TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 11:30 pm

filos wrote:
Μαρία wrote:http://www.katohika.gr/2012/09/blog-post_3115.html

εγω μολις τελειωσα την αναγνωση του συγκεκριμενου αρθρου κ ε..... μεντες!
οποιος καταφερει κ το διαβασει, γτ ειναι τεραστειο, ας μου πει οτι δεν ειναι αληθεια!!!

Τώρα, το ότι στο site που πάρεθεσες, γίνεται παρέλαση αποκρυφιστικών συμβόλων στο top banner δεν σε έκανε να σκεφτείς?
Μακρυά από αυτά, τίποτα δεν είναι αλήθεια.

:o :o :o :o :o δεν το γνωριζα!!!!!!!!!!! το ειδα που κυκλοφορουσε στο ιντερνετ κ το διαβασα κ ειδα ολα αυτα κ εφριξα!!!!!!!!filos να εισαι καλα γτ δε θα κοιμομουνα το βραδυ! πραγματικα...δεν ειδα αυτα που λες! ειμαι παντελως ασχετη! αλλα πως τα μπερδευουν ολα βρε παιδια ολοι αυτοι...πως τα κανουν ολα εναν αχταρμα για να περασουν ολα αυτα που θελουν...σ ευχαριστω!! φτου φτου μακρια απο μενα!!!!
Μαρία

Unread postby SUKHOI » Sat Sep 01, 2012 11:32 pm

....................
Last edited by SUKHOI on Mon Sep 10, 2012 10:19 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 11:32 pm

allimonos wrote:

οποιος καταφερει κ το διαβασει, γτ ειναι τεραστειο, ας μου πει οτι δεν ειναι αληθεια!!!

...δεν είναι αλήθεια-περσινα ξινα σταφύλια με ολίγη απο λιακόπουλο-μην χάνεις πολύτιμο χρόνο

τι πολυτιμο χρονο! εδω κοντεψα να χασω χρονια :lol: :lol:
Μαρία

Unread postby SUKHOI » Sat Sep 01, 2012 11:41 pm

.................................
Last edited by SUKHOI on Mon Sep 10, 2012 10:16 pm, edited 1 time in total.
SUKHOI

Unread postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 11:45 pm

SUKHOI wrote:
regina wrote:Είμαι στο μπαλκόνι πίνω καφέ περνάει μια κύρια από κάτω και ρωτάει την εβδομήνταχρονη γειτονισσα μου Έλλη θα πάμε στην παράκληση ;και της απαντάει η Έλλη όχι θα χάσω το τουρκικό σίριαλ!!!Έτσι για να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε.

η κυρια ελλη εχει δικιο και μαλλιστα ειναι πολλα χρονια μπροστα απο ολους σας. εγω που την καταλαβα θα σου πω τι σκεφτηκε και γιατι απαντησε ετσι.σε λιγο καιρο τουρκια δεν θα υπαρχει αν χασω τα σιριαλ που θα τα ξαναδω?ενω παρακλησης στον ΘΕΟ μας θα γινονται στον αιωνα τον απαντα. :mrgreen:

να ητανε και καμια σειρα της προκοπης.ολα φθηνιες. και αυτη η γλωσσα ρε παιδι μου. δεν ηχει καλα στα αυτια μου. ενα χαλι μαυρο. ο μουρατ, ο χεσαν, ο πεξαν και ο μαχμουτ. μογγολα
crusader1453

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 11:46 pm

crusader1453 wrote:
SUKHOI wrote:
regina wrote:Είμαι στο μπαλκόνι πίνω καφέ περνάει μια κύρια από κάτω και ρωτάει την εβδομήνταχρονη γειτονισσα μου Έλλη θα πάμε στην παράκληση ;και της απαντάει η Έλλη όχι θα χάσω το τουρκικό σίριαλ!!!Έτσι για να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε.

η κυρια ελλη εχει δικιο και μαλλιστα ειναι πολλα χρονια μπροστα απο ολους σας. εγω που την καταλαβα θα σου πω τι σκεφτηκε και γιατι απαντησε ετσι.σε λιγο καιρο τουρκια δεν θα υπαρχει αν χασω τα σιριαλ που θα τα ξαναδω?ενω παρακλησης στον ΘΕΟ μας θα γινονται στον αιωνα τον απαντα. :mrgreen:

να ητανε και καμια σειρα της προκοπης.ολα φθηνιες. και αυτη η γλωσσα ρε παιδι μου. δεν ηχει καλα στα αυτια μου. ενα χαλι μαυρο. ο μουρατ, ο χεσαν, ο πεξαν και ο μαχμουτ. μογγολα

ο χεσαν :lol: :lol:
Μαρία

Unread postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 11:50 pm

μαρια, ο χεσαν με την γιουσουρουμ φωνη.... :lol:
crusader1453

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 11:51 pm

crusader1453 wrote:μαρια, ο χεσαν με την γιουσουρουμ φωνη.... :lol:

:lol: :lol:
Μαρία

Unread postby crusader1453 » Sat Sep 01, 2012 11:54 pm

παντως τους παραδεχομαι μερικους για αυτα που γραφουν. πως καταφερνουν και τα κανουν ολα ενα αχταρμα ειναι αξιο προσοχης,,,,χαχαχαχ

ακου λεει.. μασσαλια= εκι που ψαρευαμε. ναι ρε φιλε, φευγΑνε απο την ελλαδα και πηγαινανε μασσαλια. δλδ το τι βλακεια θα γραψει ο ανθρωπος για να πουλησει κανενα βιβλιο εναι αξιοθαυμαστο...

νεφελιμ, ελοχιμ... πιπεριμ πιπεριμ..
Last edited by crusader1453 on Sat Sep 01, 2012 11:55 pm, edited 1 time in total.
crusader1453

Unread postby Μαρία » Sat Sep 01, 2012 11:58 pm

crusader1453 wrote:

παντως τους παραδεχομαι μερικους για αυτα που γραφουν. πως καταφερνουν και τα κανουν ολα ενα αχταρμα ειναι αξιο προσοχης,,,,χαχαχαχ

ακου λεει.. μασσαλια= εκι που ψαρευαμε. ναι ρε φιλε, φευγΑνε απο την ελλαδα και πηγαινανε μασσαλια. δλδ το τι βλακεια θα γραψει ο ανθρωπος για να πουλησει κανενα βιβλιο εναι αξιοθαυμαστο...

τα εχουνε κανει αχταρμα! κ με τι τεχνη τα αναλυουνε ολα! παντως ο filos εχει δικιο...επρεπε να δω τα σχεδιακα επανω επανω...θα ε...να απο την αρχη μεντες κ δε θα το διαβαζα :lol: :lol:
Μαρία

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ