TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby student » Mon Sep 24, 2012 7:12 pm

student wrote: Πρέπει να ματώσει κάποιος για να μου αποδείξει ότι αξίζει της επιλογής μου. Δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα, και είμαι επιφυλακτικός με τους πάντες σε βαθμό καχυποψίας.

Εφραίμ wrote:Από πληροφορία που έχω από πολύ αξιόπιστο άνθρωπο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ (από την προσωπική του ζωντανή εμπειρία) την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, μου προκύπτει ότι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι συνειδητά πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός.

Μπορεί να είμαι παράξενος, πές με κολλημένο, καχύποπτο, κομπλεξικό, αλλά δεν μου αρκεί ρε συ Εφραίμ. Αν τον ακούσω να αρχίζει αγώνα ενάντια στις τοκογλυφίες του ΔΝΤ και των Ευρωπαικών Τραπεζών, αν σταθεί απέναντι στα Ευρωπαικά φέουδα και στον εξισλαμισμό της χώρας μας, και αρχίσει να αποκυρήσσει τα τάγματα στα οποία είναι μέλος και φοράει τα παραφερναλιά τους, μπορεί να αρχίσω να έχω κάποιες ελπίδες. Το ότι σου είπε κάποιος αξιόπιστος ότι είναι πιστός Χριστιανός, και άρα ΣΟΥ προκύπτει ότι είναι πιστός και άξιος Ορθόδοξος ηγέτης, έχει κάποια διαφορά σαν αποδεικτικό στοιχείο.

Φαίνεται όμως ότι ο Ελληνικός λαός, την παρούσα χρονική περίοδο, ΔΕΝ αξίζει ένα συνειδητό πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό ηγέτη.
Οι μεγάλες και σκληρές θλίψεις, που θα ακολουθήσουν στο όχι μακρινό μέλλον, θα προετοιμάσουν κατάλληλα τον Ελληνικό λαό.

Τώρα να περνάμε από εκεί, (είπε σε κάποιον κάποιος αξιόπιστος, ότι είναι πιστός, άρα είναι) στο ότι ο λαός μας (εμού συμπεριλαμβανομένου του καχύποπτου) θα λάβει και κρίση από τον Θεό με μεγάλες και σκληρές θλίψεις επειδή δεν τον αποδέχεται σαν πιστό και θεόσταλτο ηγέτη, ίσως είναι λίγο τραβηγμένο. Ο Θεός μας τουλάχιστον, τους ηγέτες που Τον είχαν μπροστά φρόντισε να τους αναδείξει μέσα από έργα και θυσίες, και όχι μέσω χαλασμένου τηλεφώνου και ιντερνετικών εγγυήσεων. Στο δρόμο και όχι στα blogs. To "δεχθείτε τον Κωνσταντίνο αλλιώς θα σας κάψει ο Θεός" σχώρα με αλλά δεν σου ταιριάζει. Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα.
Εγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ λοιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων...
student
Καθολικός Συντονιστής

Postby AgwnistisTou21 » Mon Sep 24, 2012 7:19 pm

alexandergreek wrote:O Kωνσταντινος δεν ειναι που επι Μητσοτακη, φορτωσε κατι φορτηγα με "βασιλικη περιουσια" (του λαου) απο το Τατόϊ,και εκαναν φτερα;

Πόσα λεφτά έβαλε στην άκρη απο το λαο "του", και ζει ολο του το σόί, και πόσο νόμιμα έγιναν όλα αυτα;

κουραφέξαλα του λαού , δικά του ήταν καλά έκανε και τα πήρε . όχι όπως του γιωργάκη που έκανε διακοπές με 1900ε τη βραδιά το καλοκαίρι .
υ.γ. αν και μόνιμος κάτοικος βοστώνης πια μισθοδοτείται κανονικά .
AgwnistisTou21

Postby SUKHOI » Mon Sep 24, 2012 7:46 pm

.....
Last edited by SUKHOI on Fri Nov 23, 2012 9:55 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Postby maria798081 » Mon Sep 24, 2012 8:00 pm

ΕΛΒΕΤΙΔΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τ’ απομακρύνει από τη φύση τους. και όποτε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται.
Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες!».

http://olympia.gr/2012/09/24/%CE%BF%CE% ... ore-190009
maria798081

Postby Johny-B » Mon Sep 24, 2012 8:08 pm

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Postby SPIROS » Mon Sep 24, 2012 8:09 pm

..................................................
..................................................
O Tim και ο Barack πιστεύουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα δει την Άνοιξη. Θα ζήσετε 3 μήνες κολασμένους -Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο- με τον κόσμο στους δρόμους και με νεκρούς. Θα χυθεί αίμα στην Αθήνα.

Η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και το περιβάλλον θα είναι τόσο εκρηκτικό που δεν θα τολμάτε να οδηγηθείτε σε εκλογές. Αλλά ακόμη κι αν παίξετε, μετά από τόσο αίμα, το χαρτί των εκλογών η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι ο νικητής, δεν θα αντέξει πάνω από δύο μήνες. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να επιλέξω τον κορμό της κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας-έτσι θα ονομαστεί-η οποία θα αναλάβει τον Ιούλιο του 2013.
.................................................
.................................................

http://www.staparaskinia.gr/2012/09/3_20.html

Πάντως το παρόν άρθρο το υπογράφει η Ιόλη Πιερίδη συνεργάτιδα στο κουρδιστό πορτοκάλι.
Δεν είναι κάποιου ανώνυμου που απλά θέλει να σπείρει πανικό.
Τώρα, αν η ίδια είναι τσιράκι κάποιου και δουλεύει για δολάρια, δεν το γνωρίζω.
SPIROS

Postby KANENAS » Mon Sep 24, 2012 8:09 pm

Κάθεστε και ψάχνετε να βρείτε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Διαβάστε ξανά τις τελευταίες 10-15 σελίδες και μετά κοιταχτείτε στον καθρέφτη.
Θα σας λυθούν όλες οι απορίες.
KANENAS

Postby παρατηρητής » Mon Sep 24, 2012 8:14 pm

Πολύ ένταση, παιδιά στην κοινωνία.
Να δούμε αν θα γίνουν επεισόδια και την τετάρτη στην απεργία.
Last edited by παρατηρητής on Mon Sep 24, 2012 9:31 pm, edited 1 time in total.
παρατηρητής

Postby SPIROS » Mon Sep 24, 2012 8:16 pm

Το ζωντανό παιδί του πολέμου είναι η παραπληροφόρηση και το νεκρό παιδί του είναι η αλήθεια.
SPIROS

Postby maria798081 » Mon Sep 24, 2012 8:20 pm

Το ζωντανό παιδί του πολέμου είναι η παραπληροφόρηση και το νεκρό παιδί του είναι η αλήθεια.

μπρρρρρ....μας ανατριχιασες χριστιανε μου...... :lol: :lol: :lol: :lol:
maria798081

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ