(αληθεια γιατι ο οικος αξιολογησης επανερχεται στην πιστοληπτικη ικανοτητα των δυο τραπεζων λιγες ημερες μετα την απαιτηση να πληρωθουν τα 550 εκατ. που οφειλουν οι τραπεζες και τις αντιδρασεις του Προβοπουλου και της Τροϊκας;;;;)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity wrote:Standard & Poor's: CCC για Εθνική και Eurobank
(αληθεια γιατι ο οικος αξιολογησης επανερχεται στην πιστοληπτικη ικανοτητα των δυο τραπεζων λιγες ημερες μετα την απαιτηση να πληρωθουν τα 550 εκατ. που οφειλουν οι τραπεζες και τις αντιδρασεις του Προβοπουλου και της Τροϊκας;;;;)
Φυσικά...
Για να τις αγοράσει η DeutcheBank έναντι πινακίου φακής...
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
eternity wrote:Standard & Poor's: CCC για Εθνική και Eurobank
Φυσικά...
Για να τις αγοράσει η DeutcheBank έναντι πινακίου φακής...
Ακερμαν ζεις εσυ μας οδηγεις( Ακερμαν ειπα οχι ακερμ)....( κανει μπιζνες τωρα στη Ρωσια αλλα ο Πουτιν τον πεταξε εξω το σκουληκι τον τραπεζιτη )
Παγκόσμια Τράπεζα: "Η Ρωσία είναι οικονομική υπερδύναμη"
Πουτιν που μας χρειαζεται......φημες οτι ο Σαμαρας εχει μαθητεύσει διπλα του επι σειρα ετων πριν επανελθει στο πολιτικο προσκηνιο της Ελλαδας διερευνώνται....