TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby casius » Wed Jan 04, 2012 12:14 pm

SPIROS wrote:
yelem wrote:εγώ με τους 200 που είπα, εννούσα ότι θα είναι οι πρώτοι 200 Έλληνες που θα πάνε στην απελευθερωμένη Κωνσταντινούπολη και μετά θα ακολουθήσει ο λαός. 200 κάτι σάν εκλεκτοί

Λοιπόν, το μυαλό μου με οδηγεί σε μια παράτολμη σκέψη.
Μετράμε ... ένας ο καπετάνιος του πλοίου, ο δεύτερος καπετάνιος, λοστρόμος, μηχανικός, ασυρματιστής και οι υπόλοιποι 195 θα είναι μέλη του φόρουμ.
Αν υπολογίσουμε ότι λοστρόμος μπορεί να είναι και ο σουκόι ο Φιλοθεϊτης, τότε τα μέλη θα γίνουν 196. :mrgreen:
Κοτσαρίκος στις ...αντλίες. ;)
Μάρτζορυ στον ασύρματο. :mrgreen:

Λίγες μέρες έλειψα αρχίσατε τα ταξίδια και με έχετε στην απέξω.

Ούστ θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε.(Χαλαπάτσας)

Καλή Χρονιά
casius

Unread postby SPIROS » Wed Jan 04, 2012 12:18 pm

yelem wrote:παιδιά γουστάρω το χαβαλέ σας, μέσα είμαι! Όμως αυτό για τους 200, μπορεί και 1000 που λέει και κάποιος άλλος παραπάνω το έχει πει ο Λιακόπουλος. Είναι λέει απο το Τραχώνι της Κύπρου προφητείες που επαληθεύονται.

Τότε θεωρεί ο λιακό πρίν την παράδοση της πόλης σε εμάς, θα έχει γίνει το φλάς του ήλιου και θα έχει τελειώσει το ρεύμα στην γή. Άρα δεν θα μπορείς να πάς στην πόλη αν δεν είσαι πάνω σε μία γαλέρα ή τριήρης με 1000 κατάρτια, εξού και το χιλιάρμενο

Το σχόλιο φίλε yelem, όπως καλά κατάλαβες και μπράβο σου, δεν είναι ειρωνικό αλλά χαβαλετζίδικο.
Φίλε μου μόνο μια μικρή συμβουλή, αν και νομίζω ότι δεν την έχεις και μεγάλη ανάγκη.
Μη δίνεις μεγάλη σημασία σε Λιακοπουλοτραχανάδες.
Μπορούμε και εσύ και εγώ να γράψουμε ένα βιβλίο που να λέει μέσα ότι θα έρθει ο Πούτιν με πυρηνικό υποβρύχιο και θα μεταφέρει την ελληνική εκλεκτή κυβέρνηση στην Πόλη.
Δεν σημαίνει ότι το στηρίζουμε κάπου αυτό, ούτε νομίζω να έχει κάποια βάση πέρα της επιθυμίας μας και της ζωηρής μας φαντασίας.
Απλός εντυπωσιασμός θα ήταν και ελπίδα για καλύτερη πώληση του βιβλίου μας.

ΥΓ1. Εσύ στο καράβι τί ρόλο θα αναλάβεις; ;)

ΥΓ2.Από ότι μπορώ να συμπεράνω από τα λεγόμενα του casius (σε ρόλο χλαπάτσα), αυτός θα είναι στο υποβρύχιο του Πούτιν και θα κυνηγάει να τορπιλίσει το καράβι μας. :mrgreen: :mrgreen:

( Η 1 έφυγε...η 2 έφυγε...η 3 έφυγε...) 8-)
SPIROS

Unread postby casius » Wed Jan 04, 2012 12:40 pm

SPIROS wrote:
yelem wrote:παιδιά γουστάρω το χαβαλέ σας, μέσα είμαι! Όμως αυτό για τους 200, μπορεί και 1000 που λέει και κάποιος άλλος παραπάνω το έχει πει ο Λιακόπουλος. Είναι λέει απο το Τραχώνι της Κύπρου προφητείες που επαληθεύονται.

Τότε θεωρεί ο λιακό πρίν την παράδοση της πόλης σε εμάς, θα έχει γίνει το φλάς του ήλιου και θα έχει τελειώσει το ρεύμα στην γή. Άρα δεν θα μπορείς να πάς στην πόλη αν δεν είσαι πάνω σε μία γαλέρα ή τριήρης με 1000 κατάρτια, εξού και το χιλιάρμενο

Το σχόλιο φίλε yelem, όπως καλά κατάλαβες και μπράβο σου, δεν είναι ειρωνικό αλλά χαβαλετζίδικο.
Φίλε μου μόνο μια μικρή συμβουλή, αν και νομίζω ότι δεν την έχεις και μεγάλη ανάγκη.
Μη δίνεις μεγάλη σημασία σε Λιακοπουλοτραχανάδες.
Μπορούμε και εσύ και εγώ να γράψουμε ένα βιβλίο που να λέει μέσα ότι θα έρθει ο Πούτιν με πυρηνικό υποβρύχιο και θα μεταφέρει την ελληνική εκλεκτή κυβέρνηση στην Πόλη.
Δεν σημαίνει ότι το στηρίζουμε κάπου αυτό, ούτε νομίζω να έχει κάποια βάση πέρα της επιθυμίας μας και της ζωηρής μας φαντασίας.
Απλός εντυπωσιασμός θα ήταν και ελπίδα για καλύτερη πώληση του βιβλίου μας.

ΥΓ1. Εσύ στο καράβι τί ρόλο θα αναλάβεις; ;)

ΥΓ2.Από ότι μπορώ να συμπεράνω από τα λεγόμενα του casius (σε ρόλο χλαπάτσα), αυτός θα είναι στο υποβρύχιο του Πούτιν και θα κυνηγάει να τορπιλίσει το καράβι μας. :mrgreen: :mrgreen:

( Η 1 έφυγε...η 2 έφυγε...η 3 έφυγε...) 8-)

Σιγά μην πετάξω στον βυθό τα κουφετάκια μου.

Τα έχω για άλλους...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
casius

Unread postby SPIROS » Wed Jan 04, 2012 1:01 pm

Και κάτι σχετικό με το καράβι μας

http://www.youtube.com/watch?v=2DGTG0A3dHc

αν και αυτό ήταν πριν αρχίσουν τις μηνύσεις των βατράχων της ΜΥΑ.

Μετά τις μηνύσεις ταιριάζει καλύτερα το παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=cEUOKd6ewRc

Ελληνικός στρατός feat ζουζούνια.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SPIROS

Unread postby arxaggelos » Wed Jan 04, 2012 9:38 pm

manouil wrote:Image

έχω νέα
λοιπόν όσο αφορά το γεγονός στον ταξιάρχη
πράγματι έχει τρέξει αίμα στην ασπίδα του
και υπήρχε και μια κοπέλα που το είδε την ώρα που έγινε
η τρέξει είναι από πάνω έως κάτω
τώρα τι σημαίνει ο θεός θα δήξει
Image
arxaggelos

Unread postby KANENAS » Thu Jan 05, 2012 12:33 am

Εγώ αυτό περίμενα.
Μόλις ψηφιστεί ο νόμος που θα επιτρέπει να πληρώνουμε τα χρέη με είδος θα μπορώ επιτέλους να τους δώσω τα παπακι@ μου
KANENAS

Unread postby supergeorge » Thu Jan 05, 2012 12:37 am

KANENAS wrote:Εγώ αυτό περίμενα.
Μόλις ψηφιστεί ο νόμος που θα επιτρέπει να πληρώνουμε τα χρέη με είδος θα μπορώ επιτέλους να τους δώσω τα παπακι@ μου

Αξιος.
Εγω ετσι εκανα μεχρι τωρα.

<<ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑΑΑΑΑΑ.......>>
supergeorge

Unread postby KANENAS » Thu Jan 05, 2012 12:46 am

Ρε συ admin τι δουλειά έχουν τα παπάκι@ στο ποστ μου;

Edit: Νομίζω ότι ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστικός ως προς τι θα δώσεις... Δεν χρειάζεται περαιτέρω περιγραφή ;) ;) ;)
KANENAS

Unread postby KANENAS » Thu Jan 05, 2012 1:03 am

KANENAS wrote:

Ρε συ admin τι δουλειά έχουν τα παπάκι@ στο ποστ μου;

Edit: Νομίζω ότι ήσουν ιδιαίτερα κατατοπιστικός ως προς τι θα δώσεις... Δεν χρειάζεται περαιτέρω περιγραφή ;) ;) ;)

Βαριέμαι να πάω για BANιο αλλιώς θα φρόντιζα να είμαι κατατοπιστικότερος.
Πάντως αν κάποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει PM.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KANENAS

Unread postby yelem » Thu Jan 05, 2012 1:22 am

αυτό το πληρωμή σε είδος, είναι κυριολεκτικά ο θανατός μας και θάνατο τη ιδιοκτησίας. αν μέσα στο 2012 δεν έχουμε γεγονότα καήκαμε!! θα μας νοικιάζουν το σπίτι μας στους εαυτούς μας
yelem

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ