Παρεμπιπτόντως επειδή είδα μια συζήτηση χτες εδώ μέσα:
- Δεν φταίνε για όλα οι ΔΥ
- Πρέπει να μειωθεί ο Δημόσιος τομέας ΣΤΑΔΙΑΚΑ και να αντικατασταθεί από τον Ιδιοτικό
- Δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος να δίνει δουλειά ΣΕ ΟΛΟΥΣ, παρά μόνο σε όσους μπορούν να τους αποφέρουν κέρδος ισάξιο ή μεγαλύτερο με τον μισθό που θα παίρνουν.
αφου ξερουμε τι πραγματικα φταιει....γιατι το ζαλιζουμε το θεμα
οχι εγω εσυ...οχι εσυ ο πιο περα...οχι οι δ.υ...οχι τα λαμογια...οχι ο παραλος
αφου ξερουμε....και πνευματικα ξερουμε τι φταει...και εξαιτιας των πνευματικων τι πραξαμε και υλικα τι φταιει.......
πεσαμε στην παγιδα τους για ναρθει μετα να σε βαλει να τσακωθεις με τους δ.υ...με τους ταξιτζηδες με με με με.....
για ναρθει μετα να σου πει....αντε βρε τυχερε...το παιρνεις το δωρο φετος αλλα για τελευταια φορα.....και συ δεν ξερεις...να πανηγυρισεις η θα φας καμμια ξαναστροφη απο διπλα απο τον ελευθ. επαγγελματια η τον ανεργο η δεν ξερω γω
ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
100 ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ....ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ....ΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ.....ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ......ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
και αν δεν ηταν οι δ.υ θα εβρισκαν κατι αλλο
και αν δεν ηταν οι δημοσιες δαπανες θαβρισκαν κατι αλλο
και τιποτα να μην δανειζομασταν παλι κατι αλλο θαβρισκαν...ειναι το μονο σιγουρο
ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΒ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΙΧΑΛΗ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 1000 ΜΙΧΑΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ 1000 ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝ(ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ NICKNAME NA MHN ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ)
εκει θα τα χαλασουμε τωρα......οχι εγω εσυ...οχι εσυ εγω......
στην τελικη θα δωσουμε ολοι λογο αν εχουμε φταιξει......αν θα μου την πει ο αρχαγγελος η ο μιχαλης η ο σπυρος θα πειραξει??
αυτα ειν παιδιασματα μπροστα σε αυτα που αντιμετωπιζουμε και τα χειροτερα ποιυ ερχονται
ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ....ΕΚΕΙ ΕΙΝ Η ΛΥΣΗ
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ
ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ...ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ