TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby akerm » Fri Oct 12, 2012 12:15 pm

thanos wrote:arxaggelos
Na μην αραδιάσω όλο το κείμενό σου αλλά πραγματικά λυπάμαι για το ύφος των γραφόμενών σου.Λαθος αγαπητέ μέγα λάθος ,ο πνευματικός ξεπεσμός και η απομακρυνση απο το Θεό Μας φταίει.Ολα όσα αναφέρεις είναι συνέπειες αυτού.Η απομάκρυνση θα φέρει τα σόδομα και γόμορα εγγύς κοντά μας .Εχουμε φτάσει στο παρα πέντε και μόνο με ένα σόκ θα συνέλθουμε .Αν δεν υπάρξει αυτό χαθήκαμε.Γράφεις Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια μας .
Το φόρουμ θα έπρεπε να λέγεται «Ορθόδοξη κατάκριση»
ΟΧΙ Αδελφέ υπάρχουν αδελφοί που δεν βλέπουν έτσι ,υπάρχουν αδελφοί που με την προσευχή τους συγκρατούν και συντηρούν τη μακροθυμία του Κυρίου και είναι άδικο ναι ΑΔΙΚΟ να ισοπεδώνουμε τα πάντα.Δύο εντολές έδωσε ο Κύριος ,αγαπήσεις τον Θεό σου και αγαπήσεις τοην διπλανό σου ωσάν τον εαυτό σου.Αν δεν τηρείς αυτές τις εντολές έχεις χάσει τα πάντα.Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ μαγιά πολύ στην Ελλάδα και ο Θεός μακροθυμεί για εμάς ,ώστε να γίνουμε το ζυμάρι Του...........
όσο για επιβεβαιωθεί και αυτό που ο γ.Παΐσιος είπε..."όταν οι νέοι ξεκοιλιάσουν τους πολιτικούς θα καταλάβουν τι κάνανε τόσα χρόνια...." θεολόγος που είχε γνωρίσει καλά τον γέροντα τυχαία συνάντηση και πάνω στη κουβέντα τον ρώτησα γι αυτό μου είπε οτι δεν ισχύει όπως και πολλά άλλα που έχουν γραφεί τα οποία αν θέλει ο Θεός και συναντηθούμε να μου τα πεί.

φίλε Θάνο...αν δεν μάθεις την αυτομεμψία...ποτέ δε θα καταλάβεις τέτοια κείμενα φίλων...άστο καλύτερα...μην ασχολείσαι...

τώρα για το 2ο και σοβαρότερο .... δεν ξέρω ποιος είναι ο Θεολόγος και τί ξέρει για τον γέροντα...αυτά που είναι στο μιλητό μπορείς να μη τα δέχεσαι...τα γραπτά όμως;...να είσαι πιο προσεκτικός τι αμφισβητείς και τί όχι...και να είσαι σίγουρος για ότι γράφεις...

"...Αλλά σκοπός τους τώρα είναι να απομακρύνουν τα παιδιά από την 'Εκκλησία. Τα δηλητηριάζουν, τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες, κλονίζουν την πίστη τους. Τα εμποδίζουν από το καλό, για να τα αχρηστέψουν. Τα καταστρέφουν από μικρά. Και τα παιδάκια, φυσικά, από αρνάκια γίνονται κατσικάκια. Αρχίζουν μετά να χτυπούν άσχημα και τούς γονείς τους και τούς δασκάλους και αυτούς πού τα κυβερνούν. Τα κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποχή από τα μαθήματα. Και τελικά όταν θα φθάσουν να ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό. ..."
(Λόγοι γ.Παϊσίου, ΤΟΜΟΣ Γ' : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ... σελ. 299-301...αν θυμάμαι καλά τις σελίδες γιατί δεν έχω το βιβλίο μπροστά μου αυτή τη στιγμή)
akerm

Unread postby thanos69b » Fri Oct 12, 2012 12:24 pm

eternity wrote:
thanos69b wrote:Γι όσους ανησυχούν αν θα βρεθεί κανένας να επαναστατήσει μην φοβάστε.
Αν δεν πάμε μόνοι μας οι καλοί μας "φίλοι" θα τα καταφέρουν να μας οργανώσουν και να μας ξεσηκώσουν..... ;) ;) ;) ;)

αυτο ακριβως φοβαμαι μην ερθουν να μας οργανωσουν αλλοι....
Δες τη εγινε στη Λιβυη στην Τυνησια την Αιγυπτο ακομα και στη Συρια..."αλλοι" ηταν αυτοι που οργανωσαν την Αραβικη Ανοιξη και εξοπλισαν του ανταρτες για την ανατροπη των καθεστώτων και την εγκαθιδρυση νεων που εξυπηρετουν αλλοτρια συμφεροντα.
Αυτο δεν πρεπει να το επιτρεψουμε να συμβει στην Ελλαδα απο κανεναν εκτος Ελλαδας.

Αγαπητή μου γιατί φοβάσε;;;;
Ολα στο τέλος ορίζονται καθορίζονται από τον Κύριο.
Ας τους να νομίζουν ότι κάνουν κουμάντο στον κόσμο.
Στο τέλος θα εφαρμοστεί ο πνευματικός κανόνας και όλοι θα πληρώσουν αυτό που είναι να πληρώσουν.
Και όταν λέμε όλοι εννοούμε ΟΛΟΙ..........
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby Τιποτας ο Αιτωλος » Fri Oct 12, 2012 12:57 pm

eternity wrote:
thanos69b wrote:Γι όσους ανησυχούν αν θα βρεθεί κανένας να επαναστατήσει μην φοβάστε.
Αν δεν πάμε μόνοι μας οι καλοί μας "φίλοι" θα τα καταφέρουν να μας οργανώσουν και να μας ξεσηκώσουν..... ;) ;) ;) ;)

αυτο ακριβως φοβαμαι μην ερθουν να μας οργανωσουν αλλοι....
Δες τη εγινε στη Λιβυη στην Τυνησια την Αιγυπτο ακομα και στη Συρια..."αλλοι" ηταν αυτοι που οργανωσαν την Αραβικη Ανοιξη και εξοπλισαν του ανταρτες για την ανατροπη των καθεστώτων και την εγκαθιδρυση νεων που εξυπηρετουν αλλοτρια συμφεροντα.
Αυτο δεν πρεπει να το επιτρεψουμε να συμβει στην Ελλαδα απο κανεναν εκτος Ελλαδας.

εδώ άλλοι μας κυβερνούν άλλοι ειναι πίσω από όλα αυτά που μας πλασάρουν άλλοι

ε και αν έρθου άλλοι να οργανώσουν αυτούς τους εκτός πατρίδως μας ...τους άλλους
το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε και εμείς είναι να κάνουμε ....τους άλλους (και να αντισταθούμε επιτέλους)

συνηθησμένοι είμαστε στα μπερδέματα ...έχει ο Θεός
Τιποτας ο Αιτωλος

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 12:59 pm

thanos69b wrote:Αγαπητή μου γιατί φοβάσε;;;;
Στο τέλος θα εφαρμοστεί ο πνευματικός κανόνας και όλοι θα πληρώσουν αυτό που είναι να πληρώσουν.

ναι συμφωνουμε...
εμεις ομως τι θα κανουμε ;;; Δεν θα αντισταθουμε σε σχεδιο αλωσεως της χωρας απο ξενους;;;
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Fri Oct 12, 2012 1:06 pm

Johny-B wrote:ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ

...και μετα θα τη δικασει καποιος...θα βρει οτι ηταν συννομες οι εκλογες...και εμεις αυτον τον καποιο θα τον κανουμε πρωθυπουργο( βλ.Πικραμενος)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Fri Oct 12, 2012 1:12 pm

arxaggelos wrote:Τελικά δεν έχετε μυαλό όλοι σας.
Μου θυμίζετε κάτι κυράτσες που σουλατσάρουν στις εκκλησίες και κάνουν τους μεγάλους σταυρούς και από την άλλη μεριά κάθονται και κάνουν τα χίλια μύρια.
Αυτοί είμαστε οι Ελληναράδες του σήμερα.
Για όλα φταίνε οι άλλοι ……….
Φταίνε οι δημόσιοι φταίνε οι φοροφυγάδες φταίμε που δεν τα φάγαμε και εμείς φταίνε, φταίνε φταίνε………………………………..
Τελικά αυτό που θελαν το επιτύχανε και εσείς εμείς όλοι μας το ακλουθούμε βρίσκοντας το διπλανό μας για να του ρίξουμε τις εύθηνες.
Εδώ δεν είναι Ελλάδα αλλά γκαγκαρισταν.
Πριν από καιρό είχα βάλει ένα post αλλά τελικά δεν το διάβασε κανείς.
Διχόνοια διχόνοια διχόνοια αυτό κάνετε.
Το παίζετε χριστιανοί ροζούλιδες κάνοντας ίσως το χειρότερο αμάρτημα της κατάκρισης μονό και μονό γιατί ακομα κοιμάστε τον ύπνο όχι του δικαίου αλλά εκείνου που δεν ονειρεύται τίποτα.
Χάσατε τον δρόμο σας μέσα στο χειρότερο αμάρτημα που έχει τυραννήσει τους έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν κοιτάτε πάρα μονό τι περνάτε εσείς, μονό εσείς και ο εαυτός σας.
Ρε να αγιοποιήσετε και τον Πάγκαλο και αυτός τα ίδια λέει εδώ και 2 χρονιά ίσως και αυτός να προσβλέπει στην πόλη, μονό που θα είναι για άλλο λόγο ίσως για κανένα ταψί μπακλαβά.
Άρε ελληναράδες που για όλα σας φταίνε οι δημόσιοι οι γιατροί οι δικηγόροι και όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς.
Πήγε κανείς να δει σε Κανά νοσοκομείο να δει τι γίνεται, είδε κανείς σας να πεθαίνουν άνθρωποι επειδή δεν έχουν φάρμακα αλλά ακομα και αν τα είδατε σας φταίνε οι γιατροί και σίγουρα όλοι παίρνουν φακελάκι και όχι το σάπιο σύστημα που τόσο καιρό, χρόνια τώρα το συντηρείται με την ψήφο σας και την ανέχεια σας επειδή έτσι σας βολεύει ακομα και εσύ που δεν ψήφησες φταις, αλλά όχι μας φταίνε οι δημόσιοι επειδή εκείνοι δεν γνώρισαν την σκληρότητα του ιδιωτικού τομέα, και σε αυτό εμείς φταίμε, γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να πατάνε επί πτωμάτων οι επιχειρηματίες ή μήπως εκεί δεν υπάρχει το μέσον κι εκεί η αυτός που είναι φίλος του αφεντικού σας δεν σας έβαλε ένα βελιγκεκα να κάθετε πάνω από το κεφάλι σας να σας βάζει να κάνετε τα πάντα και εκείνος να έχει απολυτήριο δημοτικού αλλά εσείς πανεπιστημίου, καλά σας πληροφορώ ότι εκεί είναι ακομα ποιο έντονο το γλείψιμο.
Κοιτάχτε τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και πέστε πάλι ότι για όλα φταίνε οι άλλοι μα για όλα.
Όλα αυτά που ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που κάναμε και κάνουμε προσπαθώντας να επιβιώσουμε πάνω σε ένα ψεύτικο σύστημα αξιών αυτό είναι το πρόβλημα αυτό φταίει για όλα αλλά κανείς σας δεν το είδε.
Πριν Κανά δυο μήνες που έγιναν εκλογές κανείς σας δεν ψήφησε με βάση την κατάσταση αλλά το μονό που σας ένοιαζε είναι να βγείτε και να πείτε έτσι για τον έναν αλλιώς για τον άλλο, κοιτάξατε να φαγωθείτε ακομα και εδώ μέσα από την μια οι δεξιοί από την άλλη οι αριστεροί και στην μέση ο Μανώλης .
Μα επιτέλους πότε θα καταλάβετε ότι κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας.
Δεν καταλαβαίνετε ότι η διχόνοια σας απομακρύνει από τον θεό.
Δεν βλέπετε τι προκάλεσε στο κοντινό παρελθόν μας τόσο τυφλοί.
Εδώ το ταιριάζει το τυφλόν οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυο τους λάκκο
Αυτό γινεται καθημερινά εδώ και πολλα χρόνια γιατι φαγωνόμαστε μεταξυ μας, η πεινα δεν άγγιξε μονό εσάς, αλλά και τον διπλανό σας.
Αλλά εσείς όπως και όλοι μας λέτε και βλέπετε μονό τον εαυτό σας.
Τι να πω λυπάμαι
Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια μας .

Ειλικρινα λυπαμαι για την αναρτηση αυτη...

Εαν εσυ παλευεις ακομα να ξεφυγεις απο το ῾χλιαρος῾, ΛΥΠΑΜΑΙ....εγω εχω ηδη ξεφυγει...

Εαν εσυ παλευεις ακομα μεταξυ ῾κρυου ή ζεστου, ΛΥΠΑΜΑΙ....εγω εχω ηδη ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

Εαν εσυ δεν αντιλαμβανεσαι οτι, οτι εγραψες αποτελει την χειριστη ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ολων, ΛΥΠΑΜΑΙ, εγω δεν επιθυμω να κρινω, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΩ

Ο αγωνας σου ειναι ΣΕΒΑΣΤΟΣ, αλλα μιλα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Εαν φτασαμε ως ΕΘΝΟΣ εδω που φτασαμε ειναι γιατι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ με τον τροπο που περιγραφεις...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΩ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΣΟΥ
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby thanos69b » Fri Oct 12, 2012 1:15 pm

eternity wrote:
thanos69b wrote:Αγαπητή μου γιατί φοβάσε;;;;

ναι συμφωνουμε...
εμεις ομως τι θα κανουμε ;;; Δεν θα αντισταθουμε σε σχεδιο αλωσεως της χωρας απο ξενους;;;

Πρώτα απ' όλα προσευχή.
Με την προσευχή να ζητήσουμε να μας φωτίσει και τι να κάνουμε.
Απο κεί και πέρα οτιδήποτε νομίζουμε ότι είναι καλό να γίνει πρώτα ερώτηση στον γέροντα.
Αυτό που γραφει ο Casius πιο πάνω είναι και η απάντηση.
Έχουμε επιστράτευση και ο Κύριος βάζει τον καθένα μας στην θέση που πρέπει για να πολεμήσει.
ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ
Εκείνος κανονίζει τα ΠΑΝΤΑ.....
Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό
thanos69b

Unread postby marjory » Fri Oct 12, 2012 1:47 pm

Και στα τέσσερα....
Ω πανύμνητε μήτερ, η τεκούσα των πάντων αγίων αγιώτατον Λόγον, δεξαμένη την νυν προσφοράν, από πάσης ρύσαι συμφοράς άπαντας, και της μελλούσης λύτρωσαι κολάσεως τους Σοι βοώντας.
marjory
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby akerm » Fri Oct 12, 2012 1:49 pm

Michalis wrote:
arxaggelos wrote:Τελικά δεν έχετε μυαλό όλοι σας.
Μου θυμίζετε κάτι κυράτσες που σουλατσάρουν στις εκκλησίες και κάνουν τους μεγάλους σταυρούς και από την άλλη μεριά κάθονται και κάνουν τα χίλια μύρια.
Αυτοί είμαστε οι Ελληναράδες του σήμερα.
Για όλα φταίνε οι άλλοι ……….
Φταίνε οι δημόσιοι φταίνε οι φοροφυγάδες φταίμε που δεν τα φάγαμε και εμείς φταίνε, φταίνε φταίνε………………………………..
Τελικά αυτό που θελαν το επιτύχανε και εσείς εμείς όλοι μας το ακλουθούμε βρίσκοντας το διπλανό μας για να του ρίξουμε τις εύθηνες.
Εδώ δεν είναι Ελλάδα αλλά γκαγκαρισταν.
Πριν από καιρό είχα βάλει ένα post αλλά τελικά δεν το διάβασε κανείς.
Διχόνοια διχόνοια διχόνοια αυτό κάνετε.
Το παίζετε χριστιανοί ροζούλιδες κάνοντας ίσως το χειρότερο αμάρτημα της κατάκρισης μονό και μονό γιατί ακομα κοιμάστε τον ύπνο όχι του δικαίου αλλά εκείνου που δεν ονειρεύται τίποτα.
Χάσατε τον δρόμο σας μέσα στο χειρότερο αμάρτημα που έχει τυραννήσει τους έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν κοιτάτε πάρα μονό τι περνάτε εσείς, μονό εσείς και ο εαυτός σας.
Ρε να αγιοποιήσετε και τον Πάγκαλο και αυτός τα ίδια λέει εδώ και 2 χρονιά ίσως και αυτός να προσβλέπει στην πόλη, μονό που θα είναι για άλλο λόγο ίσως για κανένα ταψί μπακλαβά.
Άρε ελληναράδες που για όλα σας φταίνε οι δημόσιοι οι γιατροί οι δικηγόροι και όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς.
Πήγε κανείς να δει σε Κανά νοσοκομείο να δει τι γίνεται, είδε κανείς σας να πεθαίνουν άνθρωποι επειδή δεν έχουν φάρμακα αλλά ακομα και αν τα είδατε σας φταίνε οι γιατροί και σίγουρα όλοι παίρνουν φακελάκι και όχι το σάπιο σύστημα που τόσο καιρό, χρόνια τώρα το συντηρείται με την ψήφο σας και την ανέχεια σας επειδή έτσι σας βολεύει ακομα και εσύ που δεν ψήφησες φταις, αλλά όχι μας φταίνε οι δημόσιοι επειδή εκείνοι δεν γνώρισαν την σκληρότητα του ιδιωτικού τομέα, και σε αυτό εμείς φταίμε, γιατί εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να πατάνε επί πτωμάτων οι επιχειρηματίες ή μήπως εκεί δεν υπάρχει το μέσον κι εκεί η αυτός που είναι φίλος του αφεντικού σας δεν σας έβαλε ένα βελιγκεκα να κάθετε πάνω από το κεφάλι σας να σας βάζει να κάνετε τα πάντα και εκείνος να έχει απολυτήριο δημοτικού αλλά εσείς πανεπιστημίου, καλά σας πληροφορώ ότι εκεί είναι ακομα ποιο έντονο το γλείψιμο.
Κοιτάχτε τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και πέστε πάλι ότι για όλα φταίνε οι άλλοι μα για όλα.
Όλα αυτά που ζούμε σήμερα είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που κάναμε και κάνουμε προσπαθώντας να επιβιώσουμε πάνω σε ένα ψεύτικο σύστημα αξιών αυτό είναι το πρόβλημα αυτό φταίει για όλα αλλά κανείς σας δεν το είδε.
Πριν Κανά δυο μήνες που έγιναν εκλογές κανείς σας δεν ψήφησε με βάση την κατάσταση αλλά το μονό που σας ένοιαζε είναι να βγείτε και να πείτε έτσι για τον έναν αλλιώς για τον άλλο, κοιτάξατε να φαγωθείτε ακομα και εδώ μέσα από την μια οι δεξιοί από την άλλη οι αριστεροί και στην μέση ο Μανώλης .
Μα επιτέλους πότε θα καταλάβετε ότι κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας.
Δεν καταλαβαίνετε ότι η διχόνοια σας απομακρύνει από τον θεό.
Δεν βλέπετε τι προκάλεσε στο κοντινό παρελθόν μας τόσο τυφλοί.
Εδώ το ταιριάζει το τυφλόν οδήγαγε κι ηύραν κι οι δυο τους λάκκο
Αυτό γινεται καθημερινά εδώ και πολλα χρόνια γιατι φαγωνόμαστε μεταξυ μας, η πεινα δεν άγγιξε μονό εσάς, αλλά και τον διπλανό σας.
Αλλά εσείς όπως και όλοι μας λέτε και βλέπετε μονό τον εαυτό σας.
Τι να πω λυπάμαι
Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια μας .

Ειλικρινα λυπαμαι για την αναρτηση αυτη...
Εαν εσυ παλευεις ακομα να ξεφυγεις απο το ῾χλιαρος῾, ΛΥΠΑΜΑΙ....εγω εχω ηδη ξεφυγει...
Εαν εσυ παλευεις ακομα μεταξυ ῾κρυου ή ζεστου, ΛΥΠΑΜΑΙ....εγω εχω ηδη ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
Εαν εσυ δεν αντιλαμβανεσαι οτι, οτι εγραψες αποτελει την χειριστη ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ολων, ΛΥΠΑΜΑΙ, εγω δεν επιθυμω να κρινω, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΩ
Ο αγωνας σου ειναι ΣΕΒΑΣΤΟΣ, αλλα μιλα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Εαν φτασαμε ως ΕΘΝΟΣ εδω που φτασαμε ειναι γιατι ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ με τον τροπο που περιγραφεις...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΒΑΔΙΖΩ ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΣΟΥ

σε τι διαφέρει η ανάρτηση του αρχάγγελου με την δική σου λίγο καιρό πριν;

Michalis wrote:Η ευθύνη αυτη την στιγμή είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.
Η Κρίση θα είναι προσωπική αλλα είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι για το κακό που εχει θεριεψει σε όλη την Ελλάδα.
Δεν σωζομαστε μόνοι μας. Σωζομαστε μέσα απο την σχέση μας με τον συνάνθρωπο ....
akerm

Unread postby thanos » Fri Oct 12, 2012 2:12 pm

φίλε Θάνο...αν δεν μάθεις την αυτομεμψία...ποτέ δε θα καταλάβεις τέτοια κείμενα φίλων...άστο καλύτερα...μην ασχολείσαι...

τώρα για το 2ο και σοβαρότερο .... δεν ξέρω ποιος είναι ο Θεολόγος και τί ξέρει για τον γέροντα...αυτά που είναι στο μιλητό μπορείς να μη τα δέχεσαι...τα γραπτά όμως;...να είσαι πιο προσεκτικός τι αμφισβητείς και τί όχι...και να είσαι σίγουρος για ότι γράφεις...

"...Αλλά σκοπός τους τώρα είναι να απομακρύνουν τα παιδιά από την 'Εκκλησία. Τα δηλητηριάζουν, τα μολύνουν με διάφορες θεωρίες, κλονίζουν την πίστη τους. Τα εμποδίζουν από το καλό, για να τα αχρηστέψουν. Τα καταστρέφουν από μικρά. Και τα παιδάκια, φυσικά, από αρνάκια γίνονται κατσικάκια. Αρχίζουν μετά να χτυπούν άσχημα και τούς γονείς τους και τούς δασκάλους και αυτούς πού τα κυβερνούν. Τα κάνουν όλο άνω-κάτω: συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποχή από τα μαθήματα. Και τελικά όταν θα φθάσουν να ξεκοιλιάσουν αυτούς που τα κυβερνούν, τότε θα βάλουν και αυτοί μυαλό. ..."

Εντάξει δεν είμαστε όλοι φωστήρες ή πνευματικά προχωρημένοι όπως λίγοι που αναφέρεις,τι να κάνουμε τωρα αδελφέ,να αποχωρήσουμε να γράφετε εσείς?
και όσο το δεύτερο λοιπόν πολλά γράφτηκαν για τον γέροντα ,αστα μη τα σκαλίζουμε ,πολλά είπε ,περισότερα όμως αποτυπώθηκαν στο χαρτί ,τέλος πάντων ΥΠΑΡΧΟΥΝ και άτομα που συναναστρεφ'οταν ΑΛΛΑ δεν γράψαν τίποτα,ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα εκπληρωθούν ΟΛΑ και οχι όσα γράψαν.Αν μετα απο τόσα χρόνια δεν βλέπεις τι γράφω λυπάμαι πολύ αλλά θεωρούμε μικρός στο μάτι σου ,ασχολήσου λοιπόν με όσους αδελφούς θέλεις εδω μέσα αλλά μη με θίγεις γιατι δεν με γνωρίζεις.Ουτε ασημος θεολόγος είναι ούτε αγνωστος στο γέροντα παίσιο δεν λέω τίποτε πέραν απο αυτό.
Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου, πνεύμα αργίας, περιεργείας, φιλαρχίας, και αργολογίας μη μοι δως. Πνεύμα δε σωφροσύνης, ταπεινοφροσύνης, υπομονής και αγάπης χαρισαί μοι τω Σω δούλω.....
thanos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ