Antonis22 wrote:Δεν είπα κάτι τέτοιο eternity...ηρέμησε.
ηρεμη ειμαι βρε πως σου ηρθε η ιδεα οτι δεν ειμαι;;;και καφε εχω πιει...
Antonis22 wrote:Δεν είπα κάτι τέτοιο eternity...ηρέμησε.
eternity wrote:Antonis22 wrote:
Μένει ο δυσβάσταχτος φόρος...
και μεχρι τωρα μαζι με τους επομενους φορους που ερχονται ??Δεν ειναι δυσβασταχτο;;;
Θα πρεπει η εφορια να στο ονομασει δυσβασταχτο για να πεις οτι επαληθευτηκε;;;
grypas wrote:Επισης, υποπτευομαι οτι η ακυρωση της επισκεψης Πουτιν ειχε να κανει με το αεροπλανο που κατεβασαν οι Τουρκοι...Απλα δεν γνωριζω τους χρονους...Ισως οι πληροφοριες της Ρωσιας να ειναι και για περαιτερω κλιμακωση...
KSENH wrote:
Δεν είναι όμως έτσι. Οι προφητείες δεν εκπληρώνονται με βάση την ανθρώπινη προσωπική θεώρηση. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, πρέπει να δίνουμε στις προφητείες το απαραίτητο βάθος χρόνου. Για μένα χρονικός ορίζοντας εκλήρωσης του 2ου σκέλους είναι η 5ετία, ξεκινώντας από... σήμερα.
Antonis22 wrote:Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να διαλυθεί η Ε.Ε.
Ωστόσο αν δει ότι το ΔΝΤ όντως δεν αξίζει να μας στηρίζει άλλο....τότε γιατί να το κάνει η Ε.Ε; Για να κρατηθεί προφανώς εν ζωή; Κάτι θα παίζει με την Γερμανία και δεν την συμφέρει..
Όσο για το αν υπάρχει λίπος η όχι ακόμη...
Υπάρχει μια αντικρουόμενη εικόνα...αυτών που είναι νεόπτωχοι...άλλοι που δεν τα βγάζουν πέρα...και άλλοι που γεμίζουν τα κλαμπάκια, της καφετέριες και όλα τα καταστήματα σ/κ αλλά και καθημερινές....
Η Ταπείνωση απ αυτή την κατάσταση θα ναι συλλογική και δεν πιστεύω ότι θα αφορά μόνο ένα μέρος του πληθυσμού...απλά για κάποιους θα ναι ξαφνικό.
Antonis22 wrote:Υπήρχε η άποψη/γνώμη για μια Βόρεια Ένωση των χωρών της Ε.Ε και μια άλλη για Νότια Ένωση των Μεσογειακών...
Απ την άλλη υπάρχει και η προσπάθεια σε πρότυπο παγκόσμιας διακυβέρνησης...1 κέντρο...και γύρω γύρω....επαρχίες χωρίς καμία Εθνική Κυριαρχία στις εκάστοτε χώρες-επαρχίες...
Κάπου διάβαζα άρθρο ότι στο επόμενο Eurogroup το οποίο είναι 17/18; Οκτώβρη θα θέσουν τα θεμέλια για αυτού του είδους το πρότυπο διακυβέρνησης κάνοντας την αρχή απ το τραπεζικό σύστημα....και την αστυνομία σκέψης.
filtor wrote:Νομίζω - ας με επιβεβαιώσει η "Αιωνιότητα" - ότι άλλη υφαλοκρηπίδα με ή ΑΟΖ 6 ν.μ. χωρικά ύδατα και άλλη με 12 ν.μ.
Οπότε είτε κάνουν το ένα είτε το άλλο πρώτο προέχει η επέκταση των χωρικών υδάτων...
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest