπροστά στα μάτια μας τις επόμενες μέρες. Ή με το να βγει η ΧΑ εκτός νόμου οπότε 500.000 δεν θα έχουν εκπρόσωπό τους στο κοινοβούλιο, ή με το να προφυλακιστούν οι βουλευτές και να αποφασίσει η Βουλή να συνεχίσει με λιγότερους (αντί για 300 μέλη) οπότε πάλι δεν θα έχουν εκπρόσωπο οι 500.000, ή με το να παραιτηθούν οι βουλευτές και να προκυρηχθούν επαναληπτικές όπου θα λάβουν τις έδρες άλλα κόμματα οπότε και πάλι δεν θα εχουν αντιπροσώπίση όσοι ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές ΧΑ.
Πιστεύω ότι η Πολιτειακή Ανωμαλία είναι λίγο πριν το ξεκίνημά της!
Τετοιου είδους ανωμαλίες που περιγράφεις αδελφέ, γίνονται πολλές πια και τώρα τελευταία, ακόμα περισσότερες.
Αυτές οι ανωμαλίες όμως, ''ντύνονται'' με δημοκρατικό μανδύα και παρουσιάζονται και περνάνε στον κόσμο ως σύννομες και άρα νόμιμες και ομαλές ''για το καλό του τόπου που βρίσκεται σε έκτακτες συνθήκες''.
Η Πολιτειακή ανωμαλία για την οποία μίλησε ο γέροντας Ιωσήφ, δεν θα είναι τέτοιου είδους, για τον απλούστατο λόγο ότι με αυτές τις ανωμαλίες, η Τρόικα και το ξένο κεφάλαιο παραμένουν και εδραιώνονται μέσα στην Ελλάδα, προχωρώντας προς τον στόχο τους:
το ξεπούλημα, την καταστροφή και το διαμελισμό της Ελλάδας με ταυτόχρονη επιβολή της ηλεκτρονικής σκλαβιάς.
Αντίθετα, η Πολιτειακή ανωμαλία του γέροντα θα είναι κάτι που θα αναγκάσει την Τρόικα και το ξένο κεφάλαιο, να σταματήσουν ''το πρόγραμμα'' και να φύγουν από την Ελλάδα όπως- όπως, χωρίς να προλάβουν να πετύχουν τους πολυπόθητους στόχους τους.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσον καιρό θα πάρει για να ωριμάσει και να εκδηλωθεί μια τέτοια ανωμαλία που θα χαλάσει τα σχέδια των εχθρών μας. Ο Τσίπρας μου φαίνεται ότι δεν αποτελεί ανωμαλία γι΄αυτούς αλλά με την κατάλληλη χειραγώγηση, συνεχιστής του ''προγράμματός'' τους. Ίσως μόνο να δυσανασχετήσουν λιγάκι οι ''εταίροι'' μας από το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να ξανακάνουν τα ίδια ''μαθήματα'' από την αρχή στους καινούριους 'απειρους και ζωηρούς ''μαθητές''... Αλλά το αποτέλεσμα μετράει!