Αλλο ήθελα να πω αλλά δεν το αναλύω τώρα γιατί θα μακροσκελίσουμε χωρίς λόγο .
Τώρα είμαι στο σωστό θέμα
Δεν αντιλέγω. Απλώς απο τη θέση του αυτή καταλαβαίνουμε εμεις ότι θα παιχτεί ένα παιχνίδι σημαντικό για τις εξελίξεις. Μην το βλέπεις μονόπλευρα. Εμείς οι ορθόδοξοι εξάλου ξέρουμε ότι ο ψευτικος ελληνισμός που πασσάρουν είναι το ψευτορωμαίϊκο που ανέφερε ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Απορώ με την μονομερή τοποθέτηση των γεγονότων.... Θέλει σφαιρικά να το πάρουμε. Αλλά και αν το 2014 περιμένουν καποιοι την επιστροφή των ''θεών'' (δες και http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... YbDJHYd3hH), τότε εμείς περιμένουμε αντίχριστο ή προδρόμους αντιχρίστους Ή ΣΗΜΕΊΑ ΚΑΙ ΤΈΡΑΤΑ και πρέπει να προσεχουμε να μην πλανηθούμε. ελπίζω να συμφωνείς φίλε μου γι αυτό. Επομένως πρέπει πριν τον Γ.Π.Π. να περιμένουμε αρκετά πράγματα ακόμη υποθέτω πριν βγάλουμε συμπεράσματα ολοκληρωμένα. Αυτοί οι απατεώνες ψευδοελληνιστές και πράκτορες, σίγουρα εντολές έπαιρναν και διοχέτευαν τα δηλητήριά τους και φυσικά γνώριζαν τα γεωπολιτικά σχεδιαγράμματα των μασονικών στοών και οργανώσεων. Κάτι θα παιχτεί στην Ελλάδα πριν τον ΓΠΠ. Νομίζω παράλληλα με τα γεγονότα στη Συρία.
Ευχαριστω
celtic1453 wrote:AgwnistisTou21 wrote:εννεείτε τη δουλειά έχουμε εμείς να κρίνουμε . αλλά κρίση ΥΠΑΡΧΕΙ και σε αυτή και στην άλλη ζωή να το ξέρεις.
MHN KRINEIS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ.....ειναι απλό
ζησε εσυ οπως πρεπει και ασε τον κοσμο στο αφεντικο Του
AgwnistisTou21 wrote:celtic1453 wrote:AgwnistisTou21 wrote:εννεείτε τη δουλειά έχουμε εμείς να κρίνουμε . αλλά κρίση ΥΠΑΡΧΕΙ και σε αυτή και στην άλλη ζωή να το ξέρεις.
MHN KRINEIS ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ.....ειναι απλό
ζησε εσυ οπως πρεπει και ασε τον κοσμο στο αφεντικο Του
επίσης για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , η κόλαση είναι γεμάτη
celtic1453 wrote:Πηγες και τους μετρησες?????
Αραγε τι ειναι Κολασις? Γνωριζουμε?
AgwnistisTou21 wrote:celtic1453 wrote:Πηγες και τους μετρησες?????
Αραγε τι ειναι Κολασις? Γνωριζουμε?
Κόλαση λένε οι πατέρες ότι είναι η απομάκρυνηση από το Θεό.
Είναι όμως και υπαρκτή κατάσταση. Την έχουν περιγράψει πολύ πατέρες και Άγιοι που την έχουν δει.
Δεν πήγα να τους μετρήσω όπως κοροιδευτικά λες το ξέρω από τις διηγήσεις των Αγίων.
Aetos wrote:Άσχετο....αυτό το τόπικ με τίτλο "Είμαι εκτός θέματος" υπάρχει ακόμα ή καταργήθηκε;
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest