Johny-B wrote:Μήπως είναι βαμπίρια;;;![]()
Γιὰ τή ἱστορία καὶ μόνο σᾶς παραθέτω τὴν πραγματικὴ ἱστορία τοῦ Βλὰντ Ντρακούλ.
Βλαντ Ντρακούλ: Το ατσάλινο χέρι της Ορθοδοξίας
Johny-B wrote:Μήπως είναι βαμπίρια;;;![]()
grypas wrote:eternity wrote:Yiorgos Aitolos wrote:eternity
εννοειται σε περιπτωση συρραξεως. Ο μισος πληθυσμος στην πολι μου στην δ. Πελοπονησο ειναι λαθρο!
πως το αφήσατε και έγινε αυτό ....καπου τελικά φταίμε και εμείς
Τελευταια εχω αντιληφθει οτι πολλοι λαθρο κρυβονται ...βγαινουν μονο το βραδυ ( και Γεωργιανοι)
To εχω αναφερει καιρο τωρα αυτο! Με το σπιτι απεναντι μου που ειναι τιγκα με αυτους...Βγαινουν μονο μετα τα μεσανυχτα για νερο και φαγητο.
Το παραδοξο ειναι οτι ο ιδιοκτητης τους κρατα μεσα με τον ορο να του κανουν καποια "ξεσκαρταρισματα" λογω του οτι ειναι μισο-γκρεμισμενο. Ετσι χθες τους ειδα (3 απο αυτους) να πετανε μπαζα πρωι εως και μεσημερι...Μου εκανε εντυπωση οτι απο τη μια δεν βγαινουν την ημερα, απο την αλλη λογω της εργασιας το εκαναν. Οπως επισης και το παρουσιαστικο τους...νεαροι, κουρεμενοι σαν νεοσυλλεκτοι...Μπορει και να λεω βλακειες αλλα...
Michalis wrote: Φυσιολογικη αντιδραση....
Φωναζει ο κλεφτης, (τουρκια) που φιλοξενει και εκπαιδευει τρομοκρατες στελνοντας τους στην συρια...
Βεβαια για να βλεπουμε καταματα την αληθεια, ειναι αντιστοιχο του τι κανει τοσα χρονια στελνοντας μας εκατονταδες χιλιαδες λαθρομεταναστες...απλα εμεις ειμαστε κοτες...
Οι συριοι ομως παρ οτι βαλλονται πανταχοθεν εχουν αποφασει ειτε να νικησουν ειτε να πεθανουν....
Μαλλον οι Αρετες που εμεις λησμονησαμε, μετακομισαν σε αλλους λαους...
Κατάφρακτος wrote:Michalis wrote: Φυσιολογικη αντιδραση....
Φωναζει ο κλεφτης, (τουρκια) που φιλοξενει και εκπαιδευει τρομοκρατες στελνοντας τους στην συρια...
Βεβαια για να βλεπουμε καταματα την αληθεια, ειναι αντιστοιχο του τι κανει τοσα χρονια στελνοντας μας εκατονταδες χιλιαδες λαθρομεταναστες...απλα εμεις ειμαστε κοτες...
Οι συριοι ομως παρ οτι βαλλονται πανταχοθεν εχουν αποφασει ειτε να νικησουν ειτε να πεθανουν....
Μαλλον οι Αρετες που εμεις λησμονησαμε, μετακομισαν σε αλλους λαους...
Εμάς εδώ μας κυβερνάνε οι "δημοκράτες"... χε χε... μην το ξεχνάς...
Aetos wrote:Προσωπικά, νομίζω ότι το "κλειδί" κρύβεται στη διάρκεια ισχύος της άδειας κήρυξης πολέμου!!
Το ένα έτος, αρχής γενομένης από...προχθές, δεν κρύβει πια καμιά παγίδα...είναι δεδομένο ότι πλέον η Τουρκία το μόνο που περιμένει (;) είναι ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, μια ΑΟΖ, κάτι που θα δικαιολογήσει τον νεο-οθωμανισμό του Νταβούτογλου, ο οποίος από ΡΚΚ και Συρία έχει φάει απίστευτα χαστούκια...μιλάμε για μπάτσους που σε στέλνουν .. νοσοκομείο!
Επιπλέον, αυτή η αφορμή που θα αναζητηθεί ή θα δημιουργηθεί, ώστε να δικαιολογηθεί να επιτεθεί στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, να είστε σίγουροι πως δεν θα βρει διαδηλωτές που να αντιδρούν στους "Έλληνες, αδέλφια μας" όπως έγινε με τους "Σύρους, αδέλφια μας".
Οι γέροντες που μιλήσανε για Συρια από όπου θα "ξεκινήσει το κακό" δεν εννοούσαν πόλεμο στη Συρία, αλλά αυτό ακριβώς που συνέβηκε ώστε να πάρουν οι εξελίξεις τον δρόμο τους!
Πλέον...χωρίς καμιά άλλη αναβολή πλέον, έως τον Σεπτέμβριο του 2013 έχουμε πόλεμο...ημερομηνία που εκπνέει η άδεια της Τουρκικής βουλής!
Σε ό,τι αφορά τη Συρία, δεν περιμένω ποτέ να γίνουν χερσαίες επιχειρήσεις, ούτε καν αεροπορικές. Βλέπω μόνο βομβαρδισμούς πυροβολικού και ναυτικούς εξοπλισμούς....ασφαλή πράγματα δηλαδή, που δεν θα δικαιολογήσουν ποτέ την επέμβαση της Ρωσίας.
Με βάση τα παραπάνω, "βλέπω" ότι εντός του τρέχοντος μηνός θα ξεκαθαρίσουν ΟΛΑ!
Τελιώνοντας ο Οκτώβριος και λίγο πριν τις 6 Νοεμβρίου θα στοιχημάτιζα τα λεφτά μου ότι θα έχουμε ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία ή μια εσωτερική αναταραχή που θα οδηγήσει σε πολιτειακή ανωμαλία (ίσως και με την επίσκεψη Μέρκελ) ή μια αμερικανο-καθοδηγούμενη πιεση στον Σαμαρά να ανακηρύξει ΑΟΖ και να δώσει το πάτημα στους Τούρκους να επιτεθούν!
Στις σκέψεις μου είναι μήπως οι "αδελφοί Τούρκοι" καθώς έχουν φέρει πάνω από 1.000.000 λαθρό εδώ, είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν μια εσωτερική αναταραχή στην Ελλάδα για να οδηγήσουν σε ακυβερνησία.
Κάτι τέτοιο, θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς τους για να βρουν μια Ελλάδα, τελείως ξέφραγη & ακέφαλη.
Νομίζω, πως είμαστε πολύ κοντά!!!
stefnikaia wrote:Αδερφια εδω και εκτος Φορουμ.
Ξερω μερικα πραγματα που δεν μπορω να πω!!
Και αυτο ειναι βαρυ φορτιο!!
Ο Πολεμος περνα .. σε λιγο .. το κατωφλι μας!!
Καλεσμα Κυριου η καθοδος μου στην Ελλαδα.
Δια πρωτη φορα σχεδον!!
Αρχισατε με προμηθειες και προετοιμασιες .. οχι μονον υλικες .. αλλα ΚΑΙ σε ΨΥΧΙΚΟ επιπεδο!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΜΩΝ ... ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ !!! ... Τους αμαρτωλους και αναξιους- πρωτος εγω - Δουλους Σου!!
ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ !!!
stefnikaia wrote:Αδερφια εδω και εκτος Φορουμ.
Ξερω μερικα πραγματα που δεν μπορω να πω!!
Και αυτο ειναι βαρυ φορτιο!!
Ο Πολεμος περνα .. σε λιγο .. το κατωφλι μας!!
Καλεσμα Κυριου η καθοδος μου στην Ελλαδα.
Δια πρωτη φορα σχεδον!!
Αρχισατε με προμηθειες και προετοιμασιες .. οχι μονον υλικες .. αλλα ΚΑΙ σε ΨΥΧΙΚΟ επιπεδο!!
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΗΜΩΝ ... ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ !!! ... Τους αμαρτωλους και αναξιους- πρωτος εγω - Δουλους Σου!!
ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ !!!
edit by marjory: Κάποιον μου θυμίζεις...Αν είσαι το παλιό μέλος agelidis σε παρακαλώ πολύ μην αρχίσεις να σπέρνεις πανικό πάλι.![]()
![]()
stefnikaia wrote:Καλεσμα Κυριου η καθοδος μου στην Ελλαδα.
Δια πρωτη φορα σχεδον!!
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests