TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby yiannis » Sun Sep 02, 2012 12:31 am

κορίτσα μαζευτε λιγο τους κ...ους σας γιατι τσουξαν τα ματια μας :geek:
yiannis

Unread postby anto » Sun Sep 02, 2012 1:13 am

regina wrote:Σχετικά με το όραμα της ηλικιωμένης κυρίας στο σαιτ του κωτσαρικου και το ζήτημα του σεισμού 9.5 ρίχτερ,όπως σας έχω πει σε παλιότερο ποστ φέτος το φεβρουάριο του 2012 στη μόνη Φιλοθέης Αθήνα μετά τον εσπερινό ένας μοναχός είπε στο κόσμο ότι θα γίνει ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα και θα καταπόντιστεί η Σαντορίνη.Δεν είπε πότε.

το ακουσες με τα αυτια σου ή σου το ειπαν αλλοι; Υπαρχει κάποιος αλλος εδω μεσα που να το εχει ακουσει;
anto

Unread postby foteini » Sun Sep 02, 2012 1:18 am

Regina έγραψε:
"Τώρα ανακάλυψες τη διαφθορά και το αναξιοκρατικό σύστημα ή απλά τώρα σε συμφέρει να το ανακαλύψεις γιατί χάνεις κεκτημένα; ή απλά σε ενοχλεί που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ό,τι και αυτοί; Μάλλον δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου. Δεν τους στηρίζω."

Αυτά είναι τα συμπεράσματα που έβγαλες Ρεγκίνα μου, από όσα έγραψα;
Τι να πω... Κρίμα που χρησιμοποιείς την ίδια ¨επιχειρηματολογία¨ με τους ¨σωτήρες¨ μας. Όταν κάποιος αντισταθεί στη σωτηρία τους, αμέσως είναι ο βολεμένος που δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα του τα αμαρτωλά που μας έφεραν την κρίση!
Λυπάμαι πολύ!
Εαν μιλάω έτσι από ιδιοτέλεια ή από πραγματικό πόνο για την συντελούμενη διάλυση της Ελλάδας, αυτό το ξέρει ο Θεός και η συνείδησή μου ειναι αναπαυμένη.
Το πότε ανακάλυψα εγώ τη διαφθορά και το αναξιοκρατικό σύστημα δεν έχει καμία σχέση με την ουσία της συζήτησής μας.
Το να με συμφέρει να το ανακαλύψω τώρα από ιδιοτέλεια, δεν με αγγίζει καν και δεν καταλαβαίνω ούτε τι θέλεις να πεις!
Στο αν με ενοχλεί που εγώ δεν μπορώ να κάνω τα ίδια που κάνουν αυτοί, δεν καταδέχομαι ούτε καν να απαντήσω...
Όταν χρησιμοποιείς τα επιχειρήματα αυτών που λες ότι δεν τους στηρίζεις, τότε κάνεις αυτό ακριβώς που αποποιείσαι. Δηλαδή τους στηρίζεις , έστω και άθελά σου!

Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα επάρατα κεκτημένα που μας φαλήρισαν και πρέπει να κοπούν για να ορθοποδήσουμε με τη βοήθεια των ¨σωτήρων¨ μας;
Μήπως είναι το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία και περίθαλψη, στην παιδεία, στην αξιοπρεπή σύνταξη;
Μήπως είναι το δικαίωμα στην ελευθερία, στην ελπίδα, στην αξιοπρέπεια, στην ανεξαρτησία χωρίς τον ασφυκτικό έλεγχο των πάντων που προωθούν ως τη σωτήρια λύση στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν εδώ και δεκαετίες;
Γιατί μόνο αυτά τα κεκτημένα κόβονται αλύπητα την ίδια ώρα που τα ¨κεκτημένα¨ της ελίτ και της διαπλοκής, ντόπιας και ξένης, παραμένουν άθικτα.
Αν νομίζεις ότι σώζεται η πατρίδα έτσι....καλά.
foteini

Unread postby bloomyria » Sun Sep 02, 2012 4:18 am

regina wrote:
foteini wrote:Regina έγραψε:
"Τώρα ανακάλυψες τη διαφθορά και το αναξιοκρατικό σύστημα ή απλά τώρα σε συμφέρει να το ανακαλύψεις γιατί χάνεις κεκτημένα; ή απλά σε ενοχλεί που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ό,τι και αυτοί; Μάλλον δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου. Δεν τους στηρίζω."

Αυτά είναι τα συμπεράσματα που έβγαλες Ρεγκίνα μου, από όσα έγραψα;
Τι να πω... Κρίμα που χρησιμοποιείς την ίδια ¨επιχειρηματολογία¨ με τους ¨σωτήρες¨ μας. Όταν κάποιος αντισταθεί στη σωτηρία τους, αμέσως είναι ο βολεμένος που δεν θέλει να χάσει τα κεκτημένα του τα αμαρτωλά που μας έφεραν την κρίση!
Λυπάμαι πολύ!
Εαν μιλάω έτσι από ιδιοτέλεια ή από πραγματικό πόνο για την συντελούμενη διάλυση της Ελλάδας, αυτό το ξέρει ο Θεός και η συνείδησή μου ειναι αναπαυμένη.
Το πότε ανακάλυψα εγώ τη διαφθορά και το αναξιοκρατικό σύστημα δεν έχει καμία σχέση με την ουσία της συζήτησής μας.
Το να με συμφέρει να το ανακαλύψω τώρα από ιδιοτέλεια, δεν με αγγίζει καν και δεν καταλαβαίνω ούτε τι θέλεις να πεις!
Στο αν με ενοχλεί που εγώ δεν μπορώ να κάνω τα ίδια που κάνουν αυτοί, δεν καταδέχομαι ούτε καν να απαντήσω...
Όταν χρησιμοποιείς τα επιχειρήματα αυτών που λες ότι δεν τους στηρίζεις, τότε κάνεις αυτό ακριβώς που αποποιείσαι. Δηλαδή τους στηρίζεις , έστω και άθελά σου!

Αλήθεια, ποια είναι αυτά τα επάρατα κεκτημένα που μας φαλήρισαν και πρέπει να κοπούν για να ορθοποδήσουμε με τη βοήθεια των ¨σωτήρων¨ μας;
Μήπως είναι το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία και περίθαλψη, στην παιδεία, στην αξιοπρεπή σύνταξη;
Μήπως είναι το δικαίωμα στην ελευθερία, στην ελπίδα, στην αξιοπρέπεια, στην ανεξαρτησία χωρίς τον ασφυκτικό έλεγχο των πάντων που προωθούν ως τη σωτήρια λύση στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν εδώ και δεκαετίες;
Γιατί μόνο αυτά τα κεκτημένα κόβονται αλύπητα την ίδια ώρα που τα ¨κεκτημένα¨ της ελίτ και της διαπλοκής, ντόπιας και ξένης, παραμένουν άθικτα.
Αν νομίζεις ότι σώζεται η πατρίδα έτσι....καλά.

Εσύ νομίζεις ότι αν σταματήσεις να πληρώνεις εφορία προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο ετοιμοθάνατο έθνος ,θα εξαφανισεις την διαπλοκή το φαγοποτι εγχώριο και ξένο και θα έχεις παιδεία υγεία εργασία και αξιοπρεπεις συντάξεις και ,μισθούς;Ωραίο το όνειρο σου συνέχισε να κοιμάσαι ...

Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν πρέπει να μαλώνουμε για τον τρόπο πληρωμής (ή μη πληρωμής) των φόρων. Είναι προσωπικό θέμα αλλά και θέμα πνευματικού. Ακριβώς το ίδιο με τις προμήθειες δλδ.
bloomyria

Unread postby crusader1453 » Sun Sep 02, 2012 6:50 am

eternity wrote:
crusader1453 wrote:ενταξει οκ. οτι και να πω ζησε στο παραμυθι σου. ριξε τις ευθυνες σου σε αλλους αφου σε βολευει. αφου δεν νιωνεις τι σου λεω δεν φταιω εγω. προφανως ολοι οι ελληνες ειμαστε προιον παρθενογεννησης. ελεος πια.

υγ....την ασφαλεια του σπιτιου μου την εξασφαλιζουν οι ιερεις που αμα δεν τους δωσω 20ρικο δεν κανουν τρισαγιο? ενταξει ελεος. μην ακουω τωρα και χαζομαρες. περα απο τους μοναχους και μερικους μετρημενους στα δαχτυλα ιερεις εντος πολεως, οι υπολοιποι ειναι για την χατζαρα του Προφητη Ηλια.

εγω ο διεφθαρμενος Ελληνας φταιω ...και για τους ιρλανδους και για τους Προτογαλους και για τους Ιταλους και τους Ισπανους..... εννοειται η αιτια του κακου ειμαι εγω.

"Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε” με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε” Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα.
Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν” για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

π.Παΐσιος, αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»

Δεν σε εντυπωσιαζει το γεγονος οτι ο γ.Παισιος τοσα χρονια πριν προεβλεψε τη σημερινη κατασταση χρησιμοποιωντας το ρημα επεβαλαν ( και θα επιβαλλουν) και οχι τη φραση θα δημιουργησετε μεγαλο χρεος?

καπου τα εχεις μπερδεψει...σου ειπα εγω οτι το χρεος το κρατικο το δημιουργησαμε εμεις?
Εγω για τις τραπεζες μιλησα και για αυτους τους "πρωην χλιδατους" που χρωστανε και τωρα κλαιγονται.
Τωρα για οσα εχουν γραφτει για τον γ. Παισιο επετρεψε μου να εχω καποιες αμφιβολιες για το τι εχει πει, γιατι πολλες φορες εχουν βαλει λογια στο στομα του καποιοι, προκειμενου να ταιριαξιουν τα μελουμενα. Συνηθως οι γερονες μιλανε λιτα και λενε λιγες κουβεντες. Σε αυτο που παρεθεσες βλεπω ολοκληρο κειμενο. Δεν νομιζω να ειπε ολο αυτο το κατεβατο. Μηπως καποιοι βαλανε λιγο σαλτσιτσα?
crusader1453

Unread postby Michalis » Sun Sep 02, 2012 8:23 am

regina wrote:Είμαι στο μπαλκόνι πίνω καφέ περνάει μια κύρια από κάτω και ρωτάει την εβδομήνταχρονη γειτονισσα μου Έλλη θα πάμε στην παράκληση ;και της απαντάει η Έλλη όχι θα χάσω το τουρκικό σίριαλ!!!Έτσι για να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε.

Δεν πειραζει, σε λιγο καιρο που θα εχει τους Τουρκους εδω, θα βλεπει το τουρκικο σηριαλ LIVE...
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby Michalis » Sun Sep 02, 2012 8:53 am

crusader1453 wrote:
eternity wrote:
regina wrote:Τώρα ανακάλυψες τη διαφθορά και το ανάξιοκρατικό σύστημα η απλά τώρα σε συμφέρει να το ανακαλύψεις γιατί χάνεις κεκτημένα;ή απλά σε ενοχλεί που εσύ δεν μπορείς να κάνεις ότι και αυτοί;Μάλλον δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου
δεν τους στηρίζω.

.

Ναι χρειαστηκε να φτασουμε εδω για να μαθουμε και να πιστεψουμε οτι ειμαστε μερος του σιωνομασσονικου συστηματος. Γιατι τωρα χρειαστηκε να ψαξω πως τι και γιατι φτασαμε εως εδω. Μεχρι τωρα με κοιμιζαν τωρα δεν με κοιμιζουν ,τωρα εχω τα ματια μου ανοιχτα καλη μου τωρα προσευχομαι με μεγαλυτερη ενταση και παθος.
Ναι τωρα εχω εμπιστευτει περισσοτερο απο ποτε την ζωη μου στα χερια του Θεου και τωρα ξερω οτι δεν θα με αφησει οσο και αν μας πολεμανε οσο και αν μας λοιδωρουνε γιατι εγω δεν ηξερα ή μαλλον μας εκαναν να μην ξερουμε

καλα ενταξει. κανεις δεν ηξερε. ολα ητανε φυσιολογικα. το 96 δεν ξεσηκωθηκες με τα ιμια. γτ? ουτε τοτε ηξερες? αλλα οταν σου κοψανε την συβταξη και τον παρα Ελληνα αμεσως εκανες τους αγανακτισμενους. ελα πες την αληθεια, δεν σε ενοιαζε. δεν ητανε δικο σου προβλημα και αδιαφορουσες.
δεν ηξερες για τα ρουσφετια στο δημοσιο? την αναξιοκρατια? τις μιζες και τα φακελακια? το σκανδαλο του χρηματιστηριου? γιατι δεν αντεδρασες? μηπως γτ ακομα ο μισθος σου ητανε παχουλος? πολυ φαρισαισμος επεσε.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΚΡΙΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ......

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ
Last edited by Michalis on Sun Sep 02, 2012 9:16 am, edited 1 time in total.
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby regina » Sun Sep 02, 2012 8:57 am

Michalis wrote:
regina wrote:Είμαι στο μπαλκόνι πίνω καφέ περνάει μια κύρια από κάτω και ρωτάει την εβδομήνταχρονη γειτονισσα μου Έλλη θα πάμε στην παράκληση ;και της απαντάει η Έλλη όχι θα χάσω το τουρκικό σίριαλ!!!Έτσι για να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε.

Δεν πειραζει, σε λιγο καιρο που θα εχει τους Τουρκους εδω, θα βλεπει το τουρκικο σηριαλ LIVE...

Δεύτερο επεισόδιο:πάω κομμωτήριο πριν από εμένα θα κόψει τα μαλλιά ένα κοριτσάκι του δημοτικού με τη μαμα του, το ρωτάει η κομμωτρια πώς να σου τα κόψω;Όπως η Μπαχαρ! απαντάει η μικρή.Πλέον δεν χρειάζεται παιδομαζωμα τα παιδιά θα μιλάνε τουρκικά χωρίς να πέσει τουφεκια.Γιαβας γιαβάς!
Last edited by regina on Sun Sep 02, 2012 9:17 am, edited 2 times in total.
regina

Unread postby Μαρία » Sun Sep 02, 2012 9:15 am

regina wrote:
Michalis wrote:

Δεύτερο επεισόδιο:πάω κομμωτήριο πριν από εμένα θα κόψει τα μαλλιά ένα κοριτσάκι του δημοτικού με τη μαμα του, το ρωτάει η κομμωτρια πώς να σου τα κόψω;Όπως η Μπαχαρ! απαντάει η μικρή.

αυτο ειναι επιδημια, οχι σηριαλ! :lol:
Μαρία

Unread postby Michalis » Sun Sep 02, 2012 9:21 am

regina wrote:
Michalis wrote:

Δεύτερο επεισόδιο:πάω κομμωτήριο πριν από εμένα θα κόψει τα μαλλιά ένα κοριτσάκι του δημοτικού με τη μαμα του, το ρωτάει η κομμωτρια πώς να σου τα κόψω;Όπως η Μπαχαρ! απαντάει η μικρή.Πλέον δεν χρειάζεται παιδομαζωμα τα παιδιά θα μιλάνε τουρκικά χωρίς να πέσει τουφεκια.

Μαζεψε πολυ ο καιρος....

Και το καθαρισμα της ηρας απ το σταρι θα ειναι πολυ επωδυνο. Γιατι εσυ θα σωνεσαι αλλα ο αδελφος σου θα χανεται....

Και το "οπως εστρωσε ο καθενας θα κοιμηθει" εμενα δεν μου λεει τιποτα, αντιθετως εαν χαθει ο αδελφος μου χανομαι κι εγω...γιατι ο Αλλος ειναι η Σωτηρια μου

Κανεις δεν σωνεται αφ`εαυτου...
Michalis

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ