TRASH CAN

Τα πάντα περί Γεωπολιτικών και μόνο...

Re: Επερχόμενα και προφητείες

Unread postby eternity » Tue Aug 28, 2012 1:44 pm

marjory wrote:
Michalis wrote:

Γ.Παϊσιος :......... Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.

Ισχυρά κίνητρα για συναλλαγές μόνο με πιστωτικές κάρτες

το ιδιο θα κανουν και με τις χρεωστικες καρτες οι οποιες βρισκονται σε ανθηση μετα την μεγαλη οικονομικη δυσπραγια.
«Φώτισόν μου, το σκότος, Κύριε!» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby nick_the_greek » Tue Aug 28, 2012 1:55 pm

Από τον β' τόμο του Ζουρνάτζογλου:

Για τις νέες ταυτότητες ο γέροντας Παϊσιος είχε πει "ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος."
nick_the_greek

Unread postby yelem » Tue Aug 28, 2012 1:59 pm

nick_the_greek wrote:Από τον β' τόμο του Ζουρνάτζογλου:

Για τις νέες ταυτότητες ο γέροντας Παϊσιος είχε πει "ότι θα προσπαθήσουν πολλές φορές να τις δώσουν, αλλά τελικά δεν θα προλάβουν, γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος."

άντε να δούμε, τι θα δούμε....
yelem

Unread postby nick_the_greek » Tue Aug 28, 2012 2:26 pm

Γέροντας Παΐσιος: Στην γενιά την δική σου θα γίνουν όλα όσα γράφουν οι Γραφές περί αντιχρίστου.

".. Θ Α Ρ Σ Ε Ι Τ Ε !
Έχουμε δρόμο μπροστά...
που οδηγεί στην Νέα Ρώμη!
και από εκεί...

αρνούμενοι το σφράγισμα...

στον Παράδεισο!"
nick_the_greek

Unread postby eternity » Tue Aug 28, 2012 9:11 pm

grypas wrote:E μα αυτο λεω κι εγω! 3 χρονια πισω στο να σας πιασει η κριση εισαστε!

Να θυμισω σε αυτο το σημειο οτι η επαρχια που δεν εχει πληγει απο την κριση οπως φαινεται....ψηφισε ΝΔ+ ΠΑΣΟΚ.

Η πρωτευουσα και γενικα τα μεγαλα αστικα κεντρα( βλ.Θεσσαλονικη φτωχομανα ,Πατρα) καταψηφισαν αφου οπως φαινεται βιωνουν το πιο σκληρο προσωπο της κρισης την ανέχεια την πεινα την ανεργια με τους χιλιαδες αστεγους.
Να θυμισω επισης οτι Αθηναιοι και Θεσσαλονικεις πηραν μερος σε συντριπτικο ποσοστο στις μεγαλες διαδηλωσεις.
Εφαγαν χημικα με τη σεσουλα ,ενιοτε ξυλο και σπασιμο κεφαλιων με γκλομπς.
Ξερω οτι υπηρχαν και ατομα απο επαρχια αλλα οφειλουμε να πουμε οτι ο κυριος κορμος ηταν ελληνες των αστικων κεντρων.

Υ.Γ. μην γραψει κανενας και οι μεγαλης ηλικιας Ελληνες γιατι απλα να υπνεθυμισω οτι σε συτντριπτικο ποσοστο ζουν στην επαρχια.
Εδω οι αγαπημενοι φιλοι μου Αιτωλοακρνες εδωσαν 32, 65 % στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ 14,92 . Ποσοστο ακομα μεγαλυτερο απο το συγκεντρωτικο που ελαβε ο μανοφθαλμους και ο βαρέλας. Δεν εχω τιποτα με τους αγαπητους φιλους.
http://ekloges.singularlogic.eu/v2012B/ ... ndex.html#{"cls":"level","params":{"level":"ep","id":30}}

Εδω ενα screen shot απο την εκλογικη εικονα στις προσφατες εκλογες του Ιουνιου

Image
Last edited by eternity on Tue Aug 28, 2012 9:20 pm, edited 1 time in total.
eternity
Καθολικός Συντονιστής

Unread postby Michalis » Tue Aug 28, 2012 9:23 pm

eternity wrote:
grypas wrote:E μα αυτο λεω κι εγω! 3 χρονια πισω στο να σας πιασει η κριση εισαστε!

Να θυμισω σε αυτο το σημειο οτι η επαρχια που δεν εχει πληγει απο την κριση οπως φαινεται....ψηφισε ΝΔ+ ΠΑΣΟΚ.

Η πρωτευουσα και γενικα τα μεγαλα αστικα κεντρα( βλ.Θεσσαλονικη φτωχομανα ,Πατρα) καταψηφισαν αφου οπως φαινεται βιωνουν το πιο σκληρο προσωπο της κρισης την ανέχεια την πεινα την ανεργια με τους χιλιαδες αστεγους.
Να θυμισω επισης οτι Αθηναιοι και Θεσσαλονικεις πηραν μερος σε συντριπτικο ποσοστο στις μεγαλες διαδηλωσεις.
Ξερω οτι υπηρχαν και ατομα απο επαρχια αλλα οφειλουμε να πουμε οτι ο κυριος κορμος ηταν ελληνες των αστικων κεντρων.

Υ.Γ. μην γραψει κανενας και οι μεγαλης ηλικιας Ελληνες γιατι απλα να υπνεθυμισω οτι σε συτντριπτικο ποσοστο ζουν στην επαρχια.
Εδω οι αγαπημενοι φιλοι μου Αιτωλοακρνες εδωσαν 32, 65 % στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ 14,92 . Ποσοστο ακομα μεγαλυτερο απο το συγκεντρωτικο που ελαβε ο μανοφθαλμους και ο βαρέλας. Δεν εχω τιποτα με τους αγαπητους φιλους.
http://ekloges.singularlogic.eu/v2012B/ ... ndex.html#{"cls":"level","params":{"level":"ep","id":30}}

Image

Και πρώτο κόμμα την Αποχή με 42,5 !!!!
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby yiannis » Tue Aug 28, 2012 9:59 pm

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το «Δουβλίνο 3»

Image

...«Το Δουβλίνο 3, του οποίου η διαπραγμάτευση προβλέπεται να κλείσει μέχρι τέλος του έτους, διαμορφώνεται επί τα χείρω σε σχέση με το Δουβλίνο 2, καθώς διατηρεί αναλλοίωτο το στοιχείο ευθύνης για τη χώρα πρώτης εισδοχής λαθρομεταναστών και το οποίο δημιούργησε ανυπέρβλητα προβλήματα στην Ελλάδα»,...

...«Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη χώρα μας. Υπάρχει πρόβλημα. Το κείμενο της νέας συνθήκης δεν περιέχει κανένα επωφελές αντάλλαγμα, κάτι που να ικανοποιεί τις ελληνικές θέσεις. Για το θέμα αυτό έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη διάθεση να μας βοηθήσει. Όμως δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες».
...

http://www.zougla.gr/politiki/article/e ... douvlino-3
yiannis

Unread postby Michalis » Tue Aug 28, 2012 10:26 pm

Και κατι απο ολυμπιακους του λονδινου...

Συμπτωση μαλλον θα ειναι..... ;)
«Η χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και η αγάπη του Θεού και Πατρός και η κοινωνία του Αγίου Πνεύματος είη μετά πάντων υμών».
Michalis

Unread postby titinaki » Tue Aug 28, 2012 10:41 pm

eternity wrote:

Image

Συμφωνώ πως στις μεγάλες αστικές πόλεις είναι ποιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά μην νομίζετε πως κι εδώ στην επαρχία δεν μας έχει πιάσει η κρίση.
Η Φλώρινα που είναι η γενέτηρά μου, έχει ποσοστό ανεργίας πάνω από 35%. Η κατάσταση όπως καταλαβαίνεται είναι αδιέξοδη και τα προβλήματα της οικονομικής κατάστασης θα επιβαρυνθούν ακόμα περισσότερο, με το πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο θα δώσει τη χαριστική βολή στους κατοίκους του νομού.
Θα μου πείτε γιατί τότε βγάλανε πρώτο κόμμα την ΝΔ?
Γιατί είναι να να μην τους κακοχαρακτηρίσω...... όμως χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον κόσμο, μην ξεχνάτε τι γινόταν στα κανάλια εκείνο το διάστημα που μόνο την συντέλεια του κόσμο δεν έφεραν με αυτά που έλεγαν σε περιπτωση που ψηφίζαμε αντιμνημονιακο κόμμα.
Πόσο τσακωνόμουν στη δουλειά με ανθρώπους που πιστευαν στον Σαμαρά μέχρι και με τον εργοδότη μου τσακωνόμουν και συνεχίζω να τσακώνομαι.... :x :x :x :x
Σκεφτείτε τα ΜΜΕ που για κάποιους είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης πόσο κακό κάνουν στην χώρα μας με αυτά που λένε.... και κατευθύνουν τον κόσμο.

Καλό θα είναι να λογικευτούμε και να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και στο εξής και να μην τρωγόμαστε όπως πάντα (γενικά μιλάω) γιατί η νέα τάξη πραγμάτων ξέρει το dna μας και αυτό επιδιώκει........

Υ.Γ.: Είχα διάβάσει κάποτε πως ένας εβραιός έλεγε "τον έναν Έλληνα τον φοβάμαι, τους δύο δεν τους υπολογίζω".... γιατί άραγε?????????
titinaki

Unread postby eternity » Wed Aug 29, 2012 12:48 am

yiannis wrote:Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Πούτιν
Image

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/08/bl ... F%85%CF%82!)

εγω λεω αυτο viewtopic.php?f=10&t=12&start=3930#p34143

Παραλληλα σημερα γινεται μια κατευθυνομενη επιθεση στον Πουτιν απο ολα σχεδον τα δυτικα μεσα τονιζοντας το ακριβο λαιφ σταιλ που εχει υιοθετησει ο Ρωσσος προεδρος με 20 κατοικιες και ακριβα ρολογια.
Μην πω για τις γυναικες που παρελαζουν κλπ κλπ
eternity
Καθολικός Συντονιστής

PreviousNext

Return to ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ