TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Ellinida » Mon Jan 16, 2012 12:34 am

Να είστε καλά αδερφοί μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα να υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς που να μπορώ εμπιστευτώ καθώς στο διαδύκτιο κυκλοφορούν πολλά μα πάρα πολλά και ανα πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να παραπλανηθεί ή να μπερδευτεί.
Ellinida

Unread postby student » Mon Jan 16, 2012 12:42 am

Ellinida wrote:Να είστε καλά αδερφοί μου ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα να υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς που να μπορώ εμπιστευτώ καθώς στο διαδύκτιο κυκλοφορούν πολλά μα πάρα πολλά και ανα πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να παραπλανηθεί ή να μπερδευτεί.

Σε κάθε περίπτωση όμως καλό θα είναι να κρατήσεις ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει αναλαμπή. Εστω στο πίσω μέρος του μυαλού σου.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby yelem » Mon Jan 16, 2012 12:53 am

Πάλι θα αναγενηθούμε απο τις στάχτες μας.

Πάντως δεν ξέρω αν διαβάσατε. Πέρνει αναβολή η πολεμική σύρραξη στο Ιράν τουλάχιστον 6 μήνες λόγω πετρελαίου. Μέχρι να βρεί απο αλλού πηγές η Ελλάδα :) Το σώζουμε το Ιράν απο την χρεωκοπία μας.
yelem

Unread postby SPIROS » Mon Jan 16, 2012 12:59 am

nick_the_greek wrote:Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι εσύ ξέρεις κάποιους τρόπους αλλά δεν τους λες επειδή δεν τους λέει και κανένας άλλος; Τότε για ποιες πράξεις μιλάς;

Το ζόρι δεν καταλαβαίνω.
Λες και αν σου πω τι μπορούμε να κάνουμε θα έρθεις τρέχοντας.
SPIROS

Unread postby billsin » Mon Jan 16, 2012 1:35 am

Που γράφτηκε ότι αναβάλλεται ο πόλεμος στο Ιράν.
Εν πάσει περιπτώσει έχει λογική γιατί προηγείται η Συρία. Απ' αυτήν θα εξαπλωθεί το κακό όχι απ' το Ιράν πρώτα.
Απ' το Βήμα της Κυριακής το Κατάρ ζητά στρατιωτική επέμβαση στη Συρία από Αραβικές χώρες. Σιγά σιγά να ξεκινάμε.
billsin

Unread postby yelem » Mon Jan 16, 2012 1:47 am

Οι αμερικάνοι κάνυον φόκους στην Συρία, Αναμένεται να κάνουν κίνηση ο Τουρκικός στρατός. Αυτός πρέπει πρώτα να εισβάλει εκεί πέρα
yelem

Unread postby nick_the_greek » Mon Jan 16, 2012 6:57 am

SPIROS wrote:
nick_the_greek wrote:Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι εσύ ξέρεις κάποιους τρόπους αλλά δεν τους λες επειδή δεν τους λέει και κανένας άλλος; Τότε για ποιες πράξεις μιλάς;

Το ζόρι δεν καταλαβαίνω.
Λες και αν σου πω τι μπορούμε να κάνουμε θα έρθεις τρέχοντας.

δεν με ξέρεις καλά. Οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν θα έρθω ή δεν θα έρθω τρέχοντας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λέμε ότι υπάρχουν τρόποι αντίδρασης απέναντι στο κατεστημένο, δεν τους λέμε και από την άλλη εύκολα κρίνουμε τους αγανακτισμένους που βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για το άδικο. Οι διαμαρτυρίες αυτές μήπως είναι ένας τέτοιος τρόπος αντίδρασης; Αυτά τα λέω φιλικά και με ένα ερωτηματικό. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με κανένα. Νομίζω ότι τα μισόλογα δεν κάνουν καλό.
nick_the_greek

Unread postby Αριστοτέλης » Mon Jan 16, 2012 8:34 am

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα των "αγανακτισμένων" τα βλέπουμε. Το ΠΑΣΟΚ είναι στο 14% πανελλαδικά και σύντομα θα πέσει κάτω από το 10%.
Αριστοτέλης

Unread postby Αριστοτέλης » Mon Jan 16, 2012 8:35 am

yelem wrote:Οι αμερικάνοι κάνυον φόκους στην Συρία, Αναμένεται να κάνουν κίνηση ο Τουρκικός στρατός. Αυτός πρέπει πρώτα να εισβάλει εκεί πέρα

Μέσα στο καταχείμωνο δύσκολο να κινηθούν. Μόνο με αεροπορία. Από Μάρτη, όπως γίνεται συνήθως θα κάνουν ότι είναι να κάνουν.

Νομίζω ότι τώρα φτιάχνουν το κλίμα, για να έχουν την δικαιολογία
Αριστοτέλης

Unread postby SPIROS » Mon Jan 16, 2012 10:58 am

nick_the_greek wrote:δεν με ξέρεις καλά. Οπότε δεν μπορείς να γνωρίζεις αν θα έρθω ή δεν θα έρθω τρέχοντας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι λέμε ότι υπάρχουν τρόποι αντίδρασης απέναντι στο κατεστημένο, δεν τους λέμε και από την άλλη εύκολα κρίνουμε τους αγανακτισμένους που βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται για το άδικο. Οι διαμαρτυρίες αυτές μήπως είναι ένας τέτοιος τρόπος αντίδρασης; Αυτά τα λέω φιλικά και με ένα ερωτηματικό. Δεν τραβάω κανένα ζόρι με κανένα. Νομίζω ότι τα μισόλογα δεν κάνουν καλό.

Φυσικά και δεν σε ξέρω.Επομένως δεν μπορούμε να συζητήσουμε ανοιχτά κάποια θέματα.
Αν εσύ φίλε έμεινες ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της δράσης των αγανακτισμένων είναι δικαίωμά σου.
Εγώ προσωπικά δεν έμεινα γιατι στην ουσία δεν υπήρχε αποτέλεσμα.
Βαλβίδα εκτόνωσης είναι αυτά και τίποτα παραπάνω κατά τη δική μου γνώμη.

καλή σου μέρα
SPIROS

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ