Από τις τελευταίες δημοσιεύσεις ισραηλινών μπλογκ φαίνεται να προωθείται ένα αιφνίδιο χτύπημα στο Ιράν Χριστούγεννα ή αρχή της νέας χρονιάς.Θεωρούν ότι μέχρι το μάρτη οι σιίτες μουλάδες θα έχουνε την βόμβα ( ισραηλινή υπερβολή ίσως).
Η επίσημη προπαγάνδα έχει αρχίσει.
Π.χ. δείτε εδώ στο iraniumthemovie.com
Είναι ταινία από ΜΚΟ και καλά για το πρόβλημα του πυρηνικού ιράν, εύγλωττος ο τίτλος " ιράνιουμ" θυμίζει το λατινικό "ουράνιουμ" για το στοιχείο ουράνιο.
Το σάιτ μου προωθήθηκε από ισραηλινά newsletters που παρακολουθώ.
Θα το βρω και θα το ανεβάσω να το δείτε όλοι.Δεν θα είναι ενημερωτικό βέβαια, περισσότερο προπαγανδιστικό.
Μερικά ψιλά:
Βγήκε και στο youtube σε βίντεο η εκπομπή από το κυπριακό σίγμα "με την ελίτα" είχε εκπομπές για τις προφητείες
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dt1UqG2wIP4[/youtube]
και
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9BBLW4jhnPg[/youtube]
δύο που συγκράτησα:
*ότι ο πατέρας μιας καλεσμένης , γέροντας Αιμιλιανός, σεβάσμιος από ότι φαίνεται στον κυπριακό ελληνισμό είπε ότι τα πολεμικά γεγονότα δε θα γίνουνε τώρα, πήρανε αναβολή γιατί δε μετανοεί ο λαός και οι τούρκοι είναι πολύ οργισμένοι τώρα με τα πετρέλαια κ.τ.λ. που θα μας κατασφάξουνε.
*ένας κύπριος παίρνει τηλέφωνο και είπε ότι γνώρισε τον πατέρα Παίσιο από κοντά και του είπε - ήταν πρόσφυγας - ότι θα φύγουν οι τούρκοι από το νησί ειρηνικά, θα γίνει μεγάλος πόλεμος στην ανατολή σαν παγκόσμιος θα κρατήσει 4 χρόνια και θα αναγκασούνε να πάρουνε και το στρατό που θα έχουνε στο νησί.
2)Σε αγγλικό και αμερικάνικο τύπο γίνονται νύξεις για χτύπημα στο Ιράν, επίσης παίζονται στοιχήματα με το πετρέλαιο, και ποντάρουν το μπρεντ στα 200 - 220$ το βαρέλι, άρα κάποιοι κάτι ξέρουν και περιμένουνε χτύπημα.
Αν έχετε κάποια ιατρική πράξη, τροφοδοσία σε πετρέλαιο ή άλλη παροχή υπηρεσίας - που εξαρτάται το κόστος της άμεσα από το πετρέλαιο - προγραμματισμένη για αργότερα και μπορείτε επισπεύστε την.
3) Κυκλοφόρησε ένα άρθρο που παρουσιάζει πολύ άσχημα στρατιωτικά τη Ρωσία, δεν υπάρχει αξιόμαχο στράτευμα, τουλάχιστον στο ύφος της υπερδύναμης που πλασάρει ο Πούτιν.
Εικόνα αποσύνθεσης
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=325567Εμάς μας συμφέρει ή όχι το πυρηνικό Ιράν;
Είπανε ότι είναι επικίνδυνο γιατί θα οδηγήσει σε κούρσα πυρηνικών τους σουνίτες ισλαμιστές που εχθρεύονται τους σιίτες ιρανούς.Τουρκία και Σαουδική Αραβία θα πάνε για πυρηνικά, άρα εμείς δε θέλουμε πυρηνικά οπλισμένη Τουρκία;Σιγά μη γίνει, είναι για εκφοβισμό.Μια Τουρκία με το πυρηνικό οπλικό πρόγραμμα θα ήταν κόκκινο πανί για εβραίους,αμερικάνους,ευρωπαίους και μια αφορμή να την κάνει η Ρωσία κιμά, πριν τα αποκτήσει.
Εμείς παίρνουμε σα χώρα πετρέλαιο έναντι από το Ιράν τώρα, κι αν γίνει σύγκρουση και βάλουνε οι αμερικάνοι τους τούρκους να εισβάλλουν στη Συρία, θα αναθερμανθεί η σχέση των παλιών εραστών τουρκίας-ισραήλ κι αυτό δε μας συμφέρει.