ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Ενέργειες, σχέδια, πρακτικές της παγκόσμιας διακυβέρνησης και των προδρόμων του αντιχρίστου, απειλές της χώρας και της Εκκλησίας μας εν μέσω παγκοσμιοποίησης

Re: ΜΑΣΩΝΙΑ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Postby Matina » Sun Nov 18, 2012 9:50 pm

eternity wrote:
giannis73 wrote:
Matina wrote:Δηλαδή σύμφωνα με το παραπάνω φανερώνεται ποιος θα είναι κατά τα σχέδιά τους ο αντί.Πολλά από τα σχέδιά τους συμφωνούν με όσα γνωρίζουμε ,αλλά το ότι ήδη φανερώνουν και το ποιος θα είναι δεν ξέρω αν μπορώ να το πιστέψω....εσείς τι πιστεύετε;

Εγώ πιστεύω πως μπορεί να είναι αντιπερισπασμός ή κόλπο δείχνοντας ποιος είναι ο κακός και όταν θα βρεθεί ένας καλός που θα βγάλει από την μέση τον κακό τότε θα πέσουμε στην παγίδα.

συμφωνα με ομιλια του γεροντα Εφραιμ της Αριζονα δεν εχει ακομα γεννηθει ο Αντιχριστος. Εχουμε πολλα να δουμε πριν.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Jw4Iogp1c#

Eυχαριστώ πολύ αδέλφια μου για τις απαντήσεις.
O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Postby rafale » Tue Nov 20, 2012 12:35 am

Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…

http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www. ... _7738.html
rafale

Postby Antonis22 » Sat Nov 24, 2012 4:31 pm

Μύθος τα ζώα στη φάτνη του Ιησού λέει ο πάπας!

Antonis22

Postby Voreios » Wed Nov 28, 2012 2:41 am

H E.E. απαγόρευσε Χριστιανικά σύμβολα στα κέρματα του ευρώ !
Image
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Postby Matina » Wed Nov 28, 2012 10:18 pm

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!! ΑΙΣΧΟΣ! :evil:

Αντιδράσεις προκαλεί στις ΗΠΑ πίνακας που παρουσιάζει τον Ομπάμα ως εσταυρωμένο ...

Image

Ο πίνακας του νεοϋορκέζου καλλιτέχνη Μάικλ Ντ’ Αντουόνο (Michael D’Antuono) με τίτλο «Η Αλήθεια» παρουσιάζει τον Ομπάμα με ακάνθινο στεφάνι και σε στάση που παραπέμπει στη σταύρωση του Ιησού. Εκτίθεται στην πινακοθήκη του δημόσιου κολεγίου της Βοστόνης Μπάνκερ Χιλ και έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στις ΗΠΑ κυρίως από κύκλους της οργισμένης ‘χριστιανικής δεξιάς’ που τον χαρακτηρίζουν βλάσφημο.

O Κύριός μου κι ο Θεός μου!
Matina

Postby Εφραίμ » Thu Nov 29, 2012 7:08 pm

Το βδέλυγμα της ερημώσεως, μέσα στον άγιο τόπο.

Το Μιλάνο, η Βενετία και το Τουρίνο δεν θέλουν να είναι αδελφοποιημένες πόλεις της Αγίας Πετρούπολης

Image

Τα αστικά συμβούλια του Μιλάνου και της Βενετίας αρνούνται να έχουν αδελφική σχέση με την Αγία Πετρούπολη εξαιτίας του νόμου που εφαρμόζεται στη πόλη και που αφορά την απαγόρευση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας, ο οποίος σύμφωνα με τους ιταλούς αξιωματούχους, παραβιάζει τα δικαιώματα των σεξουαλικών μειονοτήτων.

Σχετική πληροφορία δημοσίευσε η εφημερίδα Venezia Today. Στην Πετρούπολη λένε, πως μέχρι στιγμής δεν έχουν λάβει επίσημες ειδοποιήσεις από το δημαρχείο του Μιλάνου είτε τη διπλωματική αποστολή της Ιταλίας.

Τα ΜΜΕ πληροφορούν, πως για τον ίδιο λόγο δεν θέλει να έχει αδελφικές σχέσεις με την Πετρούπολη ούτε το Τορίνο. Οι τοπικές αρχές ετοιμάζουν έκκληση προς τον επικεφαλή της πόλης.

Ο κυβερνήτης της Αγίας Πετρούπολης Γκεόργκι Πολτάβτσενκο υπέγραψε τον σχετικό νόμο φέτος τον Μάρτιο.

Πηγή: http://greek.ruvr.ru/2012_11_28/96230261/
Εφραίμ

Postby zenjt » Sat Dec 08, 2012 1:46 pm

ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ!!!
Orthodoxathemata.blogspot.com
zenjt

Postby Ομολογητής » Sun Dec 09, 2012 7:50 pm

Βίντεο: Γνωστός μασόνος αιφνιδιάζεται από δημοσιογράφο....

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... T8ar7dVP6I

Συνέντευξη αιφνιδιασμού του μέλους της Μασονίας και αρχισύμβουλου τεσσάρων προέδρων των ΗΠΑ Δαβίδ Γκέργκεν, από τον δημοσιογράφο Άλεξ Τζόουνς.

Ο Δαβίδ Γκέργκεν άνηκε εκτός από τη Μποέμικη Λέσχη (Μποέμικο Δάσος) και σε άλλες νεοταξικές οργανώσεις όπως η τριμερής επιτροπή και το συμβούλιο εξωτερικών σχέσεων. Πριν 15 περίπου χρόνια παραιτήθηκε για άγνωστο λόγο από όλες αυτές τις ομάδες και όταν τον κριτικάρησαν και τον πίεσαν οι άλλοι νεοταξικοί της ρεμπουπλικανικής πτέρυγας ο Γκέργκεν βγήκε στα ΜΜΕ και έκανε μια διαφωτιστική δήλωση: "ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΡΙΓΥΡΝΑΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ".
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Postby Voreios » Sun Dec 09, 2012 11:42 pm

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα
Πολύ ενδιαφέρον !
«Πάντα τὰ ἔθνη ἐκύκλωσάν με, καὶ τῷ ὀνόματι Κυρίου ἠμυνάμην αὐτούς»
Voreios

Postby Antonis22 » Tue Dec 11, 2012 11:14 pm

Μυστικές Λέσχες και Τάγματα 1/9 : Επιτροπή των 300

Antonis22

PreviousNext

Return to ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ