GEWKWN wrote:ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ''ΑΝΕΒΕΙ'' Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!
από ANARGYROS
pan tou wrote:
Το οποιο φανταζομαι ειμαστε εμεις ετσι?Μου αρεσει που τα αλλα εθνη θα καθονται στη γωνια και θα κοιτουν ζηλευοντας εμας που ειμαστε ο εκλεκτος λαος του Θεου και θα μας κανει αφεντικα ολων!Κατι δηλαδη σαν τους Εβραιους την εποχη που σταυρωναν τον Χριστο γιατι περιμεναν Μεσσια που θα τους κανει αφεντες του πλανητη γη.Και οταν ακουσαν τον λογο του Θεου τον κυνηγησαν με τις πετρες και στο τελος τον σταυρωσαν επειδη τους ειπε να μην περιμενουν κληρονομια βασιλείας επι της γης αλλα στον ουρανο.Παντως εγω προσευχομαι καθε ημερα και ζητω απο τον Θεο να μου κρατησει μια υψηλοβαθμη θεση στο βασιλειο μιας και ειμαι ελληνας.
orion wrote:<<Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ>>
Michalis wrote:orion wrote:<<Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ>>
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ
pan tou wrote:GEWKWN wrote:ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ''ΑΝΕΒΕΙ'' Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!
από ANARGYROS
<<Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ>>
Το οποιο φανταζομαι ειμαστε εμεις ετσι?Μου αρεσει που τα αλλα εθνη θα καθονται στη γωνια και θα κοιτουν ζηλευοντας εμας που ειμαστε ο εκλεκτος λαος του Θεου και θα μας κανει αφεντικα ολων!Κατι δηλαδη σαν τους Εβραιους την εποχη που σταυρωναν τον Χριστο γιατι περιμεναν Μεσσια που θα τους κανει αφεντες του πλανητη γη.Και οταν ακουσαν τον λογο του Θεου τον κυνηγησαν με τις πετρες και στο τελος τον σταυρωσαν επειδη τους ειπε να μην περιμενουν κληρονομια βασιλείας επι της γης αλλα στον ουρανο.Παντως εγω προσευχομαι καθε ημερα και ζητω απο τον Θεο να μου κρατησει μια υψηλοβαθμη θεση στο βασιλειο μιας και ειμαι ελληνας.
nikita wrote:αν αποκαλυφθεί με το DNA (που ηδη εχουν γινει ερευνες απο ξενα πανεπιστημια) οτι οι Πελασγικής (προελληνικής) καταγωγής Ευρωπαίοι αλλα και άλλοι λαοί ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΣΑΞΩΝΩΝ είναι Ελληνικής προέλευσης λαοί τότε το ''ΕΘΝΟΣ'' δεν είναι 5.000.000 νεοραγιάδων ψευτοελλήνων του ελλαδιστάν-αποικίας μασονικής εμπνευσεως της Αγγλίας-Ισραήλ αλλά σχεδον ολοι οι λαοι της γης της λευκής αλλα και άλλης εγχωμης φυλής γονιδιακά. Απ αυτούς θα γίνουν και πολλοι ορθοδοξοι μετα τα γεγονότα ή κατά τη διάρκεια και έτσι το έθνος θα είναι οχι μόνο η Ελλάς αλλα και οι βαπτισμένοι ορθόδοξοι παγκοσμίως.
nikita wrote:
Η Εκκλησία είναι ΣΩΜΑ ΚΥΡΙΟΥ, δεν είναι ΕΘΝΟΣ !!!!
Εθνος είναι η Ελλάς ή καλύτερο γένος ή καλύτερα ΕΙΔΟΣ
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests