ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΟΤΣΑΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ SITE.
Να σαι καλα.....
* οποιος θελει την γνωμη μου ας μην διστασει. Παντα στην διαθεση σας......
agiorgos72 wrote:παιδια, ενα τετοιο φουρνακι το εφτιαξα μετα το Πασχα, πριν 7 μηνες περιπου, ιδιοκατασκευη απο ξυλο με νταου (φελιζολ μπλε) ενδιαμεσα για θερμομονωση, φυλλα αλουμινιου 2 χλστ γυρω-γυρω εσωτερικα, λαμαρινα μαυρη (το τονιζω μαυρη) στην βαση και τζαμι 10 χλστ. επανω σαν καπακι. Ακομα δεν εχω μαγειρεψει κατι αλλα εβαλα να βρασω νερο και σε 20 περιπου λεπτα κοχλαζε. Φυσικα η δοκιμη εγινε Μαιο μηνα και να μην ξεχασω να πω οτι ειχα καθρεπτη ως αντανακλαση. Βασικο αυτο.
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΟΤΣΑΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ SITE.
Να σαι καλα.....
* οποιος θελει την γνωμη μου ας μην διστασει. Παντα στην διαθεση σας......
titinaki wrote:Οι ξυλόσομπες με φούρνο καλές δεν είναι? Έτσι θα έχουμε και φαγητό και ζεστούλα στο σπίτι....
titinaki wrote:Και γιατί να μην φροντίσουμε από τώρα που μπορούμε ακόμα τουλάχιστον να πάρουμε?
Σκεφτείτε και την ζέστη... Ειδικά σε περιοχές που έχει κρύο μια χαρά θα είναι....
agiorgos72 wrote:ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΟΤΣΑΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ SITE.
Να σαι καλα.....
Matina wrote:titinaki wrote:Και γιατί να μην φροντίσουμε από τώρα που μπορούμε ακόμα τουλάχιστον να πάρουμε?
Σκεφτείτε και την ζέστη... Ειδικά σε περιοχές που έχει κρύο μια χαρά θα είναι....
Εμείς αφότου βάλαμε ξυλόσομπα(μαντέμι) στο σπίτι έχουμε πολύ περισσότερη ζέστη με λιγότερα χρήματα.Ο τόνος στην περιοχή μου κοστίζει 85 ευρώ,αλλά κόβουμε κι εμείς ξύλα,οπότε συμφέρει καλύτερα.Πάντως προσωπικά πιστεύω πως η ξυλόσομπα(στην οποία γυρίζει πολύς κόσμος πλέον)συμφέρει από πάρα πολλές απόψεις + του ότι μπορείς να μαγειρέψεις επάνω ,αλλά και να ψήσεις με τα κάρβουνα που γίνονται.
Σκεφτείτε το!
kotsarikos wrote:Matina wrote:titinaki wrote:Και γιατί να μην φροντίσουμε από τώρα που μπορούμε ακόμα τουλάχιστον να πάρουμε?
Εμείς αφότου βάλαμε ξυλόσομπα(μαντέμι) στο σπίτι έχουμε πολύ περισσότερη ζέστη με λιγότερα χρήματα.Ο τόνος στην περιοχή μου κοστίζει 85 ευρώ,αλλά κόβουμε κι εμείς ξύλα,οπότε συμφέρει καλύτερα.Πάντως προσωπικά πιστεύω πως η ξυλόσομπα(στην οποία γυρίζει πολύς κόσμος πλέον)συμφέρει από πάρα πολλές απόψεις + του ότι μπορείς να μαγειρέψεις επάνω ,αλλά και να ψήσεις με τα κάρβουνα που γίνονται.
Σκεφτείτε το!
Η ξυλόσομπα είναι μια πολύ καλή λύση και έχετε δίκιο που το λέτε.
Ο ηλιακός φούρνος θα χρειαστεί αν φύγουμε και πάμε αλλού, είτε σε άλλο σπίτι που δεν θα έχει, είτε πιο απόμακρα.
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests