TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ Γεωπολιτικής

Unread postby titinaki » Wed Jan 11, 2012 2:17 pm

Προς την Κύπρο σαλπάρισε πριν λίγο ο ρωσικός στόλος...

Εκπρόσωπος του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω του ειδησεογραφικού πρακτορείου Interfax πως η Ομάδα Μάχης του ρωσικού αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov η οποία ναυλοχούσε στο λιμάνι Tartus της Συρίας – το δεύτερο μεγαλύτερο μετά από αυτό της Λαττάκεια - αναχώρησε από τα χωρικά ύδατα της χώρας τρεις ημέρες μετά την άφιξή της για ασκήσεις στην περιοχή νότια της Κύπρου, δηλαδή ακριβώς επάνω στις....
δύο θαλάσσιες περιοχές-"Οικόπεδα" που η Ρωσία έχει ζητήσει άδεια γεωτρήσεων και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων που πιθανόν θα εντοπίσει!

Οι περιοχές αυτές είναι δυτικά του "Οικοπέδου 12"! Η ρωσική ναυτική δύναμη είχε καταπλεύσει την Κυριακή στη Συρία και παρέμεινε τρεις ημέρες στο πλαίσιο της επίσκεψής της εκεί.

Αντίστοιχα έχουν προγραμματιστεί ασκήσεις και για την βόρεια θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, μεταξύ των Κατεχομένων και της Τουρκίας.

«Η ναυτική δύναμη ολοκλήρωσε την επίσκεψή της στο λιμάνι της Tartus με σκοπό την ανανέωση προμηθειών (τρόφιμα και πόσιμο νερό). Τα πολεμικά σκάφη αναχώρησαν από τα συριακά χωρικά ύδατα το απόγευμα της Τρίτης συνεχίζοντας την πορεία τους σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού Στόλου της βόρειας Θάλασσας.

Να σημειωθεί πως η αναχώρηση του ρωσικού Στόλου, ήταν να πραγματοποιηθεί μετά από τρεις ημέρες, καθώς η επίσκεψη που ήταν προγραμματισμένη για έξι ημέρες, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για την πρόωρη αυτή αναχώρηση.

Η ρωσική ναυτική δύναμη αποτελείται από το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov, το καταδρομικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy II, την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy, την φρεγάτα Ladny κλάσης Krivak II, το ρυμουλκό Nikolai Chiker, τα πλοία ανεφοδιασμού Sergei Osipov, Vyazma, Kama και Lena και ένα ή δύο υποβρύχια πυρηνικής κρούσης που την προστατεύουν υποθαλάσσια.

Το κρατικό συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA νωρίτερα είχε μεταδώσει πως η επίσκεψη του ρωσικού Στόλου ήταν δείγμα αλληλεγγύης προς τη Συρία και πως η Δαμασκός θαυμάζει την θέση που τηρεί η Ρωσία υποστηρίζοντας το λαό της χώρας.

Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει δηλώσει πως η επίσκεψη της ρωσικής ναυτικής δύναμης στο συριακό λιμάνι ήταν η ανανέωση των προμηθειών σε πόσιμο νερό και τρόφιμα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας της δύναμης του Στόλου της βόρειας Θάλασσας σε Ατλαντικό και Μεσόγειο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
titinaki

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby giannis73 » Wed Jan 11, 2012 5:10 pm

inanm7 wrote:Τουλάχιστον να ξεκινήσουν τα γεγονότα από τα μισά της 15ης Φεβρουαρίου ώστε να προλάβω να πάρω τα αναδρομικά του τρίτου παιδιού από τον ΟΓΑ.
7 μήνες περιμένω, τώρα στο τέλος θα χαλάσει; :mrgreen:

Εγώ τα περιμένω από τον Απρίλιο και άλλος από τον Φεβρουάριο.
giannis73

Unread postby Mannlicher-Schönauer » Wed Jan 11, 2012 5:51 pm

filtor wrote:Νομίζω πως θα δούμε πολύ κουφά πράγματα γιατί κι οι δανειστές καίγονται για να βάλουν τα κοιτάσματα στο χέρι αλλά κι οι Ρώσοι με τους Ισραηλινούς δεν είναι κορόιδα...

Εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει αν τα συμφέροντα των Ισραηλινών είναι ίδια με των δανειστών ή συγκρούονται... :roll:
Mannlicher-Schönauer

Unread postby eternity » Wed Jan 11, 2012 7:00 pm

2012 The Year We Entered the Tunnel

«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SPIROS » Thu Jan 12, 2012 12:30 pm

Δημιουργία σημείων "ΕΛΠΙΔΑ".
Μια προσπάθεια βοήθειας του φόρουμ προς όλα τα μέλη για τα γεγονότα.
Σίγουρα αρκετοί/ες θα το βρούν ενδιαφέρον και αναγκαίο.

viewtopic.php?f=33&t=419
SPIROS

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Thu Jan 12, 2012 2:39 pm

Ellinida wrote:Όχι οτι δεν είναι πασίγνωστο αλλά.......δέστε τι λέει παρακάτω ο πατήρ Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός για τα καμάρια μας τους πολιτικούς!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=kByFdbxw ... re=related

Από μια παλιά εκπομπή του Τράγκα που έκανε για τη μασονία διαπιστώνω και μου κάνει εντύπωση ότι ο κόσμος ενώ ήξερε για την δραστηριότητα αυτή των πολιτικών δεν θεωρούσε (τουλάχιστον τότε) αυτήν ως κακό.Ευτυχώς τώρα πολλοί ξέρουν τον ρόλο τους (των μασόνων) και πολλοί απο αυτούς τους σιχαίνονται και αντιδρούν κατα κάποιο τρόπο ενώ μερικοί απο την μια την καταδικάζουν και από την άλλη δεν τους νοιάζει.
Υπάρχει βέβαια και η άποψη οτι αφού όλοι είναι και θα είναι μασόνοι ποιόν να ψηφίζουμε.Στην άποψη αυτή συγκαταλέγομαι κι εγώ μετά απο πολλή σκέψη.
Επίσης μου κάνει εντύπωση (όχι ότι θέλω να υπονοήσω κάτι) το χαμόγελο του γέροντα όταν τα λέει αυτά.Αυτό χωρίς παρεξήγηση γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να αισθάνεται ένας άγιος άνθρωπος που απο την μια λέει μια απαίσια αλήθεια και απο την άλλη ίσως να εμπιστεύεται τόσο μα τόσο πολύ τον Χριστό που να μην τον ενοχλεί ιδιαίτερα.

Δυστυχός στους μασώνους έχουν ενταχθεί και στρατιωτικοί αλλά και ιεράρχες
Επίσης στις Ελληνικες στοες τις προάλες δίναν χρίσμα σε αλβανούς στρατιωτικούς (τεκμηριομένο)

σε συζήτηση που είχα με έναν Πατερ απο τα Αγραφα μου είχε πει ότι οι Ελληνες μασώνοι θα είναι μια απο τις μεγαλυτερες αιτίες για τα παγκόσμια δεινά που έρχοντε

τον προδώσαν το Θεό (ο τότε αγαπημένος του λαος) οι εβραίοι μία φορα ,τώρα ξανά μια μερίδα απο τον αγαπημένο του λαό τους Έλληνες των ξαναπροδήδουν με αντάλαγμα την ματαιοδοξία και το χρήμα
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby dou » Thu Jan 12, 2012 4:48 pm

Thrax wrote:και για του λόγου το αληθες.

http://www.youtube.com/watch?v=srOrc-MM ... re=related

Το video, επειδή εχει τίτλο "Δεν χρεοκωπεί η Ελλάδα" ειναι απο τον Δεκέμβριο του 2009,
οταν η λέξη ΔΝΤ, μας ηταν άγνωστη... από τότε έχουν γινει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
"Ανευ ΕΜΟΥ, ου δύνασθαι ποιείν ΟΥΔΕΝ"
dou

Unread postby Ioulia » Thu Jan 12, 2012 5:43 pm

SPIROS wrote:Δημιουργία σημείων "ΕΛΠΙΔΑ".
Μια προσπάθεια βοήθειας του φόρουμ προς όλα τα μέλη για τα γεγονότα.
Σίγουρα αρκετοί/ες θα το βρούν ενδιαφέρον και αναγκαίο.

viewtopic.php?f=33&t=419

+1000000000000
Ioulia

Unread postby tolislaskos » Thu Jan 12, 2012 7:38 pm

AN αληθευουν οσα λεει η pravda τοτε οχι μονο ρουθουνι θα ανοιξει αλλα και κορμια θα πεσουν..δε ξερω,προτιμω παντως να εχω περισσοτερο εμπιστοσυνη στους γεροντες μας παρα σε αυτο το κυκλο ειδησεων-προφητειων..
tolislaskos

Unread postby tolislaskos » Thu Jan 12, 2012 7:45 pm

http://news247.gr/oikonomia/ergasia/kat ... 72800.html

Ισως για το "θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι" οπως και για αλλα,ο Γεροντας δεν αναφερεται σε ενα μεμονομενο γεγονος αλλα γενικα σε μια κατασταση στην οποια θα ερθει (και ερχεται, αν δεν ειναι ηδη!!) η χωρα μας ,την τελευταια περιοδο.Το ιδιο ισως και να ισχυει για την πολιτειακη ανωμαλια που νομιζω οτι την ζουμε ηδη, εδω και μερικα χρονια.
tolislaskos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ