TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Thrax » Fri Dec 09, 2011 5:51 pm

nick_the_greek wrote:αγαπητέ χρήστο, δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος έκανα. Η αγία γραφή και η ερμηνεία του τρεμπέλα είναι στο σπίτι μου από τότε που γεννήθηκα. Από εκεί διάβασα για πρώτη φορά στην ζωή μου το ευαγγέλιο, τις πράξεις των αποστόλων κλπ πριν 10 χρόνια. Δεν έχω στο σπίτι μου 100 ερμηνείες και επιλέγω από ποια από αυτές θα διαβάσω. Τώρα αν νομίζετε ότι αυτά που λέω είναι πλάνες (μαζί και εμένα και αυτές στην ερμηνεία του τρεμπέλα που υπάρχουν στα σπίτια χιλιάδων ανθρώπων) τότε θα σταματήσω. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είπα λάθος. ο τρεμπελας έχει το αρχαίο κείμενο και δίπλα μετάφραση και ερμηνεία. Επίσης στην αρχή κάθε κεφαλαίου της αποκαλύψεις δίνει μία σύντομη εισαγωγή. Από εκεί σας διάβασα. Εγώ βλέπω την χρονολογική σειρά των κεφαλαίων 18, 19, 20 κοκ και την ερμηνεία που δίνει ο τρεμπέλας . δεν ήξερα ότι ο τρεμπέλας είναι αιρετικός και χιλιαστής. Σταματώ εδώ το θέμα.

Νικο η ερμηνεια του τρεμπέλα είναι κατά λέξη επί του κειμένου και κατά λεξη, είναι σαν να μεταφράζεις τις παραβολές του Χριστού κατά λεξη όμως στην κατά λέξη μεταφραση δεν περιέχεται το νόημα της περικοπής,

είναι αυτό που είπε ο απόστολος Φίλιππος στον Αιθίοπα ευνούχο, στον οποίο απεστάλει ο αποστολος Φίλιππος δια Πνεύματος Αγίου,

εκει λοιπόν ο απόστολος Φϊλιππος το πρώτο που είπε στον ευνούχο και αξιωματουχο είναι: Γινώσκεις όσα αναγινωσκεις?

Μετά είσαι σίγουρος απόσα αναγινωσκεις αυτα που εσύ θεωρείς αν είναι σωστά?

Και εγώ έχω την μετάφραση του Τρεμπέλα στο σπιτι μου αλλά όπως βλέπεις δεν λέω πουθενα για Χιλιετή Βασιλεία μετά τον Αντιχιριστο,

ο Χριστός λέει;

Λκ Ιβ-49 Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Λκ Ιβ-50 βάπτισμα δὲ ἔχω βαπτισθῆναι, καὶ πῶς συνέχομαι ἕως οὗ τελεσθῇ!
Λκ Ιβ-51 δοκεῖτε ὅτι εἰρήνην παραγενόμην δοῦναι ἐν τῇ γῇ; οὐχί, λέγω ὑμῖν, ἀλλ᾿ ἢ διαμερισμόν.
Λκ Ιβ-52 ἔσονται γὰρ ἀπὸ τοῦ νῦν πέντε ἐν οἴκῳ ἑνὶ διαμερισμένοι, τρεῖς ἐπὶ δυσὶ καὶ δύο ἐπὶ τρισί·
Λκ Ιβ-53 διαμερισθήσονται πατὴρ ἐπὶ υἱῷ καὶ υἱὸς ἐπὶ πατρί, μήτηρ ἐπὶ θυγατρὶ καὶ θυγάτηρ ἐπὶ μητρί, πενθερὰ ἐπὶ τὴν νύμφην αὐτῆς καὶ νύμφη ἐπὶ τὴν πενθερὰν αὐτῆς.

Εδώ ο Χριστός μιλάει για το πυρ, ποιο πυρ αναψε ο Χριστός στην γη? Άναψε φωτιά? Ναι φωτιά αλλά Θεϊκή φωτιά, της Επίγειας Βασιλείας του θεου,

την φωτιά της παρουσίας του Θεού,

προτύτερα λέει ο αγιος Ιωαννης ο Προδρομος: Μετανοείτε ήγγικεν γαρ η βασιλεία των Ουρανών

Ο Χριστός ξεκίνησε το έργο του ευαγγελισμού των ανθρώπων με το μετανοείτε ήγγικεν γαρ η βασιλεία των ουρανών,

το λεγε ο Χριστός το ξαναλεγε οι μαθηταίς δεν το καταλαβαιναν,

τον ρωτάνε που είναι η Βασιλεία των Ουρανών?

Αυτοί περίμεναν ανθρώπινη και επίγεια βασιλεία,

όταν λέει ο Χριστός η Βασιλεία των ουρανών εντός υμών εστί τι εννοεί?

Ότι ήρθε να εγκαθιδρύσει την επίγεια 1000 χρονη βασιλεία του όπως περιγραφεται στην αποκαλυψη με την ίδρυση της εκκλησίας,

η ίδρυση της εκκλησίας έγινε δια της θυσίας του Χριστού και της αναστασής του,

μετά τους λέει

Ιω Ιδ-16 καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένῃ μεθ᾿ ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα,
Ιω Ιδ-17 τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὃ ὁ κόσμος οὐ δύναται λαβεῖν, ὅτι οὐ θεωρεῖ αὐτὸ οὐδὲ γινώσκει αὐτό· ὑμεῖς δὲ γινώσκετε αὐτό, ὅτι παρ᾿ ὑμῖν μένει καὶ ἐν ὑμῖν ἔσται.
Ιω Ιδ-18 οὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς· ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς.
Ιω Ιδ-19 ἔτι μικρὸν καὶ ὁ κόσμος με οὐκέτι θεωρεῖ, ὑμεῖς δὲ θεωρεῖτέ με, ὅτι ἐγὼ ζῶ καὶ ὑμεῖς ζήσεσθε.

Ιω Ιδ-26 ὁ δὲ παράκλητος, τὸ Πνεῦμα τὸ ῞Αγιον ὃ πέμψει ὁ πατὴρ ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐκεῖνος ὑμᾶς διδάξει πάντα καὶ ὑπομνήσει ὑμᾶς πάντα ἃ εἶπον ὑμῖν.

κατήλθε ο Παρακλητος όπως ξέρουμε στην Πεντηκοστή και από εκεί έγινε επίσημα η ίδρησης της εκκλησίας στην αγια Σιών την πόλη της Ιερουσαλήμ,

άρα δεν μιλάμε πλέον για βασιλεία του Θεού, την βασιλεάι του Θεού την ζεις και εσύ και εγώ το Άγιο Πνεύμα υφίσταται στην εκκλησία την ζωοποιεί και την αγιάζει,

δια Αυτού επιτελούνται καθημερινώς όλα τα άγια μυστηρια.
Όσιε Παίσιε πρέσβευε υπέρ ημών
Thrax

Unread postby koufolalos » Fri Dec 09, 2011 6:04 pm

filtor wrote:
grypas wrote:Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.
Ισως ειναι αυτο?
- Εκτός δημοσιονομικής ένωσης η Αγγλία που απομονώνεται στο νησί της
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 35&catid=7

Δες ποια προφητεία ακολουθεί αυτού... :roll:

13. Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.
14. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://www.tzourlakos.com/index.php?opt ... Itemid=194

νίκη ορθοδόξων λαών. ήττα α γαρ και γενική σφαγή α γαρ υπό ορθοδόξων λαών.

Μονο ρωσοι,ποιοι εκτος ελληνων? :?
Λέτε θα προλάβουν να ξεσηκωθούν οι σερβοι και οι ρουμανοι?
koufolalos

Unread postby Αριστοτέλης » Sat Dec 10, 2011 12:55 am

filtor wrote:
grypas wrote:Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.
Ισως ειναι αυτο?
- Εκτός δημοσιονομικής ένωσης η Αγγλία που απομονώνεται στο νησί της
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 35&catid=7

Δες ποια προφητεία ακολουθεί αυτού... :roll:

13. Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.
14. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

http://www.tzourlakos.com/index.php?opt ... Itemid=194

Διάβασα το λίνκ του Τζουρλάκου για την προφητεία του ανωνύμου και μου δημιουργήθηκαν αρκετές απορίες.

Αν ήταν 11 αιώνας, νομίζω τότε ούτε Γερμανία υπήρξε, ούτε Αυστρία, ούτε η Αγγλία ήξερε που πέφτουν οι Ινδίες (ήξερε φυσικά, αλλά δεν νομίζω να φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα τους ανήκουν ποτέ).

Δεν ξέρω αν είναι αυθαίρετα σχόλια του ιδιοκτήτη της σελίδας ή αυτά τα ισχυρίζονται στα μοναστήρια.

Πιο πολύ πάντως θα μου στεκόταν αν το κείμενο είχε γραφτεί 16ο με 17ο αιώνα, που υπήρχαν αυτά τα κράτη.
Αριστοτέλης

Unread postby Konstantinos » Sat Dec 10, 2011 5:55 pm

tolislaskos wrote:
akarnania wrote:kivotoshelp
Ελληνικες προφητειες -Α'
Ο Καλικρατης οι δυο χωρες και ο πολεμος
Απο Αιτ/νια
Αυτα θα γινουν οταν ειναι τα τεσσερα 7,τα 3κ και το 1π
Στις 11/11 η νεα κυβερνηση ειχε 47 υπουργους(μην μετρατε δυο φορες τον Βενιζελο)
Τρια κοματα
Εναν Παπαδημο.

Αυτό είναι από το ιντιάνα τζόουνς το 2 ή το 3; Ας σοβαρευτούμε λίγο ρε παιδιά.Έχουμε καταντήσει τις προφητείες ταινία του χολυγουντ.Ας είμαστε λίγο πιο μετρημένοι και να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με τον ίδιο τον
Θεό..

Φίλε tolislaskos θα σε παρακαλούσα να ήσουν πιο προσεκτικός.
Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για το MATRIX :D :D :D
Image
Konstantinos

Unread postby Ομολογητής » Mon Dec 12, 2011 5:41 pm

Μόλις είδα άλλο ένα βίντεο και έπαθα πλάκα! :shock: :shock: :shock:

Πέρα από την ονομασία της ομάδας, Ελλάς Βερόνα, δείτε πόσες ελληνικές σημαίες υπάρχουν στο γήπεδο! :shock: :shock: :shock:

Τι γίνεται εκεί;

Πιό Ελλάδα από εδώ!
«ο σώζων τον ΠΛΗΣΙΟΝ αυτού σωθήτω»
Ομολογητής

Unread postby Marco Hietala » Tue Dec 13, 2011 4:17 am

Που πήγε το post μου στο οποίο ευχόμουν χρόνια πολλά;;;;;;;;;;;;; :?: :?: :?: :?: :?: :?:

viewtopic.php?f=25&t=227&start=20 ;)
Marco Hietala

Unread postby poupa » Tue Dec 13, 2011 9:17 am

Μαλλον κάνει παρέα στο δικό μου...
poupa

Unread postby Marco Hietala » Wed Dec 14, 2011 6:29 am

Μπορεί παρακαλώ αυτός που μου διαγράφει τα μηνύματα να μου απαντήσει για ποιο λόγο το κάνει, ή τουλάχιστον να μου στείλει ένα ΠΜ;
Marco Hietala

Unread postby SPIROS » Wed Dec 14, 2011 10:09 am

Marco Hietala wrote:Μπορεί παρακαλώ αυτός που μου διαγράφει τα μηνύματα να μου απαντήσει για ποιο λόγο το κάνει, ή τουλάχιστον να μου στείλει ένα ΠΜ;

Αγαπητέ Μάρκο, καλημέρα.
Αν αναφέρεσαι στο μήνυμα για τα χρόνια πολλά, μεταφέρθηκε από κάποιο συντονιστή, στο ειδικό νήμα με τις ευχές

viewtopic.php?f=25&t=227&start=20

Ελπίζω να μην είχες πρόβλημα με κάποιο άλλο ποστ.
SPIROS

Unread postby Marco Hietala » Wed Dec 14, 2011 10:13 am

Καλημέρα φίλε μου. Είχα γράψει και άλλο ένα στο οποίο ρωτούσα τι απέγινε το μήνυμα και από κάτω απαντούσε το papi λέγοντας ότι "κανει παρέα στο δικό του". Τώρα βλέπω ότι και αυτά τα 2 μυνήματα έχουν διαγραφεί.
Marco Hietala

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ