TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Silent » Sun Sep 02, 2012 4:34 pm

regina wrote:Οι πυλώνες του
συστήματος και τα
ειδικά μισθολόγια…
Όπως κατ’ επανάληψη έχει εξηγηθεί,
έχουμε ένα κατοχικό κράτος το
οποίο αντί να είναι στην υπηρεσία
της κοινωνίας, η οποία αποτελεί και
την αιτία ύπαρξης του κράτους,
απεναντίας το τελευταίο έχει
πλήρως αυτονομηθεί και καταπιέζει
και εκμεταλλεύεται την κοινωνία,
προκειμένου να συντηρείται σε
βάρος της κοινωνίας, ένα ολόκληρο
κρατικοδίαιτο, ολιγαρχικό και
διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό
σύστημα που κρύβεται πίσω του.
Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της
άσκησης της κρατικής εξουσίας,
επικεφαλής της οποίας είναι το
πολιτικό σύστημα.
Το πολιτικό σύστημα όμως δεν
μπορεί να δράσει (είτε για καλό είτε
για κακό) από μόνο του. Χρειάζεται
την άμεση συμβολή ορισμένων
μηχανισμών που αποτελούν και
τους πυλώνες στους οποίους
στηρίζεται. Αν λοιπόν κάποιος (ή
κάποιοι) από αυτούς τους πυλώνες
το εγκαταλείψει, τότε…. το πολιτικό
σύστημα θα καταρρεύσει.
Οι πυλώνες του πολιτικού
συστήματος είναι κυρίως οι:
1) Στρατός,
2) Αστυνομία,
3) Δικαιοσύνη,
4) Δημόσια Διοίκηση,
5) Πανεπιστημιακό κατεστημένο,
6) Συνδικαλιστικές Ηγεσίες και
7) Καθεστωτικά ΜΜΕ κ.λ.π..
Αν προσέξετε, μερικοί από τους
πυλώνες τους Συστήματος,
καλύπτονται από τα λεγόμενα
«ειδικά μισθολόγια» (ή και από
άλλα προνόμια). Είναι αμοιβές,
μεγαλύτερες των συνηθισμένων,
που καταβάλλονται στους
απασχολούμενους σ’ αυτούς τους
πυλώνες, προκειμένου να είναι
πρόθυμοι στην υπηρεσία του
Συστήματος.
Τώρα όμως ήρθε η δύσκολη ώρα
για το πολιτικό σύστημα να «βάλει
χέρι» στα εισοδήματα αυτών των
μηχανισμών ελέγχου της κοινωνίας
και προστασίας του ίδιου. Τώρα
επομένως δημιουργούνται και οι
πρώτες ρωγμές στο κέλυφος του
σάπιου και διεφθαρμένου
πολιτικού συστήματος.
Θα πρέπει λοιπόν, εκείνοι που
επανδρώνουν τους πυλώνες
στήριξης του πολιτικού
συστήματος, να αντιληφθούν ότι
δεν πρέπει πλέον να αγωνίζονται
κατά της μείωσης των αποδοχών
τους και να έρχονται σε σύγκρουση
με την κοινωνία, αλλά θα πρέπει να
ταχθούν με το μέρος της
δοκιμαζόμενης κοινωνίας με όραμα
ένα άλλο δημοκρατικό πολιτικό
σύστημα, στην υπηρεσία μιας
ελεύθερης, οικονομικά
ανεπτυγμένης και δίκαιης
κοινωνίας.

Μην ξεχνάμε και τις ΔΕΚΟ. Τα περισσότερα προνομία τα είχαν αυτοί εκτός από τους μισθούς που ήταν 18 κάθε χρόνο, χωρίς να πούμε και τα «τυχερά» που ειχαν σε αλλες ευκολίες. Για χάριν αστείου, να πω και ένα κουίζ… «Ποιας ΔΕΚΟ οι εργαζόμενοι είχαν την ευχέρεια να μεταθέτουν την αργία όταν έπεφτε σε Σ/Κ ώστε να μην την χάνουν»… Ο τυχερός κερδίζει στέβια. Και σε δεύτερη φάση να μην ξεχνάμε τα προνόμια των διαφόρων συντεχνιών(π.χ. των φαρμακοποιών με το εγγυημένο κέρδος κάθε χρόνο και τις πώλησης των αδειών τους σε εξωπραγματικές τιμές άνω και τους ενός εκ ευρώ τις καλές εποχές για κεντρικα φαρμακεια… τώρα είναι 200…).
Silent

Unread postby eternity » Sun Sep 02, 2012 4:44 pm

40palikj wrote:εγω δε μιλαω για το τωρα, εγω μιλαω για μετα την πτωχευση και την σταση πληρωμων, οι ηπα ειναι αυτες που θα βαλουν πλατη για εμας με φυσικα ανταλλαγμα τα πετρελαια, πως αλλωστε θα τα αφηναν να τα καρπουθουν οι φριτζηδες αν δεν μας στηριζαν μετα την πτωχευση;

πλανασαι πλανη οικτρα αν νομιζεις οτι θα βαλουν πλατη.....
Σε εχουν πουλησει στους Τουρκους και δεν εχεις παρει μυρωδια οπως ακριβως πουλησαν και την Κυπρο...
ΞΥΠΝΑ !!!!!!!!!!!!!!
Τα πετρελαια μπορουν να στα παρουν μεσω μια πολεμικης συγκρουσης με την Τουρκια κανεις μας δεν ξερει τι συνεννοήσεις εχουν κανει με τους Τουρκους .
Μην ονειρευεσαι συμμαχους ανυπαρκτους !! υπαρχει ενας νομος για τις ΗΠΑ ο νομος της σουπερδυναμης !
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Sun Sep 02, 2012 4:48 pm

40palikj wrote:εγω δε μιλαω για το τωρα, εγω μιλαω για μετα την πτωχευση και την σταση πληρωμων, οι ηπα ειναι αυτες που θα βαλουν πλατη για εμας με φυσικα ανταλλαγμα τα πετρελαια, πως αλλωστε θα τα αφηναν να τα καρπουθουν οι φριτζηδες αν δεν μας στηριζαν μετα την πτωχευση;

Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν ΗΠΑ με την μορφή που είναι σήμερα μετα τα γεγονότα της πόλης.

Έχει ξεκάθαρα αναφερθεί ότι θα γίνει κάτι που θα γονατισει τις ΗΠΑ και μετα θα συμφωνήσουν οι υπόλοιποι να μας δώθει η πόλη.

Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς όσοι Έλληνες θα έχουν επιζήσει θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί και πόσως θα τους ενδιαφέρει εάν πάρουμε την πόλη η όχι.

Κάνουμε φιλολογικες συζητησεις επι συζητήσεων αντί να μιλάμε για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι αυτο που βιώνουμε τώρα ως ΕΛΛΑΣ δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρο τόσο γρηγορότερα θα προετοιμαστούμε εγκεφαλικά και σωματικά.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby eternity » Sun Sep 02, 2012 4:56 pm

Michalis wrote:Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν ΗΠΑ με την μορφή που είναι σήμερα μετα τα γεγονότα της πόλης.

Έχει ξεκάθαρα αναφερθεί ότι θα γίνει κάτι που θα γονατισει τις ΗΠΑ και μετα θα συμφωνήσουν οι υπόλοιποι να μας δώθει η πόλη.

Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς όσοι Έλληνες θα έχουν επιζήσει θα προσπαθήσουν να μείνουν ζωντανοί και πόσως θα τους ενδιαφέρει εάν πάρουμε την πόλη η όχι.

Κάνουμε φιλολογικες συζητησεις επι συζητήσεων αντί να μιλάμε για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πως θα το αντιμετωπίσουμε.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι αυτο που βιώνουμε τώρα ως ΕΛΛΑΣ δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρο τόσο γρηγορότερα θα προετοιμαστούμε εγκεφαλικά και σωματικά.

Μιχαλη ειναι πασιφανές αυτο που φωναζουν και πρωην αξιωματουχοι σε θεσεις κλειδια στις ΗΠΑ:
" Οι ΗΠΑ έχουν καταρρεύσει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, νομικά, συνταγματικά και σε σχέση με το περιβάλλον."
Ο γιγαντας εχει αρχισει να γονατιζει να βλεπουμε και εμεις την πραγματικοτητα.
η πολεμικη μηχανη που εστησαν οι ΗΠΑ στον 20ο και 21ο αιωνα υποστηριζοντας πολεμους και επεκτατικη πολιτικη με σκοπο να εκμεταλλευτεί κρατη καταρρεει.Επεσε στην παγιδα που εστησε μονη της τα εξοδα και οι δαπανες αυτου υπερ στρατου εχουν γονατισει την οικονομια των ΗΠΑ.
Δεν ξερω τι αλλο θα επακολουθησει στην αλλη μερια του ατλαντικου παντως τα νεα που ερχονται απο εκει και μαλιστα απο πρωην υπουργους ανθρωπους που υπηρετουσαν στο Θησαυροφυλακιο ειναι δυσοίωνα.

Σ.Σ δεν ειμαι κουμουνιστρια ουτε κυκλοφορουσα ποτε με ταγαρι και σανδαλια....( προλαβαινω μην μου κολλησουν καμια ταμπελα παλι)
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Silent » Sun Sep 02, 2012 5:09 pm

eternity wrote:
Michalis wrote:Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν ΗΠΑ με την μορφή που είναι σήμερα μετα τα γεγονότα της πόλης.

Μιχαλη ειναι πασιφανές αυτο που φωναζουν και πρωην αξιωματουχοι σε θεσεις κλειδια στις ΗΠΑ:
" Οι ΗΠΑ έχουν καταρρεύσει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, νομικά, συνταγματικά και σε σχέση με το περιβάλλον."
Ο γιγαντας εχει αρχισει να γονατιζει να βλεπουμε και εμεις την πραγματικοτητα.
η πολεμικη μηχανη που εστησαν οι ΗΠΑ στον 20ο και 21ο αιωνα υποστηριζοντας πολεμους και επεκτατικη πολιτικη με σκοπο να εκμεταλλευτεί κρατη καταρρεει.Επεσε στην παγιδα που εστησε μονη της τα εξοδα και οι δαπανες αυτου υπερ στρατου εχουν γονατισει την οικονομια των ΗΠΑ.
Δεν ξερω τι αλλο θα επακολουθησει στην αλλη μερια του ατλαντικου παντως τα νεα που ερχονται απο εκει και μαλιστα απο πρωην υπουργους ανθρωπους που υπηρετουσαν στο Θησαυροφυλακιο ειναι δυσοίωνα.

Σ.Σ δεν ειμαι κουμουνιστρια ουτε κυκλοφορουσα ποτε με ταγαρι και σανδαλια....( προλαβαινω μην μου κολλησουν καμια ταμπελα παλι)

Lab.jpg
Lab.jpg (130.45 KiB) Viewed 439 times

Ο πινακας μιλαει απο μονους του για τα "τεχνασματα" των αμερικανων... παντα ενας πολεμος ηταν "κερδοφορος" για καποιους στην απεναντι οχθη... Ισως ομως τωρα... Οχι...
Silent

Unread postby regina » Sun Sep 02, 2012 5:33 pm

http://olympia.gr/2010/07/02/marseil/“στα τσιγγέλια των κρεοπωλείων της
πόλης ήταν αναρτημένα τεμάχια
ανθρωπίνου κρέατος με τη
μακάβρια ταμπέλα: “Γκιαούρ ετισί”
δηλαδή ελληνικό κρέας”
Το βράδυ το μονοφώνι κορυφώνεται.
Η σφαγή δε σταματά . Μόνο όταν τα
πλοία ρίχνουνε προβολείς γίνεται
μια πρόσκαιρη ησυχία. Μερικοί που
καταφέρανε να φτάσουνε ζωντανοί
ίσαμε τη μαούνα, μας ιστορούνε το
τι γίνεται όξω, στις γειτονιές. Οι
τσέτες του Μπεχλιβάν και οι
στρατιώτες τού Νουρεντίν τρώνε
ανθρώπινο κρέας κτλ.Αυτό το κείμενο θα ήθελα να το διαβάζω σε όλους τους θαυμαστές των τουρκικών σίριαλ.Το 1923 οι τούρκοι πουλησαν τα κόκαλα των ελλήνων στους γάλλους για να κανουν σαπούνι μασσαλίας δημιουργωντας διπλωματιko επεισόδιο σε 4 δυνάμεις.Δίνοντας έτσι λαμπρό παράδειγμα στο Χιτλερ.
regina

Unread postby SUKHOI » Mon Sep 03, 2012 12:14 am

.......................
Last edited by SUKHOI on Mon Sep 10, 2012 1:05 am, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby grypas » Mon Sep 03, 2012 3:29 pm

akerm wrote: όλες οι παραπάνω σκέψεις δεν αναιρούν καμία μα καμία προόρηση έχει υποθεί απο τους Αγίους της εποχής μας...οπότε μη πλακώσετε να τα απορρίψετε...

αυτο βρε akerm πως το στοιχειοθετεις?
grypas

Unread postby nick_the_greek » Mon Sep 03, 2012 3:35 pm

marjory wrote:
grypas wrote:
akerm wrote: όλες οι παραπάνω σκέψεις δεν αναιρούν καμία μα καμία προόρηση έχει υποθεί απο τους Αγίους της εποχής μας...οπότε μη πλακώσετε να τα απορρίψετε...

αυτο βρε akerm πως το στοιχειοθετεις?

Ο akerm είναι η ψύχραιμη φωνή του φόρουμ και ο μόνος που λέει ότι τα γεγονότα αργούν.... :lol: :lol: :lol:

[άσχετα αν έχει δημιουργήσει πυρηνικό καταφύγιο με προμήθειες για μια πενταετία] ;) ;) ;) :lol: 8-) 8-)

αχά...

Και άλλα βέλη στη φαρέτρα μας λοιπόν :mrgreen:
nick_the_greek

Unread postby filos » Mon Sep 03, 2012 4:11 pm

thanos69b wrote:
filos wrote:
grypas wrote:Λαθος κανεις σε αυτο...δεν εχω ουτε αποκωδικοποιητες παρει, ουτε το χαρατσι εχω πληρωσει, ουτε την εφορια...Ιντερνετ ομως εχω πακετο με το τηλεφωνο γιατι ειναι βασικοτερη αναγκη.

Μα αυτό ακριβώς εννοώ. Έχεις(έχουμε) και τηλέφωνο και ίντερνετ ενώ άλλοι τρώνε είτε σε συσσίτια είτε από συγγενείς.(είτε πηδάνε από μπαλκόνια).

Ιντερνετ μπορεί να κλέβεις από τον γείτονα,
[/color]
.... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

χαχαχα, σωστό. Οκ, παιδιά, έκανα λάθος.
filos

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ