ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby mettoikos » Thu Feb 21, 2013 9:43 pm

grypas wrote:
relis wrote:Tι λέτε βρε παιδιά ;
Δηλαδή εγώ τώρα δεν είμαι Ελληνας ;
Εχω μείνει τόσο πίσω ;
Γιατί να αναλύουμε κατά γράμμα κάτι θεωρητικό
που είπε ο Γέροντας ;

Δηλαδή το νέο μας Κράτος μετά την Ανάσταση
της Πόλης της καρδιάς μας,
ΠΩΣ θα θέλατε να λέγεται ;

Εμένα ένα όνομα είναι γραμμένο
στο μυαλό και στην καρδιά μου

ΕΛΛΑΣ

Εσυ θα λεγεσαι "Yunanlik Rum" :lol: :lol: :lol:
Μην κολλατε σε ταμπελες! Και τωρα ειμαστε πρωτα Ορθοδοξοι και μετα Ελληνες, μετα Ποντιοι (ή Πελοποννησιοι ή Αρβανιτες, ή...ή...ή)....
Η ψυχη και η μαγια μας ειναι μια!
Και οχι δεν ειμαστε υπερ της φυλετικης-πολιτικης-οικονομικης παγκοσμιοποιησης! Ειμαστε υπερ της Ορθοδοξης Χριστιανικης Παγκοσμιοποησης!

Μπράβο ρε Γρύπα είσαι ωραίος.Μήν κολλάτε σε ταμπέλες.Είμαστε πρώτα Ορθόδοξη και μετά Έλληνες.Και για την ακρίβεια Ρωμιοί,διότι στα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη και στον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό δεν αναφέρεται Ελληνικό,αλλά Ρωμαίικο.Έχω την γνώμη ότι το Έλληνες μας το κόλλησαν οι Ευρωπαίο που του έπιασε ο πόνος να ιδρύσουμε το νεοσύστατο κράτος για να ξεχάσουμε την βυζαντινή μας προέλευση,να παρακάμψουν 1100 χρόνια Ιστορίας και να μας γυρίσουν πίσω στην προ Βυζαντίου εποχή.Έτσι και αλλιώς στα σχολεία τους οι ευβραιοπαίοι δεν διδάσκουν τίποτε για την λαμπρή περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,γιατί τους πονάει.Την παρακάμπτουν σκοπίμως.Πίσω λοιπόν στον κλασσικό Ελληνισμό λοιπόν μας είπαν και εμείς το χάψαμε.Ήθελαν να μας κλείσουν τα μοναστήρια οι Βαυαροί(Όθων) που ήρθαν για ''βοήθεια'' και να μας δώσουν τα φώτα του ''διαφωτισμού''(κανονικά ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ-δήθεν ανθρωπισμού),αλλά ο Ελληνικός λαός δεν μάσησε και τους πέταξε έξω με την ανακύρηξη του συντάγματος(Μακρυγιάννης),καθότι οι τούρκοι μας είχαν κάνει πολύ καλό στο Ορθόδοξο φρόνημά μας,με τους Νεομάρτυρες που αναδείχθηκαν και με την ανέχεια σκληραγωγία που υπέστη ο Ελληνικός λαός.Τον Καποδίστρια τον έβγαλαν από την μέση οι μασώνοι γιατί τους χαλούσε τα σχέδια και από εκεί κει μετά έχουμε το ψευδωρωμαίικο(είδατε;ψευδορωμαίικο λέει ο Άγιος Κοσμάς όχι ψευδοελληνικό),που προσπάθησε να μας δυτικοποιήσει με τον δυτικό ''πολυτισμό'',την καλοπέραση δηλαδή.Τώρα επειδή βιάζονται και δεν έχουν υπομονή για να ικανοποιήσουν τα σχέδια του πατέρα τους του διαβόλου φτάσαν στα άκρα με την ''οικονομική κρίση'' για να μας κάνουν να φτάσουμε στο ΑΜΗΝ οικονομικά και να προσκυνήσουμε με το ζόρι.Αλλά δεν ξέρουν με ποιον τα βάλαν και γι'αυτό θα πάθουν αυτά για τα οποία ετοιμάζουν εμάς.Τα έβαλαν με τον Κύριο μας Ιησού Χριστό που θα μας φυλάξει διότι στα χώματά μας οπου και να σκάψεις υπάρχουν λείψανα Αγίων και ηρώων που δέονται για μας.Η αδικία που γίνεται ανέκαθεν εις βάρος της πατρίδος μας ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί.Από εμάς θέλει μόνο μετάνοια.
mettoikos

Postby nikita » Thu Feb 21, 2013 11:18 pm

Aetos wrote:
nikita wrote:αν αποκαλυφθεί με το DNA (που ηδη εχουν γινει ερευνες απο ξενα πανεπιστημια) οτι οι Πελασγικής (προελληνικής) καταγωγής Ευρωπαίοι αλλα και άλλοι λαοί ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΣΑΞΩΝΩΝ είναι Ελληνικής προέλευσης λαοί τότε το ''ΕΘΝΟΣ'' δεν είναι 5.000.000 νεοραγιάδων ψευτοελλήνων του ελλαδιστάν-αποικίας μασονικής εμπνευσεως της Αγγλίας-Ισραήλ αλλά σχεδον ολοι οι λαοι της γης της λευκής αλλα και άλλης εγχωμης φυλής γονιδιακά. Απ αυτούς θα γίνουν και πολλοι ορθοδοξοι μετα τα γεγονότα ή κατά τη διάρκεια και έτσι το έθνος θα είναι οχι μόνο η Ελλάς αλλα και οι βαπτισμένοι ορθόδοξοι παγκοσμίως.

nikita wrote:
Η Εκκλησία είναι ΣΩΜΑ ΚΥΡΙΟΥ, δεν είναι ΕΘΝΟΣ !!!!

Εθνος είναι η Ελλάς ή καλύτερο γένος ή καλύτερα ΕΙΔΟΣ

Εγώ νόμιζα ρε Νικίτα, ότι είμαστε όλοι αδελφοί εν Χριστό, και ότι δεν εξετάζει ο αδελφός το γονίδιο του αδελφού αλλά μας ενώνει η κοινή πίστη!

Και από την άλλη, δεν έχει σημασία η γονιδιακή καταγωγή των Εθνών...άλλωστε, ο Θεός, Αδάμ και Εύα έπλασε καθ' εικόνα και ομοίωσι, και όλοι εξ' αυτών καταγόμαστε!

Διδάχτηκα δε, ότι η Εθνική-Εθνικιστική συνείδηση είναι προϊόν της Παπικής εκκλησίας και ο σπόρος που διέλυσε την Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Βέβαια, Έλληνες είμαστε και κάποιοι άλλοι Λατίνοι και κάποιοι Εβραίοι και άλλοι Σάξονες ή Μογγόλοι ή Άραβες, αλλά νόμιζα ότι ο Χριστιανισμός διδάσκει ότι είμαι ίσος και ομότιμος αδελφός με οποιονδήποτε άλλον υπό τον κοινό Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα!!!

Τώρα...τι να πω, έχω φτάσει 40 χρονών και μπορεί να τα έχω καταλάβει και λάθος!

Λες αν καμιά γιαγιά μου είχε κάνει κανά λάθος και είχε πάει με κανά Λατίνο ή με κανά Άραβα, να εκπέσω της Χάριτος, γιατί δεν θα ανήκω στο τέλειο είδος;;;

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά να κάνω και μια γονιδιακή εξέταση...μην τυχόν και παλεύω για τον Παράδεισο και δεν έχω και καμιά ελπίδα!

και γω ΡΕ αετέ νόμιζα ότι κατάλαβες τί ακριβώς έγραψα
nikita

Postby student » Thu Feb 21, 2013 11:32 pm

nikita wrote:

και γω ΡΕ αετέ νόμιζα ότι κατάλαβες τί ακριβώς έγραψα

Οταν ο "αλλος", ο δέκτης, δεν καταλαβαίνει το νόημα αυτών που λέει ο πομπός, η πρώτιστη ευθύνη βρίσκεται στον πομπό και όχι στον δέκτη.

Βασικές αρχές επικοινωνίας

ΥΓ. Κι εγώ ΡΕ Νικίτα, αυτό που κατάλαβε ο Αετός κατάλαβα.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby nikita » Thu Feb 21, 2013 11:42 pm

aetos : Εγώ νόμιζα ρε Νικίτα, ότι είμαστε όλοι αδελφοί εν Χριστό, και ότι δεν εξετάζει ο αδελφός το γονίδιο του αδελφού αλλά μας ενώνει η κοινή πίστη!

βλέπω πολύ ανδρισμό και ευγένεια

δεν ειπε κανενας οτι αν κοινωνουμε των αχραντων μυστηρίων και διαγουμε ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ δεν ειμαστε αδελφοί. Είπα ότι το έθνος στο οποίο πιθανότατα αναφέρεται ο Κύριος είναι το Ελληνικόν που αποτελείται όχι από το ψευδοκρατίδιο Γ-ελλάς ή Αγ-ελλάς αλλά από την παγκοσμιότητα του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας (γι αυτο αναφερθηκα ΙΑΤΡΙΚΩΣ στο θέμα των Πελασγικής καταγωγης ΕΛΛΗΝΩΝ και υπολοίπων Ευρωπαίων και χριστιανών χωρίς ν αποκλείονται και οι υπόλοιποι λαοί με γονίδιο ελληνικό στο αίμα αλλά και στην πίστη ως κοινωνία πλέον σχέσης με τον Τριαδικό Θεό). Μην μου πείτε ότι την έννοια του ακτίστου την ανακάλυψε κάποιο άλλο έθνος πλην του ελληνικού γιατί θα σας αρχίσω με το τσόκαρο !!!! :x :x :x Ακριβώς γι αυτο το λόγο φέρουμε τεράστια ευθύνη για το έργο μας που είναι ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ και π.Χ. με κοινωνία του αγνώστου Θεού και μ.Χ. με θέαση πλέον και οριστικά της Θεότητος. Και ακριβώς για το λόγο της ασυννενοησίας μας aetos και student θα πέσει μεγάλη ΠΕΙΝΑ στην Ελλάδα μας, πρώτα ΜΕΣΑ ΜΑΣ και μετά έξω μας. Ελπίζω να έγινα κατανοητή τώρα. Ειδάλλως δεν έχετε συντονιστεί και οι δύο στις συχνότητες του πομπού. Αυτός εκπέμπει αλλά το υπόστρωμα είναι προβληματικό και κάνει παράσιτα.
nikita

Postby eternity » Thu Feb 21, 2013 11:49 pm

nikita wrote:aetos : Εγώ νόμιζα ρε Νικίτα, ότι είμαστε όλοι αδελφοί εν Χριστό, και ότι δεν εξετάζει ο αδελφός το γονίδιο του αδελφού αλλά μας ενώνει η κοινή πίστη!

βλέπω πολύ ανδρισμό και ευγένεια

δεν ειπε κανενας οτι αν κοινωνουμε των αχραντων μυστηρίων και διαγουμε ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΖΩΗ δεν ειμαστε αδελφοί. Είπα ότι το έθνος στο οποίο πιθανότατα αναφέρεται ο Κύριος είναι το Ελληνικόν που αποτελείται όχι από το ψευδοκρατίδιο Γ-ελλάς ή Αγ-ελλάς αλλά από την παγκοσμιότητα του Ελληνισμού και της ορθοδοξίας (γι αυτο αναφερθηκα ΙΑΤΡΙΚΩΣ στο θέμα των Πελασγικής καταγωγης ΕΛΛΗΝΩΝ και υπολοίπων Ευρωπαίων και χριστιανών χωρίς ν αποκλείονται και οι υπόλοιποι λαοί με γονίδιο ελληνικό στο αίμα αλλά και στην πίστη ως κοινωνία πλέον σχέσης με τον Τριαδικό Θεό). Μην μου πείτε ότι την έννοια του ακτίστου την ανακάλυψε κάποιο άλλο έθνος πλην του ελληνικού γιατί θα σας αρχίσω με το τσόκαρο !!!! :x :x :x Ακριβώς γι αυτο το λόγο φέρουμε τεράστια ευθύνη για το έργο μας που είναι ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ και π.Χ. με κοινωνία του αγνώστου Θεού και μ.Χ. με θέαση πλέον και οριστικά της Θεότητος. Και ακριβώς για το λόγο της ασυννενοησίας μας aetos και student θα πέσει μεγάλη ΠΕΙΝΑ στην Ελλάδα μας, πρώτα ΜΕΣΑ ΜΑΣ και μετά έξω μας. Ελπίζω να έγινα κατανοητή τώρα. Ειδάλλως δεν έχετε συντονιστεί και οι δύο στις συχνότητες του πομπού. Αυτός εκπέμπει αλλά το υπόστρωμα είναι προβληματικό και κάνει παράσιτα.

Ο Χριστός παραδόθηκε στα «έθνη» (=εθνικούς) (Ματθ. 20, 19). Η εντολή του, όμως, μετά την ανάσταση του είναι «πορευθέντες, μαθητεύσατε (=κάμετε μαθητές - χριστιανούς) πάντα τα έθνη» (=λαούς) (Ματθ. 28, 19). Σ' όλες αυτές τις περιπτώσεις ο όρος «έθνος» (ή «έθνη») έχει κυρίως πνευματική - θρησκευτική και όχι φυλετική σημασία. Σημαντικό, όμως, είναι, ότι ήδη στην Κ.Δ. χρησιμοποιείται ο όρος «έθνος», πάλι με πνευματική έννοια, αλλά για να δηλώσει το σώμα των πιστών, το «λαό του Θεού», το «έθνος άγιον» (Α' Πέτρ. 2, 9). «Έθνος άγιον» και «λαός του Θεού» ταυτίζονται νοηματικά και σημαίνουν το «σώμα Χριστού»,την Εκκλησία, με υπόβαθρο καθαρά α-φυλετικό.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby grypas » Fri Feb 22, 2013 12:24 am

Εδω τώρα χρειάζεται η επέμβαση του γνωστού μετα-συριζαιου και πολεμιου του ψευτορωμεικου, κατηγορου του μαμμωνα αλλα με τάσεις παγκοσμιοποιησης, για να κόψουμε όλοι φλέβες και να τις πάμε για γενετικό έλεγχο! :mrgreen:

Δεν αφήνουμε λέω εγω τις σαχλαμαρες, να βγάλουμε τις παρωπίδες και να αναλογιστούμε ότι ζούμε την ιστορική στιγμη της επαληθευσης του λόγου του μακαριστου γέροντα Παισιου; άντε, γιατί μετα απο δω ακολουθεί ο... θεος Άρης(για τους πελασγικης καταγωγής το λέω). :oops:
grypas

Postby nikita » Fri Feb 22, 2013 12:38 am

Συμφωνω εν μέρει. Η ενστασή μου είναι ότι η πνευματική σημασία του όρου ''εθνος'' όπως λές eternity , ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ και από τις τάσεις της ψυχής των διαφόρων λαών επί γής δηλαδή και από το γονίδιο που φέρουν, την ''τάση'' που έχουν να κατανοούν έννοιες δύσκολες ή να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις προχωρώντας προς την οδο του Πάθους. Ο φαινότυπος εξαρτάται και απο τον γονότυπο. Είπα ""ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ"". Είμαστε ΙΣΟΤΙΜΟΙ, ΙΣΟΙ και οχι ΙΔΙΟΙ. Αν κοινωνούν και οι άλλοι λαοί σώμα και αίμα Κυρίου πιστευω ότι πλέον ανήκουν πλέον στο ίδιο ''εθνος'' οχι συμβολικά όπως λέτε εσεις ή πνευματικά αλλα προσθέτω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Δεν είμαι της αποψης της πολιπολιτισμικότητας και της ομοιότητας, ισοπεδωσης αλλα της ΙΣΟΤΗΤΑΣ με διαφορετικά κέντρα βάρους, γρανάζια στην ιστορία και ΤΑΣΕΙΣ ΨΥΣΗΣ για ταπείνωση πρωτιστως. Και το έθνος που θα δοθεί η βασιλεία δεν είναι ούτε ο εβραϊκός λαός, ούτε οι μογγόλοι, ούτε οι αφρικάνοι ή οι ινδιάνοι αλλά οι πελασγοί-Έλληνες (με την παγκόσμια σημασία του όρου και όχι με το κρατίδιο το σημερινό, ή με την έννοια που μερικοί ψευτοκουλτουριάριδες εψιλονιτες ανθέλληνες αναφερουν αλλα μαλλον δεν ζησατε εξωτερικό ή δεν ειστε μεταναστες για να καταλαβετε μερικοί) δηλαδή της ''Γαλιλαίας των εθνών'' και όχι της ''Ιουδαίας των εχθρών''. Τωρα αν με πειτε ρατσίστρια δεν φταίω εγώ αλλά η ιστορία και το βάρος της. Μελετήστε την Ορθοδοξία και την παράδοση του Ελληνισμού, ζήστε μετανάστες, μιλήστε ώρες ατέλειωτες με ξένους απ όλες τις φυλές, συλλογιστείτε και ελεγξτε τις τάσεις και τις προσδοκίες των άλλων λαών και θα καταλάβετε τί εννοώ. Τώρα αν δεν κάνατε έστω ένα απ΄αυτά μείνετε στις θεωρίες σας μερικοί και πιστευετε οτι ειστε φιλελευθεροι ή σωστοί χριστιανοί και μιλάτε μονο συμβολικά ή πνευματικά από τη θεία φώτιση που πιθανόν έχετε με copy paste χωρία ή μελέτες ή λεξικά. Να έρθετε σε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΟΥΣ και δείτε τις διαφορές. Κάντε αυτό και μετά ξαναμιλάμε. Δεν θα προλάβουμε όμως διότι οι περισσότεροι λαοί σ αυτον τον τόπο θα σπευσουν να τους μαθουμε ελληνικά αφού εμείς ολα αυτά τα χρόνια κάναμε φροντιστηρια όχι για μας (αν νομιζετε οτι το καναμε για μας τότε μονο μορια θελετε και θεση στο δημοσιο) αλλα για τη μελλοντικη λαοθαλασσα και εθνοθαλασσα που θα εμφανιστεί για να δειδαχθει ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Δεν μ ενδιαφερει αν συμφωνειτε μ αυτά που γράφω αλλα αυτη ειναι η αλήθεια. Είμαστε έθνος Άγιο. Αν θέλετε να ειναι Άγιο έθνος και οι άλλοι δεκτό αλλά ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ Ή ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ....και το σημαντικότερο απ΄όλα : ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ενω εσεις θα είστε αφοσιωμένοι και πορωμενοι με το ποιος είναι περισσότερος ορθόδοξος ή μελετημένος απ τον άλλον. Τρομάρα μας κακιά !!!!.

Η πείνα όμως θα μας διδαξει συντομα.

Για να είναι οι φυλές και οι λαοί Θεανθρωπιστές πρέπει να γίνουν πρώτα πιστές και μετά ανθρωπιστές και όχι ΒΑΡ-ΒΑΡ-ΕΣ

:oops:
nikita

Postby nikita » Fri Feb 22, 2013 12:42 am

grypas wrote:Εδω τώρα χρειάζεται η επέμβαση του γνωστού μετα-συριζαιου και πολεμιου του ψευτορωμεικου, κατηγορου του μαμμωνα αλλα με τάσεις παγκοσμιοποιησης, για να κόψουμε όλοι φλέβες και να τις πάμε για γενετικό έλεγχο! :mrgreen:

Δεν αφήνουμε λέω εγω τις σαχλαμαρες, να βγάλουμε τις παρωπίδες και να αναλογιστούμε ότι ζούμε την ιστορική στιγμη της επαληθευσης του λόγου του μακαριστου γέροντα Παισιου; άντε, γιατί μετα απο δω ακολουθεί ο... θεος Άρης(για τους πελασγικης καταγωγής το λέω). :oops:

δεν είναι καθολου σαχλαμάρες αγαπητέ μυθολογικέ Αριμασπέ-Γρύπα. Οταν θα ερθει η ώρα να έρθεις σε επικοινωνία με κάποιον που θελει να γινει ορθοδοξος ή να μαθει ελληνικά τί θα του πεις ;;;;;;; Θα του μαθεις ναι ή όχι. Και αν ΝΑΙ, γιατί θα του μαθεις ΕΣΥ ;;; Αυτός δεν ειναι ΙΣΟΣ με σένα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

βγάλε κανα τάνκς πνευματικό.... και άσε τις φωτογραφίες με τα υλικά τάνκς
nikita

Postby eternity » Fri Feb 22, 2013 12:52 am

nikita wrote:Συμφωνω εν μέρει. Η ενστασή μου είναι ότι η πνευματική σημασία του όρου ''εθνος'' όπως λές eternity , ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ και από τις τάσεις της ψυχής των διαφόρων λαών επί γής δηλαδή και από το γονίδιο που φέρουν, την ''τάση'' που έχουν να κατανοούν έννοιες δύσκολες ή να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις προχωρώντας προς την οδο του Πάθους. Ο φαινότυπος εξαρτάται και απο τον γονότυπο. Είπα ""ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ"". Είμαστε ΙΣΟΤΙΜΟΙ, ΙΣΟΙ και οχι ΙΔΙΟΙ. Αν κοινωνούν και οι άλλοι λαοί σώμα και αίμα Κυρίου πιστευω ότι πλέον ανήκουν πλέον στο ίδιο ''εθνος'' οχι συμβολικά όπως λέτε εσεις ή πνευματικά αλλα προσθέτω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Δεν είμαι της αποψης της πολιπολιτισμικότητας και της ομοιότητας, ισοπεδωσης αλλα της ΙΣΟΤΗΤΑΣ με διαφορετικά κέντρα βάρους, γρανάζια στην ιστορία και ΤΑΣΕΙΣ ΨΥΣΗΣ για ταπείνωση πρωτιστως. Και το έθνος που θα δοθεί η βασιλεία δεν είναι ούτε ο εβραϊκός λαός, ούτε οι μογγόλοι, ούτε οι αφρικάνοι ή οι ινδιάνοι αλλά οι πελασγοί-Έλληνες (με την παγκόσμια σημασία του όρου και όχι με το κρατίδιο το σημερινό, ή με την έννοια που μερικοί ψευτοκουλτουριάριδες εψιλονιτες ανθέλληνες αναφερουν αλλα μαλλον δεν ζησατε εξωτερικό ή δεν ειστε μεταναστες για να καταλαβετε μερικοί) δηλαδή της ''Γαλιλαίας των εθνών'' και όχι της ''Ιουδαίας των εχθρών''. Τωρα αν με πειτε ρατσίστρια δεν φταίω εγώ αλλά η ιστορία και το βάρος της. Μελετήστε την Ορθοδοξία και την παράδοση του Ελληνισμού, ζήστε μετανάστες, μιλήστε ώρες ατέλειωτες με ξένους απ όλες τις φυλές, συλλογιστείτε και ελεγξτε τις τάσεις και τις προσδοκίες των άλλων λαών και θα καταλάβετε τί εννοώ. Τώρα αν δεν κάνατε έστω ένα απ΄αυτά μείνετε στις θεωρίες σας μερικοί και πιστευετε οτι ειστε φιλελευθεροι ή σωστοί χριστιανοί και μιλάτε μονο συμβολικά ή πνευματικά από τη θεία φώτιση που πιθανόν έχετε με copy paste χωρία ή μελέτες ή λεξικά. Να έρθετε σε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΛΑΟΥΣ και δείτε τις διαφορές. Κάντε αυτό και μετά ξαναμιλάμε. Δεν θα προλάβουμε όμως διότι οι περισσότεροι λαοί σ αυτον τον τόπο θα σπευσουν να τους μαθουμε ελληνικά αφού εμείς ολα αυτά τα χρόνια κάναμε φροντιστηρια όχι για μας (αν νομιζετε οτι το καναμε για μας τότε μονο μορια θελετε και θεση στο δημοσιο) αλλα για τη μελλοντικη λαοθαλασσα και εθνοθαλασσα που θα εμφανιστεί για να δειδαχθει ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Δεν μ ενδιαφερει αν συμφωνειτε μ αυτά που γράφω αλλα αυτη ειναι η αλήθεια. Είμαστε έθνος Άγιο. Αν θέλετε να ειναι Άγιο έθνος και οι άλλοι δεκτό αλλά ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ Ή ΤΟΝ ΑΣΙΑΤΗ....και το σημαντικότερο απ΄όλα : ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ενω εσεις θα είστε αφοσιωμένοι και πορωμενοι με το ποιος είναι περισσότερος ορθόδοξος ή μελετημένος απ τον άλλον. Τρομάρα μας κακιά !!!!.

Η πείνα όμως θα μας διδαξει συντομα.

Για να είναι οι φυλές και οι λαοί Θεανθρωπιστές πρέπει να γίνουν πρώτα πιστές και μετά ανθρωπιστές και όχι ΒΑΡ-ΒΑΡ-ΕΣ

:oops:

Νικιτα μου δεν σου αρεσουν τα copy paste αλλα δεν μπορεις να το στηριξεις αυτο που λες στην Κ.Διαθηκη.
Περα απο αυτο δοκιμασες να ρωτησεις εναν πνευματικο στο συγκεκριμενο εδαφιο ή να πεις τις αποψεις αυτες σε εναν ιερεα....μπορει να κανουμε εμεις λαθος και να εχεις δικιο εσυ...αλλα δεν ειναι καλυτερο να ρωτησεις καποιον πενυματικο τι εννοει οταν αναφερει εθνος στην Κ.Διαθηκη;;;
Η πεινα θα διδαξει μονο αυτους που διαφωνουν μαζι σου;;;Οποιος διαφωνει δηλ θα πεινασει;;;
Η πεινα ειναι η τιμωρια της διαφωνιας?
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Feb 22, 2013 1:01 am

[q
Last edited by Τιποτας ο Αιτωλος on Sat Jun 29, 2013 11:13 am, edited 2 times in total.
Τιποτας ο Αιτωλος

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ