TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Wed Sep 05, 2012 7:43 pm

παρατηρητής wrote:
Αλλά με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι όλοι του ασπλαχνη και απάνθρωποι.

οχι δεν ειναι ολοι ασπλαχνοι και απανθρωποι αντιθετως θα ελεγα ειναι αρκετα κοντα στην νοοτροπια μας.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Johny-B » Wed Sep 05, 2012 7:45 pm

GEWKWN πολύ ωραία τα μηνύματα των μηνυμάτων σου! 8-)
Ελπίζω ο Θεός να φανερώσει έναν "Εκλεκτό Φάρο" σύντομα!
Υπεραγία Θεοτόκε, Σώσον Ημάς.
Johny-B

Unread postby eternity » Wed Sep 05, 2012 7:45 pm

GEWKWN wrote:Έλληνα
Δεν νικήθηκες, δεν πέθανες, δεν αφανίστηκες.

ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby eternity » Wed Sep 05, 2012 7:50 pm

Aetos wrote:Αν είχατε λίπος και σας κόβανε μέχρι που φτάσανε στο κόκκαλο και τώρα μιλήσατε αυτό δεν αθωώνει το ότι μέχρι τώρα υπήρχε μουγκαμάρα.

την λεξη απείθεια την εχεις ακουσεις ??? το οτι διεπονται απο στρατιωτικο ποινικο κωδικα και για οποιοδηποτε παραπτωμα κανουν ισως??? το οτι εχουν ορκιστει να υπακουουν νομους τους κρατους και να εκτελουν τις διαταγες των ανωτερων τυφλα ???
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby nick_the_greek » Wed Sep 05, 2012 7:51 pm

eternity wrote:
GEWKWN wrote:Έλληνα
Δεν νικήθηκες, δεν πέθανες, δεν αφανίστηκες.

ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ

:cry: Ναι αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση θα έχουμε πλήρη ισοπέδωση. Εκεί θα επέμβει ο Θεός και θα φέρει την λύση...
nick_the_greek

Unread postby aggelos88 » Wed Sep 05, 2012 8:01 pm

eternity wrote:
aggelos88 wrote:Δεν πρεπει να μπερδευουμε την θρησκεια σε θεματα συμμαχιων, οι αμερικανοι ειναι φιλελληνες και αυτο φτανει στο να τους υποστηριξω απεναντι στους ρωσσους.
Τα 350 τανκς που μας ΧΑΡΗΣΕ η αμερικη δεν ηταν καλα ετσι?? Θα θελα να δω τι μας χαρησαν οι ρωσσοι και ποτε, μονο κακο μας εχουν κανει στην ιστορια...

ΤΙΠΟΤΑ δεν χαριζεται χωρις ανταλλαγματα! Τη σαβουρα τους δινουν!!Γη και υδωρ δινουν οι πολιτικοι μας!!!

Σαβουρα?? Ξερεις για ποια τανκ μιλαμε??? Μπορουσαν να τα δωσουν σε οποιονδηποτε αλλον αλλα επελεξαν την Ελλαδα και αυτο που λες οτι τους δωσαμε γη
και υδωρ δεν ισχυει, αμα ποτε βγαλουμε τα πετρελαια να εισαι σιγουρη οτι θα δωσουμε την εξορυξη σε πολλες εταιριες διαφορων κρατων οπως εκαναν και οι κυπριοι
aggelos88

Unread postby SUKHOI » Wed Sep 05, 2012 8:33 pm

................................
Last edited by SUKHOI on Thu Sep 06, 2012 2:30 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby eternity » Wed Sep 05, 2012 8:50 pm

SUKHOI wrote:
μας τα δινουν για να αγοραζουμε πυρομαχικα και ανταλακτικα δικα τους για μια ζωη. :mrgreen:

Εσυ ..θα πας μπροστα πολυ μπροστα ...πολυ μου αρεσει ο τροπος σκεψης σου δασκαλε!
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby SUKHOI » Wed Sep 05, 2012 9:01 pm

............................
Last edited by SUKHOI on Mon Sep 10, 2012 1:01 am, edited 2 times in total.
SUKHOI

Unread postby Aetos » Wed Sep 05, 2012 9:01 pm

eternity wrote:
Aetos wrote:Αν είχατε λίπος και σας κόβανε μέχρι που φτάσανε στο κόκκαλο και τώρα μιλήσατε αυτό δεν αθωώνει το ότι μέχρι τώρα υπήρχε μουγκαμάρα.

την λεξη απείθεια την εχεις ακουσεις ??? το οτι διεπονται απο στρατιωτικο ποινικο κωδικα και για οποιοδηποτε παραπτωμα κανουν ισως??? το οτι εχουν ορκιστει να υπακουουν νομους τους κρατους και να εκτελουν τις διαταγες των ανωτερων τυφλα ???

Άστο...μην το ψάχνεις...έχω κι εγώ υπηρετήσει όπως όλοι και ξέρω τι γίνεται, γιατί πέρα από αυτά έχω και συγγενείς στρατιωτικούς. Μέχρι το βαθμό του Ταγματάρχη είναι όλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, λουφίτσα, χαλαρότητα, πολύ φαίνεσθαι καθόλου ουσία. Μόλις γίνου Αντί-Συνταγματάρχες, οοπ σου λέει, έχει και καριέρα...και εκεί αρχίζουν όλοι να μπαίνουν στα πιο βαθειά - όσοι τουλάχιστον θέλουν να κάνουν καριέρα.

Δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε τη στρατιωτική νοοτροπία, και προφανώς αυτό το μόρφωμα εκτός από την Αεροπορία και κάπως το Ναυτικό, μόνο στρατός δεν είναι.

Αλλά γι' αυτό ΔΕΝ φταίνε οι Στρατιωτικοί, αλλά το Πασοκικό σύστημα του 1980 - 89 που έβαλε την κομματοκρατία και στην νοοτροπία του Στρατού.

Γι' αυτό σου λέω...άστα να πάνε.

Άμα ο μοναδικός γνώμονας ήταν ο πατριωτισμός (όπως πριν την Χούντα) να δεις πως θα τρέμανε τα λαμόγια της πολιτικής μην τυχόν και τους χτυπήσει κανά τανκς την πόρτα!

Αλλά - σας παρακαλώ θερμά - εάν είναι να ανοίξουμε τέτοια συζήτηση, ας κάνουμε ξεχωριστό τόπικ, γιατί η κουβέντα είναι μεγάλη!
Aetos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ