ΜΑΧ wrote:KSENH wrote: Δεν είναι όμως έτσι. Οι προφητείες δεν εκπληρώνονται με βάση την ανθρώπινη προσωπική θεώρηση. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, πρέπει να δίνουμε στις προφητείες το απαραίτητο βάθος χρόνου. Για μένα χρονικός ορίζοντας εκλήρωσης του 2ου σκέλους είναι η 5ετία, ξεκινώντας από... σήμερα.
Ναι άλλα τότε το δεν θα προλάβουν, δεν θα ισχύει για μένα γιατι εγώ αδυνατώ να ανταπεξέλθω από περυσι
Το ...σήμερα ήταν σχήμα λόγου όπως υποδηλώνουν και τα σημεία στιξης. Στη θεση του βάλε το ..."χτες".
eternity wrote:Αν Ξενια η εκπληρωση του δευτερου σκελους εχει χρονικο οριζοντα την 5ετια τοτε ο δυσβασταχτος φορος ειναι ακομα μπροστα....γιατι εκ των πραγματων θα συνεχισουν να επιβάλουν νεους φορους.
Δεν είπα ότι σώνει και καλά θα γίνει μετά από 5 χρόνια. Μπορεί να γίνει και αύριο. Δεν μπορούμε όμως να
απαιτούμε να γίνει αύριο ούτε σε 3 μήνες επειδή εμείς δεν αντέχουμε. Από όσο θυμάμαι καμιά προφητεία δεν είχε ούτε τόσο ταχεία και αυτόματη εκπλήρωση, ούτε σε καμιά προφητεία πέσαμε μέσα στο χρόνο εκπλήρωσης. Όπως είπατε κι εσείς στις προηγούμενες σελίδες, έτσι κι εγώ από το 2008 είμαι εδώ και είναι '12... Άρα λοιπόν ας μην εκπλαγούμε αν γίνει ακόμα και μετά από 5 χρόνια.
Και στην τελικη βρε Eternity να σου πω κάτι;; Καθόμαστε και περιμένουμε με σταυρωμένα χέρια, τον από μηχανής θεό να μας λύσει τα προβλήματα και να μας στείλει τη λύση, με μόνο πρόσχημα ότι δεν αντέχει άλλο ο λαός. Και πού ξέρουμε ότι το "δεν θα προφτάσουν" δεν αναφέρεται σε μαζικό ξεσήκωμα του κόσμου, κυνήγημα των πολιτικών, ολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, (άλλωστε έχει ειπωθεί και από Γερ. Παΐσιο για τις "πέτρες" και από Γερ. Ιωσήφ για "πολιτειακή ανωμαλία") και ξεκίνημα προς μια νέα πορεία. Βλέπεις εσύ κάτι τέτοιο; Βλέπει κανείς;;;;; ΤΙποτα δεν γίνεται....! Αυτα που γίνονται είναι τρίχες....!
Αν, λοιπόν, αυτό είναι το "δεν θα προφτάσουν", τότε αν δεν ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ εμείς, ο λαός, μαζικά να αναλάβουμε την υπόθεση στα χέρια μας, τίποτα δεν θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση, ούτε οι Τούρκοι, ούτε το αποχωρόν ΔΝΤ, ούτε καμιά "αυτόματη" πτώχευση και σε καμιά περίπτωση δεν θα αξίζουμε να μας διευκολύνει ο Θεός την κατάσταση και να συντομεύσει το χρόνο. Μέχρι να δω κάτι τέτοιο λοιπόν να αρχίζει να εκτυλίσσεται στην πραγματικότητα από τον κόσμο, θα είμαι συντηρητική ως προς το χρόνο εκπλήρωσης του "2ου σκέλους".