TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Postby eternity » Tue Sep 04, 2012 11:25 pm

nik1981 wrote:
Ο Θεος να ναι μαζι τους! Το ελληνικο κρατος ειναι απαραδεκτο κ λιγα λεω στο θεμα της Συριας!
Ευχαριστω.

τι θα μπορουσε να κανει και δεν το εκανε ;;;;
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Postby ellhn90 » Tue Sep 04, 2012 11:27 pm

eternity wrote:
nik1981 wrote:
Ο Θεος να ναι μαζι τους! Το ελληνικο κρατος ειναι απαραδεκτο κ λιγα λεω στο θεμα της Συριας!
Ευχαριστω.

ο,τι και να λεμε....
σκεφτηκατε ποτε τι κανει εναν ελληνα χριστιανό που, ακομα, δε σφαζεται, καλύτερο από εναν συριο χριστιανό που σφάζεται??
μαλλον τπτ....Οπότε..αναμεινατε....
ellhn90

Postby Michalis » Tue Sep 04, 2012 11:37 pm

eternity wrote:
nik1981 wrote:
Ευχαριστω.

Απο προδότες και τουρκοπροσκυνημενους μην περιμένουμε τίποτα....

Το τι δεν έκανε και τι δεν κάνει η επίσημη ελληνική Εκκλησία είναι το ερώτημα....

Ο κυριος αρχιεπίσκοπος ήξερε να έρθει στο Καταρ και να συναντηθεί με τον εμιρη για να συζητήσουν για μπίζνες....(ήμαρτον ο επικεφαλής της ελληνικής εκκλησίας συναντιεται με μουσουλμανο για να μιλήσουν για χρήμα), μια ανακοίνωση όμως η ένα ταξίδι στην Συρία δεν μπόρεσε να κάνει. Κάτι που φυσικά έκανε ο πατριάρχης Μόσχας και Ρωσίας.

Συγκρίνεται τώρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και επίσημη Εκκλησία και πέστε μου με το χέρι στην καρδιά ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Postby nik1981 » Tue Sep 04, 2012 11:39 pm

eternity wrote:
nik1981 wrote:Εχουμε πολλους Ελληνο-ορθοδοξους στη Συρια παιδια, οχι απλα Χριστιανους και αρκετους Ελληνες επισης.
Πολλοι δν μπορουν να φυγουν λογω οικονομικων, μια αρχη θα ταν αυτη νομιζω,
η υποστηριξη ειναι μηδαμινη ακομα κ σε επιπεδο δηλωσεων, για διπλωματια δεν το συζητω.

η πρεσβεια τους ειχε ενημερωσει να φυγουν;;;
συγγενεις εδω προσεγγισαν το υπουργειο εξωτερικων να αναλαβει ευθυνες?

Η πρεσβεια στη Δαμασκο προς το παρον εχει ανασταλει εδω κ κανα διμηνο.
Ελληνες προσπαθουσαν να επαναπατριστουν μεσω της πρεσβειας κ τους ελεγαν ελατε σε 1-2 μηνες, τραγικα πραματα.
nik1981

Postby nik1981 » Tue Sep 04, 2012 11:46 pm

Michalis wrote:
eternity wrote:
nik1981 wrote:
Ευχαριστω.

Απο προδότες και τουρκοπροσκυνημενους μην περιμένουμε τίποτα....

Το τι δεν έκανε και τι δεν κάνει η επίσημη ελληνική Εκκλησία είναι το ερώτημα....

Ο κυριος αρχιεπίσκοπος ήξερε να έρθει στο Καταρ και να συναντηθεί με τον εμιρη για να συζητήσουν για μπίζνες....(ήμαρτον ο επικεφαλής της ελληνικής εκκλησίας συναντιεται με μουσουλμανο για να μιλήσουν για χρήμα), μια ανακοίνωση όμως η ένα ταξίδι στην Συρία δεν μπόρεσε να κάνει. Κάτι που φυσικά έκανε ο πατριάρχης Μόσχας και Ρωσίας.

Συγκρίνεται τώρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και επίσημη Εκκλησία και πέστε μου με το χέρι στην καρδιά ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας...

Συμφωνω απολυτως!
Φαινετε πως εχουν αποφασισει να τους αφησουν να μαρτηρυσουν, εκτος κ αν δεν τουσ αφηνουν τα σιωνιστικα συμφεροντα εδω περα.
Ειναι μονοι τους πραγματικα, οτι μπορει θα κανει ο καθενας για τον εαυτο του στη Συρια πια.
nik1981

Postby 40palikj » Wed Sep 05, 2012 12:44 am

eternity wrote:Μολις ο Σοιμπλε ειπε οχι στην επαναδιαπραγματευση και οχι σε τριτο πακετο στήριξης στην Ελλαδα... εκτος βεβαια απο το και να καει η Αθηνα εσεις να συνεχισετε να παιρνεται τα ανθρωποκτονα μετρα!
Ολα για τον λαο!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι να καει η Αθηνα; εγινε κατι που εμεις δεν το επιλεξαμε;
Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Postby 40palikj » Wed Sep 05, 2012 12:50 am

Nikolaos_Orth wrote:Στα εξαμίλια γνωρίζουμε ποιος θα καταστρέψει τους Τούρκους; Εννοώ υπάρχει σαφής αναφορά για καταστροφή από τους Ρώσους; Ή μπορεί να ναι και κάτι άλλο; :D

να κανω μια υποθεση;

αυτο....

Ψευτορωμέικο λίγα τα ψωμιά σου!
40palikj

Postby GENEA-OMEGA » Wed Sep 05, 2012 11:16 am

τίποτα δεν κουνιέται μέχρι να κλονιστει η κυβέρνηση, μην το ψάχνετε έτσι !
GENEA-OMEGA

Postby Antonis22 » Wed Sep 05, 2012 11:16 am

Άρα, θα είναι ξαφνικά όλα..;Το πότε προφανώς άγνωστο...
Antonis22

Postby ασπρο πουλι » Wed Sep 05, 2012 11:35 am

Dorotheos wrote:Για τους Ρώσους:
Έβγαλαν μεγάλους αγίους της ορθοδοξίας και σώθηκαν χιλιάδες ψυχών, αλλά έβγαλαν αυτή την πληγή της παγκόσμιας ιστορίας (τον κομμουνισμό) έστω με εβραϊκή καθοδήγηση και υποκίνηση και έχασαν τη ζωή τους εκατομύρια και χάθηκαν ακόμη περισσοτερες ψυχές. Έτσι στη ζυγαριά του πνευματικού νόμου βγαίνουν πολύ χρεωστικοί και το χρέος αυτό θα το πληρώσουν σύντομα και πολύ ακριβά.
Αγιορείτης πνευματικός μου έλεγε ότι οι ρώσοι (ορθόδοξοι χριστιανοί αλλά και μοναχοί) είναι πολύ φιλακόλουθοι και "σκοτώνονται" σε πολύωρες ακολουθίες με πολλές ψαλμωδίες αλλά από πνευματικό αγώνα εν Χριστώ λίγα πράγματα. Δλδ πολύ τύπος και ουσία μηδέν. Η δε σημερινή ιεραρχία της Ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας είναι κατακλυσμένη από παλιούς και νέους πράκτορες...
Από προσωπική εμπειρία σε διακοπές, όπου οι άνθρωποι δεν έχουν αναστολές να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό δεν έχω συναντήσει χειρότερους ανθρώπους απ' τους Ρώσους. Πολύ σκληροί άνθρωποι και άξεστοι τελείως. Οι σημερινοί Ρώσσοι έχουν διαβρωθεί απ' τον εύκολο πλουτισμό και έχουν τη νοοτροπία του νεόπλουτου.

Για τους Αμερικάνους:
Καλά ξεκίνησαν με το νέο κράτος τους αλλά τους παγίδεψαν οι σιωνιστές και έχουν γίνει το κέντρο του παγκόσμιου σιωνισμού. Αμερική δεν υπάρχει παρά μόνο το τέρας του παγκόσμιου σιωνισμού. Η αμερική ως Δύση είναι πιθανόν ένα απ' τα θηρία της αποκάλυψης, ίσως το τελευταίο και πιο δυνατό. Στα χέρια της κρατάει το αδικοχαμένο αίμα όλης της σύγχρονης ανθρωπότητας. Μιλάει με λόγια ειρηνικά και σκοτώνει αδίστακτα. Οι απλοί αμερικάνοι ως λαός πάντως είναι πολύ καλύτεροι απ΄τους Ρώσους. Ο αγιορείτης γέροντας Μωυσής είχε ταξιδέψει στην Αμερική για μια ασθένεια. Όσο καιρό ήταν στο νοσοκομείο προσευχόταν για τους αμερικανούς. Αυτός έλεγε ότι σ' αυτή την προσευχή του αποκαλύφθηκε ότι οι αμερικανοί έχουν καλή προαίρεση και θρησκευτικό συναίσθημα. Αλλά έχουν κατακλυστεί απ' τον δαιμονικό ευδαιμονισμό , τις αιρέσεις, τις μαγείες. και γενικά κάθε σύγχρονη κακία έχει γεννηθεί εκεί και από εκεί μεταδίδεται σαν θανατηφόρος πνευματική ασθένεια σε όλο τον κόσμο. Ο αμερικανικός λαός είναι πραγματικά πνευματικά ασθενής. Μόνιμη αρρώστια. Μόνη όαση στην Αμερική καθ' οικονομία του Πανάγαθου Θεού είναι τα μοναστήρια του γέροντος Εφραίμ εξ Αριζόνας...
Οι αμερικανοί δεν είναι απλά χρεωστικοί στον πνευματικό νόμο, αλλά ακόμη χειρότερα, σαν αίτιοι του σύγχρονου κακού τους περιμένει πολύ σκληρή και ανείπωτη τιμωρία.

Για τα γεγονότα:
Ο μητροπολίτης της περιοχής μου (φιλοαγιορείτης) στο κυριακάτικο κήρυγμά του ανέφερε πως ο Οκτώβριος που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολος για τον Ελληνισμό και για το λόγο αυτό πρέπει να ετοιμαστούμε κυρίως πνευματικά με διάθεση μετανοίας και εν Χριστώ υπομονής.
Ο πνευματικός μου σε χθεσινή μας κουβέντα μου είπε πως αν τα γεγονότα εξαρτώνταν απ' το δικό μας λογισμό θα γινόταν αύριο κιόλας, αλλά το θείο θέλημα είναι ανεξιχνίαστο και ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα συμβούν. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τον καθημερινο μας πνευματικό αγώνα με πίστη και ελπίδα στο Χριστό, έτσι ώστε όταν αυτά συμβούν να δικαιούμαστε τη θεία βοήθεια.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας περιέφερα το βλέμα μου στα βουνά γύρω απ' το μοναστήρι και ασυναίσθητα είπα:
-Για δες τι πέτρα παντού πέτρα, όπου και αν πέσει το βλέμα σου βουνό και πέτρα και μου απάντησε με ένα μειδίαμα:
-Ναι ναι, αλλά αυτά θα μας σώσουν στις δύσκολες στιγμές...

ΥΓ. Θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα για τους Αμερικάνους.
Πριν πολλά χρόνια κάποιος γέροντας μου είχε πει, πως δεν είναι η Αμερική αυτή που σαν «σύμμαχος» βοηθάει τον ελληνισμό αλλά η ομογένεια. Οι Έλληνες ομογενείς είναι πολύ προκομμένοι οικονομικά και κοινωνικά και έχουν πολύ καλές θέσεις στο Αμερικανικό σύστημα διοίκησης. Βρίσκονται σε κέντρα αποφάσεων σε θέσεις κλειδιά όλης της ιεραρχίας και αυτοί «κρατάνε». Αυτοί «κρατήσαν» και τους Τούρκους στην εισβολή του 74. Τα σχέδια των σιωνιστών τότε, ήταν για κατάληψη απ’ τους Τούρκους όλης της μεγαλονήσου. Αυτοί ξεσηκώθηκαν αμέσως και θορυβήθηκε απ΄τις αντιδράσεις η Αμερικανική κυβέρνηση και σταμάτησαν οι Τούρκοι εκεί που σταμάτησαν. Και στο μέλλον πάλι θα μας βοηθήσει η ομογένεια στις δύσκολες στιγμές του Έθνους (;;;)
Επίσης μου είπε κάτι πολύ περίεργο που τώρα τελευταία το θυμήθηκα. Τον ρωτούσα (πριν δυο δεκαετίες περίπου) για τον επερχόμενο ΓΠΠ και για το τι θα κάνουν οι αμερικάνοι και μου είπε: «…Οι αμερικάνοι να δεις… κάτι θα γίνει και οι Αμερικάνοι θα κάτσουν στα αυγά τους…» Δεν το κατάλαβα τότε και δεν έδωσα σημασία. Αλλά με την πληροφορία απ’ τον Παπα-Γιάννη Καλαϊδη που έδωσε ο Φίλλιπος στο blog του κάτι πολύ «βαρύ» διαφαίνεται να συμβεί αλλά είναι ανεξιχνίαστο το τι ακριβώς θα είναι.

Αγαπητε αδελφε συμφωνω απολυτα μαζι σου! Δεν θα μπουρουσα να περιγραψω καλυτερα τα ψυχολογικα πορτραιτα των δυο ομαδων :) . Για τους ρωσους θα ηθελα να προσθεσω οτι κι εγω εχω διαπιστωση ποσο σκληροι κι αξεστοι ανθρωποι ειναι (δεν μιλαω για της εξαιρεσεις) σε διαφορα μερι του κοσμου που εχω συναντησει ρωσους.
Για τους Αμερικανους το ζυτημα ειναι πιο πολυπλοκο διοτι προερχονται απο διαφορα ευρωπαικα κρατη κυριως δυτικα αλλα υπαρχουν και πολλες αλλες ομαδες και να μιλας για αυτους σαν συνολο η ενιαιο εθνος δεν ειναι τοσο σωστο. Εξαλλου γ'αυτο δεν ειναι τυχαιο που ονομαζονται ηνωμενες πολιτειες (σε πλυθηντικο κι οχι ενικο). Επισης την τελευταια δεκαετια στις ΗΠΑ εχουν παει πολυ ρωσοι, πωλονοι και αλλες εθνικοτητες απο τα πρωιν κομμουνιστικα καθεστωτα. Ειδικα αυτοι η τελευταιοι διατουρουν τα εθιμα και τις ιδιαιτεροτητες τους και δεν αφομοιωνουνται ευκολα, εχουν χτισει τις εκκλησιες τους τα ιδρυματα τους κ.λ. Στην κορυφη βεβαια ειναι οι εβραιοι σιωνιστες οι οποιοι κρατανε στα χερια τους την τυχη των υπολυπων προαναφερθεντες ομαδων "καταναλωτων" και η εξωτερικη πολιτικη της χωρας.
ασπρο πουλι

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ