nick_the_greek wrote:Με αφορμή το σίριαλ...Οι Τούρκοι κάνουν την δουλεία τους και προωθούν τα συμφέροντά τους.
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.
Θα πάει το σκαμπήλι σύννεφο...
Υπογράφουμε και...κλείνουμε το χαζοκούτι!!
nick_the_greek wrote:Με αφορμή το σίριαλ...Οι Τούρκοι κάνουν την δουλεία τους και προωθούν τα συμφέροντά τους.
Johny-B wrote:nick_the_greek wrote:Με αφορμή το σίριαλ...Οι Τούρκοι κάνουν την δουλεία τους και προωθούν τα συμφέροντά τους.
Υπογράφουμε και...κλείνουμε το χαζοκούτι!!
Nikolaos_Orth wrote:
Ειδικά από στρατιωτικούς μην ζητήσεις ΠΟΤΕ τίποτα...
Δεν λέω για άλλους!
Λέω ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ...
Μιλάμε έχουμε μηδενίσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Παιδεία;
Στράτευμα;
Δημοκρατία;
Ιστορία;
Σημαία;
Κοινωνία;
Θρησκεία;
Καμία αξία...
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΘΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ...
ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΟΛΑ....
Και φυσικά να υπενθυμίσω πως ο καθένας ψηφίζει ΟΤΙ θέλει και λογαριασμό ΔΕΝ δίνει ΠΟΥΘΕΝΑ...
Έτσι απλά!
ALEXADER wrote:
εσενα ποιος σου ειπε οτι ψηφισαμε το 70 % ¨¨ αρα και εσυ συμφωνα με τα λεγομενα σου ψηφισες πασοκ για οπαδος του παγκαλου μου κανεις μιας και μιλας για τους στρατιωτικους ετσι,,, μην φοβασε συντομα θα εχουμε λογο για πολλα και εσυ ο ιδιος θα μας αναζητησεις πρωτος ,για λιγο καιρο ομως ελπιζω.
παρατηρητής wrote:Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στη σελίδα αν και παρακολουθώ συχνά πυκνά τα όσα γράφονται εδώ.nick_the_greek wrote:Με αφορμή το σίριαλ...Οι Τούρκοι κάνουν την δουλεία τους και προωθούν τα συμφέροντά τους.
Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στη σελίδα αν και παρακολουθώ συχνά πυκνά τα όσα γράφονται εδώ.
^ Οσο για τα τούρκικα θλιβερή ιστορία. Αλλά όταν ο πολιτής χτυπά την πόρτα ποιος φταίει? Εκείνος που πουλά ή εκείνος που ανοίγει και αγοράζει ...
Εν πάσει περιπτώσει. Όσον αφορά τώρα το ζήτημα με τις δραχμές. Θα ρωτήσω και εγώ μιά πηγή μου και θα αναρτήσω σχετικά αν υπάρχουν νέα.
Θα ήθελα επίσης να γράψω μια φράση για τα περι συμμαχιών. Δυστυχώς στον κόσμο που ζούμε και επειδή οι συμμαχίες γίνονται από ανθρώπους είναι φυσικό και φθαρτές να είναι και ιδιοτέλιες να εμπεριέχουν. Σαφώς και όταν αποδέχεσαι την ορθόδοξη πίστη και τον Κύριο μας Ιησού Χριστό ως μοναδική αλήθεια αυτού του κόσμου νιώθεις ποιό κοντά με ανθρώπους και έθνη που συμμερίζονται τους αγώνες και την πίστη σου. Μακάρι όλοι οι λαοί αυτού του κόσμου να ζούσαν ειρινικά και Χριστιανικά. Προσωπικά για εμένα κάθε λαός και άνθρωπος που δεν παρενοχλεί τον αγώνα μου είναι σύμμαχος γιατί τουλάχιστον δεν με υποσκάπτει (ακούσια ή εκκούσια). Τώρα για της κυβερνήσεις και το δράμα που επικρατεί στα "ψηλά" της εξουσίας τι να πεί κανείς. Είναι λυπηρό να βλέπεις τον άνθρωπο που είναι πλάσμα φτιαγμένο για μεγαλεία να αναλώνεται σε ιντριγκες, ιδιοτέλειες και να χάνει την αίσθηση ότι τόσες ζωές κρέμονται από τα χέρια του. Αν δεν κάνω λάθος ο γερον Παΐσιος είχε πει ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι άνθρωπος Άγιος.
Ακόμα το να διακρίνουμε τα καλώς από τα κακώς κείμενα για κάθε λαό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον κατακρίνουμε κιόλας. Ετσι κι αλλίως αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Το θέμα είναι να βελτιωθούμε εμείς σαν άνθρωποι. Και αν κοιταχτούμε στον καθρέφτη θα δούμε πως επειδή είμαστε ορθόδοξος λαός και έχουμε σε δεύτερο χρόνο και κάποια ιστορία (μην παρεξηγηθώ με τη σειρά που τα βάζω γιατί πάνε με σειρά σημαντικότητας για εμένα πάντα) είμαστε σε πολύ διαφορετικό σημείο από αυτό που θα μπορούσαμε. Και όταν κουβαλάμε και ένα όνομα, και το λέω πρώτα για εμένα, δηλαδή Χριστιανός ορθόδοξος αυτό έρχεται και με μία ευθύνη η οποία αίρει και κάποιες δικαιολογίες όταν έρθει η στιγμή. Αυτό το λέω πάντα φιλικά και χωρίς ένταση στον τρόπο γραφής μου (γιατί ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολλές φορές) γιατί έχουμε ανοίξει θέμα για το πως είναι οι αμερικάνοι και οι ρώσοι και οι τάδε και οι δείνα. Μακάρι όλοι αυτοί να γνώριζαν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και να ζούσαμε ώς ένα έθνος χωρίς διαφορές. Τα έθνη άλλοστε υπάρχουν μόνο σε αυτή τη ζωή. Doosildorgher.
Nikolaos_Orth wrote:Pamavol wrote:Νίκο αδελφέ μας, λυπήσου μας επιτέλους με την φιλοαμερικανική στάση σου. Καλύτερα να συμμαχήσουμε με τους Τούρκους παρά με Αμερικανούς και Ισραηλινούς (τον ίδιο τον εξ'αποδώ δηλαδή). Αυτοί δέν θέλουν μόνο την περιουσία μου, τα παιδιά μου και την πατρίδα μου. Θέλουν το μυαλό και την ψυχή μας πρώτα και μετά όλα τα άλλα.
Αυτές είναι οι απόψεις μου φίλτατε Pamavol. Δεν χρειάζεται να σε λυπηθώ. Αυτό περί του να συμμαχήσουμε με Τούρκους παρά με Αμερικανούς αποδεικνύει πολύ απλά ότι το πρώτο πρώτο που μας ενοχλεί είναι ο εγωισμός μας επειδή είναι υπερδύναμη (ή ήταν)..
ΥΓ: Για 1000η φορά θα πω πως μιλάω για λαούς και όχι για κυβερνήσεις. Από άποψη Κυβερνήσεων και Αμερική και Ρωσία είναι τα ίδια χάλια.. Από άποψη λαών οι Αμερικανοί ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτεροι από τους Τατάρους....
Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests