ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby Ioulia » Thu Dec 13, 2012 1:49 pm

Νέα Τάξη: Μας παρακολουθεί παντού.
Η εποχή της παράνοιας: τα λεωφορεία στις ΗΠΑ μπορούν να σας ακούσουν! Είναι εξοπλισμένα με συσκευές υποκλοπών!

Ioulia
 

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby Voreios » Sat Dec 15, 2012 12:23 am

Το σημάδι του 666 στον ορίζοντα;
Έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης έκανε ο Πάπας!!

Image
Σ.Σ. Κατά τα λοιπά, αναμένουμε ως αναμενόμενες πρακτικές του αντίχριστου, την προσπάθεια ελέγχου της μάζας μέσω της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των Παγκόσμιων Τραπεζιτών.....think again, out of the box! Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, Πάπας Βενέδικτος XVI, έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Σε μια ομιλία που έγινε στο Ποντιφικικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πάπας ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας».
Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνόν σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές.
Ο Πάπας είπε:
«Το προτεινόμενο σώμα (Παγκόσμια Κυβέρνηση) δεν θα είναι μια υπερδύναμη, που θα συγκεντρώνεται στα χέρια μερικών, οι οποίοι θα εξουσιάζουν όλους τους λαούς, και που θα εκμεταλλεύονται τον πιό αδύνατο.
Ο Πάπας περιέγραψε επίσης το όραμά του ως μια «ηθική δύναμη» ή ηθική αρχή που θα έχει την "δύναμη να επηρεάσει σύμφωνα με τη λογική, δηλαδή, μια συμμετέχουσα αρχή, που θα περιορίζεται από το νόμο στη δικαιοδοσία της."
Αυτές οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από τον Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι το 2010 η Καθολική Εκκλησία ζήτησε τη δημιουργία μιας νέας Κεντρικής Παγκόσμιας Τράπεζας που θα είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κλάδου και της διεθνούς προσφοράς χρήματος.
Αναφέρθηκε ότι το Βατικανό ζήτησε «μια υπερεθνική αρχή», η οποία θα έχει παγκόσμια εμβέλεια και «οικουμενική δικαιοδοσία» για να καθοδηγεί και να ελέγχει τις παγκόσμιες οικονομικές πολιτικές και αποφάσεις.
Η νέα κίνηση της Κίνας για στενότερους δεσμούς με τη Ρωσία, οι αυξανόμενες παρεισφρήσεις από ταΗνωμένα Έθνη όσον αφορά τον έλεγχο του Διαδικτύου και οι τελευταίες παρατηρήσεις που έγιναν από την Καθολική Εκκλησία, όλα δείχνουν πως ο κόσμος βαδίζει προς μια νέα παγκόσμια τάξη. Σε ένα δρόμο από τον οποίο δεν θα υπάρχει επιστροφή.
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
User avatar
Voreios
 
Posts: 1580
Joined: Tue Nov 15, 2011 7:15 pm

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby zenjt » Sat Dec 15, 2012 5:19 pm

Η Σιωνιστική Νέα τάξη ετοιμάζει τον παγκόσμιο Βασιλέα!
Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 77180
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby zenjt » Sun Dec 16, 2012 3:14 pm

«ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΩ»: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΑΣΩΝΟ!!!
Orthodoxathemata.blogspot.com
User avatar
zenjt
 
Posts: 77180
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:16 pm
Location: ΚΕΡΚΥΡΑ

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby Εφραίμ » Thu Dec 20, 2012 9:39 pm

Αρχιμανδρίτης Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Image

Έχοντας υπόψη μας όλα τα ανωτέρω, έρχομαι τώρα αδελφοί μου, εις το τέλος της ομιλίας μας δια να σας δώσω μερικά χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου, ώστε οι πιστοί την ημέρα που θα έλθει ο υιός της ανομίας και της αμαρτίας, να τον αναγνωρίσουν. Γνωρίζουμε από το Ευαγγέλιο ότι ο λαός του Ισραήλ κατά την μεγάλη του πλειοψηφία και οι αρχιερείς του μαζί, απέρριψαν τον Υιό της Μαρίας, της Υπερευλογημένης Θεοτόκου, ως Μεσσία και Χριστό (εκλεκτό) του Θεού, δι᾽ αυτό και καταδίκασαν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ εις θάνατον.
Ο λαός του Ισραήλ και οι Αρχιερείς του, τότε αλλά και έως σήμερα, ανέμεναν και αναμένουν όχι έναν φτωχό και ταπεινό διδάσκαλο ως Μεσσία τους, αλλά έναν ηγέτη-Βασιλέα, έναν εκλεκτό του Θεού, Χριστό του Θεού, που θα αναστήσει το Κράτος του Ισραήλ και θα διώξει τους εχθρούς και κατακτητές του. Ανέμεναν λοιπόν και αναμένουν έναν Ηγέτη- Βασιλέα ελευθερωτή του Ισραήλ.

Επειδή ο Κύριός μας με την διδασκαλία Του και οι μαθητές Του, εκήρυτταν ότι ο Μεσσίας είναι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ, θέλοντας οι Εβραίοι να Τον γελειοποιήσουν δια των Ρωμαϊκών χειρών, όταν Τον συνέλαβαν, Του φόρεσαν στέμμα από αγκάθια, Του έδωσαν αντί βασιλικού σκήπτρου, κάλαμον και Τον έντυσαν αντί βασιλικού μανδύα, με έναν κόκκινο χιτώνα. Έβαλαν δε και επί του Σταυρού ειρωνευτικά τον τίτλο «Ο Βασιλεύς των Ιουδαίων», δείχνοντας δι᾽ αυτού του τρόπου ότι, εσύ Ιησού που τόλμησες να διεκδικήσεις τον τίτλο του Μεσσία, του Βασιλιά ελευθερωτή και του Χριστού του Θεού, δες τώρα το κατάντημά σου!
Το αυτό πίστευε και ο Πιλάτος, δι᾽ αυτό Τον ερώτησε εάν είναι αυτός ο Βασιλεύς του Ισραήλ. Δι᾽ αυτό επίσης και οι στρατιώτες τον εχλεύαζαν λέγοντάς Του «χαίρε ο Βασιλεύς των Ιουδαίων».
Σύμφωνα με όλα τα ανωτέρω που έχουν καταγραφεί στο Ευαγγέλιο, βλέπουμε ότι οι Αρχιερείς και ο λαός του Ισραήλ ανέμεναν Βασιλέα, ως Μεσσία, Σωτήρα του Ισραήλ και όχι έναν ταπεινό και φτωχό Ιησού από τη Ναζαρέτ.
Δι᾽ αυτό και έως σήμερον αναζητούν, όπως οι ίδιοι διδάσκουν, όχι ένα τυχαίο πρόσωπο δια Μεσσία τους, αλλά κάποιον ο οποίος θα έχει την δύναμη και την εξουσία ν᾽ απαλλάξει το Ισραήλ από τους κατακτητές και εχθρούς του.
Αυτά δήλωσε εξάλλου προ ημερών και ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, με δηλώσεις του που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
Άρα υπάρχει πιθανότητα, αδελφοί μου, ο Αντίχριστος να είναι πρόσωπο που θα ευρίσκεται σε υψηλές θέσεις και με δύναμη εξουσίας. Μπορεί ακόμη να είναι και γόνος βασιλικός, αφού οι Εβραίοι ανέμεναν και αναμένουν ηγέτη βασιλέα του Ισραήλ.
Οι Εβραίοι επίσης λένε και διδάσκουν και αναμένουν ότι ο Μεσσίας τους, θα είναι παγκόσμιος ηγέτης και θα δημιουργήσει παγκόσμια κυβέρνηση. Έτσι σήμερα εξηγείται το φαινόμενο της αποδομήσεως όλων των πολιτικών, οι οποίοι στα μάτια του λαού εξεφτελίζονται και παρουσιάζονται ως ανίκανοι να σώσουν τους λαούς τους.
Η αποδόμηση αυτή έχει στόχο την ανεύρεση ενός σωτήρα της Ανθρωπότητος, ενός παγκοσμίου ηγέτη. Δεν είναι λοιπόν, τυχαία η σημερινή Παγκοσμιοποίηση, ούτε είναι τυχαία η παγκοσμιοποιημένη πλέον οικονομία. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται το Παγκόσμιο σύστημα εκεί που ο Κύριός μας, εδώ και 2000 χρόνια μας εχει ενημερώσει.

Αδελφοί μου,
Με όσα σας προανέφερα, οι Εβραίοι, εάν ο Μεσσίας δεν έχει τα ανωτέρω χαρακτηριστικά που αυτοί του προσδίδουν, είναι σίγουρον και βέβαιον, ότι και πάλι θα τον απορρίψουν, όπως απέρριψαν προ 2000 ετών τον Ιησού μας, τον Οποίον εμείς όμως αποδεχθήκαμε ως Μεσσία και Σωτήρα της Ανθρωπότητος, ενώ αυτοί Τον εσταύρωσαν.
Για να δούμε πως οι Εβραίοι πιστεύουν ότι θα είναι ο ερχόμενος Μεσσίας τους;
1ον. Είδαμε ότι ανέμεναν έναν ηγέτη ως Βασιλέα του Ισραήλ. Έναν ηγέτη ελευθερωτή του Ισραήλ. Έναν ηγέτη που θα επιστρέψει όλους τους Εβραίους στη χώρα του Ισραήλ.
2ον. Αναμένουν σήμερα και πιστεύουν ότι ο ηγέτης που θα τους κτίσει τον Ναό του Σολομώντα, αυτός θα είναι και ο Μεσσίας.
3ον. Πιστεύουν ότι ο ηγέτης αυτός - Βασιλέας τους, θα επιβάλλει την παγκόσμια ειρήνη, κι αν ο κόσμος δεν θελήσει την ειρήνη, θα την επιβάλλει την ειρήνη τότε δια του πολέμου.
Αδελφοί μου,
Γνωρίζετε τι λέγουν οι Εβραίοι περί του Ιησού μας και διατί Τον απέρριψαν από Μεσσία του Ισραήλ;
Ας ακούσουμε τι διδάσκουν.

Πρώτον, διότι ο Ιησούς δεν ήταν Βασιλέας, ηγέτης και ελευθερωτής του Ισραήλ, αλλά ένας αδύναμος άνθρωπος ο οποίος συνελήφθη και καταδικάστηκε υπό των Ρωμαίων εις θάνατο.

Δεύτερον, ότι ο Ιησούς έφερε την κατάρα στο Ισραήλ και καταστράφηκε παντελώς ο Ναός του Σολομώντα.

Τρίτον, ότι η εμφάνιση του Μεσσία Ιησού, όχι μόνον δεν επισυνάγαγε τους Εβραίους στο Ισραήλ, αλλά μετά την ελευσή του, οι Εβραίοι διεσκορίσθησαν στα πέρατα της Οικουμένης.

Τέταρτον, όχι μόνον δεν ελευθέρωσε το Ισραήλ, αλλά έως και το 1967 η Ιερουσαλήμ ήταν καταπατουμένη υπό των εχθρών.

Πέμπτον, ο Ιησούς όχι μόνον δεν έκανε τίποτα από τα ανωτέρω, αλλά τόλμησε και να ανακηρύξει τον εαυτόν του Θεόν αληθινόν και μάλιστα Υιό του Θεού.
Πρέπει, αδελφοί μου, να γνωρίζουμε ότι οι Εβραίοι ως Θεό δέχονται μόνον τον Γιαχβέ και σε καμμία περίπτωση δεν αποδέχονται ότι ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ποτέ Υιός Θεού και μάλιστα Θεός.
Οι Εβραίοι θεώρησαν ιδιαίτερα ως βλασφημία το ότι ο Ιησούς Χριστός ενώπιον των Αρχιερέων είπε ότι είναι Υιός του Θεού.
Έχοντας υπόψιν όλα τα ανωτέρω τα οποία διδάσκουν έως και σήμερα οι Εβραίοι, θεωρούν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ όχι ως Μεσσία τους, αλλά ως πηγή καταστροφών του Ισραήλ.

Άρα οι Εβραίοι θα αναγνωρίσουν ως ηγέτη τους και βασιλέα του Ισραήλ, ως Μεσσία και σωτήρα του έθνους τους μόνον εκείνον ο οποίος:
Α. Θα είναι όντως ηγέτης και ελευθερωτής του Ισραήλ και θα εξαφανίσει όλους τους εχθρούς του.

Β. Θα επισυναγάγει τους Εβραίους στο Ισραήλ.

Γ. Θα χτίσει ξανά το Ναό του Σολομώντα.

Δ. Θα επιβάλλει την ειρήνη.

Ε. Δεν θα ανακηρύξει ποτέ τον εαυτόν του Θεό.

ΣΤ. Επίσης πιστεύουν ότι ο Μεσσίας θα είναι γόνος και απόγονος του Βασιλέως Δαβίδ, θα έχει δηλαδή πιθανόν βασιλική καταγωγή.

Ζ. Δεν τους απασχολεί αν θα είναι έγγαμος η άγαμος.

Η. Ούτε τους απασχολεί το τι ηλικίας θα είναι. Αρκεί να έχει συμπληρώσει, σύμφωνα με τους νόμους της Παλαιάς Διαθήκης, το 30ον έτος της ηλικίας του. Άρα, κατά τους Εβραίους, μπορεί να είναι και 30 και 35 και 40 και 50 ετών.

Εμείς έχοντας υπ᾽ όψιν μας όλα τα ανωτέρω που πιστεύουν οι Εβραίοι, μπορούμε να τα συγκρίνουμε με όσα λέγουν οι Γραφές (Παλαιά και Καινή Διαθήκη), οι Πατέρες και οι Διδάσκαλοι της Εκκλησίας.
Φυσικά οι Άγιοί μας δεν είναι πάντα ομόφωνοι σε όσα αναφέρουν περί του Αντιχρίστου. Δηλαδή: Άλλοι Πατέρες λέγουν ότι ο δήθεν Μεσσίας του Ισραήλ, θα κυβερνήσει δύο περιόδους και κάθε περίοδος θα είναι τρισήμισυ χρόνια. Αλλά άλλοι Πατέρες λέγουν ότι αυτό δεν έχει σοβαρή βάση στην Αγία Γραφή και ότι οι ημέρες του Αντιχρίστου θα είναι μόνον 1260 ημέρες.

Εμείς σήμερα συγκλίνουμε, ως δείχνουν τα γεγονότα, ότι μάλλον δεν θα είναι δύο οι περίοδοι του Αντιχρίστου, αλλά θα είναι μόνον μία, τρισήμισυ ετών η 1260 ημερών, ως αναφέρει η Αποκάλυψη.
Επίσης, άλλοι Πατέρες μας λέγουν ότι ο Αντίχριστος θα προσπαθεί να μιμηθεί τον Χριστό μας. Δι᾽ αυτό και τον θεωρούν ως αντίγραφο του Χριστού.
Άλλοι Πατέρες λέγουν ότι σίγουρα σε μερικά θέματα θα μιμηθεί τον Χριστό μας ως δήθεν Μεσσίας του Ισραήλ, αλλά κυρίως ονομάζεται Αντίχριστος διότι θα είναι εντελώς αντίθετος και πολέμιος του Χριστού και των όσων ο Ιησούς εκήρυξε και εδίδαξε.
Εμείς συγκλίνουμε πάλι με τους Πατέρες που λέγουν ότι ο Αντίχριστος θα είναι όχι τόσον αντίγραφο του Χριστού, αλλά αντίθετος του Χριστού. Τούτο δε φαίνεται σήμερα και ξεκάθαρα, που αλλάζουν όλοι οι Νόμοι των εθνών και ψηφίζονται Νόμοι αντιχριστιανικοί.
Τελευταίο παράδειγμα έχουμε την κατάργηση της εντολής του Κυρίου δια την έβδομη ημέρα περί αργίας. Αφού αλλάζει η Νομοθεσία και την Κυριακή από ημέρα του Κυρίου την μετατρέπουν σε εργάσιμη καθημερινή ημέρα.

Κάποιοι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας, ελάχιστοι όμως πιστεύοντας ότι ο Αντίχριστος θα είναι αντίγραφο του Χριστού, την εμφάνισή του θα την κάνει όταν είναι ηλικίας 30 ετών, αφού και ο Χριστός 30 ετών ξεκίνησε την διδασκαλία Του.
Η μαρτυρία αυτή των Πατέρων δεν έχει βιβλική και αγιογραφική κατοχύρωση, κυρίως έρχεται συμπερασματικά λόγω του ότι κάποιοι άγιοι θεωρούν τον Αντίχριστο ως αντίγραφο του Χριστού. Το σίγουρο όμως είναι ότι η Αγία Γραφή δεν μας καταγράφει την ηλικία του Αντιχρίστου. Άρα σύμφωνα με τον Εβραϊκό Νόμο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει την ηλικία τουλάχιστον των 30 ετών δια να εμφανιστεί. Αλλά μπορεί να είναι και 32, 35, 40 κτλ. Σίγουρα πάντως πάνω από 30.

Εδώ θέλει προσοχή δια να μην πλανηθούμε. Διότι εφόσον η Αγία Γραφή δεν αναφέρει την ηλικία του Αντιχρίστου δεν μπορούμε να βασιστούμε περί αυτής μόνον σε κάποιους αγίους που λέγουν ότι θα είναι 30 ετών, ως αντίγραφο του Χριστού.
Οι Άγιοι Πατέρες είναι άγιοι και ουδείς αμφισβητεί την αγιότητά τους, αλλά οι ερμηνείες τους πολλές φορές σε προφητικά κείμενα της Γραφής δεν θεωρούνται ως ευαγγέλια και αλάνθαστες. Διότι εις τα προφητικά κείμενα οι Άγιοι τα ερμήνευαν κατά δύναμιν και σύμφωνα με όσα τότε βίωναν.
Εξ όλων των ανωτέρω συμπεραίνουμε ότι οι Εβραίοι, δεν αποδέχθηκαν τον Ιησού ως Μεσσία τους, διότι διαστρέφοντας και παρερμηνεύοντας τις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, ανέμεναν και αναμένουν τον Μεσσία ως οι ίδιοι περιγράφουν και αναφέραμε κι εμείς ανωτέρω.
Περιμένουν κάποιο πρόσωπο επιφανή και όχι κάποιο άσημο. Το πρόσωπο αυτό έχουν τη δύναμη οι Εβραίοι να το προβάλλουν διεθνώς. Αρκετά τηλεοπτικά δίκτυα, ραδιοφωνικοί σταθμοί, λέσχες όπως η Μπίλντεμπεργκ, μασονικές στοές, ο διεθνής Σιωνισμός είναι στα χέρια τους...
Ο Μεσσίας τους δεν είναι ανάγκη να γεννηθεί στο Ισραήλ, λένε οι Εβραίοι. Αρκεί να είναι Εβραίος το γένος. Δηλαδή μπορεί να γεννηθεί στη Γαλλία, στην Αμερική, στην Ελλάδα. Εμείς, λέγουν οι Εβραίοι, θα τον αναγνωρίσουμε, εάν κάνει όλα αυτά τα οποία πιστεύουμε και διδάσκουμε. Αρκεί να είναι Εβραίος. Ποιός θεωρείται σήμερα όμως Εβραίος το γένος; Εβραίος λογίζεται οποιοσδήποτε έχει μητέρα Εβραία, άσχετα με το τι καταγωγής είναι ο πατέρας.
Άρα ο πατέρας δεν μας απασχολεί. Μας απασχολεί η μητέρα, η οποία πρέπει να είναι οπωσδήποτε Εβραία.

Άρα ο Μεσσίας μπορεί να είναι Ρωσοεβραίος, Ελληνοεβραίος, Γαλλοεβραίος, Αμερικανοεβραίος, αλλά σίγουρα πρόσωπο επιφανή και θα ισχυρίζεται ο ίδιος, -προσέξτε σε αυτό το σημείο, διότι αυτό που θα λέγει θα είναι η απάτη- ότι προέρχεται από τη φυλή και το γένος του Βασιλέως Δαυΐδ.
Ενώ εμείς, αδελφοί μου, ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό που θα ισχυρίζεται, ότι δηλαδή θα προέρχεται από το γένος του Δαβίδ, θα είναι ένα τεράστιο ψέμμα, για να εξαπατήσει το λαό του Ισραήλ. Διότι ο Αντίχριστος, σύμφωνα με τις προφητείες θα είναι γόνος και απόγονος της φυλής του Δαν. Η δε φυλή του Δαν λέγουν ότι έφυγε από το Ισραήλ και πήγε προς τα μέρη της Περσίας και αργότερα εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη και δι᾽ αυτό λέγουν ότι η Δανία δημιουργήθηκε από απογόνους της φυλής του Δαν. Εδώ ας μην ξεχνούμε ότι όλες οι βασιλικές οικογένειες συνήθως έχουν καταγωγή από τη Δανία.
Ο χρόνος και ο καιρός θα δείξει...

Ο Αντίχριστος, θέλοντας να εξαπατήσει το λαό του Ισραήλ, δια να τον αναγνωρίσει ως Μεσσία του πάση θυσία θα προσπαθεί να αποδείξει ότι το γενεαλογικό δένδρο της μητέρας του φθάνει μέχρι τον Βασιλέα Δαυΐδ και όχι από τη φυλή του Δαν.
Αφού ο Αντίχριστος θα είναι αντίθετος του Χριστού, άρα θα είναι:
Ταπεινός ο Χριστός; Υπερήφανος, υπερφύαλος, και εγωϊστής ο Αντίχριστος.
Ελεήμων ο Χριστός; Άσπλαγχνος, σκληρός και βίαιος ο Αντίχριστος, απέναντι των εκλεκτών χριστιανών στους οποίους ο Θεός θα αποκαλύψει την ιδιότητά του. Αυτός όμως υποκρινόμενος ενώπιον των Εβραίων και των υπολοίπων λαών δια να τους πλανήσει, θα παρουσιαστεί ως ελεήμων και φιλάνθρωπος.
Οπότε, αγαπητοί μου αδελφοί, οποιοδήποτε επιφανή και ηγετικό πρόσωπο η βασιλικός γόνος τον οποίον τα μέσα ενημερώσεως, θα παρουσιάζουν ως ελεήμων και φιλάνθρωπο, πρέπει εμάς τους χριστιανούς να μας προβληματίζει. Διότι βλέπουμε σήμερα, αρκετοί ηγέτες να συμμετέχουν σε πανανθρώπινες φιλανθρωπίες, ιδιαίτερα ασχολούμενοι με τη φτώχεια των τρίτων χωρών, δια να αποκτήσουν την αγάπη των λαών.

Δίκαιος ο Χριστός; Άδικος ο Αντίχριστος. Υποκρινόμενος όμως τον δίκαιο για να εξαπατήσει πρώτον τους Εβραίους και μετά όλους τους λαούς της γης. Με λίγα λόγια θα είναι αντίθετος και αντίχριστος του Χριστού μας. Μέσα του δε θα κρύβεται ο ίδιος ο Εωσφόρος, έτσι ώστε χωρίς δυσκολία να επιτυγχάνει τις απάτες του και τα σχέδιά του.
Αρνίον ο Χριστός; Λύκος ο Αντίχριστος, φέροντας όμως μάσκα προβάτου και εμφανιζόμενος ενώπιον του λαού ως αρνίον άκακον.
Στο 13ο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως στ. 11 περιγράφει η Αγία Γραφή το δεύτερο θηρίο λέγοντας «και είδον άλλο θηρίον αναβαίνον εκ της γης, και είχε κέρατα δύο όμοια αρνίω, και ελάλει ως δράκων».
Εδώ ξεκάθαρα η Αγία Γραφή μας λέγει ότι ο Αντίχριστος ενώ θα υποκρίνεται το Αρνίον, στην ουσία θα είναι ο Δράκων, ο όφις ο αρχέκακος.
Ο Χριστός αναγνωρίζεται από τους χριστιανούς ως Βασιλέας και Μέγας Αρχιερεύς. Αυτή την εξουσία θα την αποκτήσει η θα την έχει και ο Αντίχριστος, αφού τα δύο κέρατα του θηρίου, συμβολίζουν ως λέγουν οι Άγιοι Πατέρες, την πολιτική και θρησκευτική εξουσία του θηρίου.
Δι᾽ αυτό και κάποιοι άγιοι θεώρησαν τον πάπα της Ρώμης, ο οποίος έχει πολιτική και θρησκευτική εξουσία ως τον Αντίχριστο η πρόδρομο του Αντιχρίστου.
Πρέπει να τονίσουμε ότι μερικοί άγιοι μας λέγουν ότι ο Αντίχριστος θα είναι εις τύπον του βασιλέως Ναβουχοδονόσωρα και συμπεραίνουν ότι όπως ο Ναβουχοδονόσωρ, διοίκησε για 36 χρόνια έτσι και ο Αντίχριστος, θα εμφανιστεί στα 30 και θα διοικήσει σχεδόν για 6 χρόνια.
Εδώ ξαναλέγομεν ότι η άποψη αυτή των Αγίων Πατέρων δεν κατοχυρώνεται πλήρως από όλους τους Αγίους, η πλειοψηφία των οποίων πιστεύει ότι ο Αντίχριστος θα βασιλεύσει μόνον 1260 ημέρες, όσες λέγει και η Αποκάλυψη.
Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξουμε στα χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου είναι αυτό που αναφέρει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και ο Άγιος Οικουμένιος, οι οποίοι μας λέγουν ότι όπως ο Ιησούς, μπήκε μέσα στο Ναό του Σολομώντα, έτσι και ο Αντίχριστος θα μπει μέσα στο Ναό του Σολομώντα που θα ανεγείρει ξανά ο ίδιος η τα όργανά του.
Το τρομερότερο πάντων είναι το ότι ο Άγιο Θεοφύλακτος Βουλγαρίας, ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και ο Άγιος Οικουμένιος μας λέγουν ότι δια να πλανήσει τους χριστιανούς ο Αντίχριστος, δεν θα μπαίνει μόνον μέσα στο Ναό του Σολομώντα, αλλά θα εισέρχεται κανονικά και μέσα στους ιδικούς μας ιερούς Ναούς, δια να μην μπορούμε να υποψιαστούμε ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος.

Θα χρησιμοποιήσει με λίγα λόγια, αδελφοί μου, οποιονδήποτε τρόπο και μέθοδο μπορεί δια να εξαπατήσει ει δυνατόν και τους εκλεκτούς. Να εξαπατήσει τους Αρχιερείς, τους ιερείς, τους μοναχούς και κάθε έναν που πιστεύει αληθινά στον Ιησού Χριστό.
Πως είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος, ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος, όταν εισέρχεται με κάθε υποκριτική ευλάβεια μέσα στους ιερούς Ναούς μας;
Σκέφτεστε, αδελφοί μου, τη σύγχυση και την πλάνη που θα επικρατήσει εκείνες τις ημέρες; Πως θα χαρακτηρίσουμε έναν άρχοντα και μεγάλο πολιτικό ηγέτη ως Αντίχριστο, όταν εισέρχεται και στους δικούς μας ιερούς Ναούς; Πόσοι θα πλανηθούν τότε; Θα ακούμε Αρχιερείς και ιερείς και μοναχούς να λέγουν «Μα είναι δυνατόν να είναι ο Αντίχριστος αυτός ο ηγέτης μας, ο οποίος με τόση ευλάβεια εισέρχεται εντός των Ιερών Ναών;».
Κι όμως! Λέγει ο Χρυσόστομος ότι είναι δυνατόν και το επιβεβαιώνουν ο Άγιος Οικουμένιος και ο Άγιος Θεοφύλακτος Βουλγαρίας. Τα τελούμενα δε Μυστήρια εντός των Ιερών Ναών, μας λέγουν οι Άγιοι, ότι δεν θα έχουν καμία θεία Χάρη και θα είναι ανίερα.
Ο Αντίχριστος, υποκρινόμενος τον ευσεβή και αν έχει θρησκευτική και πολιτική εξουσία, σίγουρα θα επισκεφθεί τους Πατριάρχας μας, τους Αρχιεπισκόπους μας και εκείνοι, εάν δεν τον έχουν αντιληφθεί θα τον υποδέχονται με τιμές και δώρα.
Θεέ μου, Θεέ μου!!! Τι δύσκολες εποχές μας αναμένουν! Τι σύγχυση θα επικρατήσει στην ανθρωπότητα και στο χώρο της Εκκλησίας! Δι᾽ αυτό όλοι οι Άγιοι, όπως αναφέραμε στην αρχή, μας λέγουν ότι πρέπει να μελετούμε τα σημεία των καιρών και να ασχολούμεθα με τον Αντίχριστο, να να μην πέσουμε θύματα αυτού.

Αδελφοί μου,
Τι άλλα χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου μας δίδει η Αγία Γραφή; Μας λέγει ότι εάν αριθμήσουμε το όνομά του θα μας δίδει το νούμερο 666 (Αποκ. κεφ. ιγ´).
Όταν λοιπόν εμφανιστεί ο Αντίχριστος, οι χριστιανοί καλούνται να δουν εάν έχει τα ανωτέρω χαρακτηριστικά και εάν αριθμούμενο το όνομά του, δίδει το νούμερο 666. Εάν δεν το δίδει, τότε δεν θα είναι αυτός ο Αντίχριστος.
Αδελφοί μου,
Πέρα από τα ανωτέρω χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου, θα πρέπει να αναφερθούμε και σε ένα χαρακτηριστικό που θα έχει η εποχή του και το οποίον αναγράφεται στην Αποκάλυψη και αυτό είναι το εξής: «και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι η πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού».
Τι μας λέγει η Αποκάλυψη; Ότι η εποχή του Αντιχρίστου θα χαρακτηριστεί από την αλλαγή του τρόπου οικονομικών συναλλαγών. Θα αλλάξει ο τρόπος συναλλαγής των χρημάτων. Θα γίνεται τότε με το δεξί χέρι η το μέτωπο των ανθρώπων, όπου επάνω εις αυτά τα σημεία θα μπει το χάραγμα του Αντιχρίστου. Όποιος δεν έχει αυτό το χάραγμα, λέγει η Αποκάλυψη, δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται, ούτε να πουλά, ούτε ν᾽ αγοράζει. Θα πρέπει να έχεις η το χάραγμα η το όνομα του θηρίου η τον αριθμό του ονόματος αυτού. Εάν δεν έχεις κάτι από αυτά, οποιαδήποτε συναλλαγή ακυρώνεται, δεν πραγματοποιείται.
Όταν δούμε λοιπόν ότι κάποια εξουσία μας ζητά να τοποθετήσουμε στα μέτωπά μας η στο χέρι μας κάτι που η Αποκάλυψη αποκαλεί χάραγμα και με το οποίο θα κάνουμε τις οικονομικές μας συναλλαγές, εμείς αφ᾽ ενός μεν, δεν πρέπει να το παραλάβουμε και να το δεχθούμε, διότι η Αποκάλυψη μας λέγει ότι όσοι έλαβαν το χάραγμα και έκαναν τις οικονομικές συναλλαγές τους, η προσκύνησαν το θηρίο, η την εικόνα αυτού θα βληθούν με τον Αντίχριστο και τα όργανά του εις την αιώνια κόλαση, αφ᾽ ετέρου η εφαρμογή του μέτρου αυτού, δηλαδή η επιβολή του νέου οικονομικού συστήματος, θα σημάνει για εμάς τους χριστιανούς την εποχή του Αντιχρίστου.
Φυσικά ο νέος τρόπος οικονομικών συναλλαγών θα θεσπιστεί δια Νόμου, δι᾽ αυτό και λέγει η Αποκάλυψη ότι «ποιεί πάντας», δηλαδή θα κάνει όλους υποχρεωτικά να τον αποδεχθούν, παραλαμβάνοντας στο χέρι η στο μέτωπο το χάραγμα.

Δι᾽ αυτού του τρόπου θα μας λέγουν οι άρχοντες ότι δεν μπορεί να υπάρξει φοροδιαφυγή και όποιος δεν θα το αποδέχεται θα διώκεται ως παράνομος, ως φοροφυγάς. Θα διώκεται, διότι θα θεωρείται ότι θέλει να κρυφτεί από την εφορία, ότι θέλει να κρυφτεί από το Κράτος και γι᾽ αυτό θα διώκεται ως παράνομος.
Δεν θα διώκονται οι πιστοί στην αρχή, επειδή δεν θα ακολουθούν και δεν θα προσκυνούν τον Αντίχριστο, τον νέο αυτό πολιτικό άρχοντα. Διότι στην αρχή ποτέ ο Αντίχριστος δεν θα αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο και το ποιός είναι. Δι᾽ αυτό και θα πλανηθεί η ανθρωπότητα. Εάν το αποκάλυπτε από την αρχή, πολλοί λίγοι θα επλανώντο. Τώρα όμως θα πλανηθεί η πλειοψηφία της ανθρωπότητος και δι᾽ αυτό ο Χριστός μας τονίζει ότι οι πιστοί θα μείνουν λίγοι και τους λέγει «μη φοβού το μικρόν ποίμνιον». Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι πιστοί που δεν θα δεχθούν να ακολουθήσουν το νέο οικονομικό σύστημα και τον Αντίχριστο θα μείνουν λίγοι, η πλειοψηφία θα πλανηθεί.
Εδώ, αδελφοί μου, δεν ανεγνώρισε ο κόσμος τον Χριστό όταν ήρθε και Τον εσταυρώσαμε, δεν Τον αντελήφθηκε ο κόσμος Τον Χριστό και Τον σταυρώσαμε, μήτε οι Εβραίοι Τον κατάλαβαν και Τον οδήγησαν στο Φρικτό Γολγοθά. Είναι λοιπόν δυνατόν να αντιληφθεί τώρα η ανθρωπότητα τον Αντίχριστο; Μόνον οι έχοντες Πνεύμα Άγιο, θα τον αντιληφθούν. Δι᾽ αυτό και θα στείλει ο Θεός τους δύο προφήτες. Δεν Τον κατάλαβε λοιπόν ο κόσμος τον Χριστό τότε και Τον σταύρωσε, θα καταλάβει τώρα τον Αντίχριστο; Είναι δυνατόν;

Οι έχοντες Πνεύμα Άγιο, όπως και τότε Τον κατάλαβαν και Τον αναγνώρισαν. Δι᾽ αυτό και επαναλαμβάνω θα γίνει μεγάλη πλάνη την εποχή εκείνη. Δι᾽ αυτό ο Αντίχριστος θα μπαίνει και μέσα στους ναούς μας, για να εξαπατεί τους πάντες.
Θα κινείται, λέει ο Απόστολος Παύλος, εν πάση απάτη και τέρασι ψεύδους. Θα κινείται με σημεία απάτης και τέρατα ψεύδους, θα λέει τα πιο φανταστικά ψέμματα, που μπορεί να έχει φαντασθεί ποτέ ο νους μας για να μας εξαπατήσει.
Αυτό το ψέμμα και η απάτη που είπε ο Γιωργάκης ότι «λεφτά υπάρχουν» και το πιστέψαμε και τον κάναμε Πρωθυπουργό δεν είναι τίποτα μπροστά στα ψέμματα και στις απάτες που θα κάνει ο Αντίχριστος.
Την εποχή εκείνη, όπως είπαμε, θα στείλει ο Χριστός τους δύο Προφήτες Του που θα κηρύξουν ομοίως 1260 ημέρες και θα μας υποδεικνύουν τον Αντίχριστο και τις πλάνες του.
Όπως λέγει όμως η Γραφή, ο Αντίχριστος τελικά θα τους συλλάβει και θα τους δολοφονήσει. Τα δε πτώματα των Προφητών, θα τα αφήσει άθαφτα στην πλατεία της Ιερουσαλήμ, δια να τα βλέπουν όλοι και να φοβούνται με σκοπό να τον προσκυνήσουν.
Οι δύο Προφήτες θα δώσουν μεγάλη μάχη εναντίον του. Θα ελέγξουν αυτόν και όλα τα όργανά του δια τις απάτες και τα ψεύδη τους και θ᾽ αποκαλύπτουν συνεχώς ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος περί του οποίου ομίλησε ο Χριστός και οι Άγιοι. Αλλά οι δύο Προφήται θα ελέγξουν και όλους όσους συνεργαστούν μαζί του η τον αποδεχθούν, είτε αυτοί είναι πολιτικοί ηγέτες, είτε είναι Αρχιερείς, είτε είναι ιερείς, μοναχοί η μοναχοί.
Δι᾽ αυτό, λέγει η Γραφή, ότι μόλις τους συλλάβει ο Αντίχριστος και τους σκοτώσει, θα χαρούν όλοι οι άρχοντες, διότι ξεμπέρδεψαν μ᾽ αυτούς τους δύο «παλαβούς» και «φανατικούς» που ξεσήκωναν το λαό εναντίον του άρχοντα της ειρήνης και του παγκόσμιου ηγέτη και σωτήρα της ανθρωπότητος. Δι᾽ αυτό τονίζει η Γραφή, ότι όλοι οι άρχοντες, από τη χαρά τους θ᾽ ανταλλάσουν δώρα αναμεταξύ τους.

Σκεφτείτε, αδελφοί μου, όταν οι δύο άγιοι Προφήται στραφούν εναντίον Πατριαρχών, Αρχιεπισκόπων, Αρχιερέων και ιερέων το τι θα επικρατήσει στο χώρο της Εκκλησίας! Σάλος και ακαταστασία! Πανικός και σύγχυση! Διότι πως είναι δυνατόν να αποδεχθεί εύκολα ο κάθε Πατριάρχης και ο κάθε Αρχιερεύς και ο κάθε ιερεύς, ότι αυτοί οι δύο δημόσιοι ελεγκτές του παγκοσμίου ηγέτη, αλλά και του ιερού κλήρου είναι οι δύο προφήτες Ηλίας και Ενώχ, τους οποίους οι ίδιοι προσκυνούν τις εικόνες και ψάλλουν τα τροπάριά τους εν μέσω εκκλησιών;
Μόνον όσοι εξ αυτών έχουν πνεύμα Άγιον και ζουν ζωή αγία θα τους αναγνωρίσουν. Οι υπόλοιποι θα συνταυτιστούν με τον Αντίχριστο και θα πολεμήσουν τους δύο προφήτες. Τότε θα συγκαλέσουν Συνόδους Εκκλησιών δια να καταδικάσουν όχι έναν Άγιο Νεκτάριο, όχι έναν Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο, όχι έναν Άγιο Μάξιμο ομολογητή, όχι έναν Μέγα Αθανάσιο, αλλά τους δύο μεγάλους Προφήτας της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης που θα προλέγουν τη Δευτέρα έλευση του Κυρίου μας.
Τι άλλο θα κάνει την εποχή εκείνη ο Αντίχριστος δια να τον κατανοήσουμε, αυτόν και την εποχή του; Λέγει η Αγία Γραφή: «ότι θέλει αλλοιώσαι καιρούς και νόμον» (Δαν. κεφ. 7 στ. 25). Στο ίδιο κεφάλαιο μας λέγει ο προφήτης Δανιήλ ότι θα βλασφημεί το όνομα του Θεού αλλάζοντας τους Νόμους Του, αλλά και τον καιρό. Δι᾽ αυτό και τονίζουμε ότι θα είναι αντίθετος του Χριστού και λιγότερο αντίγραφο.

Τι θα κάνει λέει; Θα βλασφημεί τον Θεό. Πως; Αλλάζοντας τους νόμους. Θα αλλάζουν οι νόμοι και θα βλασφημεί με τα έργα του τον Θεό. Δηλαδή ο Νόμος του Χριστού που λέγει «ου φονεύσεις», η εποχή του Αντιχρίστου θα λέγει «ναι στις εκτρώσεις». Ο Νόμος του Χριστού θα λέγει «δεν θα ορκίζεσαι» και αυτοί θα σε υποχρεώνουν μέσα στα δικαστήρια να ορκίζεσαι. Δείτε, αδέλφια μου, έως και σήμερα πόσοι αντιχριστιανικοί Νόμοι έχουν παγκοσμίως ψηφιστεί. Φτάσαμε στο σημείο, στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα να μην αναγράφεται και να μην αναφέρεται πουθενά το όνομα του Χριστού η του Χριστιανισμού. Ο,τι είναι χριστιανικό από ᾽δω και πέρα καταργείται, διότι το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα πλέον δεν το προβλέπει.
Επίσης, αδέλφια μου, πρέπει να προσέξουμε διότι στην αρχή δεν θα πει πουθενά ότι είναι Θεός. Μην περιμένετε από το στόμα του να πει ότι είναι Θεός.
Γιατί το ξεκαθαρίζουνε οι Εβραίοι. Εμείς λέγουν δεν δεχθήκαμε τον Χριστό, τον δικό σας Ιησού ως Μεσσία διότι βγήκε και είπε ότι Είμαι Θεός, Υιός Θεού, άρα Θεός. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν, λέγουν, να δεχθούμε κάποιον άλλον Μεσσία ο οποίος θα πει ότι είναι κι αυτός Θεός;
Γι᾽ άλλη μια φορά ο Αντίχριστος και στο σημείο αυτό θα ξεγελάσει τους Εβραίους, αλλά και όλους τους λαούς.

Ο Αντίχριστος, αφού στερεωθεί στην εξουσία και είναι σίγουρος δι᾽ αυτή, τότε μέσα από το Ναό του Σολομώντα θα αυτοανακηρυχθεί ως θεός. Θα αρχίσει δε να κάνει και ψευδοθαύματα στην προσπάθειά του να πλανήσει τον κόσμο και να τον πιστέψει ως θεό.
Ας μην ξεχνούμε ότι ο Αντίχριστος μέσα του έχει ολόκληρο τον διάβολο, έχει μέσα του τον εωσφόρο, ο δε εωσφόρος τι ήθελε πάντοτε να κάνει; Να πάρει τη θέση του Θεού και να ενθρονιστεί ως θεός στη θέση του Θεού, δι᾽ αυτό και ξέπεσε, γενόμενος από άγγελος διάβολος.
Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει τώρα επί της γης. Θα εισέλθει εντός του Ναού του Σολομώντα κάποια στιγμή και θα αναφωνήσει «Είμαι θεός!Προσκυνείστε με! Είμαι ο θεός σας, ο θεός του ουρανού και της γης».
Τότε ένα πλήθος Εβραίων, μόλις ακούσουν ότι ανακήρυξε τον εαυτόν του θεό, θα αποσκιρτήσουν και θα αναγνωρίσουν τον Ιησού μας, τον Οποίον είχαν σταυρώσει, ως τον πραγματικό Μεσσία.
Αυτό το γεγονός το προβλέπει ο Απόστολος Παύλος γράφοντας «και ούτως πας Ισραήλ σωθήσεται» (Ρωμ. 11,26).
Τότε πολλοί Ισραηλίτες θα γυρίσουν στο πρόσωπο του Χριστού μας και θα ζητήσουν συγνώμη. Δι᾽ αυτό είπε ο Χριστός προς αυτούς: «ου μη με ίδητε ξανά», δεν θα με ξαναδείτε τους λέγει, έως ότου αν είπητε, «ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου». Τότε πολλοί Ισραηλίτες θα σωθούν, αναγνωρίζοντας τον Εσταυρωμένο Ιησού ως τον πραγματικό Μεσσία, εγκαταλείποντας ταυτόχρονα τον ψευδομεσσία Αντίχριστο.

Ίσως να ερωτήσει κανείς: Η Παγκόσμια Κυβέρνηση και η έδρα του Αντιχρίστου, που θα είναι, στις Βρυξέλλες; Ταπεινά θεωρούμε ότι η έδρα του θα είναι στην Ιερουσαλήμ. Δι᾽ αυτό και οι δύο Προφήται εκεί θα εμφανιστούν και θα τον πολεμήσουν καλώντας και τον λαό του Ισραήλ σε μετάνοια και να μην αποδεχθούν τον Αντίχριστο. Δι᾽ αυτό και τα Ιεροσόλυμα τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε ευρωπαϊκή πόλη, δρόμοι, αεροδρόμια, πλατείες θυμίζουν ευρώπη παρά μία χώρα Ασιατική. Σε λίγο τα Ιεροσόλυμα θα θυμίζουν Παρίσι, Βρυξέλλες η Λουξεμβούργο.
Επίσης, αδέλφια μου, θεωρώ ότι υποκρινόμενος σε κάποια σημεία τον Ιησού μας, το ίδιο θα συμβεί και με την μητέρα του Αντιχρίστου.
Η Θεοτόκος ήτο γυνή σεμνή, ταπεινή, όμορφη, ελεήμων με πλήθος αρετών. Θεωρούμε ταπεινά ότι τα όργανα του Αντιχρίστου, θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν και την μητέρα του και αυτή ως τίμια γυναίκα με ευσεβή σύζυγο, διότι οι Εβραίοι δεν πιστεύουν ότι ο Μεσσίας τους θα γεννηθεί από παρθένο γυναίκα. Λέγουν μεν, ότι η μητέρα του Μεσσία τους πριν παντρευτεί θα είναι παρθένος. Όχι όμως και μετά τον γάμο. Διότι μετά τον γάμο και την τεκνογονία παρθενία δεν υπάρχει.

Αυτό που έγινε στην Υπεραγία Θεοτόκο, όπως διδάσκουν οι Άγιοί μας, είναι υπέρ την φύσιν. Αλλά οι Εβραίοι δεν το αποδέχονται. Δι᾽ αυτό και θεωρούν εξάλλου, ότι η Θεοτόκος Μαρία ήτο παντρεμένη μετά του Ιωσήφ και έτσι εγεννήθη ο Ιησούς.
Άρα η μητέρα του Αντιχρίστου θα είναι κατά το δυνατόν όμορφη και θα προβληθεί και αυτή ως γυνή με αρετές, ως ελεήμων και φιλεύσπαγχνος. Ενώ οι Άγιοί μας, τονίζουν ότι η μητέρα του θα είναι μιαρά γυνή.
Θα πρέπει λοιπόν να αναζητούμε ποιά υψηλόβαθμη γυναίκα, όμορφη κατά το δυνατόν την προβάλλουν τα ΜΜΕ, με αρετές, ελεήμων και φιλάνθρωπη.
Σίγουρα η γυναίκα αυτή δεν θα είναι η γυναίκα της διπλανής μας πόρτας, δεν θα είναι η κυρά Καλλιόπη ούτε η κυρα Μαρία η η κυρα Κορνηλία. Θα είναι η μητέρα του Αντιχρίστου από μεγάλο τζάκι.
Ο Μεσσίας των Εβραίων λοιπόν δεν τον περιμένουν οι πατριώτες του ως άγαμον, αλλά ως έγγαμον, ως νυμφευμένον και με οικογένεια, ως ήτο και ο βασιλέας Δαυΐδ. Ομοίως και η μητέρα του την αναμένουν νυμφευμένη, η οποία όμως προ του γάμου της θα ήτο παρθένος.
Οι ημέρες που ζούμε, αδελφοί μου, είναι όντως αποκαλυπτικές, όπως έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος, και όπως λέγει η ταπεινότητά μας από το έτος 1983. Διότι από τότε πρωτομιλήσαμε περί Αντιχρίστου και φωνάξαμε ότι έρχεται ο Αντίχριστος και συνεχίζουμε έως και σήμερα να το λέμε.
Πιστεύουμε, αδέλφια μου, ότι όντως είμαστε σε ημέρες που δεν θα αργήσει η εμφάνισή του.
Τα γεγονότα μαρτυρούν ότι σε εμάς δόθηκε το προνόμιο να ζήσουμε μάλλον το τέλος και τη διαδρομή των σημείων των καιρών, του Αντιχρίστου και της Δευτέρας του Χριστού Παρουσίας.

Αδελφοί μου,
Έχοντας υπόψιν όλα τα σημεία των καιρών και όσα προαναφέραμε, πιστεύετε ότι η ανθρωπότητα και η πατρίδα μας θα ανανήψει η η κατάστασή μας θα χειροτερέψει; Θεωρώ ότι θα γίνει το δεύτερο. Η ανθρωπότητα οδηγείται ολοταχώς προς τον γκρεμό, δια να μπορέσει να εμφανιστεί ο παγκόσμιος ηγέτης και Μεσσίας των Εβραίων, ο οποίος θα «σώσει» την ανθρωπότητα από την καταστροφή, δια να λάβει και να οικειοποιηθεί τον τίτλο του «Σωτήρα».

Πρέπει να οδηγηθεί η ανθρωπότητα, όπως λένε οι προφητείες και οι Άγιοι Πατέρες, πρώτα σε μεγάλη πείνα, θλίψη, «οία ουδέποτε γέγονε», για να παρουσιασθεί ο ψευτομεσσίας που οι τηλεοράσεις θα τον παρουσιάσουν ως «Σωτήρα» της ανθρωπότητος.
Εμείς όμως, αδελφοί μου, ζώντας αυτές τις ημέρες ας συνεχίσουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ζούμε πιο πνευματικά, όπως έλεγε ο Γέροντας Πορφύριος, ας κάνουμε βήματα προς τον Χριστό μας. Βήματα μυστηριακής ζωής. Θέλω παρακαλώ, από εσάς όλους που με ακούτε, περισσότερη εξομολόγηση. Ψάξτε μες στα βάθη της ψυχής σας, μήπως υπάρχει κάποιο πάθος, μήπως υπάρχει κάποιο αμάρτημα, διότι πίσω από κάθε αμάρτημα και πάθος κρύβεται ένας δαίμονας. Διώξτε από μέσα σας κάθε πάθος και αποκτήστε αρετές όπως είπε ο Χριστός μας. Περισσότερη εξομολόγηση, περισσότερη νηστεία, περισσότερη προσευχή, περισσότερη Θεία Κοινωνία, μειώστε, εξαφανείστε τα αμαρτήματά σας, για να έρθει η Θεία Χάρις επάνω μας για να μας δώσει δύναμη αλλά και για να διακρίνουμε όταν έλθει ο άνομος, το ποίος είναι, φωνάζοντας προς τον Αντίχριστο ότι εμείς δεν προσκυνούμε ουδένα άλλο, ει μη μόνον τον Αληθινό Θεό, τον Ιησού Χριστό, τον Υιόν της Θεοτόκου, τον Εσταυρωμένο και Αναστάντα κατά τας Γραφάς, εμείς Αυτόν προσκυνούμε, Αυτόν λατρεύουμε, Αυτόν Υμνούμε, Αυτόν δοξάζουμε.

Ας ζούμε ζωή εν Πνεύματι Αγίω ώστε να βρεθούμε καθαροί ενώπιον του Θρόνου του Θεού και να έχουμε χριστιανικά τέλη, ανώδυνα και ανεπαίσχυντα, ειρηνικά και καλήν απολογία να δώσουμε επί του φοβερού βήματος του Ερχομένου Χριστού μας. Αμήν.


Πηγή: http://www.gerontasnektarios.gr/2012/10 ... st_24.html
Εφραίμ
 

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby Εφραίμ » Thu Dec 20, 2012 11:19 pm

Γέρων Πορφύριος: «Δεν μου αρέσει να προφητεύω», «Η Αποκάλυψη γράφτηκε για να μην γίνει».

Ο Γέρων Πορφύριος της Αποκαλύψεως


Γράφει ο Ιερομόναχος π. Γεώργιος Καυσοκαλυβίτης
Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής, Ιερά Σκήτη Αγίας Τριάδος Καυσοκαλυβίων Αγίου Όρους


Σε μια εποχή που όλο και περισσότερος κόσμος νιώθει την ανάγκη, εξαιτίας της βαθύτατης κρίσης που πλήττει την ανθρωπότητα, να ασχοληθεί με εσχατολογικά γεγονότα όπως αυτά περιγράφονται στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου αλλά και όπως με τη Χάρη του Θεού αποκαλύφθηκαν στους Προφήτες , στους Πατέρες της Εκκλησίας αλλά και σε σύγχρονους αγίους γέροντες όπως ο Γέρων Παΐσιος, πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα στη στάση του Γέροντα Πορφυρίου και να αποκωδικοποιήσουμε γιατί ένας τόσο μεγάλος Άγιος της εποχής μας, ενώ γνώριζε με ακρίβεια και λεπτομερέστατα για όλα όσα ζούμε και που έρχονται, εν τούτοις απέφευγε να μιλάει για αυτά. Πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαιτέρως γιατί ο γέροντας δεν μίλησε καθόλου για τα επερχόμενα, αλλά αποκάλυψε μόνο τα αναγκαίως απαραίτητα και σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ο βασικός πυρήνας της σκέψης του Γέροντα Πορφυρίου ήταν ότι ο κόσμος είναι ανάγκη να εμπεδώσει και να καλλιεργήσει την αγάπη προς το δημιουργό του, όχι μέσα από το φόβο των μελλούμενων, αλλά μέσα από μια ανιδιοτελή σχέση, όπως ο στοργικός πατέρας προς το παιδί του. Γιατί η ενότητα που ήταν η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του Χριστού προς τους Αποστόλους, μπορεί να εξασφαλισθεί όταν το παιδί ενωθεί με τον πατέρα δια της αγάπης πρωτίστως και όχι δια του φόβου. Ο Γέρων Πορφύριος παρομοίασε ευστόχως την εποχή που ζούμε όπως τα χρόνια λίγο πριν έλθει ο Χριστός. Τι επικρατούσε τότε; Μια ρωμαϊκή «ειρήνη» στην εξουσία, η ειδωλολατρία, ένα ιερατείο αλλοτριωμένο από τα πάθη της εξουσίας, υποκριτικό χωρίς να ωφελεί αντιθέτως να απομακρύνει τον κόσμο από τον Θεό και τέλος υπήρχε μια μικρή μερίδα αγνών και αγαθών ανθρώπων. Όλα αυτά περιγράφουν το σήμερα με λεπτομέρεια και η επανάληψη της ίδιας εποχής προφανώς πρέπει να μας προβληματίσει εντόνως. Πριν από τον Χριστό υπήρξαν προφητείες για τον ερχομό Του αλλά και προειδοποιήσεις για μετάνοια στο λαό του Θεού, όπως στην περίπτωση του Ιωνά και της Νινευή. Ωστόσο αυτές οι προφητείες στάλθηκαν από τον Θεό για εκείνους τους λίγους αγνούς και αγαθούς ανθρώπου κάθε εποχής, όπως προανέφερα, γιατί είχαν την καλή προαίρεση να δεχθούν τα μηνύματα και να γνωρίζουν τι θα πράξουν.
Με αυτό το σκεπτικό ενεργούσε και ο Γέρων Πορφύριος καλώντας τους ανθρώπους να πλησιάσουν από αγάπη στον Χριστό και όχι από τον φόβο φοβερών γεγονότων. Γνώριζε αλλά δεν έλεγε. Μιλούσε λακωνικά και κωδικοποιημένα και γνώριζε ότι υπήρχε στην εποχή του μεγάλο χάσμα στην πνευματικότητα των ανθρώπων του Αγίου Όρους με τον έξω κόσμο. Για αυτό το λόγο είχε στείλει άνθρωπο να ειδοποιήσει τον Γέροντα Παΐσιο να πάψει πλέον να μιλάει για τον αντίχριστο, το χάραγμα, επικείμενους πολέμους κλπ. Όχι γιατί ήταν λάθος αυτά που με Θεία φώτιση είχε πληροφορηθεί ο Γέρων Παΐσιος, αλλά γιατί τα πνευματικά μέτρα του κόσμου είναι σε τέτοια επίπεδα που ο φόβος δεν θα είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και ήταν αναγκαία η προσέγγιση μόνο δια της αγάπης του Χριστού. Διότι αν άνθρωπος αγαπήσει τον Θεό, τότε ο Θεός όταν αλλάζουν οι άνθρωποι αλλάζει και Εκείνος την ιστορία. Το ίδιο έγινε και στην επικείμενη καταστροφή της Νινευή.
Ο ίδιος ο Γέροντας Πορφύριος τις τελευταίες ημέρες του τόνιζε την ηθική κατάπτωση και εξαθλίωση που έχουμε περιέλθει ως λαός και τόνιζε στα πνευματικά του τέκνα να βρουν τον στίχο της Παλαιάς Διαθήκης που λέει «ἱμάτιον ἔχεις, ἀρχηγὸς ἡμῶν γενοῦ». Εκεί μας έλεγε ότι περιγράφεται η σημερινή κατάσταση ανάγλυφα. Ίδιες καταστάσεις του «παλαιού Ισραήλ» με τον «νέο Ισραήλ» και ίδια συμπτώματα. Ο «παλαιός Ισραήλ» έχασε την ενότητα του με τον Θεό και ο «νέος Ισραήλ» έχασε αυτήν ακριβώς την πορεία ενότητας με τον Χριστό. Αυτή ήταν και η μεγάλη λαχτάρα του Γέροντα και την υπηρέτησε κυριολεκτικώς μέχρι τελευταίας πνοής. Η Αρχιερατική Προσευχή του Χριστού «Ίνα ώσιν εν» ήταν αυτή που υπηρέτησε ο Γέροντας όσο ζούσε και με αυτή κοιμήθηκε στα χείλη. Γιατί γνώριζε ότι η ανθρωπότητα διασφαλίζοντας την ενότητα με τον Χριστό δεν θα είχε ποτέ να φοβηθεί ούτε πολέμους, ούτε αντίχριστο.
Αντιθέτως σήμερα προσεγγίζουμε το κακό και εξετάζουμε τα επερχόμενα ως αναπόφευκτο κακό. Εκεί χάνουμε όλη την ουσία. Οι πόλεμοι, οι επικείμενες συμφορές και γεγονότα είναι το ύστατο φάρμακο στην αποστασία του ανθρώπου και για αυτό ο Γέρων Πορφύριος έλεγε ότι: «Η Αποκάλυψη γράφτηκε για να μην γίνει». Γιατί η Αποκάλυψη έχει ως σκοπό την προειδοποίηση και ο τρόπος να αποφευχθεί είναι μόνο αν υπηρετήσουμε την ενότητα που μας άφησε ο Χριστός ως παρακαταθήκη. Αυτή είναι η θεραπευτική αγωγή στον ασθενή, γιατί αν η ασθένεια προχωρήσει, τα γεγονότα της Αποκάλυψης θα είναι ο ακρωτηριασμός που προκαλεί ο ιατρός όταν χτυπήσει η γάγγραινα.
Έλεγε ο Γέροντας: «Η εποχή μας είναι σαν την εποχή του Χριστού. Και τότε ο κόσμος είχε φθάσει σε μία αθλία κατάσταση. Ο Θεός, όμως μας λυπήθηκε. Και τώρα δεν πρέπει ν' απελπιζόμαστε. Βλέπω μέσα από τη συμφορά να εμφανίζεται κάποιος πολύ σπουδαίος άνθρωπος του Θεού, ο οποίος θα συνεγείρει και θα ενώσει τον κόσμο προς το καλό»
Είναι από τις ελάχιστες φορές που ο γέροντας μίλησε για αυτά που ζούμε και που έρχονται. Τόνιζε ότι αλλάζει η δικαιοσύνη του Θεού και ότι η κατάστασή μας είναι αθλία. Έβλεπε όμως το έλεος Του Θεού για μία ακόμη φορά να επισκέπτεται την ανθρωπότητα. Το ίδιο έλεγε και ο Γέρων Παΐσιος όταν επισκέπτες τον πλησίαζαν με έκδηλη αγωνία για τα επερχόμενα και όταν τον ρωτούσαν πότε θα έρθει η οργή του Θεού. Εκείνος έλεγε ότι «Θα πρέπει να ζητούμε να έρθει το έλεός Του και όχι η οργή Του».
Αυτό έχει ανάγκη η ανθρωπότητα και έτσι πρέπει να προσεγγίζει αυτά που είπαν οι Άγιοί μας. Αυτά που προφητεύθηκαν για τις μέρες μας, αφορούν εκείνους τους λίγους, που όπως προ Χριστού, έχουν την προαίρεση να υπηρετήσουν την εν Χριστώ ενότητα. Οι φυλλάδες, ο ξένος τύπος, κανάλια και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ασχολούνται συστηματικά με το τι είπε ο Γέρων Παΐσιος και άλλοι σύγχρονοι γέροντες. Δεν γνωρίζω αν το κάνουν για λόγους διαφημιστικούς, εμπορικούς κλπ. Πρέπει όμως να προβληματιστούμε. Να προβληματιστούμε για να αναζητήσουμε την ουσία μέσα σε όλα αυτά.
Το 2009 επισκεπτόμενοι την Ρωσία, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας έκδοσης των επιστολών του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια, συναντηθήκαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Με έκπληξη άκουσα μια ερώτηση που σχετίζεται με όλα τα παραπάνω.
Με ρώτησε :
-Γέροντα Γεώργιε, οι πατέρες στο Άγιον Όρος λένε ότι θα γίνει πόλεμος Ρωσίας Τουρκίας για την Κωνσταντινούπολη. Εσείς τι λέτε για αυτό ;
Του απάντησα δίχως να το σκεφτώ, όπως πιστεύω θα απαντούσε και ο Γέρων Πορφύριος.
- Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, που είναι ένας μεγάλος Άγιος της Ορθοδοξίας είπε: "Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέννα, μα δεν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πέννα". «Πάντως εμείς, είμαστε με την πέννα», συμπλήρωσα.
Οι Έλληνες πιστεύω ότι είχαν την ευλογία να τους στείλει ο Θεός μια αποκαλυπτική προσωπικότητα όπως ο Γέρων Πορφύριος για να μας δείξει τον τρόπο και τον δρόμο για να αποφύγουμε συμφορές και δυσκολίες. Εναπόκειται σε εμάς πως θα διαχειριστούμε την παρακαταθήκη που μας άφησε και να μην περιμένουμε το πλοίο να συγκρουστεί με το παγόβουνο. Αν ενεργούμε ο καθένας από μόνος του και ξεκομμένοι από τον Χριστό, είναι σίγουρο τότε ότι θα πούμε αυτό που είπε ο άγιος γέροντας: «Μπορεί όμως, με το σχέδιο τού Θεού, να έρθει, να έρθει ώστε οι άνθρωποι ν' αποκτήσουν μία επίγνωση, να ιδούνε το χάος ολοζώντανο μπροστά τους, να πούνε: Έ! Πέφτουμε στο χάος, χανόμαστε. Όλοι πίσω, όλοι πίσω, γυρίστε πίσω, πλανηθήκαμε. Και να έρθουνε πάλι στο δρόμο τού Θεού και να λάμψει η Ορθόδοξος πίστις».
Οι τελευταίες ημέρες του Γέροντα Πορφυρίου ήταν και οι πλέον αποκαλυπτικές για τα πνευματικά του παιδιά αλλά και για όλη την ανθρωπότητα. Ο γέροντας μας μάζεψε στο κελί του στα Καυσοκαλύβια και μας είπε:
«Δεν μου αρέσει να προφητεύω αλλά θα σας πω μια προφητεία.» Ο Γέροντας μας μίλησε για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα και ποιο είναι το μέλλον της. Ήταν αποκαλυπτικός για το μέλλον της Ελλάδας. Όλα αυτά πλέον άρχισαν να πραγματοποιούνται. Σήμερα ζούμε όλα όσα μας είπε και που άρχισαν να πραγματοποιούνται με ακρίβεια.
Η μεγαλύτερη αποκάλυψη του Θεού ήταν το τελευταίο βράδυ της ζωής του, όταν για μισή ώρα περίπου προσευχόταν με την αρχιερατική προσευχή του Ιησού «Ίνα ώσιν εν». Το ίδιο το Άγιο Πνεύμα προσευχόταν μέσω του Γέροντα Πορφυρίου για την εν Χριστώ ενότητα όλων των Χριστιανών αλλά και όλων των ανθρώπων της γης, για να μην έρθουν τα δεινά της αποκαλύψεως.
Αυτή η προσευχή είναι και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη του Χριστού στο ανθρώπινο γένος. Το να γίνει πράξη η ενότητα της ανθρωπότητας με τον Θεό. Αυτή η παρακαταθήκη σήμερα 21 χρόνια μετά την κοίμηση του Γέροντα Πορφυρίου παραμένει ζωντανή και αποτυπωμένη σε μια εικόνα. Την Παναγία «»Ίνα ώσιν εν» την Πατριώτισσα, μια εικόνα προφητική και εσχατολογική, που πλέον γνωρίζει όλη η Χριστιανοσύνη.
Αυτή την παρακαταθήκη την υπηρετούμε μέχρι σήμερα τα παιδιά του και ελπίζουμε σε αυτήν.
Υσ: Στις 2 Δεκεμβρίου ήταν η ημέρα κοίμησης του Γέροντα Πορφυρίου. Αφιερώνουμε αυτό το άρθρο εις τη μνήμη του και να εύχεται από τους ουρανούς για αυτή την εν Χριστώ ενότητα, για τη σωτηρία όλου του κόσμου.



ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_2141.html
Εφραίμ
 

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby Εφραίμ » Sun Dec 23, 2012 8:16 pm

Σκληροπυρηνικό Ισλάμ: ο κρυφο-σατανισμός ξανακτυπά.

Με θανατική ποινή κινδυνεύει δημιουργός ιστοτόπου

Ο υπεύθυνος ενός σαουδαραβικού ιστοτόπου κινδυνεύει να καταδικαστεί στην ποινή του θανάτου, αφού ένας δικαστής τον κατηγόρησε για αποστασία.

Μάλιστα ανέπεμψε την υπόθεσή του σε ανώτερο δικαστήριο, σημείωσε σε μια ανακοίνωσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch, HRW). Διαβάστε επίσης ποιο είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα σε BP- ιδιώτες και τι έγινε με το νέο σύνταγμα στην Αίγυπτο.

Ο Ράιφ Μπαντάουϊ, δημιουργός του ιστότοπου Ελεύθεροι Σαουδάραβες Φιλελεύθεροι, ο οποίος ασχολείται κατά κύριο λόγο με το ρόλο της θρησκείας στη Σαουδική Αραβία, είχε συλληφθεί τον Ιούνιο, ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Αρχικά ο Μπαντάουϊ είχε κατηγορηθεί για το λιγότερο βαρύ αδίκημα της προσβολής του Ισλάμ στο Διαδίκτυο, αλλά κατά μια συνεδρίαση του δικαστηρίου στο οποίο προσήχθη την 17η Δεκεμβρίου ο δικαστής ανέπεμψε την υπόθεση σε ανώτερο δικαστήριο ζητώντας να δικαστεί για αποστασία από το Ισλάμ, πρόσθεσε η ΜΚΟ.

Η καταδίκη για αποστασία -την μεταβολή θρησκεύματος- επισύρει αυτόματα τη θανατική ποινή στη Σαουδική Αραβία, όπως και άλλα αδικήματα, περιλαμβανομένης της βλασφημίας.

Στον ιστότοπο του Μπαντάουϊ φιλοξενούνται άρθρα επικριτικά για σημαίνουσες προσωπικότητες της θρησκευτικής ζωής στη Σαουδική Αραβία, ανέφερε το Παρατηρητήριο.

Δεν ήταν διαθέσιμος εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης της Σαουδικής Αραβίας για σχόλια.

Η χώρα, που βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως στις εξαγωγές πετρελαίου ακολουθεί την ουαχαμπιτική σχολή του Ισλάμ και εφαρμόζει τον ισλαμικό νόμο, τη σαρία. Οι δικαστές βασίζουν τις αποφάσεις τους στη δική τους ερμηνεία του θρησκευτικού νόμου και όχι σε έναν έγγραφο ποινικό κώδικα ή σε δικαστικά προηγούμενα.


Πηγή: http://www.briefingnews.gr/texnologia/i ... anatiki-po
Εφραίμ
 

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby broxopoios » Wed Dec 26, 2012 2:55 pm

Image

http://en.wikipedia.org/wiki/Vulcan_salute

...''εξωγήινοι'' εβραιομασώνοι... :mrgreen:
broxopoios
 

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby ellinopsihos » Thu Dec 27, 2012 5:18 pm

ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ-VIDEO
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_27.html
User avatar
ellinopsihos
 
Posts: 191
Joined: Thu Nov 17, 2011 12:25 am

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby broxopoios » Thu Dec 27, 2012 8:56 pm

ellinopsihos wrote:ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ-VIDEO
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_27.html


Νάταα!... και τα 'λεγα πριν λίγο καιρό.
viewtopic.php?p=49528#p49528
broxopoios
 

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests